Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım benim hoşgeldin tekrar ve teşekkür ederim yorumun içinn
şöyle ki bu öğünü beyaz ekmekle yapınca haklısın ardından makarna filan istiyor canım ama bu ekşi mayaydı bi de,tahin fıstık faydalı yağlar ve meyveler de lifliydi cnm,tarçın da şekeri dengeledi bir de kahve içmeden doyamıyorum sabah o da şekerimi dengeliyor cnm merak etme sen
sen nasılsın bugünkü diyet planın nasıl spor var mı ufukta

Ortim ben de iyiyim yuruyuse gidicem birazdan insallah
Sen nasilsin bugun
canım ben yeşil mercimekli aldım bitti tadı aynı mercimek işte ve 3 dkda pişiyo beğendim ama yeşil mercimekti benim kırmızı da güzeldir
Afiyet olsun canim ben de denerim
Ortim menun o kadar kotu degilmis dengelemissin gibi geldi bana
Arada olur anne evinde diyet kalmaz

ayy balım yaaa biz isimlere fotolara değil kişilerin kendilerine burada bakıyoruz senide tanıdık çok şükür bırakıır mıyız

45dakika tempolu yürüyüş yaptım kızlar 10.000adım olmuş mudur yaklaşık 5km.
olmadıysa 300 de zıp yapayım:)
canım henüz olmamış gibi :)

10 bin adım ortalama olarak 6-8 kilometre arasında değişiyor ve bu aktivite bireysel özellikler ve tempoya bağlı olarak yaklaşık 400-500 kalori harcamak anlamına geliyor. Eğer hızlı bir şekilde yürürseniz 10 bin adımı atmak bir saatte bitebiliyor

merhaba arkadaşlar biz de öğle arası 40 dk masa tenisi oynadık turnuva yaptık :)) baya iyi oldu şimd işlere devam

Bugün harika spor yapcam hadi bakalım
ayy kızlar harikasınız insan isteyince her yol spora çıkabilirrr yeter kiii niyet olsuuunn

ayy esra keşke vaktin olsa herkese menü yorumu yapabilsen :) ne güzel yazmışsın :)

Tamam canım o zaman zıpla devam edeyim.daha dışarı çıkamam. Evdeki günlük yürüuüş de spor sayılmıyodur zaten

Sali

10.30
Sade kahve
1 kuru incir
2 ceviz

14.30
8 kasik fasulye piyazi

Ara
Form cayi

17.30
7 kasik mantar sote
Yesillik salatasi
2 wasa

20.30
2 kasik soya sütle nescafe

Su 2lt

Cherry Mom @_Reyyan Tempus
canım nasıl gidiyor halsizlik olmuyor mu ya kendine göre bişeyler eklesen yine vegan
canım 2 ana 1 ara yapmışsın zaten ve helva ve kıbrıs tatlısı dışında bişey yok ki moralini bozma yani
canım afiyet olsun lahana güzeli
ama ben izne ayrılmadan önce de menün aynıydı yaklaşık sanki
biraz değiştirsen mi? kilo kaybın nasıl son 2 haftadır ayrı ayrı cnm? yazarsan sevinirim bakalım beraber istersen

Yok canim ya bi ilk gun ac halsizdim o da midemi bozdugumdandi sanirim 2 gundur gayet tok ve şiş hissediyorum kendimi sanki gitmiyor gibi kilo yarin bi tartilcam bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…