Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sporun bir harika masallah orgim. Menu zaten hep super. Himm zuber neymis bakayimminternete merak ettim

aynen canım
ekmek de yok şöyle bi ekşi maya olsaydı o da tutardı mesela
baklagille ekmek değişiyor diye biliyorum Namaria ?
Balim o listede degisim yok baklyat varsa da ekmek yok
ekmek var canim oglen sebze yersen 2 dilim aksam da 2 wasa var. Ben tambugdayli ciya tohumlu ekmek aldim uygundur heralde
Ee ben baya baya yemisim niye doymadim
Gerci bugun aksama kadar tuvaletle baya samimiydik o yuzden ac olabilirim
İlk gunler oluyor canim iki gune alisacaksin insallah

Insallah canim.Sabah ceviz incir ogleden sonra badem yedim. Oglen baklagil ya da sebzeydi bugun sebze yedim o yuzden de fazla tutmamış olabilir aksam da sebze salata.yarin oglene baklagil yapayim en iyisi.
Ayy ne güzel yeni heyecanlar
Kuzum bana da atar mısın listeyi. Ben ekran fotosu almıştım sanki ama bacılarım geldi ortalık karıştı
Cesaret edebilirsem haftaya yapicimm
Namaria hepimiz bir gün vegan olacağız
Benim başım işten kurtulmaz canım
Evin hem annesi hem babası olunca hepsi peş peşe gelir çok şükür
Oyy canım allah kolaylık versin zordur. Maşallah motivasyonunu hiç düşürmüyorsun bu zorluklar arasında bile
Kızlarrr ismimi değiştirdim ben de hahahayyy çok mutluyum
Cherry Mom kaptancım beklediğin gün geldi hahaha
Allahım Doktorcum en sevdiğim tatlı olmuş
Yemiş kadar olalım bari

Aynen o kadar hizli kaçtın ki yakalayamadim pamukcum oy adasima arkadaslaeiyla keyifli bir fun diliyorum
Balim benimle degil cumaya kadar Hedef60kgolmak ile orti olacaksin eger aktif katılım sözü verirsen.
ben ortaklardan sorumlu kaptan yardimcisi oldugum icin kendi ortagi pasif olan ya da ilgilenmeyen eslerle direkt ben ilgileniyorum haksizlik olmasin diye haliyle yüküm de ona gore artiyor.
Canim cok iyi anliyorum seni insan kac parcaya bolunuyor. yogunlugun ne demek oldugunu iyi bilirim ama isteyen istedigi seye vakit ayirabiliyor gercekten. Bugun inanilmaz yogundum ama eve geldim uyudum halim de yok kalktim challegeimi yapip bildirim yapip yatacağım. Cherry Mom in de dedigi gibi ana listede olan arkadaslari daha aktif bekliyoruz acikcasi yoksa yeni birini davet etmiyor kaptanimiz da
Eger aktif katilim saglarim ortimi yalniz birakmam dersen Hedef60kgolmak izinden döndü cok tatlis bal bir arkadasimiz onla orti olun menulerinizi yorumlayin gun icinde iletisim halinde olun yok olamam dersen onun da hakkina girmeyelim ben zaten kendisine dedim beni etiketle cumaya kadar ben zaten yorum yaparim.
Uzun uzun yazdim canim kusurabakma benim acimdan ve grup acisindan da durum boyle anlatmak istedim

Canım yumurtlama dönemi tam orta dönem oluyor kasık ağrısı oldu mu geçen ay :) bir de akıntı oluyo
Evet canim su an biraz kasik agrisi var demek ki bi bu kadar daha veklicem gec olsun da guc olmasin insallah
Ben inositole devam ediyorum askkuşum sikinti olmaz degilmi 4 ay demistin min. kullanim

Ahahah arada yeriz kız cumaları filan ben tamamen bırakamam zaten mukbang izliyorum bütün gün afiyet olsun kuşum
Evet canim su an biraz kasik agrisi var demek ki bi bu kadar daha veklicem gec olsun da guc olmasin insallah
Ben inositole devam ediyorum askkuşum sikinti olmaz degilmi 4 ay demistin min. kullanim
6 ayda da sonuç alan var diye hatırlıyorum canım devam devam

Menü guzel. Belki ogle hem mercimek corbasi hem pilav ayni anda olmasi fazla olmus gibi ama onda da pilav miktari az. Kahvalti yerinde.

@niknik benim saglik problemi oldugu icin cok fazla spor yapamiyorum. Cok arada anca yuruyus kendimi zorlayip o da zor duzenli sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…