Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #391.201
Ya gecen bi deneyim 1 gun olsun yapayim dedim sabah kavurdum kabaklari az yagli tuzsuz üzerine yogurt.sonra bunu yiyecegime ac kalirim dedimyani kabak detoksu daha yalın birşey kabakları rendeleyip tavada biraz çevirip yoğurtla yiyorsun o kadar içine biraz ceviz atanda var atmayanda tokluk açlık durumuna göre.. tuz vs koyma bol baharatlandır güzel oluyor öyle denersen canım
Insallah canim.dun de demistim inmemis gibi hissediyorum diye ama meger 800 gitmiş bilevAYY canım sabrın sonu selamet oldu ne güzell çok sevindimm yarına kadar dahada düşer inşallah
Ketoyu tam bilmiyorum ama karbonhodrati ve sekeri kesince vucutta inanilmaz degisiklikler oluyor gercekten.Açıkçası emin değilim ama keto beni çok tok tutuyor o düzene alışınca. Çok karbonhidrat isteğim artarsa yavaş yavaş değiştirirm düzeni ama 1 ay daha keto yapsam diyorum hem zinde, enerjik oluyorum, yığılıp kalmıyorum halsizlikten. Meğer karbonhidrat ne kadar ağır geliyormuş bünyeme... İnanılmazzz...
kolay gelsin canımarkadaşlar bugün iş yoğun gene çok giremeyebilirim akşam menülere bakacağım genel olarak inşallah
Kolay gelsin canimarkadaşlar bugün iş yoğun gene çok giremeyebilirim akşam menülere bakacağım genel olarak inşallah
olay zaten orada kuzum karbonhidrat şekerYa gecen bi deneyim 1 gun olsun yapayim dedim sabah kavurdum kabaklari az yagli tuzsuz üzerine yogurt.sonra bunu yiyecegime ac kalirim dedim
Insallah canim.dun de demistim inmemis gibi hissediyorum diye ama meger 800 gitmiş bileburdan Namaria ya opucuklerimi iletiyorum
Ketoyu tam bilmiyorum ama karbonhodrati ve sekeri kesince vucutta inanilmaz degisiklikler oluyor gercekten.
Ya ben bugün tartıya çıktım ve geçen haftadan 1 kg fazlalığım var şok oldum ben ne yapacağım şimdi yarına kesin artıyım
Darısı başıma + bunun bi 3 katı daha olsa fena olmazBenim bugun toplam giden 10.1 kilo oldu Iyiki varsiniz kizlar
Olur canim.birakmayinca oyle boyle bi sekilde gidiyor. Bana da bi bu kadar daha lazimDarısı başıma + bunun bi 3 katı daha olsa fena olmaz
Ama kilo olarak bakınca ortalama aynı kiloda başlamışız. Ne kadar sürede verdin ?Olur canim.birakmayinca oyle boyle bi sekilde gidiyor. Bana da bi bu kadar daha lazim
2 ay oldu canim.Ama kilo olarak bakınca ortalama aynı kiloda başlamışız. Ne kadar sürede verdin ?
Insallah canimO zaman bir daha darısı başıma
Tartılmayıp bugünü bekleyince gmrünce şaşırdım haliyle ama bugün gönderebildiğim kadarını göndermeye çalışacağım artık yapacak bir şey yokBenimde aklıma aslında şöyle birşey geldi, baya spor yapıyorsun ya kas yapmış olabilir misin ? Kas yapmış olsan sonuçta o da kilo olarak görünecek yağ değil kas oranın artmış olabilirŞahsi fikrim bir hafta dene en azından sporu standart miktarda tut çok aşırı yapma. Yani atıyorum günde tek spor gibi
tamam aşkum kolay gelsinarkadaşlar bugün iş yoğun gene çok giremeyebilirim akşam menülere bakacağım genel olarak inşallah
oyy maşallah kuzuyaBenim bugun toplam giden 10.1 kilo oldu Iyiki varsiniz kizlar
olcak olcak sabırrDarısı başıma + bunun bi 3 katı daha olsa fena olmaz
Canim bozma sen moralini gecen hafta persembe ben de inanilmaz bi arti gordum.o gun tek ogun yaptim bol su yesilcay form ictim aksam 10dan sonra su tuketimini de biraktim cuma -100u gordum. Bugun biraz dikkat edersen cogu gitmis olacakTartılmayıp bugünü bekleyince gmrünce şaşırdım haliyle ama bugün gönderebildiğim kadarını göndermeye çalışacağım artık yapacak bir şey yok
Ben de birazdan son öğünümü yapıp bol bol yeşil çay ve su içeceğim bakalım inşallah yüzüm gülürCanim bozma sen moralini gecen hafta persembe ben de inanilmaz bi arti gordum.o gun tek ogun yaptim bol su yesilcay form ictim aksam 10dan sonra su tuketimini de biraktim cuma -100u gordum. Bugun biraz dikkat edersen cogu gitmis olacak
tamam aşkum kolay gelsin
oyy maşallah kuzuya
olcak olcak sabırrkaç kgsun şu an cnm
Tartıda görünene bakma bence birde sen bedenen zayıfladığını hissediyorsan tamamdır o kesinlikle kasTartılmayıp bugünü bekleyince gmrünce şaşırdım haliyle ama bugün gönderebildiğim kadarını göndermeye çalışacağım artık yapacak bir şey yok
Ya ben ne kadar kendime tartıya takılmayacağım aynaya bağlı kalacağım dedikçe onu yapamıyorumTartıda görünene bakma bence birde sen bedenen zayıfladığını hissediyorsan tamamdır o kesinlikle kasO yüzden moralini bozacak hiç birşey yok Birde zaten 53lerdesin o yüzden sende artık kas olması çok normal bence :) Eğer varsa yağ kas su ölçümlü bir tartı (gerçi o da ne kadar doğru gösterir bilemem) öyle bir cihazda tartıl göreceksin kas oranın uçmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?