Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ortim süpersin,çok çok sevindim o zaman yeşilçay ve walk a devam

Ay diğer yorumları okuyamadım kiher yer her yerde, acil temizlik yapmam lazımbunu yazarken daha kahvaltı sofrasında olmam da büyük bir ironi amma
Ortim cok sevindim kilon az olmasina ragmen cok guzel bide annenlerdeydin ona ragmen gitmesi cok iyi
Kaptanimiz en cok bize sasirdi haftaya daha cok sasirtiriz insallah Cherry Mom
Ya boyle iyi kilo verince sanki sonraki hafta veremiycekmisim gibi bi his geliyor ama oyle olmaz insallah
ha bu arada benim reglim de dun bitti onun da etkisi oldu bence. Haftaya walk walk daha cok

Himm aslinda kisa sute once gormussun. Yani 4 ay cok uzun zaman degil ama hep duzenli veriyirdun arada takilir normal. Ben 68 66 lara gelince oyle oluyorum.
Vücut bu kiloda korumaya alışık o yüzden vermeye çalıştıkça zorlandı kaç gün sabit çıktım sonra şiştim yaptığım spordan da kaynaklıydı muhtemelen

Ya boyle iyi kilo verince sanki sonraki hafta veremiycekmisim gibi bi his geliyor
canım bazen tam tersi de oluyor benim de öyle bir hafta çok iyiyse diğer hafta az durgun geçer bazen de bi hafta iyi diğer hafta daha da iyi gelir
kilo vermeye devam ediyorum dicez hep bilinçaltına

Geçen cuma 53.6
Bu cuma 54
Fark +400
Yüzde -%0.746
Haftaya hedef 53.5
Cherry Mom DeryaOnDiet
Tmmdır canım
Geçen hafta kaç olduğumu unuttum ama sanırım hiç kımıldamadı yerinden Eki Görüntüle 2776750
Geçen hafta 77 ydi canım
Gubaydin kizlar
Gecen haftaki kilom: 77,30
Bugun:76,35
Fark: 0,95
Yuzde: % 1,228

Haftaya hedef: 75,75

Cherry Mom yarimuhendis
Tebrikler canım çok güzel gitmiş

Ay durur inşallah yaa biizm neler çektiğimiz Hatırlıyorsundur sedasyon flan ama senin kızın daha büyük durur diye düşünüyorum canım umarım iyi geçer yaz bize sonra
Çıktık ve emin oldum sadakatsiz Asya gibi beton kızim var gık demedi diisni çektiler guluyo doktor da diyor ki kızınız Maşallah siz daha heyecanlısiniz ama büyük gol yedik kaptan röntgen de 3_4 tane çürük göründü iyi mi

Valla azimle din ben
65 e odaklandım şu an
Maşallah canım. Güzel bir düzen yakaladın. Böyle devam inşallah
Eki Görüntüle 2776574

Geçen haftadan bu yana -1.5 kilo
73.6/72.1/1.5/%2.038
Vuuuu harika
Günaydın arkadaşlar hayirli cumalar
Gecen cuma 82.5
Bu cuma 81.7
Fark 0.8
Yuzde 0.970
Eki Görüntüle 2776647

Haftaya hedefim 80.9
@hawar Cherry Mom
Kuzum süpersin hep güzel eksiler
Günaydın
Geçen hafta 63.25
Bu hafta 63.50
Fark +250gr.
Yüzde 0.395+
Haftaya hedef 62.9
Eki Görüntüle 2776656
Canım böyle düzensiz bir haftadan baya az zararla çıktın. Demek ki senin metabolizma gayet güzel. Düzene geçtiğinde süper eksiler göreceksin inşallah
Tamam cnmmm donutcu varmış evime çokk yakınnn bugün gitmeyi düşünüyoruum
Beğenirsen bana da yaz kuzum ama özelden yaz. Dövecekler yoksa bizi
Muhteşem canım. Tebrik ederim
Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta: 68,9
Bu hafta: 68
Fark:-900
Yüzde: 1,306
Haftaya hedef: 67,5
Cherry Mom Namaria
Canım ivmeyi yakaladın tekrar. Çok güzel böyle devam inşallah
Olsun canım eksi eskidir
Oh canım misss haftaya bıraktığın kiloyu da geçersin sen
Canım böyle stresli bir haftada süper sonuç
Ayy ay inşallah kuzum. Ben de 2 hafta sonra 65 i ucundan da olsa görsem ne güzel olur
Tebrik ederim canım
Teşekkür ederim kuzum sen de üzülme canım. Bu süreçte istikrar ve artı görsen de yola devam edebilmek çok önemli. Sen de ikisi de var. Sonuçta tek hepimiz vermek değil. Aynı zaman da korumak. Bu gayrete uzun süre ihtiyacımız olacak
Tebrik ederim canım. Böyle hareketli bir hafta için süper sonuç
Gecen cuma 79.3
Pazartesi 79.8
Guncel 78.4
Giden -900
Yuzde 1.134
Hedef 77.5

Pazartesi arti geldigim icin ekleyim dedim
Bizim kız hızla eriyordu tebrik edrim kuzum
Sağol almılamm kendime bı yogunlasabilsem neler yapcam da.Şuan sıra bekliyoruz kuzum bakalım kızım nasıl duracak işlem yapacak mı bilmiyorum.
Kuzum Allah kolaylık versin. Ben de hastanelerde çok geriliyorum hele konu çocuklar olunca kolaylıkla atlatırsınız inşallah
Burcu koş Polonya dan(ülkeyi yanlış bilmiyorum değil mi) çağırıyorlar
Hedef60kgolmak
Gubaydin kizlar
Gecen haftaki kilom: 77,30
Bugun:76,35
Fark: 0,95
Yuzde: % 1,228

Haftaya hedef: 75,75

Cherry Mom yarimuhendis
Canım çok güzel. Tebrik edrim

Bakalim dun yuruyusden sonra spor yapmadim insallah iyi olur

tebrikler canım o artılardan eksilere düştün :))
düşün bi de kaçamaklar olmasa ne kadar ekside olacaktın
Değil mi ya
Ama gerçekten çok çılgındı artı kuzum 3 günde gittiğine göre gerçek değilmiş ama çok korktum artı gelirsem diye

Bir de şu bitkisel sütü Bi bulamadım yaaa sen en çok badem sütünü mü beğenmiştin. Ben genel anlamda hindistan cevizini çok sevmem. Sütünü de sevmeyeceğimi düşünüyorum. Sen hangisini tavsiye edersin. Bir de ben iki ana bir ara öğün yapıyorum ya. Listeye bir ayar çekmem gerekiyor. Aktif olarak pazartesi başlarım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…