Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Agri yapinca mecbur yapılacak bizim ki agriman dustu cok sukur ugrasmadik

Hiç sorun değil canım alt listedesin zaten akşam bile paylaşabilirsin
Umarım ufaklığın alışır biran önce çok üzülüyorum minikler okula alışana kadar böyle yıpranınca. Okul ev yakın olsa çok iyi olurmuş senin için

Gecen cuma: 60.1
Bugun: 59.5
Fark: 600
Yuzde: % 0998
Cherry Mom azaydidem
Kuzum çok güzel. Maşallah sana
Oyy kıyamam ya. Noldu ki kuzuya. Alışma evresi mi niye içlendi öyle.

Canım limonlu suyu denedin mi. Ben bir litreye yarım limon sıkıp kendisini de içine atıyorum. Çok güzel oluyor tadı. Hatta bağımlısı oldum diyebilirim

Gecen cuma: 60.1
Bugun: 59.5
Fark: 600
Yuzde: % 0998
Cherry Mom azaydidem
Canım masallah sana cok guzel 5 li rakamlara inmissin süperrr
Yaa kotu bigun gecirmissiniz cocuklarla simdi iyidir insallah ufaklik
Ama sen kilo ceremeyenleri mi tebrik ediyorsun Didem Çok tatlısın hahahah
Yaa sen daha tatlisin ama bende kilo veremiyorum yaa kendimi onlarin yerine koydum insan üzülüyo simdi tebrik etmesem olmaz

Kaptanım diyeteme uymam değil uymaya devam edicem tek endişem ödem olurda artı çıkarsam korkusu sadece. O yüzden sana bırakıyorum :) İşlerim vardı girememiştim bir türlü biraz geç cevap vermiştim oldum kusura bakma

ayyyy bak bi de korkuyoduuun cnm bakkk süperrr tebriklerrr
oyyy hemen geliyorum bugün yedim ve bayıldımm real market vardı burda almanların, orda berliner oluyordu bunun içi reçel dolu olanı ve aşırı seviyodum çok mutlu oldum tekrar bulmuş gibi
Vücudum beni hezimete uğrattı dün 1kg fazla çıktım tartıda anlamadım ortim
cnm vegan keto mu verdi? o da çok zor diye biliyorum
eveeet 65 olunca yiceksin sen de
cnm çok beğendim tmm
inşalah yaa ağzın bal yesin bugün bir 500 gr alsam,pazartesiye 66.3 olsam 2.5 kg net oluyor bu haftalık hedefim o kuzum,sonra düşer tabii
hahaha ayy var ya gitsem morbid obez olup dönerim ya da doktor now a giderim Türkiyeye dönmeden önce
Afiyet olsun simdiden canim
sağol cnm oldu vallahi berliner e benzettim cnm ve çok severdim onu

Tesekkur ederim canim bir sıkıntısı yok , okula değil parka gitmek istiyormuş.
Suan Iyi canim, tesekkur ederim. Derdi okula gitmemekmis.
Berliner ne ola ki. Bak senin yuzunden yiyecekleri arastirip duruyorum. O nedir bu nedir derken sapur supur yiyen insanlarin videolarini izlerken buluyorum kendimi

cnm real marketten alıyodum almanların tatlısı aynı bu şekil,orda da olabilir diye düşünmüştüm tamam tamam araştırma sakin relax

cnm real marketten alıyodum almanların tatlısı aynı bu şekil,orda da olabilir diye düşünmüştüm tamam tamam araştırma sakin relax
Artik cok gec, tarifine bile baktim
Canim zaten benim sana ici dolgulu dedigim berliner donut diye geciyormus. Digerleri de normal donut

digerlerinden de aldin mi, ne kadar yedin
Hangisini sevdin

Bana bırakma canım :) sen kendine daha iyi tanırsın ama şimdi listeye alamazsam hiç bir zamn alamam alt listeden devam edersin o halde ?
Bence ödem senin elinde olan birşey ödem atıcı birşeyler içersen elbet gidecektir diye düşünüyorum ama sporunuda attırman lazım zamanla tmm diyorsan ekleyeceğim yada alt liste bana sorun olmaz dersen hiç riske atmayalım senide germek istemem :) alt listeden devam et

Vaaaaayyyyy tebrik ederim ya bravo

Vuhuu artilar gitmis tebrikler canım

Masallah balim harika gidiyorsun

Kizlar tebrikler eksileriniz cok iyi

Canim haftaya halledersin . Arada artilarimiz oluyor

Ya canim tesekkur ederim cok sevindim

Harikasin tempus tebrik ederim
Çok teşekkür ederim kızlar hepinize

Ayrıca bende tüm emek verenleri tebrik ediyorum

Aa bugün giremezsem bir daha girilemiyor mu üst listeye ? Onu bilmiyordum. Geçen hafta hiç artı çıkmasaydım endişem olmazdı aslında tek endişem üst listede olurum en ufak bir artı gelirse çok üzülürüm takımın yüzdesini düşürdüm diye, bir sürü emek veren çabalayan arkadaşa rağmen diye. Zaten mühim olan kilo vermek Bence ben alt listede kalayım

Hayır girersinde bu güzel derecelik eksiyi bırakıp bekletip haftaya olacak daha düşük bir ekside sokmanın anlamı bence yok ödem riski hayatta hep var
Tmmdır alt listede kalalım zaten alt üst herkes herşeye dahil oluyor takımda motivasyon açısından pek fark yok yine kilonu verirsin inşallah

Tamam o zaman haftaya da süper yüzdeyle geliceeeemm

Sirkeli suya devaaaamm, yanına yeşil çay ekleyeyim birde ohhh misss :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…