- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #391.541
Yani arada bir hepimizin yapması gereken şey, arınma!Geleneksep bir hristiyan bayrami. Cunku o persembeden sonra paskalyaya kadar oruc var. ama bizim oruc gibi degil. Mesela tatli yenmiyir veya bazi luks gidalar. Ya da normalden daha az yemek yeniyor gibi.
Agri yapinca mecbur yapılacak bizim ki agriman dustu cok sukur ugrasmadikbizim o bir tanesi çok ağrı yapıyordu baya 1 hafta sıvı beslendi zaten kanallık olmuş doktora muayene bile ettirmedi e dedik bayıltılacaksa ve diğerleride ağrı yapacaksa doktor 2 3 taneside kritik yapar dedi dedik hepsi yapılsın bayılmışken. çünkü dökülmeside belli olmuyormuş kimi diş 11 yaşına kadar duruyor dedi :/
Ne güzel olmuş uğraşmamışsınız dünya para verdik birde ona mı yanarsın çocuk bayıldı ayıldı o beklerkinki stres of offAgri yapinca mecbur yapılacak bizim ki agriman dustu cok sukur ugrasmadik
Hiç sorun değil canım alt listedesin zaten akşam bile paylaşabilirsin* Bugun kucugu okula birakip eve geldim ve 15 dk sonra ogretmen aradi iyi hissetmiyormus. Verdiler telefonu tabi bizimki hickirmaya basladi cevap vermeden icli icli agliuor. Gelin alin dediler, tekrar yagmurda yola ciktim. Aldim eve gelince bu kezde buyugun okulna gitmem gerekti. Ve bu saat oldu kusura bakmayin.
Aslinda fotoyu sabah erken cekmistim ama yollarda firsat bulamadim.
Aynen canim, haklisin.Yani arada bir hepimizin yapması gereken şey, arınma!
Kuzum çok güzel. Maşallah sana
Oyy kıyamam ya. Noldu ki kuzuya. Alışma evresi mi niye içlendi öyle.Afiyet olsun simdiden canim
Ayyy canim hic sorma ya, kaoslu bir sabah atlattik.
Canim cok gecmis olsun. Ben de bir kontrole gotureyim bari. Curuk gorunmuyor ama 1 gun fircalamasan hemen sarariyor disi
Canim gelebildim sonunda. Altta gecikmemin sebebini yazacm
Tesekkur ederim kaptanim. Suyu bir yoluna koysaydim daha guzel rakamlarla gelecegim aslinda ama, insallah bi an once su ile aram duzelir tekrar.
Tesekkur ederim canim. Cok tokezliyorum ve senin azmin iyi geliyor bu siralarda.
* Bugun kucugu okula birakip eve geldim ve 15 dk sonra ogretmen aradi iyi hissetmiyormus. Verdiler telefonu tabi bizimki hickirmaya basladi cevap vermeden icli icli agliuor. Gelin alin dediler, tekrar yagmurda yola ciktim. Aldim eve gelince bu kezde buyugun okulna gitmem gerekti. Ve bu saat oldu kusura bakmayin.
Canım masallah sana cok guzel 5 li rakamlara inmissin süperrr
Yaa kotu bigun gecirmissiniz cocuklarla simdi iyidir insallah ufaklikAfiyet olsun simdiden canim
Ayyy canim hic sorma ya, kaoslu bir sabah atlattik.
Canim cok gecmis olsun. Ben de bir kontrole gotureyim bari. Curuk gorunmuyor ama 1 gun fircalamasan hemen sarariyor disi
Canim gelebildim sonunda. Altta gecikmemin sebebini yazacm
Tesekkur ederim kaptanim. Suyu bir yoluna koysaydim daha guzel rakamlarla gelecegim aslinda ama, insallah bi an once su ile aram duzelir tekrar.
Tesekkur ederim canim. Cok tokezliyorum ve senin azmin iyi geliyor bu siralarda.
* Bugun kucugu okula birakip eve geldim ve 15 dk sonra ogretmen aradi iyi hissetmiyormus. Verdiler telefonu tabi bizimki hickirmaya basladi cevap vermeden icli icli agliuor. Gelin alin dediler, tekrar yagmurda yola ciktim. Aldim eve gelince bu kezde buyugun okulna gitmem gerekti. Ve bu saat oldu kusura bakmayin.
Yaa sen daha tatlisinAma sen kilo ceremeyenleri mi tebrik ediyorsun DidemÇok tatlısın hahahah
muhursuzpusula ne yapalım canım ? Listeye alalım mı? Ödem konusunda bence hafta içinde önlemini alırsan aşırı artılar görmezsin giib geliyor bana. Bekleme sebebi sadece bu ise bence gir listeye ama diyetine sadık kalamayabilirm o konuda kendime güvenmiyorum diyorsan evet almayalım listeye :) bana acilen dönersen sevinirim canım seni girince ortalama 0,920 oluyor :) ve bireysel derece almanda olası :)
@Zeze34 ü bekliyorum bildirimsiz yazdım ama ama kk yada girmiş
***5.Takım 712. Etap ***
Namaria (82,5/81,7/0,8/%0,970)
Belmayne (67,7/67,5/0,2/%0,295)
hawar (68,9/68/0,9/%1,306)
nikinik (79,3/78.3/1/%1,261)
nnurc (63,6/62,3/1,3/%2,044)
Yarimuhendis (53,6/54/+0,4/-%0,746)
Suskunhanim(58/57,5/0,5/%0,862)
Asilr (63.25/63,50/+0,25/-%0,395)
Zeze34 (75,6/ ) bildirimde bulunmadı yarışmadan ayrılmak istiyor.
balpamuk(68,4/67,5/0,9/%1,316)
Tempus (73,6/72,1/1,5/%2,038)
DeryaOnDiet(77,30/76.35/0,95/%1,229)
azaydidem(75,3/75,1/0,2/%0,266)
5.takim ortalaması: %0,804
Alt liste:
Amor-a (53,4/53.3 /0,1/%0,187) mezun üye.
muhursuzpusula(88,5/86,35/2,15/%2,429) yeni üye başlangıç tarihi 08.01.21 başlangıç kg 88 hedef kg 65
Pain Killer(60.1/59.5/0,5/0,998) 707.etapta 58.1 kg ile izne ayrılan üye geri döndü.
Birsevgi (77/77,45/+0,45/-%0,584) 681.etapta 71.9 kg ile izne ayrılan üye geri döndü
Thequeensgambit(68,5/67,7/0,8/%1,168)708.etapta 66.3 kg ile izne ayrılan üye
SanSebastianCheesecake (68,8 /66,5/2,3/%3,343) 707.etapta 65.5 kg ile izne ayrılan üye,eski nick amatordiyetci
L O L ( 85.5/ ) yeni üye başlangıç tarihi 04.02.21 başlangıç kg 85.5 hedef kg 68
ayyyy bak bi de korkuyoduuun cnm bakkk süperrr tebriklerrrGünaydın arkadaşlaaarrr....
Ben şu an çok şaşkınım! Regl şişkinliğine rağmen 67.5 çıkmam!Acaba baskül mü sapıttı diye düşünmedim değil Neyse tabii çok sevindim ama ben reglden dolayı fazla çıkarım zannediyordum çok iyi hissediyorum şu an!
@_ReyyanCherry Mom @Nikinik Hedef60kgolmak
oyyy hemen geliyorumBurda neredeyse her pastanede var canim. Kotu yani burdaki pastanelerde neredeyse hic tuzlu birsey yok. Tadi guzel tabiki ama cok tatlive acayip kalorili. Hiic de tok tutmuyorlar insanin yiyesi geliyor. Hele ki burda fat thursday olacak haftaya heryer donut oluyor o zaman. Butun isyerleri marketler, kuaforlet nereye gidersen donut veriyorlar.
cnm vegan keto mu verdi? o da çok zor diye biliyorumVücudum beni hezimete uğrattı dün 1kg fazla çıktım tartıda anlamadım ortim
eveeet 65 olunca yiceksin sen deValla azimle din ben
65 e odaklandım şu an
Beğenirsen bana da yaz kuzum ama özelden yaz. Dövecekler yoksa bizi
Oh canım missshaftaya bıraktığın kiloyu da geçersin sen
Burcu koş Polonya dan(ülkeyi yanlış bilmiyorum değil mi) çağırıyorlar
Hedef60kgolmak
sağol cnm oldu vallahiAfiyet olsun simdiden canim
Tesekkur ederim canimkiyamam ya yavrucak niye içli içli ağlamış ki :/
inşallah bi sıkıntısı yoktur
olsun canım koştur koştur geçmiş günün bence diyet konusunda da gayet iyisin motivasyonunu toparladın diğer işlerini de yoluna koyarsın inşallah kuzum
Suan Iyi canim, tesekkur ederim. Derdi okula gitmemekmis.Canım masallah sana cok guzel 5 li rakamlara inmissin süperrr
Yaa kotu bigun gecirmissiniz cocuklarla simdi iyidir insallah ufaklik
Yaa sen daha tatlisinama bende kilo veremiyorum yaa kendimi onlarin yerine koydum insan üzülüyo simdi tebrik etmesem olmaz
Berliner ne ola ki. Bak senin yuzunden yiyecekleri arastirip duruyorum. O nedir bu nedir derken sapur supur yiyen insanlarin videolarini izlerken buluyorum kendimiayyyy bak bi de korkuyoduuun cnm bakkk süperrr tebriklerrr
oyyy hemen geliyorumbugün yedim ve bayıldımm real market vardı burda almanların, orda berliner oluyordu bunun içi reçel dolu olanı ve aşırı seviyodum çok mutlu oldum tekrar bulmuş gibi
cnm vegan keto mu verdi? o da çok zor diye biliyorum
eveeet 65 olunca yiceksin sen de
cnm çok beğendim tmm
inşalah yaa ağzın bal yesinbugün bir 500 gr alsam,pazartesiye 66.3 olsam 2.5 kg net oluyor bu haftalık hedefim o kuzum,sonra düşer tabii
hahahaayy var ya gitsem morbid obez olup dönerim ya da doktor now a giderim Türkiyeye dönmeden önce
sağol cnm oldu vallahiberliner e benzettim cnm ve çok severdim onu
cnm real marketten alıyodum almanların tatlısı aynı bu şekil,orda da olabilir diye düşünmüştüm tamam tamam araştırma sakin relaxTesekkur ederim canimbir sıkıntısı yok , okula değil parka gitmek istiyormuş.
Suan Iyi canim, tesekkur ederim. Derdi okula gitmemekmis.
Berliner ne ola ki. Bak senin yuzunden yiyecekleri arastirip duruyorum. O nedir bu nedir derken sapur supur yiyen insanlarin videolarini izlerken buluyorum kendimi
tamam cnm çok güzel sonuç alırsın inşalllahHedef60kgolmak yok canım keto vegan değil ekmeğim var meyvem var spor yapıyorsun şeker düzeyini düşürmemek lazım dedi
Artik cok gec, tarifine bile baktimcnm real marketten alıyodum almanların tatlısı aynı bu şekil,orda da olabilir diye düşünmüştüm tamam tamam araştırma sakin relax
Bana bırakma canım :) sen kendine daha iyi tanırsın ama şimdi listeye alamazsam hiç bir zamn alamam alt listeden devam edersin o halde ?Kaptanım diyeteme uymam değil uymaya devam edicem tek endişem ödem olurda artı çıkarsam korkusu sadece. O yüzden sana bırakıyorum :) İşlerim vardı girememiştim bir türlü biraz geç cevap vermiştim oldum kusura bakma
Vaaaaayyyyy tebrik ederim ya bravo
Vuhuu artilar gitmis tebrikler canım
Masallah balim harika gidiyorsun
Kizlar tebrikler eksileriniz cok iyi
Canim haftaya halledersin . Arada artilarimiz oluyor
Ya canim tesekkur ederim cok sevindim
GÜNAYDINN KIZLARR
güzel bildirimlerinizi görmek beni çok mutlu etti :))
muhursuzpusula çok güzel eksi geçen haftayı anlamıştık zaten ödem olduğunu tebrikler sirkede bence kesinlikle işe yaradı sende tarih dünün tarihi ama sıkıntı olacağını düşünmüyorum listeye girmek istersen alabilirim zaten gçen hafta almak gerekti artı geldiğin için alamamıştık
harikaa gidiyorsun canım maşallah sanaaa yaaaaa motivasyon daim olsun canım
Almılacım yine güzel gitmiş tebrikler harikasın maşallah
aaaa en çok şaşırdığım eksi :)))) itiraf edeyimm :) yeşil çay ve yürüyüş etkisi demekki harika canım devam et bence böyle
Canım dün artı iken ne güzel eksiyi bulmuşsun tebrikler
Canım demmki artı gelecekmişsinn olsun tebrikler :)
Çok teşekkür ederim kızlar hepinizeHarikasin tempus tebrik ederim
Aa bugün giremezsem bir daha girilemiyor mu üst listeye ? Onu bilmiyordum. Geçen hafta hiç artı çıkmasaydım endişem olmazdı aslında tek endişem üst listede olurum en ufak bir artı gelirse çok üzülürüm takımın yüzdesini düşürdüm diye, bir sürü emek veren çabalayan arkadaşa rağmen diye. Zaten mühim olan kilo vermekBana bırakma canım :) sen kendine daha iyi tanırsın ama şimdi listeye alamazsam hiç bir zamn alamam alt listeden devam edersin o halde ?
Bence ödem senin elinde olan birşey ödem atıcı birşeyler içersen elbet gidecektir diye düşünüyorum ama sporunuda attırman lazım zamanla tmm diyorsan ekleyeceğim yada alt liste bana sorun olmaz dersen hiç riske atmayalım senide germek istemem :) alt listeden devam et
Hayır girersinde bu güzel derecelik eksiyi bırakıp bekletip haftaya olacak daha düşük bir ekside sokmanın anlamı bence yok ödem riski hayatta hep varAa bugün giremezsem bir daha girilemiyor mu üst listeye ? Onu bilmiyordum. Geçen hafta hiç artı çıkmasaydım endişem olmazdı aslında tek endişem üst listede olurum en ufak bir artı gelirse çok üzülürüm takımın yüzdesini düşürdüm diye, bir sürü emek veren çabalayan arkadaşa rağmen diye. Zaten mühim olan kilo vermekBence ben alt listede kalayım
Tamam o zaman haftaya da süper yüzdeyle geliceeeemmHayır girersinde bu güzel derecelik eksiyi bırakıp bekletip haftaya olacak daha düşük bir ekside sokmanın anlamı bence yok ödem riski hayatta hep var
Tmmdır alt listede kalalım zaten alt üst herkes herşeye dahil oluyor takımda motivasyon açısından pek fark yok yine kilonu verirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?