Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaaa çok tatlısın çokta tatlı bir şekilde kırmadan açıklamaya çalışmışsın durumu. Cuma’ya kadar aktif katılayım diyeceğim ama daha yarın çuvallayacağım. Sabah kalkıp ev toplayacağım 12’de misafirim gelecek. Onlar gelince akşam 6’ya kadar kalıyorlar çocuklar ağlayıp bırakmıyorlar birbirlerini çünkü. Onlar 6’da gidecek benim 19.30’da dersim başlayacak 22.30 a kadar sürüyor. Onun öncesinde de biraz notlarıma bakmam gerekecek tabii...Mesela yarın benim spor yapmaya da hiç vaktim yok. He tabii her günüm böyle olmuyor. Ben kendimi mutlaka düzene sokacağım, erken yatıp erken kalkmaya alışacağım. @SanSebastianCheesecakele eş olmayı da çok isterim ancak yarın ancak menümü yazmaya fırsat bulabilirim ve elbette menüsünü yorumlarım....Ama gün içinde katılım gösteremem. Çarşamba-Perşembe için söz verebilirim. Bu durum onu üzmeyecekse ve modunu düşürmeyecekse varım diyorum.

Ortimm cok az yemissin hic taviz vermiyorsun ogunlerinde de sporunda da tebrik ederim

tamam canım yarın dinlen çrşamba perşembe gel

Kahvaltı ne güzel öyle ben çok severim tahinli olan herşeyi

Su ve spor da çok iyi canım

kız seni görünce adana ve müthiş tatlıları geliyo aklıma oyy

canım alıntı yapmışsın ama unuttun mu
Adana ve diyet su an imkansizi basariyorum Evimin onunde bulvar var 10 adimda bir bir yiyecek mekani var.
M miraysu_ bence olur hedef mideyi kucultmek. Ben hala basaramadim. Su an vitaminleri biraktim bakalim.

Yok canım Şırnak'tayım eşimin görevi dolayısıyla ailem İstanbul'da

Tamam balim gelecek haftadan itibaren senden grup icin gunde 10 dk ni ayirmani bekliyoruz bak cok degil 10 dk da neler neler paylasir insan grubun amaci bu cunku karsilikli motivasyon
tamam canım yarın dinlen çrşamba perşembe gel
Burcucum da tamam demiş cumaya kadar boyle olsun cuma zaten sonuclardan sonra haftalik degistiriyoruz

Kuzummm arada detoks diyelim ya kalici zor

Ahahah arada yeriz kız cumaları filan ben tamamen bırakamam zaten mukbang izliyorum bütün gün afiyet olsun kuşum

6 ayda da sonuç alan var diye hatırlıyorum canım devam devam
Ay yok kızlar ben de kalıcı olarak olamam yani. Veganlar duymasın da Arada bir iki yeter bize
Yarin 11 de diyetisyen randevum var canlar bakalim ne dicek sonra da Arsuza goreve gitcem gene multiple yogunluk beni bekliyor
Allah kolaylık versin kuzum
Diyetisyen den sonra bize de yaz .
Ay o malum şahıs benim
Adet haftası hep 100 200 anca gidiyor ondan küçük tutmuştum. Ama inşallah fazlası olur kaptanım
Geçmiş olsun canım. Zor zamanlar. Allah kolaylık versin
Yok canım Şırnak'tayım eşimin görevi dolayısıyla ailem İstanbul'da
Oyy baya uzaktaymışsın canım. Allah kavuştursun ben de İstanbuldayım. Ben de burada hasretlik çekiyorum

Umarım her şey gönlüne göre olur canım
Hadi yaw öyle ise yandım ben çok çay içerim
Nasıl olsa şekersiz kalorisine yok diye bide çok seviyorum
Canim bence super menu cesitler ve miktarlar da cok iyi

Canim emzirmeye devam mi ediyorsun sen kac zamandir sorcam 2 ana 2 ara öğün yapiyorsun merak ettim.
Ogleye denk gelen arada meyve 3 cesit bi de cikolata var fazla olmus canim +500 bu menuyle gitmez
Ama sporun cok iyi
Canım emziriyorum hala güne geç başladığım için iki öğün yapıyorum ama öğün arası 6-7 saat oluncada çok acıkıyorum o yüzden arada fazla yiyorum
Çikolatada kızlarım yüzünden oldu ama kes cezamı razıyım
İyi geceler arkadaslar bugun cok yoruldum uyudum uyandim sersem gibiyim midem bulanıyor yatayim tekrar
Miden niye kötü ki
Dikkat et kendine ortim

Canim emziriyosan normal tabi 2 ara iki ana gayet
Cezan spor cezasi degil bugun arada tek cesit meyve cezasi veriyorum saka bi yana orticim meyve cesitini bugun bi düşür miktar sana bagli gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…