Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben bugün sadece yarım saat yürüyüş yaptım canım o yüzden sana yazmadım
Allah kavuştursun canım ben ailemden epey uzağım o yüzden dikkatimi çekti :)

Puanlama kismini Cherry Mom daha iyi bilir
Ben kendimle ilgili kismi yazayim.
Atiyorum sen 2yi aldin 2 mil leslieyi tamamladin ama 1 mil daha yaptin hatta baska sporlar da yaptin o zman menune 2no+1 mil leslie+15dk bolgesel gibi yazabilirsin.

Merhaba arkadaşlar
kopegimizi cikarcaktik anahtar baskasinda olunca ona tellerden yemek verdik arkadasla ee hadi madem biz de yuruyelim dedik planda olmayan yuruyusler yapildi sabah da santiyeye yuruyerek gittim geldim baya bi adim oldu bileydim 1 i alirdim sporda
hawar sen naptin orticim

Kizlar iyi aksamlar herkese
Regl donemindeyim canim cok tatli istiyor kahve icerek bastirmaya calisiyorumm
Canım yulaf lapasi da birebir sütle lapalayip az bal ya da reçel ve ya çikolata damlası bir de elma parçaları tam bir tatmin oluşturuyor

Selam kızlar
Ancak oturabildim nasılsınız?

Ben çok yorgunum, zihnen ve bedenen iş dışında aşırı yorgunluk, yoğunluk ve stresim var.

Şimdi kim kalkıp spor yapacak
Tabi ki ben!
Çünkü kendimi stres e bağlı oburluktan uzak tutmak istiyorum ve yeni fiziğim bana eminim ki tüm stresleri unutturacak.

Şimdi bir kayısı çayı içiyorum, malum kabızlık söz konusu biraz yardımcı olur..
Çayım bittiğinde sporumla hedefime 1 adım daha yaklaşacağım

Canım aslında kimin ne formatta yazdığı çok önemli değil önemli olan menüye bakılınca toplam spor puanı hesaplanabilsin ve spor günü ise kaç no olduğu belli olsun o kadar
Sadece no ekstrası olmayanlar içini yoksa Leslie 2 mile ile 5 mile aynı puan değil tabi

Harika motivasyon
Tebrikler canim

Ben bugün sadece yarım saat yürüyüş yaptım canım o yüzden sana yazmadım

Allah kavuştursun canım ben ailemden epey uzağım o yüzden dikkatimi çekti :)
Amin canım hepimizi inşallah
Sen yurt dışında mısın.
Allah kolaylık versin gurbette olanlara
Allah kolaylık versin canım. Ne güzel motive etmişsin kendini
Rutin işler mi zihnini yoran. Başka bir sıkıntı yok inşallah

Namaria Cherry Mom Nikinik
Teşekkür ederim kızlar. Gönül rahatlığıyla yazayım menümü

Ne güzel bol bol yürümüşsün
Benim oğlum hiç durmuyor bu gün uyumadıda gündüz uyutursam leslie yapıcam inşallah

Nikinik canım vegan gün nasıl gidiyor
Sagol canim iyi gibi. Yumurta ne buyuk nimetmis onu anladim 1 gunde ozledigimden degilde tokluk hissi acisindan. Bide midemi bozmuşum bugun listedekinin daha azini yiyebildim. Biraz acim acikcasi simdi bi kahve yapip bastiracagim. Onun disinda gayet iyi. Ilk gunden bi incelme hafifleme hissettim yarin tartiyi merak ediyorum

ben de merak ettim senin adına çok sürprizli mutluluklu olur inşallah
kuruyemişler baklagiller de doyuruyo aslında bugün yok muydu cnm leblebi mideni de bastırır mesela .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…