- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #391.041
Uzun sure tatli yemeyince cok tatli gelmistir sana.aynen ortim ama canım çok çekti dayanamadım uzun zamandır da yemediğim için midem bulandı ve şişirdi beni baya ben bu saatlerde acıkmış olurdum ama hala tık yok aşırı doygunluk var cumaya gider inşallah bu şişkinlik
Wuuwuu tum sporlar mi hatikasin ortimmenün çok güzel ortim. spor için de haftada 3 gün yapsan dediğin gibi sana çok iyi gelir. ben yarın tüm sporları almayı düşünüyorum bugünü telafi edebilmek için
Sagol canim. Yok normal dogum. Haklisin canim sezeryan sonucta operasyon. Guttim doktor kontrolune spor yapabilursin dedi.Oyy kuzu yaaa.Hemencecik geçsin acıları inşallah. Rabbim bir daha göstermesin
Canım haftada 3 gün düzenli spor çok şey değiştirir.Normal doğum muydu senin. Sezeryansa zaten 6 Ay çok dikkatli ve hafif spor yapmak gerekiyor.
Haklisin canim ah haftada 3 gun yapabilsem yeter zaten bana.Sen bu gün çok yoruldun canım
Bende bugün evi silip süpürdüm yemek yaptım biraz çoçuklarla dışarıda yürüyüş yaptık
Yolda yoruyor insanın ben ilk atandığımda 3 vesayet değiştirildim işe gitmek için bekleme süresi falan toplam 2,5 saat sürerdi bide dönüş
Şimdi olsa yapamam
Gençlik başka
3 gün yapsan bile süper canım bebeğin dışında bide büyük çocuk var oda ilgi ister
Ben ilk aylar hiç yapamadım yedikçe yedim aldı başını gitti kilolar yendiğine dikkat etsen bile süper
Haklisin canim.Daha da iyi olsun paşam inşallah
Ah ah ortim sormahepsinden yarım porsiyon da olsa tattım ama karbon deposu olmuş olabilirim
Tek sevindirici tarafı sporlar ise az da olsa yarıyor hala sanırım ki beklemeden tartilmiyordum,evimde bekleyince az da olsa ekşi gorebiliriminşallah
Sen nasılsın?
Herkes şu an aynı durumda,biz hem kilo almıyoruz hem de bir taraftan veriyoruz diye teselli buluyorum
Ben et vb soğuk sevmem canım o yüzden eledim.Mercimek köftesi düşündüm ama zaten bütün hafta kısır ve bunu yedim sayılırKarar verince mutlaka yaz canım ben de aynı durumdayım.Namaria ydı galiba öneriler yazan.makul bir menü oluşturmuş. Köfte demiş ama bir keresinde köfte yolda bozuldu bizim o yüzden yanıma et almaya tereddüt ediyorum. Kuruyemiş olmalı bence el oyalıyor en azından:) ya da züber tarzı bir atıştırmalık
Harikasınnn canımmcanlar günaydın tekrar,bu sabah kilom 67.2 geldi cumayı çok merak ediyorum
Teşekkürler kaptancımmmHarikasınnn canımm
Vaayy bu ne hizBen bu sabahtan sporumu yaptım sonra çıktım markete alışverişimi yaptım bi de yolları uzata uzata döndüm eve üstüne geldim odamı sildim süpürdüm çorba yaptımbirazdan yemeğimi yiyip tabloda başka hangi sporu yapabilirim diye bakacağım
Sabah 7de uyandım geri uyuyamayınca yatakta debelenme kalk bi iş gör dedim kendimeVaayy bu ne hizverimli gecmis günün.
Orticim Merhaba,Bugünkü menüm:
uyanınca limonlu sirkeli su
kahvaltı: 3 dilim çavdar ekmeği üstüne toplam 1er çorba kaşığı tahin, fıstık ezmesi , 1 yerli muz,4 iran hurması,tarçın
yanında sade türk kahvesi
ara limonlu yeşil çay
akşam somon ızgara, haşlanmış ıspanak
ara form çay
3 lt su, 6000 adım , 2 mil leslie
@_Reyyanbalpamuk
Kilo konusunda gayet iyi gidiyorsun canım gram diyip haksızlık etme
Benim kuzende Mart'ta yapacak nikah onun tarih senden beterbence nisana artık aşılamaların çoğu biter esneklikler gelir canım Allah'ın izniyle herşey yolunda gitsin inşallah
Tmm tmm bişey demiyorum dahada dersem ziyafet sofrası gelecek ha buraya
Geçmiş olsun canım
A buraya tümm konuyu yanlış anlayan bi sevgicik koymuşlar
Tatlişim niye bugün attın her gün mü Atıcan yoksabizm o program sadece pazartesi çarşamba zorunlu / cumartesi serbest yani sadece bu 3 günde yapılacak :) diğer günler free kendi sporunuz olacak
benim öğlen paylaştığım tabloda dün yapılan sporlar var bugünkü sporları henüz girmedim
Canım benimki normal bisikletbalpamuk ve @Pain Killer de eliptik var onlarıda etiket yapalım
Bisikletim dynamic 380 manyetik hiç sesi yok ama dizlerde sorun varsa eliptik daha iyi olur senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?