Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Uzun sure tatli yemeyince cok tatli gelmistir sana.

Sagol canim. Yok normal dogum. Haklisin canim sezeryan sonucta operasyon. Guttim doktor kontrolune spor yapabilursin dedi.

Haklisin canim ah haftada 3 gun yapabilsem yeter zaten bana.

Haklisin canim.

Ben et vb soğuk sevmem canım o yüzden eledim.Mercimek köftesi düşündüm ama zaten bütün hafta kısır ve bunu yedim sayılır bulgur oliciimm yakında
Aklımda da henüz bir şey yok. Kuruyemiş de karbon yüksek, yolda çok su icemem zaten WC ihtiyacı olmasın diye. Bakalım ne olacakbelki sadece muz yerim, muzu birden fazla yiyince WC ye çıkarıyor diye duymustum

Harikasınnn canımm
Teşekkürler kaptancımmm başka grup olsa valla komazdı beni bu resim ve isimle ama o kadar şanslıyım ki ve karşılığını vermek için elimden geleni yapıcam bu sevginin ve hoşgörünün gerçekten herkesi çok seviyorum burda ve kaldığım için de aşırı mutluyum

Vaayy bu ne hiz verimli gecmis günün.

Orticim Merhaba,
Dün için kusura bakma lütfen. İnanılmaz yorgun hem zihinsel hem fiziksel dağılmış durumdaydım menümü bile yazamadım.
Menünü okumaya başladığımda 3 dilim ekmek tahin-fıstık ezmesi çok fazla diyecektim ki sonrasını görünce kalori olarak dengelediğini gördüm. Sabah güzel enerji ile başlatmıştır bu kahvaltı Ancak karbonhidrat-yağ ve şeker birleşimini yakmak kolay olmuyor o açıdan uyarayım. Yine de 3 dilim yerine 2 dilim yemek daha iyi olabilir. Çünkü bu tür birleşimlerden sonra kan şekeri ani yükseldiği için sonrasında ani tatlı atakları yaşayabiliyor insan. Sen kendini daha iyi bilirsin tabii. Ancak tecrübelerimi aktarmak istedim orticiğime

hawar
Ben geçen sene çok araştırıp aldım. Benim eliptiğim Voit D80 ve çok memnunum. Ses yok, kullanımı rahat ve sağlam. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…