- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.672
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #391.461
Tamam inşaAllah kaptanımTeşekkürler Canım
Haftaya kilo bildirirken diğer kızlarda görmüşsündür tarih ve nick yazıyorlar o şekilde bildirir misin yeni yarışma kuralı geldide herkes öyle yapıyor artık :) bugün yapmasanda olur :)
Vücudum beni hezimete uğrattı dün 1kg fazla çıktım tartıda anlamadım ortimAa hic arti beklemezdim senden ortim. Ama kilob az bu kilolarda vermen eminim cok zordur.
Tebrik ederim ortim benim aksime çok iyisinGubaydin kizlar
Gecen haftaki kilom: 77,30
Bugun:76,35
Fark: 0,95
Yuzde: % 1,228
Haftaya hedef: 75,75
Cherry Mom yarimuhendis
Canim tebrik ederimEki Görüntüle 2776694
Günaydıiin kızlar,
Geçen cuma: 68.5
pazartesi 68.0
Bugün:67.7
Hedef:67
Bu aralar sindirim sistemi için 2 günlük çorba detoksu yapmak istiyorum.bakalim hangi gün
Cherry Mom muhursuzpusula
Tebrikler canim bilim o artilardan donmeleriGünaydın kızlar. Önce kilo bildirimi yapayım dedim. Mesaj okuma batağına düşünce çıkamıyorumbirazdan mesajlarınıza döneceğim
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 67.7
Bu cuma: 67.5
Fark: -0,2
Yüzde: 0,295
Hedef: 67.0
@asilrCherry Mom
Çılgın artılardan eksiye dönmek.Şükür
Canim tebrik ederim kilo vermissin ama kac vermissin yuzden kac bilmiyoruz herkesin kilosunu akilda tutmak takip etmek zor oluyorki bazen kendi kilomuzu unutuyoruz.Günaydın arkadaşlaaarrr....
Ben şu an çok şaşkınım! Regl şişkinliğine rağmen 67.5 çıkmam!Acaba baskül mü sapıttı diye düşünmedim değil Neyse tabii çok sevindim ama ben reglden dolayı fazla çıkarım zannediyordum çok iyi hissediyorum şu an!
@_ReyyanCherry Mom Nikinik @SanSebastianCheesecake
Vaayy iste basari budur. Misafirlikten -500le donmek tebrik ederim canimCuma 58.0
Güncel 57.5
Farrk -500
Bu kadarını beklemiyordum galiba yoğurt kuru ya da dunki susuzluktanyarın sabah anlarım
@nnurcCherry Mom Nikinik (ya elim sürekli gidiyor seni kaç kere yazıp sildim menü paylaşımlarında falan )
Oo tebrik ederim canım,süper bir sonuç yine
Cherry Mom hedefimi yazmayı unutmuşum 57.0 olsun hedefim e mi
Sagolun kizlar yaa duracak diye cok korkmustumOoo dünden bugüne yine artmış tebriklerr canım harikasın
Bozma moralini canim.menulerin gayet iyi sorun yok. Sonucta yiyerek almadin bunu.belliki bisiler odem yapti sana. Pazartesiye bile kalmaz gider merak etme
Geçen haftaki + tamamen gitti nerdeyse sadece 100 grı kaldı ama buna da şüküürr :)Wuuuuw bomba patladı ortimdeençok iyi tebrikler canım bu gayret tez başarı getirecek
çok sevindim canım fark çok iyiGecen cuma 79.3
Pazartesi 79.8
Guncel 78.4
Giden -900
Yuzde 1.134
Hedef 77.5
Pazartesi arti geldigim icin ekleyim dedim
ne demek ortim beni teşviğim var sadece gerisi senin çaban senin başarın canımOrtim her zamanki gibi süper
Ayrıca benim eksimizde sana borçluyum
Gidecek gidecek eminim bana da diyetisyenim 1 haftalık vegan beslenme verdiCanim tebrik ederim
Tebrikler canim bilim o artilardan donmeleri
Canim tebrik ederim kilo vermissin ama kac vermissin yuzden kac bilmiyoruz herkesin kilosunu akilda tutmak takip etmek zor oluyorki bazen kendi kilomuzu unutuyoruz.
Bi dahakine bizim gibi ayrintili yazarsan cok sevinirim
Vaayy iste basari budur. Misafirlikten -500le donmek tebrik ederim canim
Silmeee beni de ekleee
Sagolun kizlar yaa duracak diye cok korkmustum
Bozma moralini canim.menulerin gayet iyi sorun yok. Sonucta yiyerek almadin bunu.belliki bisiler odem yapti sana. Pazartesiye bile kalmaz gider merak etme
Bu hafta beraberiz o zmanGidecek gidecek eminim bana da diyetisyenim 1 haftalık vegan beslenme verdi
Cok sukur canim veganla 4 gunde 1.4 gitmis olduçok sevindim canım fark çok iyi
ne demek ortim beni teşviğim var sadece gerisi senin çaban senin başarın canım
Ortim uzun sure bu kilolarda olmadiysan ondandir.Vücudum beni hezimete uğrattı dün 1kg fazla çıktım tartıda anlamadım ortim
balpamukcum süpersin zaten menülerin çok güzeldiGünaydın arkadaşlaaarrr....
Ben şu an çok şaşkınım! Regl şişkinliğine rağmen 67.5 çıkmam!Acaba baskül mü sapıttı diye düşünmedim değil Neyse tabii çok sevindim ama ben reglden dolayı fazla çıkarım zannediyordum çok iyi hissediyorum şu an!
@_ReyyanCherry Mom Nikinik @SanSebastianCheesecake
canım yol ve anne evine rağman süper eksi tebrik ederimCuma 58.0
Güncel 57.5
Farrk -500
Bu kadarını beklemiyordum galiba yoğurt kuru ya da dunki susuzluktanyarın sabah anlarım
@nnurcCherry Mom Nikinik (ya elim sürekli gidiyor seni kaç kere yazıp sildim menü paylaşımlarında falan )
ben tartıdan inip sabitlenince öyle çekiyorum canım telefon ağırlığı tartıya yansımasın diye :))
Deryacım çok güzel sonuç tebrik ediyorum canım isteyince oluyorGubaydin kizlar
Gecen haftaki kilom: 77,30
Bugun:76,35
Fark: 0,95
Yuzde: % 1,228
Haftaya hedef: 75,75
Cherry Mom yarimuhendis
Evet heyecanlıyım inşallah iyi bi eksi gördürecek bana listemde de çok bir şey yok gibi bakalımBu hafta beraberiz o zman
Senin listenden de kopya cekerim artikEvet heyecanlıyım inşallah iyi bi eksi gördürecek bana listemde de çok bir şey yok gibi bakalım
Aynen. Bir sure de boyle deneyeyim. Listedeki butun ekmek, pirinc, bugdaylari cikarcam en azindan 4 gun (pazartesi persembe) . Cumadan pazara listeye devam. Hem vucudum karbonhidrat kitligiba alismaz. Bakslim haftaya da iyi bir rksi gelirse devam ederim boyleTebrik ederim ortim benim aksime çok iyisinkarbonhidratı azaltmak iyi oldu sanırım ayda 1 kg denmesine rağmen haftada 1 kg gitmiş neredeyse
Ay inşallah bende de böyle güzel sonuçlar olur yaCok sukur canim veganla 4 gunde 1.4 gitmis oldu
Zeynepcim spor ödemi olduğuna eminim devam haftaya gidecek bende de spor cardıo inanılmaz ödem yapar ama bir sonraki hafta tartıda görürüm faydasını :))9
Sagol canimbalpamukcum süpersin zaten menülerin çok güzeldihiçbir şey tesadüf değil canım ben de regl oldum eksideyim çünkü güzel beslendik
canım yol ve anne evine rağman süper eksi tebrik ederim
ben tartıdan inip sabitlenince öyle çekiyorum canım telefon ağırlığı tartıya yansımasın diye :))
Deryacım çok güzel sonuç tebrik ediyorum canım isteyince oluyor
Yaklaşık bi 4 ay kadar görmemiştim ortimOrtim uzun sure bu kilolarda olmadiysan ondandir.
Wuuwuu masallah canim. Super gitmisCok sukur canim veganla 4 gunde 1.4 gitmis oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?