- 31 Temmuz 2020
- 20.378
- 60.243
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #391.061
canım benim hoşgeldin tekrar ve teşekkür ederim yorumun içinnOrticim Merhaba,
Dün için kusura bakma lütfen. İnanılmaz yorgun hem zihinsel hem fiziksel dağılmış durumdaydım menümü bile yazamadım.
Menünü okumaya başladığımda 3 dilim ekmek tahin-fıstık ezmesi çok fazla diyecektim ki sonrasını görünce kalori olarak dengelediğini gördüm. Sabah güzel enerji ile başlatmıştır bu kahvaltıAncak karbonhidrat-yağ ve şeker birleşimini yakmak kolay olmuyor o açıdan uyarayım. Yine de 3 dilim yerine 2 dilim yemek daha iyi olabilir. Çünkü bu tür birleşimlerden sonra kan şekeri ani yükseldiği için sonrasında ani tatlı atakları yaşayabiliyor insan. Sen kendini daha iyi bilirsin tabii. Ancak tecrübelerimi aktarmak istedim orticiğime
Hahaha bu banaydı ben unutup yine yazdım hshshhahahKizlar spor icin bana mesaj atmaniza gerek yok aksam menuden kontrol edecegim
Yalniz degilsin merak etmeHahaha bu banaydı ben unutup yine yazdım hshshhahah
Ortim ben de iyiyim yuruyuse gidicem birazdan insallahDaha da iyi olsun paşam inşallah
Ah ah ortim sormahepsinden yarım porsiyon da olsa tattım ama karbon deposu olmuş olabilirim
Tek sevindirici tarafı sporlar ise az da olsa yarıyor hala sanırım ki beklemeden tartilmiyordum,evimde bekleyince az da olsa ekşi gorebiliriminşallah
Sen nasılsın?
Herkes şu an aynı durumda,biz hem kilo almıyoruz hem de bir taraftan veriyoruz diye teselli buluyorum
Afiyet olsun canim ben de denerimcanım ben yeşil mercimekli aldım bitti tadı aynı mercimek işteve 3 dkda pişiyo beğendim ama yeşil mercimekti benim kırmızı da güzeldir
Ortim menun o kadar kotu degilmis dengelemissin gibi geldi banaGelelim günah listesine2 Şubat salı menüsü
Kahvaltı
Kavurma, 1,5 dilim tb ekmek,tere,2 çatal helva
Ara
Filitre kahve, 2 incir
Aksam,(misafir olduğumu belirtmek isterim)
Domates çorbası, 2 yk fırında Karnıbahar patates, 1yk köz patlıcan salatası, 1 dilim pide, koca tabak salata
1 bardak çay, yarım dilim Kıbrıs tatlısı
1000 zıp,5000 adım 55 squat = 200+50+27 =277 puan
Cherry Mom @_Reyyan Monica_ (canım seninle ortiligimiz tam anne evine denk geldi hakkını helal et )
ayy balım yaaa biz isimlere fotolara değil kişilerin kendilerine burada bakıyoruz senide tanıdık çok şükür bırakıır mıyızTeşekkürler kaptancımmmbaşka grup olsa valla komazdı beni bu resim ve isimle ama o kadar şanslıyım ki ve karşılığını vermek için elimden geleni yapıcam bu sevginin ve hoşgörünün gerçekten herkesi çok seviyorum burda ve kaldığım için de aşırı mutluyum
canım henüz olmamış gibi :)45dakika tempolu yürüyüş yaptım kızlar 10.000adım olmuş mudur yaklaşık 5km.
olmadıysa 300 de zıp yapayım:)
Ben bu sabahtan sporumu yaptım sonra çıktım markete alışverişimi yaptım bi de yolları uzata uzata döndüm eve üstüne geldim odamı sildim süpürdüm çorba yaptımbirazdan yemeğimi yiyip tabloda başka hangi sporu yapabilirim diye bakacağım
merhaba arkadaşlar biz de öğle arası 40 dk masa tenisi oynadık turnuva yaptık :)) baya iyi oldu şimd işlere devam
ayy kızlar harikasınız insan isteyince her yol spora çıkabilirrr yeter kiii niyet olsuuunnBugün harika spor yapcam hadi bakalım
ayy esra keşke vaktin olsa herkese menü yorumu yapabilsen :) ne güzel yazmışsın :)Orticim Merhaba,
Dün için kusura bakma lütfen. İnanılmaz yorgun hem zihinsel hem fiziksel dağılmış durumdaydım menümü bile yazamadım.
Menünü okumaya başladığımda 3 dilim ekmek tahin-fıstık ezmesi çok fazla diyecektim ki sonrasını görünce kalori olarak dengelediğini gördüm. Sabah güzel enerji ile başlatmıştır bu kahvaltıAncak karbonhidrat-yağ ve şeker birleşimini yakmak kolay olmuyor o açıdan uyarayım. Yine de 3 dilim yerine 2 dilim yemek daha iyi olabilir. Çünkü bu tür birleşimlerden sonra kan şekeri ani yükseldiği için sonrasında ani tatlı atakları yaşayabiliyor insan. Sen kendini daha iyi bilirsin tabii. Ancak tecrübelerimi aktarmak istedim orticiğime
Tamam canım o zaman zıpla devam edeyim.daha dışarı çıkamam. Evdeki günlük yürüuüş de spor sayılmıyodur zatencanım henüz olmamış gibi :)
10 bin adım ortalama olarak 6-8 kilometre arasında değişiyor ve bu aktivite bireysel özellikler ve tempoya bağlı olarak yaklaşık 400-500 kalori harcamak anlamına geliyor. Eğer hızlı bir şekilde yürürseniz 10 bin adımı atmak bir saatte bitebiliyor
ayy balım yaaa biz isimlere fotolara değil kişilerin kendilerine burada bakıyoruz senide tanıdık çok şükür bırakıır mıyız
Harikasın ortim. 45 dk yaklaşık 7 8 bin arası oluyor. Tabi tempoya göre değişebilir. Bir 15 dk evde koşu yapabilirsen tamamlanır bence45dakika tempolu yürüyüş yaptım kızlar 10.000adım olmuş mudur yaklaşık 5km.
olmadıysa 300 de zıp yapayım:)
Sagol canim is cikisi da 1 saat oynadik of of heryerim agriyorayy kızlar harikasınız insan isteyince her yol spora çıkabilirrr yeter kiii niyet olsuuunn
canım nasıl gidiyor halsizlik olmuyor mu yaSali
10.30
Sade kahve
1 kuru incir
2 ceviz
14.30
8 kasik fasulye piyazi
Ara
Form cayi
17.30
7 kasik mantar sote
Yesillik salatasi
2 wasa
20.30
2 kasik soya sütle nescafe
Su 2lt
Cherry Mom @_Reyyan Tempus
canım 2 ana 1 ara yapmışsın zaten ve helva ve kıbrıs tatlısı dışında bişey yok ki moralini bozma yaniGelelim günah listesine2 Şubat salı menüsü
Kahvaltı
Kavurma, 1,5 dilim tb ekmek,tere,2 çatal helva
Ara
Filitre kahve, 2 incir
Aksam,(misafir olduğumu belirtmek isterim)
Domates çorbası, 2 yk fırında Karnıbahar patates, 1yk köz patlıcan salatası, 1 dilim pide, koca tabak salata
1 bardak çay, yarım dilim Kıbrıs tatlısı
1000 zıp,5000 adım 55 squat = 200+50+27 =277 puan
Cherry Mom @_Reyyan Monica_ (canım seninle ortiligimiz tam anne evine denk geldi hakkını helal et )
canım afiyet olsun lahana güzeli3 Şubat Çarşamba
13.00
2 haşlanmış yumurta(baharatlar ve taze nane ile), 3 zeytin, 5 fındık, yarım ceviz, beyaz lahana, maydanoz, turp,
Ara
10 leblebi, Sütlü Türk kahvesi(200 ml), 2 dilim elma
17.30
2 kase sebzeli, et sulu tarhana çorbası, salata
Su: 2 lt(devam)
Gece yeşil çay
Spor: 2 ve 7 yapıldı.
(48 dk leslie(3 mil), 15 dk zumba)
Toplam 117 puan
A asilrCherry Mom @_Reyyan Nikinik
Ver gazı ver
Napiyorsun bebegim yaaa merak ettim seni hic sesin cikmadiGünaydın
Ver gazı ver
Yok canim ya bi ilk gun ac halsizdim o da midemi bozdugumdandi sanirim 2 gundur gayet tok ve şiş hissediyorum kendimi sanki gitmiyor gibi kilo yarin bi tartilcam bakalimcanım nasıl gidiyor halsizlik olmuyor mu yakendine göre bişeyler eklesen yine vegan
canım 2 ana 1 ara yapmışsın zaten ve helva ve kıbrıs tatlısı dışında bişey yok ki moralini bozma yani
canım afiyet olsun lahana güzeli
ama ben izne ayrılmadan önce de menün aynıydı yaklaşık sanki
biraz değiştirsen mi? kilo kaybın nasıl son 2 haftadır ayrı ayrı cnm? yazarsan sevinirim bakalım beraber istersen
Canım işten eve anca geçtim yemek yedim falanNapiyorsun bebegim yaaa merak ettim seni hic sesin cikmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?