Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende lahanayı çok severim aslında ama kahvaltıda yemek hiç aklıma gelmez Doğru söylüyorsun kışın domates salatalık yememek daha iyi salatalık eve almıyorum ne zamandır zaten. Hiç tadı yok

Bende lahanayı çok severim aslında ama kahvaltıda yemek hiç aklıma gelmez Doğru söylüyorsun kışın domates salatalık yememek daha iyi salatalık eve almıyorum ne zamandır zaten. Hiç tadı yok
Evet canım almamak en iyisi. Beyaz lahana turp bunlar başta biraz gaz yapıyor ama sonra alışıyor vücut. Tavsiye ederim. Zaten lahananın faydası çok. Yağ yakıcı özelliği de var.

Evet canım almamak en iyisi. Beyaz lahana turp bunlar başta biraz gaz yapıyor ama sonra alışıyor vücut. Tavsiye ederim. Zaten lahananın faydası çok. Yağ yakıcı özelliği de var.
En kısa sürede denicem canım teşekkür ederim

Ay telde duzenleyememisim muhursuzpusula ve Begonya2 canlar bu hafta berabersinjz asilr ayrilmak istedi

Peki senin yazdığına laf ederken “kilo ceremeyenleri” yazmam! Ahahahaah Allah büyük

Cig havuc oneriyor canim benim diyetisyen aksam acikirsan ye dedi bana pismisini onermiyorlar

Tebrikler kizlarrr balpamuk Hedef60kgolmak
Bu hafta insallah daha cok asılicam
Ben de simdi kalktim gaza geldim valla az leslie yapayim
Ortimmmmm yaa daha önce görseydim sana eslik ederdim ama malesed ben yapamadim bugun

balpamuk Hedef60kgolmak tebrikler kizlarr bol eksileriniz olsun

Vay beeee...... Yuppiiiii birinci olmuşuz orticiiiimmmm.....

Tabii bi kutlamayı hakettik onun için menüleri dağıttık biz bugün
Ben de bugün menü yazmasam demeye gelmiştim. 1.5 aydır diyetteyim aadece dün 2 kare bitter yeme dışında hiç kaçamak yapmadım. Onun için bugün serbest gün yaptım kendime biraz nefes almak adına. Geldim gördüm ki orticim de 1.liğimizi kutlamış Yarından itibaren tam gaz devam arada olur böyle ortim, moral bozmak yok arada nefes almak lazım önemli olan cozutup sürdürmemek

cnm görmemişim
gayet sağlıklı cnm afiyet olsun yeni listen pzts mi başlıor
yaaa uzun dilim havucunu yesinler

Peki senin yazdığına laf ederken “kilo ceremeyenleri” yazmam! Ahahahaah Allah büyük
Ahahahh dil seysi olmus yada klavye seysi
Asil ben tesekkur ederim tekrar gorusucez ortim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…