Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya gecen bi deneyim 1 gun olsun yapayim dedim sabah kavurdum kabaklari az yagli tuzsuz üzerine yogurt.sonra bunu yiyecegime ac kalirim dedim
vAYY canım sabrın sonu selamet oldu ne güzell çok sevindimm yarına kadar dahada düşer inşallah
Insallah canim.dun de demistim inmemis gibi hissediyorum diye ama meger 800 gitmiş bile burdan Namaria ya opucuklerimi iletiyorum
Ketoyu tam bilmiyorum ama karbonhodrati ve sekeri kesince vucutta inanilmaz degisiklikler oluyor gercekten.

olay zaten orada kuzum karbonhidrat şeker ne kadar azaltırsak o kadar iyi

Ya ben bugün tartıya çıktım ve geçen haftadan 1 kg fazlalığım var şok oldum ben ne yapacağım şimdi yarına kesin artıyım

Benimde aklıma aslında şöyle birşey geldi, baya spor yapıyorsun ya kas yapmış olabilir misin ? Kas yapmış olsan sonuçta o da kilo olarak görünecek yağ değil kas oranın artmış olabilir Şahsi fikrim bir hafta dene en azından sporu standart miktarda tut çok aşırı yapma. Yani atıyorum günde tek spor gibi

Geçmişi okuya okuya cevap yazarak geldim Herkese bu saatte günaydın :))

Bende ödemimi atıyorum çok şükür azıcık bişey kaldı ve hala regl olmamış olmama rağmen, birde regl olursam ohhh tadından yenmez :)

Tartılmayıp bugünü bekleyince gmrünce şaşırdım haliyle ama bugün gönderebildiğim kadarını göndermeye çalışacağım artık yapacak bir şey yok

Tartılmayıp bugünü bekleyince gmrünce şaşırdım haliyle ama bugün gönderebildiğim kadarını göndermeye çalışacağım artık yapacak bir şey yok
Canim bozma sen moralini gecen hafta persembe ben de inanilmaz bi arti gordum.o gun tek ogun yaptim bol su yesilcay form ictim aksam 10dan sonra su tuketimini de biraktim cuma -100u gordum. Bugun biraz dikkat edersen cogu gitmis olacak

Canim bozma sen moralini gecen hafta persembe ben de inanilmaz bi arti gordum.o gun tek ogun yaptim bol su yesilcay form ictim aksam 10dan sonra su tuketimini de biraktim cuma -100u gordum. Bugun biraz dikkat edersen cogu gitmis olacak
Ben de birazdan son öğünümü yapıp bol bol yeşil çay ve su içeceğim bakalım inşallah yüzüm gülür

tamam aşkum kolay gelsin

oyy maşallah kuzuya

olcak olcak sabırr kaç kgsun şu an cnm

Şuan 86,65 oldum sabah Şuan itibariyle 2 ay sonra 10 kilo vermiş olsam 76 olurum o bile bana "vaay beee dünya varmış" dedirtir bence. Verdikçe de daha rahat ederim ve gaza gelirim diye düşünüyorum

Bu arada her hafta ortiler değişiyor ya bu hafta seni istiyorum (özel talep oluyo muydu )

Tartıda görünene bakma bence birde sen bedenen zayıfladığını hissediyorsan tamamdır o kesinlikle kas O yüzden moralini bozacak hiç birşey yok Birde zaten 53lerdesin o yüzden sende artık kas olması çok normal bence :) Eğer varsa yağ kas su ölçümlü bir tartı (gerçi o da ne kadar doğru gösterir bilemem) öyle bir cihazda tartıl göreceksin kas oranın uçmuştur

Ya ben ne kadar kendime tartıya takılmayacağım aynaya bağlı kalacağım dedikçe onu yapamıyorumki şu anda zaten bedenimde bi fazlalık görmüyorumyarın diyetistene gideceğim son gittiğimde tartısı bozuktu şimdi inşallah yapılmıştır bakalım ölçümlerim ne gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…