Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlarrr ismimi değiştirdim ben de hahahayyy çok mutluyum
Cherry Mom kaptancım beklediğin gün geldi hahaha
Hangi ara yahu hem de cheesecake
Balim o listede degisim yok baklyat varsa da ekmek yok

İlk gunler oluyor canim iki gune alisacaksin insallah
Insallah alisirim gibi ama
Buna şükür balım napalım zaman bir şekilde akıp gidiyor lehimize çevirmek lazım
Masallah hayran kaldim enerjine de pozitifligine de ortim
Evet canim su an biraz kasik agrisi var demek ki bi bu kadar daha veklicem gec olsun da guc olmasin insallah
Ben inositole devam ediyorum askkuşum sikinti olmaz degilmi 4 ay demistin min. kullanim
Insallah duzene girer canim biran once kilolarla beraber o sıkıntından da kurtulursun

belmayne atiyorum canim hemen

kız seni görünce adana ve müthiş tatlıları geliyo aklıma oyy
canım alıntı yapmışsın ama unuttun mu

29 OCAK -05 ŞUBAT HEDEF TABLOSU

Cuma günü hedeflerimiz kızlar tüm listeee asılsınn hedefe hedefini minnaacııkk tutanlar gözümden kaçmadı değilll ama geçmiş haftalara bakılınca hatrı olan üyeler o sebeple kırmıyorum yazıyorum ama normalde hedef min -300 /400 dür unutmayalım bunun altında ki kilo notaya giriyor çünkü

Hedefleri boş olan arkadaşlarımdan dönüş beklerim

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
82,5​
81.9​
79.3​
79​
67.7​
67.6​
68.9​
68.5​
63.6​
63.3​
73.6​
72.6​
53.6​
53.3​
68.5​
???​
58​
57.7​
75.6​
75.2​
68.4​
67.8​
53.4​
??​
60.1​
60​
77.30​
??​
75.3​
74.5​
68.8​
67.5​
58.9​
??​
88.5​
86​
77​
76.5​
63.25​
62.9​

Son düzenleme:
Yarin 11 de diyetisyen randevum var canlar bakalim ne dicek sonra da Arsuza goreve gitcem gene multiple yogunluk beni bekliyor
Hele şükür oğlusunuz uyutup spor yapabildim duşumu aldım şimdi menümüde yazdım şaçlarımı kurutup yatacağım tabi bey efendi uyanmazsa
Beni çok yordu bu gün 4 ten 9 kadar mütemadiyen ağladı sesi kısıldı ağlamaktan
Dişi çıkıyor bide uyku düzeni bozuldu

Ay diyetisyenden sonra yaz mutlaka bakalım onun tartısında ne çıkacak ne değişiklik yapacak

Arsuzuda merak ediyorum çok övüyorlar
Umarım ilerleyen yıllarda gidebiliriz

Cherry Mom kaptanım Nikinik spordan sorumlu bakanım
Ben bu puan hesaplama işini tam anlamadım o yüzden yanına puan falan yazmadım
Gerçi benim için puan çok önemli değil önemli olan spor yapmış olmak ama sizide puan hesaplarken falan zorda bırakmak istemiyorum

Cok gecmis olsun canim oglusuna Allah sifa versin o halde spor yaptin masallah sana
Diyetisyenden sonra yazarim canim insallah guzel sonuclar alirim
Arsuz guzel ama gezmek icin değil hep is icin gidince cok da keyif alinmiyor canim koştur koştur insallah gelirsiniz insallah o zamana ben tayin olmus burdan gitmis olurum

Kaptanim ben 82.5 um listeyi gorunce doğrusunu unuttum
Canlar çok fazla sohbete dahil olamıyorum maalesef yarın döneceğim size
Görüşürüz canim yarin insallah

canım beniim inşallah güzel bi sonuç gelir yarın da bekliyoruz merakla

Menüden ziyade çaya gözüm takıldı :)) Seneler evvel bir diyetisyene gittiğimde söylemişti. Kaç bardak çay kahve vb tüketiyorsan içtiğin suyu bi o kadar arttırman lazım onlar suyu götürür demişti. Yani atıyorum günde 5 bardak su içtin 2 bardak çay içtiysen 3 bardak su içmiş gibi olursun ekstradan içmen lazım derdi. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum :)

Canim bence super menu cesitler ve miktarlar da cok iyi
Canim emzirmeye devam mi ediyorsun sen kac zamandir sorcam 2 ana 2 ara öğün yapiyorsun merak ettim.
Ogleye denk gelen arada meyve 3 cesit bi de cikolata var fazla olmus canim +500 bu menuyle gitmez
Ama sporun cok iyi

Bırakma bırakma gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…