- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #390.701
Ben bugün sadece yarım saat yürüyüş yaptım canım o yüzden sana yazmadım
Allah kavuştursun canım ben ailemden epey uzağım o yüzden dikkatimi çekti :)Amin canım amin
Amin canımValla şu fani dünyada bu kadar hasretlik çok saçma geliyor bana
Ama işte ha deyince de göçüp gidemiyorsun.
Aslında çok uzak şehirlerde değiliz canım. Bi ablam iş dolayısıyla baya uzağa gitti. Ama şu pandemide çok ayrı kaldık maalesef. Bitse de kurtulsak
Amin canım inşallah
Sıvı detoksu düşünüyorum canım. Çorba ayran gibi. Geceleri oturduk. Otururken de ufak tefek bişiler atıştırsık.Adetle de birleşince ödem mödem hepsi toplaştı
Şöyle bir temizlik olsun inşallah
Puanlama kisminiYa kızlar, kaptanım ve niki
Sorularımla geldim
Şimdi diyelim ki ben 2 noyu seçtim. 20 dakikadan 120 dk ya ne kadar leslie yaparsam yapayım bir sayılıyor değil mi. Spor puanının üzerine +100 puan mı alıyoruz. Eğer öyleyse yaptığımız spor miktarını menüde mi yazıyoruz. Çünkü menüye sadece no yazalım denmiş. Aklımda deli sorular
Cherry Mom Nikinik
Canım yulaf lapasi da birebir sütle lapalayip az bal ya da reçel ve ya çikolata damlası bir de elma parçaları tam bir tatmin oluşturuyorKizlar iyi aksamlar herkese
Regl donemindeyim canim cok tatli istiyor kahve icerek bastirmaya calisiyorumm
Canım yumurtlama dönemi tam orta dönem oluyor kasık ağrısı oldu mu geçen ay :) bir de akıntı oluyoCanim cok alışkın degilim uzuun yillardir ilacsiz adet olmayinca
25 aralik gibi oldum galiba kac eklicem balim buna
Yulaf lapası canavarı seniiiCanım yulaf lapasi da birebir sütle lapalayip az bal ya da reçel ve ya çikolata damlası bir de elma parçaları tam bir tatmin oluşturuyor
Canım aslında kimin ne formatta yazdığı çok önemli değil önemli olan menüye bakılınca toplam spor puanı hesaplanabilsin ve spor günü ise kaç no olduğu belli olsun o kadarYa kızlar, kaptanım ve niki
Sorularımla geldim
Şimdi diyelim ki ben 2 noyu seçtim. 20 dakikadan 120 dk ya ne kadar leslie yaparsam yapayım bir sayılıyor değil mi. Spor puanının üzerine +100 puan mı alıyoruz. Eğer öyleyse yaptığımız spor miktarını menüde mi yazıyoruz. Çünkü menüye sadece no yazalım denmiş. Aklımda deli sorular
Cherry Mom Nikinik
Of simdi yapsam miCanım yulaf lapasi da birebir sütle lapalayip az bal ya da reçel ve ya çikolata damlası bir de elma parçaları tam bir tatmin oluşturuyor
Harika motivasyonSelam kızlar
Ancak oturabildim nasılsınız?
Ben çok yorgunum, zihnen ve bedenen iş dışında aşırı yorgunluk, yoğunluk ve stresim var.
Şimdi kim kalkıp spor yapacak
Tabi ki ben!
Çünkü kendimi stres e bağlı oburluktan uzak tutmak istiyorum ve yeni fiziğim bana eminim ki tüm stresleri unutturacak.
Şimdi bir kayısı çayı içiyorum, malum kabızlık söz konusu biraz yardımcı olur..
Çayım bittiğinde sporumla hedefime 1 adım daha yaklaşacağım
Amin canım hepimizi inşallahBen bugün sadece yarım saat yürüyüş yaptım canım o yüzden sana yazmadım
Allah kavuştursun canım ben ailemden epey uzağım o yüzden dikkatimi çekti :)
Allah kolaylık versin canım. Ne güzel motive etmişsin kendiniSelam kızlar
Ancak oturabildim nasılsınız?
Ben çok yorgunum, zihnen ve bedenen iş dışında aşırı yorgunluk, yoğunluk ve stresim var.
Şimdi kim kalkıp spor yapacak
Tabi ki ben!
Çünkü kendimi stres e bağlı oburluktan uzak tutmak istiyorum ve yeni fiziğim bana eminim ki tüm stresleri unutturacak.
Şimdi bir kayısı çayı içiyorum, malum kabızlık söz konusu biraz yardımcı olur..
Çayım bittiğinde sporumla hedefime 1 adım daha yaklaşacağım
Tarçın tatli krizlerinde en büyük yardimci meyvelerin uzerine ekleyip yiyebilirsin. Cok işe yariyorKizlar iyi aksamlar herkese
Regl donemindeyim canim cok tatli istiyor kahve icerek bastirmaya calisiyorumm
tarçın çayını da çok seviyorum biraz kuru elma, 1 karanfilTarçın tatli krizlerinde en büyük yardimci meyvelerin uzerine ekleyip yiyebilirsin. Cok işe yariyor
Ne güzel bol bol yürümüşsünMerhaba arkadaşlar
kopegimizi cikarcaktik anahtar baskasinda olunca ona tellerden yemek verdik arkadasla ee hadi madem biz de yuruyelim dedikplanda olmayan yuruyusler yapildi sabah da santiyeye yuruyerek gittim geldim baya bi adim oldu bileydim 1 i alirdim sporda
hawar sen naptin orticim
Sagol canim iyi gibi. Yumurta ne buyuk nimetmis onu anladim 1 gunde ozledigimden degildeNikinik canım vegan gün nasıl gidiyor
ben de merak ettim senin adına çok sürprizli mutluluklu olur inşallahSagol canim iyi gibi. Yumurta ne buyuk nimetmis onu anladim 1 gunde ozledigimden degildetokluk hissi acisindan. Bide midemi bozmuşum bugun listedekinin daha azini yiyebildim. Biraz acim acikcasi simdi bi kahve yapip bastiracagim. Onun disinda gayet iyi. Ilk gunden bi incelme hafifleme hissettim yarin tartiyi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?