- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #391.581
Yeni asklara yelken acsam da her zman kalbimde olacaksin ❤❤Nasıl ya herşey bu kadar basit miydi yani teşekkür edip gidiyormusun hayatımdan
Ooo harikasınız kızlar süper ortalama tebriklerORTAKLAR KAZANANLARI
(29 Ocak- 5 Şubat)
Namaria hawar Nikinik Tempus @yarimuhendis @DeryaOnDiet @belmayne @asilr @nnurc S Suskunhanim balpamuk Hedef60kgolmak @azaydidem @Pain Killer @muhursuzpusula @thequeensgambit
Eki Görüntüle 2777084
veeee bu haftanın+250 spor puanı kazanan ve en yüksek ortalamayı yapan ortakları 4,659 yüzdeylebalpamuk ve Hedef60kgolmak oluyoooooor.
tebrikler canlar
Çok güzel bir ortaklık yaşadık canım teşekkür ediyorum emeklerin için ve 3.lüğümüzün şerefine yeşil çay kaldırıyorumYeni asklara yelken acsam da her zman kalbimde olacaksin ❤❤
hawar canim guzel bir hafta gecirdik ortakligin katilimin menulerime yorum yazman beni kirmayip önerilerimi dikkate alman hepsi benim icin çok özel ve güzeldi
Tesekkur ederim canim
Çok güzel bir ortaklık yaşadık canım teşekkür ediyorum emeklerin için ve 3.lüğümüzün şerefine yeşil çay kaldırıyorum
Fix ayrilik cumleleriYeni asklara yelken acsam da her zman kalbimde olacaksin ❤❤
Aynen kızlar sizede tebriklerrÇok güzel bir ortaklık yaşadık canım teşekkür ediyorum emeklerin için ve 3.lüğümüzün şerefine yeşil çay kaldırıyorum
Aynen canim hawarcigim yalniz kalmisti biraz o yuzden cok guzel olduÇok iyiydiniz bence hawar üzerinde kesinlikle pozitif etkin oldu o da seni yorumsuz bırakmadı harikaydınız sizde
Durun ve bekleyin birazdan S Suskunhanim ortağıyla vedalaşacak
Biraz yalnız kalmaya ihtiyacım varFix ayrilik cumleleri
1- her zaman kalbimde olacaksin
2- sen daha iyilerine layiksin
3- seninle ilgisi yok psikolojik sorunlarim var (baska birini buldu)
4- ben iliski adami degilim
Kanma bu cumlelereTempus
Haftayaki eksim de senin icin bebegimKizzllar ben 5 şubat yazacagima 5 ocak yazmisimkim sormustu vegan diyet zihin bulanikligi yapiyor mu diye ahaha kahvalti +spor 100 gr daha gitmis
Kilo guncellenmesi
Cuma 79.3
Guncel 78.3
Giden 1 kilo
Yuzde 1.261
Cherry Mom @Zipzip-
O zaten çoktan gitmiş bendenAynen kızlar sizede tebriklerrbol bol için yeşil çaylarınızı
Nikinik de yeni gelin gibi hem giderim hem ağlarım modu
Ahahah sesli güldümBiraz yalnız kalmaya ihtiyacım var
Ahahsh canim yaa dur daha yeni ortiler geliyor yeni asklara yelken acma zamani
Gidenlere söyleyin gelenler fenaaaaa hahahhahahhahajsjjsjjsjsjAhahsh canim yaa dur daha yeni ortiler geliyor yeni asklara yelken acma zamani
Hadi derse baslayacagim seni bekliyorumAhahsh canim yaa dur daha yeni ortiler geliyor yeni asklara yelken acma zamani
Ahahah sesli güldüm
Yalnizlik bize iyi gelecek (uc ay sonra baskasiyla nisanlandi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?