Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #390.721
Insallah canim.Sabah ceviz incir ogleden sonra badem yedim. Oglen baklagil ya da sebzeydi bugun sebze yedim o yuzden de fazla tutmamış olabilir aksam da sebze salata.yarin oglene baklagil yapayim en iyisi.ben de merak ettim senin adına çok sürprizli mutluluklu olur inşallah
kuruyemişler baklagiller de doyuruyo aslında bugün yok muydu cnm leblebi mideni de bastırır mesela .
aynen canımInsallah canim.Sabah ceviz incir ogleden sonra badem yedim. Oglen baklagil ya da sebzeydi bugun sebze yedim o yuzden de fazla tutmamış olabilir aksam da sebze salata.yarin oglene baklagil yapayim en iyisi.
Z Zeze34Herkese iyi aksamlar arkadaşlar haber vermeden ayrılmak istemedim . Bu aralar kendimi cok yıpranmıs ve yorgun hissediyorum. O yuzden aktif paylaşım yapamayacagım. Grubu da motivasyon konusunda etkilememek adına ayrılmaya karar verdim. Sizinle verdigim 2 kilo gayet keyifliydi. Hepinize tesékkür ederim .Bol eksili gunleriniz olsun inşallah
Cherry Mom balpamuk
Şeymaaaaa.... Ne güzel seni görmekDidem’i listede gördüm hemen yapıştırdım selamı bakalım görecek mi :)
balpamuk Esraaa sen ne yapıyorsun yahu dip dibeyiz ama görüşemiyoruz nalet pandemi
emniscim iyiyim bu arada sen nasılsın nasıl gidiyor?
Hahahah tam yakalayamamışsın Almiloş çok hızlı kaçmışım orda jet hızıyla!
Benim başım işten kurtulmaz canımAllah kolaylık versin canım. Ne güzel motive etmişsin kendini
Rutin işler mi zihnini yoran. Başka bir sıkıntı yok inşallah
ekmek var canim oglen sebze yersen 2 dilim aksam da 2 wasa var. Ben tambugdayli ciya tohumlu ekmek aldim uygundur heraldeaynen canım
ekmek de yok şöyle bi ekşi maya olsaydı o da tutardı mesela
baklagille ekmek değişiyor diye biliyorumNamaria ?
Şimdi gördüm ama şunu anlamadım Almiloşla ben mi eş olacağımCanim aklima geldi ama balpamuk da aktif degil cok burcuya beni etiketle dedim en azindan ben hergun yorum yapiyorum onun menüsünebalpamuk gelsin mesajlara baksin oyle yapalim o zaman
Gelmeye çalışacağım Didemcim sizi yalnız bırakmayayımKi ne ahhh artik biktım kilo al verden metabolizmam bile kafayi yedinese bu son listeye girmesende arada gel ses ver kaptanim
Esracım iyiyim, Ferah bahsetti beni anmışsınız kulaklarımı çınlatmışsınızŞeymaaaaa.... Ne güzel seni görmekGeçen gün fancynancy ile yürüyüş yaparken nir baktık senin ordan geçiyoruz! Şeyma ne yapıyor acaba, bu kadar yakınken görüşemez olduk dedik. Biz de yeni yürüyüşlere başladık karantinada kiloları alınca!
Sen nasılsın? Özleştik...
Çok haklısın... Biliyorsun beni utanıyorum, mahçup oluyorum...vallahi üst listede olan herkesin paylaşım yapma zorunlulğu var hastalık vs durumları yoksa esra da eski üye bunu ona anlatmaya hiç gerek yok :)balpamuk günlük 10 15 dakika bize ayır canım olur mu ortağını ona göre değiştirelim.
@Suskunhanim sana 5 yaziyorum canim evine donene kadar.
Bir tekbalpamuk sen kaldin canim. Cherry Mom
Bitti balım senden naber
Olur tabii ki, ne güzel olur hep birlikte yürürüz.Gelmeye çalışacağım Didemcim sizi yalnız bırakmayayım
Esracım iyiyim, Ferah bahsetti beni anmışsınız kulaklarımı çınlatmışsınızbaskın yapsaydınız ya bana evime kadar gelmişken denk getirebilirsek beraber de yürüyelim ya hem spor yapmış hem özlem gidermiş oluruz
hııım iyiymiş o zamanEkmek tam bugdayli
ekmek var canim oglen sebze yersen 2 dilim aksam da 2 wasa var. Ben tambugdayli ciya tohumlu ekmek aldim uygundur heralde
Ee ben baya baya yemisim niye doymadim
Gerci bugun aksama kadar tuvaletle baya samimiydik o yuzden ac olabilirim
Menün ve sporun müthiş ortimBugunku menum
Sabah: 1,5 yumurtadan sucuklu yumurta, 2 dilim penir, 1 yk humys. 2 fincan az sutlu kahve
Oglen: 2 tabak deniz urunu corbasi
Ara: yarim nar, 1 armut, 60gr peynir
Aksam: 100gr balik, 1 kase salata.
Su: 2,5 lt
Spor: 30 dakika full body workout: 75 puan
10 000 adim: 100 puan
Toplam: 175 puan
Cherry Mom yarimuhendis
10000 adimi tamamlatana kadar bebis kucagimda yurudum durdum o odadan oburuneMenün ve sporun müthiş ortim
Masallah ortim menulerin zaten hep guzel31 ocak pazar
10.45
1tane haşlanmış yumurta, 3 zeytin, süzme ve kaşar peynir, havuç
14.00
Ton balıklı salata
16.30
1 bardak kakaolu süt ve 1 küçük armut
Su : 3lt
Spor : 23 dk zumba( puanını hesaplayamadım kaptanım)
DeryaOnDiet Cherry Mom @_Reyyan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?