- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #390.741
Sporun bir harika masallah orgim. Menu zaten hep super. Himm zuber neymis bakayimminternete merak ettim1 şubat pazartesi
10.30
1yumurtalı kaşarlı omlet, süzme peynir, 3 zeytin, havuç, domates
14.00
150gr tavuk, 3 yk yoğurt, salata
16.45
Yer fıstıklı züber
Su : 3lt
Spor : leslie 2 mile = 45p
1000 tane zıp = 200p
10000 adım = 100p total = 345p
( 1, 2 ve 5 numaralı spor yapıldı)
DeryaOnDiet Cherry Mom @_Reyyan @Nikinik
Ahahha nick süper ama bir diyet grubuna bu yapılmazKızlarrr ismimi değiştirdim ben de hahahayyy çok mutluyum
Cherry Mom kaptancım beklediğin gün geldi hahaha
Sebastian bu anime karakteri ve aklıma bu geldi çok da severimAhahha nick süper ama bir diyet grubuna bu yapılmaz
Balim yogun ve yorgun bir gündü birqz uyudum simdi kalktim islerim var onlari halledeyim yogami yapayim geri yaticam :) sen nasilsinNamaria Komşum huhu nerelerdesinn
Balim sansebastian cheesecake mesajindan alinti yapti diye bildirimi gördüm yeni de uyandim Allahim.noli diyorumKızlarrr ismimi değiştirdim ben de hahahayyy çok mutluyum
Aynı canım koşturmacaBalim yogun ve yorgun bir gündü birqz uyudum simdi kalktim islerim var onlari halledeyim yogami yapayim geri yaticam :) sen nasilsin
Ahahahhaah Allahım sana geliyorum mu didinBalim sansebastian cheesecake mesajindan alinti yapti diye bildirimi gördüm yeni de uyandim Allahim.noli diyorumkesin Burcu dedim
Balim o listede degisim yok baklyat varsa da ekmek yokaynen canım
ekmek de yok şöyle bi ekşi maya olsaydı o da tutardı mesela
baklagille ekmek değişiyor diye biliyorumNamaria ?
İlk gunler oluyor canim iki gune alisacaksin insallahekmek var canim oglen sebze yersen 2 dilim aksam da 2 wasa var. Ben tambugdayli ciya tohumlu ekmek aldim uygundur heralde
Ee ben baya baya yemisim niye doymadim
Gerci bugun aksama kadar tuvaletle baya samimiydik o yuzden ac olabilirim
Maşallah canimAynı canım koşturmacaiyiyim ama hala full motiveyim
Ortim züber sağlıklı çikokata diye geçiyor şeker ilavesiz hurmayla tatlandırılmış genelinde ben arada bir tüketiyorum canım çok tatlı isteyinceSporun bir harika masallah orgim. Menu zaten hep super. Himm zuber neymis bakayimminternete merak ettim
Tamam kuşumBalim o listede degisim yok baklyat varsa da ekmek yok
İlk gunler oluyor canim iki gune alisacaksin insallah
Ayy ne güzel yeni heyecanlarInsallah canim.Sabah ceviz incir ogleden sonra badem yedim. Oglen baklagil ya da sebzeydi bugun sebze yedim o yuzden de fazla tutmamış olabilir aksam da sebze salata.yarin oglene baklagil yapayim en iyisi.
Oyy canım allah kolaylık versin zordur.Benim başım işten kurtulmaz canım
Evin hem annesi hem babası olunca hepsi peş peşe gelir çok şükür
Allahım Doktorcum en sevdiğim tatlı olmuşKızlarrr ismimi değiştirdim ben de hahahayyy çok mutluyum
Aynen o kadar hizli kaçtın ki yakalayamadim pamukcumHahahah tam yakalayamamışsın Almiloş çok hızlı kaçmışım orda jet hızıyla!
Sağol canım benim iyiyim. Ben de bin parça olunca yorgun oluyorum kafam kazan gibi olunca yazıp kaçıyorum ne yapayım.yoksa çok istiyorum daha aktif olmayı ama bu aralar sıkışık programlar. Yarın da benim Almiş’in arkadaş görüşmesi var bugün hazırlık yapmam gerekti mesela... Sabahtan beri bir oturamadım... Daha şimdi yerleştim köşeme
Balim benimle degil cumaya kadarŞimdi gördüm ama şunu anlamadım Almiloşla ben mi eş olacağımAllahım sıkı yönetim geliyor bana desenize! Şaka bir yana çok mutlu olurum. Keşke daha aktif olabilsem. Ama bundan sonra en azından sabahları erken kalkıp buraya yazmak iatiyorum. Gece 4’te yatıp sabah 11’de kalkınca sersem gibi oluyorum ve hiçbir şeye yetişemez oluyorum. İşe güce de vakit ayırmam lazım Bu düzen beni her anlamda mahvediyor. Sabah kalkabilsem.... Alarm çalıyor ama ben kapatıp uyumaya devam ediyorum
Buna şükür balım napalım zaman bir şekilde akıp gidiyor lehimize çevirmek lazımOyy canım allah kolaylık versin zordur.Maşallah motivasyonunu hiç düşürmüyorsun bu zorluklar arasında bile
Evet canim su an biraz kasik agrisi var demek ki bi bu kadar daha veklicemCanım yumurtlama dönemi tam orta dönem oluyor kasık ağrısı oldu mu geçen ay :) bir de akıntı oluyo
Kuzummm
AhahahAyy ne güzel yeni heyecanlar
Kuzum bana da atar mısın listeyi. Ben ekran fotosu almıştım sanki ama bacılarım geldi ortalık karıştı
Cesaret edebilirsem haftaya yapicimm
Namaria hepimiz bir gün vegan olacağız
Oyy canım allah kolaylık versin zordur.Maşallah motivasyonunu hiç düşürmüyorsun bu zorluklar arasında bile
Allahım Doktorcum en sevdiğim tatlı olmuş
Yemiş kadar olalım bari
6 ayda da sonuç alan var diye hatırlıyorum canım devam devamEvet canim su an biraz kasik agrisi var demek ki bi bu kadar daha veklicemgec olsun da guc olmasin insallah
Ben inositole devam ediyorum askkuşum sikinti olmaz degilmi 4 ay demistin min. kullanim
İnsallah canimNe güzel bol bol yürümüşsün
Benim oğlum hiç durmuyor bu gün uyumadıda gündüz uyutursam leslie yapıcam inşallah
Menü guzel. Belki ogle hem mercimek corbasi hem pilav ayni anda olmasi fazla olmus gibi ama onda da pilav miktari az. Kahvalti yerinde.31 ocak
Kahvalti
Omlet
Cay
Beyaz peynir 1 dilim
Bal bi cay kasigi
Ara
Sade kahve
Ogle
Mercimek corbasi
Salata
2 yk bulgur pilavi
Ara
Leblebi bi avuc
Elma cayi
Aksam
Mercimek corbasi
Salata
Su 2 lt
Spor yapamadim
Cherry Mom Amor-a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?