- 31 Temmuz 2020
- 20.380
- 60.247
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #391.561
he yaaArtik cok gec, tarifine bile baktim
Canim zaten benim sana ici dolgulu dedigim berliner donut diye geciyormus. Digerleri de normal donut
digerlerinden de aldin mi, ne kadar yedin
Hangisini sevdin
kız depresyonda mısın nesin çık çabukAa bugün giremezsem bir daha girilemiyor mu üst listeye ? Onu bilmiyordum. Geçen hafta hiç artı çıkmasaydım endişem olmazdı aslında tek endişem üst listede olurum en ufak bir artı gelirse çok üzülürüm takımın yüzdesini düşürdüm diye, bir sürü emek veren çabalayan arkadaşa rağmen diye. Zaten mühim olan kilo vermekBence ben alt listede kalayım
kız depresyonda mısın nesin çık çabukbak kaptan seni meşhur yapacam zengin edecem diyo kaçar mı kızz ben de haftalarca 300-400 gr vermiştim yine de kaldım yani herkes 1-2 kg veremez ki canım benim sen gir bence bak ben de hızlandırdım gireyim diye çünkü alt liste biraz da hocanın daha az ilgilendiği ama halinden memnun olup kaynatan ,sınıfın arka sırası gibi
peki kuzum ne diyimDepresyon muuu o değilde regl yaklaştı Yolum daha çoook zaten, illaki girerim listeye ya
Ya öldüm gülmekten.ayyyy bak bi de korkuyoduuun cnm bakkk süperrr tebriklerrr
oyyy hemen geliyorumbugün yedim ve bayıldımm real market vardı burda almanların, orda berliner oluyordu bunun içi reçel dolu olanı ve aşırı seviyodum çok mutlu oldum tekrar bulmuş gibi
cnm vegan keto mu verdi? o da çok zor diye biliyorum
eveeet 65 olunca yiceksin sen de
cnm çok beğendim tmm
inşalah yaa ağzın bal yesinbugün bir 500 gr alsam,pazartesiye 66.3 olsam 2.5 kg net oluyor bu haftalık hedefim o kuzum,sonra düşer tabii
hahahaayy var ya gitsem morbid obez olup dönerim ya da doktor now a giderim Türkiyeye dönmeden önce
sağol cnm oldu vallahiberliner e benzettim cnm ve çok severdim onu
inşallah hesaplar tutarYa öldüm gülmekten.Matematik mühendisi gibisin maşallah valla çok iyi gidiyorsun kuzum. İzin sana yaradı.
Ya ben de her şeyden tadacam diye kesin dombili olup dönerim
Namaria kuzu en son tibet te kalmıştık değil mi. Bak yine yol göründü. Polonya ya gidiyoruz. Valizi hazırla
ahaha canım benim valiz hazır kapıda bekliyoYa öldüm gülmekten.Matematik mühendisi gibisin maşallah valla çok iyi gidiyorsun kuzum. İzin sana yaradı.
Ya ben de her şeyden tadacam diye kesin dombili olup dönerim
Namaria kuzu en son tibet te kalmıştık değil mi. Bak yine yol göründü. Polonya ya gidiyoruz. Valizi hazırla
O halde hoşgeldin diyelimMerhaba hanımlar takımınızda yeriniz varmı
YAŞINIZ: 23
BOYUNUZ: 1.72
KİLONUZ: 85.5
HEDEF KİLONUZ: 68
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2 kızım var büyük 3.5 yaşında, küçük 10 aylık
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet oldum 2 takıma, ilk takımımda 3 sene önce 85 kilodan 68e kadar düşmüştüm ilk kızımdan kalan kiloları vermiştim. 2.ci takımımda 4 5 ay önce düzenli diyet yapamadığım için ayrıldım
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: yok elhamdülillah
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık açısından vermek istiyorum
Cherry Mom @toplight morordek Nikinik Namaria @_Reyyan
Ay bugün cuma di mi?Anam bu yüzdeyle sonuncu olcaz kusura bakmayın yakında cuma günleri hepinizden birer organ kol bacak alırım bizden ancak öyle gidecek
Ben bi gün sirkeli limonlu ılık su içtim o gün midem çok kötü oldu şişti indi su bile içemedim ne kadar suya ne kadar sirke koyuyorsunTamam o zaman haftaya da süper yüzdeyle geliceeeemm
Sirkeli suya devaaaamm, yanına yeşil çay ekleyeyim birde ohhh misss :)
Kaptanım haftaya gel bu heycanı kaldığı yerden yaşaAy bugün cuma di mi?
Eskiden cuma sabahları ne heyecanlı olurdum ya liste yapacağım diye hey gidi hey şimdi günlerin farkında bile değilim
|
|
|
|
|
|
| A asilr |
| S Suskunhanim |
|
|
|
|
|
|
ORTAKLAR KAZANANLARI
(29 Ocak- 5 Şubat)
Namaria hawar Nikinik Tempus yarimuhendis DeryaOnDiet belmayne A asilr Monica_ S Suskunhanim balpamuk Hedef60kgolmak azaydidem Pain Killer muhursuzpusula seyrekyagmur
Eki Görüntüle 2777084
veeee bu haftanın+250 spor puanı kazanan ve en yüksek ortalamayı yapan ortakları 4,659 yüzdeylebalpamuk ve Hedef60kgolmak oluyoooooor.
tebrikler canlar
Ellerine saglik canim. Her hafta veda da zor yahuORTAKLAR KAZANANLARI
(29 Ocak- 5 Şubat)
Namaria hawar Nikinik Tempus yarimuhendis DeryaOnDiet belmayne A asilr Monica_ S Suskunhanim balpamuk Hedef60kgolmak azaydidem Pain Killer muhursuzpusula seyrekyagmur
Eki Görüntüle 2777084
veeee bu haftanın+250 spor puanı kazanan ve en yüksek ortalamayı yapan ortakları 4,659 yüzdeylebalpamuk ve Hedef60kgolmak oluyoooooor.
tebrikler canlar
herkes ortisiyle vedalaşabilir
yeni ortiler az sonra geliyor bi mola
Aylik yapakEllerine saglik canim. Her hafta veda da zor yahu
Fazla muhabbet tez ayrilik demisler 1 ay da fazla olur.Aylik yapak
Sagol canim benim
Nasıl ya herşey bu kadar basit miydi yani teşekkür edip gidiyormusun hayatımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?