Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kendine uyarlarsin canim ama o listede 0 hayvansal oldugu için iki ara vir anaya uygun mu bilemiyorum
Ben en cok badem sutunu sevdim tadi hepsinin benzer hindistancevizi sutunde de hindistancevizi tadi yok yani
Migroslarda var canim benim

Ay inşallah bende de böyle güzel sonuçlar olur ya
Basta olmuyormus gibi oluyor ama inan iyi gidiyor
Wuuwuu masallah canim. Super gitmis
Sagol canim
Masallah kuzuya.curuklere uzuldum ama gecmis olsun
Ay insallah canim devami da gelsin
Slm kizlarrr
Gecen hafta 75.3
Bu hafta 75.1
Fark -200

Gelecek hafta insallah 74 hedefim
Cherry Mom Pain Killer
Tebrikler canim eksi eksidir

belmayne canim ben soya sutu aldim guzel tadi migrosta var ucunden de orda bulabilirsin

Tabii yazarım.

Canım maşallah yaa doktorda durmuş ne güzel dişleri küçük olduğu için hemen dolgu yaparlar emin ol. 3 4 çürük hiç birşey bizde 4 yaşında 8çürük gözüktü hey yavrum hey 2 si kanal hatta çok geçmiş olsun diş yapısı bozulmuş mu o konuda birşey dedi mi ?

Kendine uyarlarsin canim ama o listede 0 hayvansal oldugu için iki ara vir anaya uygun mu bilemiyorum
Ben en cok badem sutunu sevdim tadi hepsinin benzer hindistancevizi sutunde de hindistancevizi tadi yok yani
Migroslarda var canim benim
Canım senin bu hafta iki ana bir ara olacaktı sanırım. Sen o listeyi paylaşabilir misim. Diğer listeye ayar çekmeme yardımcı olur belki
belmayne canim ben soya sutu aldim guzel tadi migrosta var ucunden de orda bulabilirsin
Ay kızlar bu yasaklar çok sıkıntı oldu. Yürüme mesafesinde migros yok. Eşim akşam market kapanışlarına yetişemiyor. Hafta sonu da yasak var malum. Civar marketlerde ne varsa onunla idare etmeye çalışıyoruz. Ama bakalım eşim bakacak mesai arasında inşallah bulabilir.

Fat Thursday nedir ya ahahahah koptum Çok tatlıymış donut fest!

Cok sukur canim veganla 4 gunde 1.4 gitmis oldu
Ben de bir süre vegan beslensem diyorum ama zihinsel bulanıklık, zorlanma yaşadın mı Almilacığım? Zihinsel verim ilk 1 hafta düşebiliyor ya o tür diyetlerde. Zaten 1 hafta yapacağım acaba sersemletir mi beni diye düşünüyorum.

canım sanal market var ben ordan söylüyorum eve getiriyolar kolay oluyor bi dene istersen.
eve geçince atayım canım inşallah

Eki Görüntüle 2776574

Geçen haftadan bu yana -1.5 kilo
73.6/72.1/1.5/%2.038

Günaydın arkadaşlar hayirli cumalar
Gecen cuma 82.5
Bu cuma 81.7
Fark 0.8
Yuzde 0.970
Eki Görüntüle 2776647

Haftaya hedefim 80.9
hawar Cherry Mom

Günaydın
Geçen hafta 63.25
Bu hafta 63.50
Fark +250gr.
Yüzde 0.395+
Haftaya hedef 62.9
Eki Görüntüle 2776656

Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta: 68,9
Bu hafta: 68
Fark:-900
Yüzde: 1,306
Haftaya hedef: 67,5
Cherry Mom Namaria

Gecen cuma 79.3
Pazartesi 79.8
Guncel 78.4
Giden -900
Yuzde 1.134
Hedef 77.5

Pazartesi arti geldigim icin ekleyim dedim

Geçen cuma 53.6
Bu cuma 54
Fark +400
Yüzde -%0.746
Haftaya hedef 53.5
Cherry Mom @DeryaOnDiet

Gubaydin kizlar
Gecen haftaki kilom: 77,30
Bugun:76,35
Fark: 0,95
Yuzde: % 1,228

Haftaya hedef: 75,75

Cherry Mom yarimuhendis

Yaa eklenmemis hemen ekliyorum
Zipzip- kaptanım bildirimlerimiz

Z Zeze34 eksik.. yarışmadan ayrılmak istemişti gelirse ayrıca onunda bildirimini etiket yaparım
Muhursuzpusula tarihi dün yazmış ama bilemedim sorun olur mu gerçi listeye ekleyip eklememe konusunda da çekimseriz eklersek bilgine kaptanım :)

canım nikiden alıntılayıp bana sormuşsun okurken gördüm :))
zihinsel bulanıklık değil ama 2-3 gün hjalsizlik oldu sonra alıştım canım bana çok iyi geldi tabii denemek lazım o etkiler bende olmadı

Günaydınlar herkese bugün tartı benden yana gülmeyecek gibi biraz geç bildirim yapacağım şimdiden çok özür diliyorum gelecek sonuç için
Haftaya çok gider canım sıkma canını
Süper canım tebrikler
Hoşbuldm canım martta doğurcam sanmştm ama nisanda doğdu bebeğim iyi elhamdülillah büyüyo 10 aylık olduk
Maşallah sağlıklı sıhhatli büyüsün
Benimkinde Mart doğumlu
Gelirsin canım daha öncede geldin zaten takım senin sayende güzel yüzdeler elde etti bu seferde biraz düşsün sıkma canını :)
Kaptanım süpersin valla
ortim süper sonuç dünkü menünün güzelliği tartıda kendini belli etti
Sağol canım beni biraz zorladı ama deydi
aynen canım çok etkiliyor insanı ucu bize de dokunuyor Allah afiyet versin inşallah

ortim menüm?
devamı gelmemiş
Her zamanki gibi süper diyecektim kalmış öyle
Ya alıntılıyorum bebe durmuyor kalıyor
Bende yazdım sanıyorum
Süper canım regl belki şişkinlik yapıyor ama metenolizma hızlı çalıştığı için sporda yaparsak regliyken daha fazla kalori yakmış oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…