Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Masallah tebrik ederim

Ortim süpersin,çok çok sevindim o zaman yeşilçay ve walk a devam
Bugün beni şaşırtma gününüz hayra alamet değil biri bomba patlatacak gibi hissediyorum
Tebrikler canım bu savaştan zaferle çıktın valla
Ay diğer yorumları okuyamadım kiher yer her yerde, acil temizlik yapmam lazımbunu yazarken daha kahvaltı sofrasında olmam da büyük bir ironi amma

aysunum yoğunluğuna rağmen çok güzel sonuc tebrik ediyorum canım
dişçiden cıkınca haber ver inşallah
Sağol almılamm kendime bı yogunlasabilsem neler yapcam da.Şuan sıra bekliyoruz kuzum bakalım kızım nasıl duracak işlem yapacak mı bilmiyorum.

Ay diğer yorumları okuyamadım kiher yer her yerde, acil temizlik yapmam lazımbunu yazarken daha kahvaltı sofrasında olmam da büyük bir ironi amma
Ben daha kahvatı bile yapmadım 8 de gözümü açtım kahve içip duruyorum :))
Kaçayım bende midem delincek

Gecen cuma 79.3
Pazartesi 79.8
Guncel 78.4
Giden -900
Yuzde 1.134
Hedef 77.5

Pazartesi arti geldigim icin ekleyim dedim
Oo tebrik ederim canım,süper bir sonuç yine
Cherry Mom hedefimi yazmayı unutmuşum 57.0 olsun hedefim e mi

Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta: 68,9
Bu hafta: 68
Fark:-900
Yüzde: 1,306
Haftaya hedef: 67,5
Cherry Mom @Namaria

Gecen cuma 79.3
Pazartesi 79.8
Guncel 78.4
Giden -900
Yuzde 1.134
Hedef 77.5

Pazartesi arti geldigim icin ekleyim dedim
Tebrik ederim hepinizi insallah bana da en kisa zamanda baslayip böyle guzel sonuclar gormeyi nasip eder Allah im amin

Sağol almılamm kendime bı yogunlasabilsem neler yapcam da.Şuan sıra bekliyoruz kuzum bakalım kızım nasıl duracak işlem yapacak mı bilmiyorum.
Ay durur inşallah yaa biizm neler çektiğimiz Hatırlıyorsundur sedasyon flan ama senin kızın daha büyük durur diye düşünüyorum canım umarım iyi geçer yaz bize sonra

Ben daha kahvatı bile yapmadım 8 de gözümü açtım kahve içip duruyorum :))
Kaçayım bende midem delincek
Annemlerle döndüğüm için hemen yaptık kahvaltıyı yoksa cumalari erken kahvaltıya hayır
Afiyet olsun sana da canım erken kalkamayinca kahvemi de icemedim

Wuuuuw bomba patladı ortimdeen çok iyi tebrikler canım bu gayret tez başarı getirecek

Ay durur inşallah yaa biizm neler çektiğimiz Hatırlıyorsundur sedasyon flan ama senin kızın daha büyük durur diye düşünüyorum canım umarım iyi geçer yaz bize sonra
Evet hatırlıyorum Esra kaptanim bende korkuyorum ama yukarıda ne olduğunu bilmediği için soğuk kanlı suanlik onun yerine ben pır pır

kızlar cinnamon roll (tarçınlı rulo çörek) ya da donut yiyen var mı hiç yemedim çok merak ediyoruum
@Pain Killer ya da DeryaOnDiet kızlar siz yemiş olabilir misiniz yurt dışında?
Burda neredeyse her pastanede var canim. Kotu yani burdaki pastanelerde neredeyse hic tuzlu birsey yok. Tadi guzel tabiki ama cok tatli ve acayip kalorili. Hiic de tok tutmuyorlar insanin yiyesi geliyor. Hele ki burda fat thursday olacak haftaya heryer donut oluyor o zaman. Butun isyerleri marketler, kuaforlet nereye gidersen donut veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…