Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #390.761
Hangi ara yahu hem de cheesecakeKızlarrr ismimi değiştirdim ben de hahahayyy çok mutluyum
Cherry Mom kaptancım beklediğin gün geldi hahaha
Insallah alisirim gibi amaBalim o listede degisim yok baklyat varsa da ekmek yok
İlk gunler oluyor canim iki gune alisacaksin insallah
Masallah hayran kaldim enerjine de pozitifligine de ortimBuna şükür balım napalım zaman bir şekilde akıp gidiyor lehimize çevirmek lazım
Insallah duzene girer canim biran once kilolarla beraber o sıkıntından da kurtulursunEvet canim su an biraz kasik agrisi var demek ki bi bu kadar daha veklicemgec olsun da guc olmasin insallah
Ben inositole devam ediyorum askkuşum sikinti olmaz degilmi 4 ay demistin min. kullanim
kız seni görünce adana ve müthiş tatlıları geliyo aklıma oyyMenü guzel. Belki ogle hem mercimek corbasi hem pilav ayni anda olmasi fazla olmus gibi ama onda da pilav miktari az. Kahvalti yerinde.
@niknik benim saglik problemi oldugu icin cok fazla spor yapamiyorum. Cok arada anca yuruyus kendimi zorlayip o da zor duzenli sekilde
canım alıntı yapmışsın ama unuttun muHangi ara yahu hem de cheesecake
Insallah alisirim gibi ama
Masallah hayran kaldim enerjine de pozitifligine de ortim
Insallah duzene girer canim biran once kilolarla beraber o sıkıntından da kurtulursun
belmayne atiyorum canim hemen
İnsallah canim arada cesitlendir mesela aksam mantar kavur bi gun bakliyat bi gun sebze yap keyiflendir kendiniInsallah alisirim gibi ama
İnsallah canim belki kilodan daha cok onun duzelmesini istiyorum nasipseInsallah duzene girer canim biran once kilolarla beraber o sıkıntından da kurtulursun
5.TAKIM ÜYELERİ | CUMA KİLOSU | HEDEF KİLOSU | SONUÇ |
82,5 | 81.9 | | |
79.3 | 79 | | |
67.7 | 67.6 | | |
68.9 | 68.5 | | |
63.6 | 63.3 | | |
73.6 | 72.6 | | |
53.6 | 53.3 | | |
68.5 | ??? | | |
58 | 57.7 | | |
75.6 | 75.2 | | |
68.4 | 67.8 | | |
53.4 | ?? | | |
60.1 | 60 | | |
77.30 | ?? | | |
75.3 | 74.5 | | |
68.8 | 67.5 | | |
58.9 | ?? | | |
88.5 | 86 | | |
77 | 76.5 | | |
63.25 | 62.9 | | |
| | | |
| | | |
| | | |
| | | |
| | | |
Hele şükür oğlusunuz uyutup spor yapabildim duşumu aldım şimdi menümüde yazdım şaçlarımı kurutup yatacağım tabi bey efendi uyanmazsaYarin 11 de diyetisyen randevum var canlar bakalim ne dicek sonra da Arsuza goreve gitcem gene multiple yogunluk beni bekliyor
Cok gecmis olsun canim oglusunaHele şükür oğlusunuz uyutup spor yapabildim duşumu aldım şimdi menümüde yazdım şaçlarımı kurutup yatacağım tabi bey efendi uyanmazsa
Beni çok yordu bu gün 4 ten 9 kadar mütemadiyen ağladı sesi kısıldı ağlamaktan
Dişi çıkıyor bide uyku düzeni bozuldu
Ay diyetisyenden sonra yaz mutlaka bakalım onun tartısında ne çıkacak ne değişiklik yapacak
Arsuzuda merak ediyorum çok övüyorlar
Umarım ilerleyen yıllarda gidebiliriz
Kaptanim ben 82.5 um listeyi gorunce doğrusunu unuttumCuma günü hedeflerimiz kızlar tüm listeee asılsınn hedefe
29 OCAK -05 ŞUBAT HEDEF TABLOSU
hedefini minnaacııkk tutanlar gözümden kaçmadı değilll ama geçmiş haftalara bakılınca hatrı olan üyeler o sebeple kırmıyorum yazıyorum ama normalde hedef min -300 /400 dür unutmayalım bunun altında ki kilo notaya giriyor çünkü
Hedefleri boş olan arkadaşlarımdan dönüş beklerim
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 85.2 81.9 79.3 79 67.7 67.6 68.9 68.5 63.6 63.3 73.6 72.6 53.6 53.3 68.5 ??? 58 57.7 75.6 75.2 68.4 67.8 53.4 ?? 60.1 60 77.30 ?? 75.3 74.5 68.8 67.5 58.9 ?? 88.5 86 77 76.5 63.25 62.9
Görüşürüz canim yarin insallahCanlar çok fazla sohbete dahil olamıyorum maalesef yarın döneceğim size
canım beniim inşallah güzel bi sonuç gelir yarın daCok gecmis olsun canim oglusunaAllah sifa versin o halde spor yaptin masallah sana
Diyetisyenden sonra yazarim canim insallah guzel sonuclar alirim
Arsuz guzel ama gezmek icin değil hep is icin gidince cok da keyif alinmiyor canim koştur koştur insallah gelirsiniz insallah o zamana ben tayin olmus burdan gitmis olurum
kaptancım yeni nadide iştah açıcı kışkırtıcı ismime yorum yapmadınCanlar çok fazla sohbete dahil olamıyorum maalesef yarın döneceğim size
1 Şubat pazartesi
Sabah 10:00
1,5 dilim çavdar
1 yumurta çökelek
Zeytin maydanoz
1 ceviz
ara
1 ayva
1 elma
Yarım yerli muz( bunları ara ara yedim)
1 kare çikolata
akşam
16:30
1 tabak patlıcan musakka
4 çorba kaşığı bulgur pilavı
Yarım kase yoğurt
Ara 1 avuç karışık çerez dünkü gibi
1 avuç beyaz leblebi
2,5 lt su bolca şekersiz çay
3 mil leslie
Toplam adım 11.300
Sporlar tamamNikinik
Cherry Mom @_Reyyan Namaria
Canim bence super menu cesitler ve miktarlar da cok iyi
Canim emzirmeye devam mi ediyorsun sen kac zamandir sorcam 2 ana 2 ara öğün yapiyorsun merak ettim.1 Şubat pazartesi
Sabah 10:00
1,5 dilim çavdar
1 yumurta çökelek
Zeytin maydanoz
1 ceviz
ara
1 ayva
1 elma
Yarım yerli muz( bunları ara ara yedim)
1 kare çikolata
akşam
16:30
1 tabak patlıcan musakka
4 çorba kaşığı bulgur pilavı
Yarım kase yoğurt
Ara 1 avuç karışık çerez dünkü gibi
1 avuç beyaz leblebi
2,5 lt su bolca şekersiz çay
3 mil leslie
Toplam adım 11.300
Sporlar tamamNikinik
Cherry Mom @_Reyyan Namaria
Bırakma bırakma gelGelmeye çalışacağım Didemcim sizi yalnız bırakmayayım
Esracım iyiyim, Ferah bahsetti beni anmışsınız kulaklarımı çınlatmışsınızbaskın yapsaydınız ya bana evime kadar gelmişken denk getirebilirsek beraber de yürüyelim ya hem spor yapmış hem özlem gidermiş oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?