- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #391.441
Masallah tebrik ederimHerkese günaydınn :)
İlk bildirim benden olsun heyecanla koştum geldim :) Çok şükür ki bir önceki haftaki kiloya gelmişim bir anda fırlayan gerçekten ödemmiş ve gitti :) Hedefim gerçi 86ydı ama olsun buna da şükür :)
Geçen hafta: 88,5
Bu hafta: 86,35
Fark: 2,15
Yüzde: %2,43
Haftaya hedefim: 85,5
Eki Görüntüle 2776573
Harikasin tempus tebrik ederim
Masallah ya tebrik ederim ben daha baslayacagimCuma 58.0
Güncel 57.5
Farrk -500
Bu kadarını beklemiyordum galiba yoğurt kuru ya da dunki susuzluktanyarın sabah anlarım
@nnurcCherry Mom Nikinik (ya elim sürekli gidiyor seni kaç kere yazıp sildim menü paylaşımlarında falan )
Ortim süpersin,çok çok sevindimKizlar gunaydin
gecen hafta:63.6
Bugun 62.3
fark 1.3
Yuzde 2.044
S Suskunhanim
cok sevindim bu kadar beklemiyodum.
Bu hafta iki kere 10 bin ustu adim attim o da etkiledi herhalde
Bu hafta duzenli yesil cay da ictim
haftaya hedef 62 bu kadar cok veremem herhalde haftaya
Ay diğer yorumları okuyamadım kiBugün beni şaşırtma gününüz hayra alamet değil biri bomba patlatacak gibi hissediyorum
Tebrikler canım bu savaştan zaferle çıktın valla
Sağol almılamm kendime bı yogunlasabilsem neler yapcam da.Şuan sıra bekliyoruz kuzum bakalım kızım nasıl duracak işlem yapacak mı bilmiyorum.aysunum yoğunluğuna rağmen çok güzel sonuc tebrik ediyorum canım
dişçiden cıkınca haber ver inşallah
Ben daha kahvatı bile yapmadım 8 de gözümü açtım kahve içip duruyorum :))Ay diğer yorumları okuyamadım kiher yer her yerde, acil temizlik yapmam lazım bunu yazarken daha kahvaltı sofrasında olmam da büyük bir ironi amma
Ortim her zamanki gibi süperGünaydın arkadaşlar hayirli cumalar
Gecen cuma 82.5
Bu cuma 81.7
Fark 0.8
Yuzde 0.970
Eki Görüntüle 2776647
Haftaya hedefim 80.9
hawar Cherry Mom
Oo tebrik ederim canım,süper bir sonuç yineGecen cuma 79.3
Pazartesi 79.8
Guncel 78.4
Giden -900
Yuzde 1.134
Hedef 77.5
Pazartesi arti geldigim icin ekleyim dedim
Kizlar gunaydin
gecen hafta:63.6
Bugun 62.3
fark 1.3
Yuzde 2.044
S Suskunhanim
cok sevindim bu kadar beklemiyodum.
Bu hafta iki kere 10 bin ustu adim attim o da etkiledi herhalde
Bu hafta duzenli yesil cay da ictim
haftaya hedef 62 bu kadar cok veremem herhalde haftaya
Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta: 68,9
Bu hafta: 68
Fark:-900
Yüzde: 1,306
Haftaya hedef: 67,5
Cherry Mom @Namaria
Eki Görüntüle 2776694
Günaydıiin kızlar,
Geçen cuma: 68.5
pazartesi 68.0
Bugün:67.7
Hedef:67
Bu aralar sindirim sistemi için 2 günlük çorba detoksu yapmak istiyorum.bakalim hangi gün
Cherry Mom @muhursuzpusula
Tebrik ederim hepiniziGecen cuma 79.3
Pazartesi 79.8
Guncel 78.4
Giden -900
Yuzde 1.134
Hedef 77.5
Ay durur inşallah yaa biizm neler çektiğimiz Hatırlıyorsundur sedasyon flan ama senin kızın daha büyük durur diye düşünüyorum canımSağol almılamm kendime bı yogunlasabilsem neler yapcam da.Şuan sıra bekliyoruz kuzum bakalım kızım nasıl duracak işlem yapacak mı bilmiyorum.
İnşallah hilalcım tez zamnda sen bismillah de gerisi gelecek inşallahTebrik ederim hepiniziinsallah bana da en kisa zamanda baslayip böyle guzel sonuclar gormeyi nasip eder Allah im amin
Annemlerle döndüğüm için hemen yaptık kahvaltıyı yoksa cumalari erken kahvaltıya hayırBen daha kahvatı bile yapmadım 8 de gözümü açtım kahve içip duruyorum :))
Kaçayım bende midem delincek
Ooo dünden bugüne yine artmış tebriklerr canım harikasınGecen cuma 79.3
Pazartesi 79.8
Guncel 78.4
Giden -900
Yuzde 1.134
Hedef 77.5
Wuuuuw bomba patladı ortimdeenHerkese günaydınn :)
İlk bildirim benden olsun heyecanla koştum geldim :) Çok şükür ki bir önceki haftaki kiloya gelmişim bir anda fırlayan gerçekten ödemmiş ve gitti :) Hedefim gerçi 86ydı ama olsun buna da şükür :)
Geçen hafta: 88,5
Bu hafta: 86,35
Fark: 2,15
Yüzde: %2,43
Haftaya hedefim: 85,5
Eki Görüntüle 2776573
Evet hatırlıyorum Esra kaptanim bende korkuyorum ama yukarıda ne olduğunu bilmediği için soğuk kanlı suanlik onun yerine ben pır pırAy durur inşallah yaa biizm neler çektiğimiz Hatırlıyorsundur sedasyon flan ama senin kızın daha büyük durur diye düşünüyorum canımumarım iyi geçer yaz bize sonra
Burda neredeyse her pastanede var canim. Kotu yani burdaki pastanelerde neredeyse hic tuzlu birsey yok. Tadi guzel tabiki ama cok tatlikızlar cinnamon roll (tarçınlı rulo çörek) ya da donut yiyen var mı hiç yemedim çok merak ediyoruum
@Pain Killer ya daDeryaOnDiet kızlar siz yemiş olabilir misiniz yurt dışında?
Aa hic arti beklemezdim senden ortim. Ama kilob az bu kilolarda vermen eminim cok zordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?