- 31 Temmuz 2020
- 20.378
- 60.243
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #391.081
yaa halsizlik gittiyse süper o zmnYok canim ya bi ilk gun ac halsizdim o da midemi bozdugumdandi sanirim 2 gundur gayet tok ve şiş hissediyorum kendimi sanki gitmiyor gibi kilo yarin bi tartilcam bakalim
Niyet onemli niyet gerisini bosver
Aynen canim bi de kilo verirsem 2 hafta devam veremezsem belki 1 haftayi tamamlayinca birakirimyaa halsizlik gittiyse süper o zmn
o da olur birgün inşallah kuzum
Biz de yemek yedik mutfak toplanacak oyuncaklar toplanacak oglus yatirilacak sonra ders molalarda da sporCanım işten eve anca geçtim yemek yedim falanbiraz dinleniyorum
Sen naparsın kuzu
canım onun günaydın yazması için demiştim inşallah sen de kilo verirsin tabiki kuşum
Aynen ya zabanan uyku sersemi giriyorum bakıyorum bi, günaydın yazmışım ama hakkımı yemeyinNiyet onemli niyet gerisini bosver
Bak yao da olur birgün inşallah kuzum
Ohooo senin iş uzun maşallah, bende az önce eve gelirken fıstık aldım tuzsuz onu ezme yapıcam.Biz de yemek yedik mutfak toplanacak oyuncaklar toplanacak oglus yatirilacak sonra ders molalarda da spor
Aynen canim her bunyede ayni olmaz. Bende en cok ise yarayan yogurt ve suan onu kestimcanım onun günaydın yazması için demiştim inşallah sen de kilo verirsin tabiki kuşum
benim diyeti beğenirsen onu da deneyebilirsin 1 hafta ya da cuma başlayabilirsin bununla gitmezse cnm.
Bünyeden bünyeye değişebilir tabiiNamaria da faydalı oldu hani ama
oğlum bak git de sesli komut hahaEki Görüntüle 2775518
Yok artıkmutfakta fıstık kabuğu soyuyorum bana kürek çekme egzersizi başlatılsın mı diyor
canım maşallah sana yaa ben herşeyi hazır alıomAynen ya zabanan uyku sersemi giriyorum bakıyorum bi, günaydın yazmışım ama hakkımı yemeyin
Bak ya
Ohooo senin iş uzun maşallah, bende az önce eve gelirken fıstık aldım tuzsuz onu ezme yapıcam.
Spordan önce 1 kaşık yerim diyorumenerji veriyo ya haniyoksa sporda ben aynen şu şekil
Başlat canım başlat dedimoğlum bak git de sesli komut haha
canım ellerine sağlık afiyet şifa besin olsunHiç zamanımı almadı canım tavsiye ederim tertemiz içerikli mis gibi olduEki Görüntüle 2775555
Teşekkürler balımcanım ellerine sağlık afiyet şifa besin olsun
Ortim bu kadar az kaliriyle bu sporlar masallah sana3 şubat çarşamba
9.00
1.5 tane haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, salatalık, 2 ceviz
14.00
2 kepçe detoks çorbası
Su : 3lt, 2 fincan limonlu yeşil çay
Spor : 2 mile leslie = 45p
23 dk kardiyo = 115p
10000 adım = 100p
1000zıp = 200p totalde = 460p
(1, 2 , 4 ve 5 nolu spor yapıldı)
DeryaOnDiet Cherry Mom @_Reyyan Nikinik
Ne güzel menü canım, besleyici ve hafif3 Şubat Çarşamba
13.00
2 haşlanmış yumurta(baharatlar ve taze nane ile), 3 zeytin, 5 fındık, yarım ceviz, beyaz lahana, maydanoz, turp,
Ara
10 leblebi, Sütlü Türk kahvesi(200 ml), 2 dilim elma
17.30
2 kase sebzeli, et sulu tarhana çorbası, salata
Su: 2 lt(devam)
Gece yeşil çay
Spor: 2 ve 7 yapıldı.
(48 dk leslie(3 mil), 15 dk zumba)
Toplam 117 puan
A asilrCherry Mom @_Reyyan Nikinik
Eki Görüntüle 2775518
Yok artıkmutfakta fıstık kabuğu soyuyorum bana kürek çekme egzersizi başlatılsın mı diyor
Ortim bugün midem kötüydü bi şişti bi bulandı su bile içemedim belli bi saate ladar yudum yudum ancak içtim hiçbir şey almadı midem acıktığımı da hissettim ama geç oldu o yüzden yemek istemedimOrtim bu kadar az kaliriyle bu sporlar masallah sana
Ay ortim menün ve sporun çok güzel ama o kadar yemek yemekten yorulur insan yaBugunku menum
Sabah: 1,5 yumurtadan menemen, 2 dilim peynir, 5 zeytin, 1 yk ajvar.
Ara: sutlu kahve, 3 kutu kayisi, 5 findik
Oglen; 1 kase mercimek corbasi,100 gr tavuk, 1 kase patlican salatasi.
Ara: 1 tabak yulaf kepegi, yogurt, 1 avuc ceviz, 1 elma karisimi.
Alsam: 1 kass mercimek corbasi, 100 gr tavuk. 1 kase yigurt icine 10 tane findik. 1 fincan salep.
Su:2,5 lt
Spor: 30 dakika workout : 75 puan
Nikinik 7 numarali spor yapildi.
Cherry Mom yarimuhendis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?