Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #391.521
Bol eksiler insallah
Canim benden alintilamissin ben de cevaplayimBen de bir süre vegan beslensem diyorum ama zihinsel bulanıklık, zorlanma yaşadın mı Almilacığım? Zihinsel verim ilk 1 hafta düşebiliyor ya o tür diyetlerde. Zaten 1 hafta yapacağım acaba sersemletir mi beni diye düşünüyorum.
Yok ona bişey demedi ama siz de de o çürükler görünmuyor değil mi belki bizimde kanaldadir çünkü hiç çürük görünmüyor kızım arada bana fırçalatir kendi fırçalar hata yapmışsın siz fırçalayın çürür öyle dediCanım maşallah yaa doktorda durmuş ne güzel dişleri küçük olduğu için hemen dolgu yaparlar emin ol. 3 4 çürük hiç birşey bizde 4 yaşında 8çürük gözüktü hey yavrum hey 2 si kanal hattaçok geçmiş olsun diş yapısı bozulmuş mu o konuda birşey dedi mi ?
Insallah canim ya.İnşallah hilalcım tez zamnda sen bismillah de gerisi gelecek inşallah
Amin canım cümlemizin evladı inşaAllahMaşallah sağlıklı sıhhatli büyüsün
Benimkinde Mart doğumlu
Yok ona bişey demedi ama siz de de o çürükler görünmuyor değil mi belki bizimde kanaldadir çünkü hiç çürük görünmüyor kızım arada bana fırçalatir kendi fırçalar hata yapmışsın siz fırçalayın çürür öyle dedi
Bizim vardi o yasta curukler ama dolgudan korktu bizimki agriyana kadar dursun dedi doktor. Sonrada dokuldu sirayla zaten yenileri cikti.1 tanesi net görünüyordu biz doktora tek çürük vardır diye gittik 6 dolgu 2 kanal çıktı :/ sedasyonla yaptılar işte hepsini tek seferde toplam 1 saat sürdü operasyon..
bizde hep söylüyorum oğlum fena inattır hep kendi yalap şalap fırçaladı öyle olmaz dedi doktor onlar diş fırçasına manevra bile yaptıramaz dedi. sarjlı diş fırçası ve florürlü bir diş macunu aldırdı birde özel bir krem baya bir pahalı ama yapacak bir şey yok korkudan hepsini aldık yapıyoruz şimdi
oo tebrikler canım bu sefer güzel oynamış tartı :))
bizim o bir tanesi çok ağrı yapıyordu baya 1 hafta sıvı beslendi zaten kanallık olmuş doktora muayene bile ettirmedi e dedik bayıltılacaksa ve diğerleride ağrı yapacaksa doktor 2 3 taneside kritik yapar dedi dedik hepsi yapılsın bayılmışken. çünkü dökülmeside belli olmuyormuş kimi diş 11 yaşına kadar duruyor dedi :/Bizim vardi o yasta curukler ama dolgudan korktu bizimki agriyana kadar dursun dedi doktor. Sonrada dokuldu sirayla zaten yenileri cikti.
canım sana dönmedim ama yazayım sende dün yazdıklarımıza dönmedin gördğüm kadarıyla.Günaydın
Geçen hafta 63.25
Bu hafta 63.50
Fark +250gr.
Yüzde 0.395+
Haftaya hedef 62.9
Eki Görüntüle 2776656
tebrikler canım süper yüzde süper sonuç
Afiyet olsun simdiden canimTamam cnmmmdonutcu varmış evime çokk yakınnn bugün gitmeyi düşünüyoruum
Ayyy canim hic sorma ya, kaoslu bir sabah atlattik.
Canim cok gecmis olsun. Ben de bir kontrole gotureyim bari. Curuk gorunmuyor ama 1 gun fircalamasan hemen sarariyor disiÇıktık ve emin oldum sadakatsiz Asya gibi beton kızim vargık demedi diisni çektiler guluyo doktor da diyor ki kızınız Maşallah siz daha heyecanlısiniz ama büyük gol yedik kaptan röntgen de 3_4 tane çürük göründü iyi mi
Canim gelebildim sonunda. Altta gecikmemin sebebini yazacmKızlarrr kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederimaranizda super kilo verenler var masallah size menulerine hemn donup bakicam musayit oldugum biraz kopya cekmeye ihtiyacim var
Pain Killer ortim nerelerdesin kilo bildirimini bekliyorum
Tesekkur ederim kaptanim. Suyu bir yoluna koysaydim daha guzel rakamlarla gelecegim aslinda ama, insallah bi an once su ile aram duzelir tekrar.oo tebrikler canım bu sefer güzel oynamış tartı :))
Tesekkur ederim canim. Cok tokezliyorum ve senin azmin iyi geliyor bu siralarda.tebrikler canım süper yüzde süper sonuç
Dogru canim Polonya. Gel kos haftaya persembe fat thursday varValla azimle din ben
65 e odaklandım şu an
Maşallah canım. Güzel bir düzen yakaladın. Böyle devam inşallah
Vuuuu harika
Kuzum süpersinhep güzel eksiler
Canım böyle düzensiz bir haftadan baya az zararla çıktın. Demek ki senin metabolizma gayet güzel. Düzene geçtiğinde süper eksiler göreceksin inşallah
Beğenirsen bana da yaz kuzum ama özelden yaz. Dövecekler yoksa bizi
Muhteşem canım. Tebrik ederim
Canım ivmeyi yakaladın tekrar. Çok güzelböyle devam inşallah
Olsun canım eksi eskidir
Oh canım missshaftaya bıraktığın kiloyu da geçersin sen
Canım böyle stresli bir haftada süper sonuç
Ayy ay inşallah kuzum. Ben de 2 hafta sonra 65 i ucundan da olsa görsem ne güzel olur
Teşekkür ederim kuzumsen de üzülme canım. Bu süreçte istikrar ve artı görsen de yola devam edebilmek çok önemli. Sen de ikisi de var. Sonuçta tek hepimiz vermek değil. Aynı zaman da korumak. Bu gayrete uzun süre ihtiyacımız olacak
Tebrik ederim canım. Böyle hareketli bir hafta için süper sonuç
Bizim kız hızla eriyordutebrik edrim kuzum
Kuzum Allah kolaylık versin. Ben de hastanelerde çok geriliyorum hele konu çocuklar oluncakolaylıkla atlatırsınız inşallah
Burcu koş Polonya dan(ülkeyi yanlış bilmiyorum değil mi) çağırıyorlar
@SanSebastianCheesecake
Canım çok güzel. Tebrik edrim
kiyamam ya yavrucak niye içli içli ağlamış ki :/* Bugun kucugu okula birakip eve geldim ve 15 dk sonra ogretmen aradi iyi hissetmiyormus. Verdiler telefonu tabi bizimki hickirmaya basladi cevap vermeden icli icli agliuor. Gelin alin dediler, tekrar yagmurda yola ciktim. Aldim eve gelince bu kezde buyugun okulna gitmem gerekti. Ve bu saat oldu kusura bakmayin.
Aslinda fotoyu sabah erken cekmistim ama yollarda firsat bulamadim.
Geleneksep bir hristiyan bayrami. Cunku o persembeden sonra paskalyaya kadar oruc var. ama bizim oruc gibi degil. Mesela tatli yenmiyir veya bazi luks gidalar. Ya da normalden daha az yemek yeniyor gibi.Fat Thursday nedir ya ahahahah koptumÇok tatlıymış donut fest!
Ama sen kilo ceremeyenleri mi tebrik ediyorsun DidemKızlarrr kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederimaranizda super kilo verenler var masallah size menulerine hemn donup bakicam musayit oldugum biraz kopya cekmeye ihtiyacim var
Pain Killer ortim nerelerdesin kilo bildirimini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?