Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Artik cok gec, tarifine bile baktim
Canim zaten benim sana ici dolgulu dedigim berliner donut diye geciyormus. Digerleri de normal donut

digerlerinden de aldin mi, ne kadar yedin
Hangisini sevdin
he yaa yok cnm bir tane aldım bayağı büyükmüş zaten ama kaçamak günlerimde almayı düşünüyorum
kız depresyonda mısın nesin çık çabuk bak kaptan seni meşhur yapacam zengin edecem diyo kaçar mı kızz ben de haftalarca 300-400 gr vermiştim yine de kaldım yani herkes 1-2 kg veremez ki canım benim sen gir bence bak ben de hızlandırdım gireyim diye çünkü alt liste biraz da hocanın daha az ilgilendiği ama halinden memnun olup kaynatan ,sınıfın arka sırası gibi

Depresyon muuu o değilde regl yaklaştı Yolum daha çoook zaten, illaki girerim listeye ya

Ya öldüm gülmekten. Matematik mühendisi gibisin maşallah valla çok iyi gidiyorsun kuzum. İzin sana yaradı.

Ya ben de her şeyden tadacam diye kesin dombili olup dönerim

Namaria kuzu en son tibet te kalmıştık değil mi. Bak yine yol göründü. Polonya ya gidiyoruz. Valizi hazırla

inşallah hesaplar tutar sağol aşkısım yine diyetlere baktım da, izinden önce de gördüğüm kadarıyla bana yarayan tek diyet düşük karbonhidratlı olanlar cnm çoğu kişiye de öyle galiba
aynenn bi de doymuyor ya insan bağırsakta kalmadığı için, farkında bile olmazdık 4 bin 5 bin kalori hüüp

ahaha canım benim valiz hazır kapıda bekliyo D
ordan da bi belarusa geçer gezerik

O halde hoşgeldin diyelim
Ben eski kaptanım şu aralar çok aktif katılamıyorum ama arada bakmaya çalışıyorum. Emniscim seni hedefine ulaştırır eminim ki :)

Anam bu yüzdeyle sonuncu olcaz kusura bakmayın yakında cuma günleri hepinizden birer organ kol bacak alırım bizden ancak öyle gidecek
Ay bugün cuma di mi?
Eskiden cuma sabahları ne heyecanlı olurdum ya liste yapacağım diye hey gidi hey şimdi günlerin farkında bile değilim

Tamam o zaman haftaya da süper yüzdeyle geliceeeemm

Sirkeli suya devaaaamm, yanına yeşil çay ekleyeyim birde ohhh misss :)
Ben bi gün sirkeli limonlu ılık su içtim o gün midem çok kötü oldu şişti indi su bile içemedim ne kadar suya ne kadar sirke koyuyorsun

Ay bugün cuma di mi?
Eskiden cuma sabahları ne heyecanlı olurdum ya liste yapacağım diye hey gidi hey şimdi günlerin farkında bile değilim
Kaptanım haftaya gel bu heycanı kaldığı yerden yaşa bende çılgınca relax bir gün geçireyim
Şimdi tartı fotoğraflarına bakıyorm tüm takımların acayip zevkli yapmak istersen bayılırsınnnn inan

balpamuk Hedef60kgolmak tebrikler kizlarr bol eksileriniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…