- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #391.741
Ah ah gittim ama bir diyetisyenin odasında nasıl ölçüm yapan tartı uzunca bi sürr olmaz anlamıyorum haftaya inşallah farklı hastanede gidip ölçümümü yaptırırımDiyetisyene gideceksin sanki canım öyle hatırlaıyorum ama gittin mi ? Gitsiysen kas ölçümünü özellikle merak ettim artış olmuş mu ? Tahminlerim tutmuş mu merak ettim :)
O 2 saat spor donuta koşma yolunda olmasın
Yeni ortim hoşgeldiinnnn @L O L
2 saat yapaıcam kuzum toplam 1 saat olcakDiyetisyene gideceksin sanki canım öyle hatırlaıyorum ama gittin mi ? Gitsiysen kas ölçümünü özellikle merak ettim artış olmuş mu ? Tahminlerim tutmuş mu merak ettim :)
O 2 saat spor donuta koşma yolunda olmasın
Yeni ortim hoşgeldiinnnn @L O L
Evet evet evttttK
6. Takim mi birinci oldu yine acaba1. Ler 2. Ler de ordandir. Boylr mi oldu %4 varmi. Yavas yavas soyle dogruysa
Herkesin emeği varKızlar takım olarak çok güzel eksiler var bu hafta hepinizi tebrik ederimCherry Mom kaptanım bu spor fikrinin sonuçlara etkisinin olduğunu düşünüyorum, aşkla şevkle spor yaptırdın bize
Canım tamamen yanlış anlıyorsun amacım uyarmak değil öyle bir şey haddimde değil sadece üzüldüm artını yazıp hiç birşey demeden akşama kadar girmemiş olmana.bunlar eksik olunca ne takım seni tamamen içine alabiliyor nede sen takımı :/ bütünlük olmuyor bende burda kaptansam amacım bu birlik beraberliği sağlamak. Takım ruhunu geliştirmek..Çılgın artıyla başlamasaydın bu hafta çok iyi bi eksi alırdın sevgili eski ortim. Hafta başımdan beri menün çok güzeldi. Ben seni olumsuz etkiledim.kusura
Sevgili kaptanım sabah tartı bildirimini yapmak için bile ekstra vakit ayırdım.çünkü burada hayat çok hızlı. Bugün cuma, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamaları olduğu için bütün birikmiş işlerimi bugün bitirmem gerekiyordu. Hafta ortasında belmayne gibi haftaya detoksumsu bir şeyler yapacağımı söylemiştim. Bunu hergün özellikle söylemedim çünkü biri bana hem yediğini yazsa hem de kusura bakmayın vs. dese samimi bulmazdım. yani yemeseydin o zaman diye düşünürüm. Size dönmememin sebebi de buydu. Yani yemişim zaten, hergün bulamayacağım bir yemeği bugün bulsam yine yerim. Hem yeyip hem de size pişmanmışım gibi yapamam ki.
Bu konuda 3.kez uyarı alıyorum. Demek ki bu işi beceremiyorum. Elimden gelen bu kadar malesef. Kendimi tutmam konusunda grup benim işime yaradı ama ben kendim devam edeyim.sizi etkilemeyim. hazır bildirim yapmışken beni çıkarabilirsin. Hoşça kalın
En çok sana şaşırdım canım menün ve sporların o kadar güzeldi ki tartıda görmesen de bedeninde mutlaka karşılığını görmüşsündür.
Tebrik ederiz canımAhahaahhhagünde 2 saat sporla verdım canım
Hahaha değil mi hiç bişey boşa değil ama benim günde 2 saat boş vaktim yokKizlarre kalkin spor yapin bosuna gitmemis %4 . 2 saat spor yaptim diyor hatun
Eline sağlık canım
ORTAKLAR
(5-12 Şubat)
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
Namaria @nnurc Nikinik azaydidem belmayne @Tempus yarimuhendis Hedef60kgolmak @balpamuk @DeryaOnDiet @hawar @Suskunhanim
[TD][USER=993640]@muhursuzpusula@thequeensgambit @Pain Killer
DİPNOT:
Duzeltme : asilr ayrilmak istedigi icin duzenlendi @Amor-a cim bu hafta sen yaz menulerini canim ben takipte olacagim
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
İyi geceler iyi dinlemeler canımReglim bitmek uzere bu hafta spora abaniyorum evde insallah hadi bakalim kendi kendimle challenge
Menümü yazip yatiyorum arkadaslar is yogun kurs listeler az dinleniyim iyi geceler mutlu haftasonlari simdiden
Eeeee sana gel listeye gir diyoruz girmiyorsun kuzum ne olcak böyleKaptanım genelde herkesin verecek kilosu az kalmış bence ondan az az gidiyo çünkü boylara göre kilolar öyle uçuk rakamlar değil benim gibi, genelde 60lar dolu :)
Kilonu ölçecekte mi tartı yokAh ah gittim ama bir diyetisyenin odasında nasıl ölçüm yapan tartı uzunca bi sürr olmaz anlamıyorum haftaya inşallah farklı hastanede gidip ölçümümü yaptırırım
İyi geceler askkusumsana da cnm iyi geceler tatlış rüyalar :)
İyi geceler belmaynemİyi geceler tatlı rüyalar kuzum
Arada böyle aksakliklar olabiliyor canim tumdengelmek lazimGeçmişi okuya okuya cevap vere vere gidince benim yazdığım şeylerin üzerine bi sürü şey değişmiş olmuşBende menümü yazıp biraz spor yapayım bari :)))
İyi geceler canim sana daİyi geceler iyi dinlemeler canım
Sorma kaptanim telden yapayim dedim karisti gittiEline sağlık canım
Tablo eksik mi diyecektim düzeltme yazmışsın sağol
2 saat yapaıcam kuzum toplam 1 saat olcak
donut bilmiorm ama cinnamon roll çörek kesin bu seferki kaçamak gününde ,o da eve yakınmış
Şu mesajını okurken "hergün bulamayacağım bir yemeği bugün bulsam yine yerim" yazdığını görünce önce gülme ikonuna bastım sonra okumaya devam edince değiştirip şaşırdımDahaa yeni orti olmuştu gitmeee
Bugüne dek bana denk gelen 4 ortiden ikisi takımı bıraktı galiba takımı kurutucam
Ya normal tartı var ama ölçen yok dediğin gibi yağ kas ölçenin olması lazım anlamadım ben de valla istediğim şekil besleniyorum diye ses etmedim bi tek diyetisyen bana bu şekil beslen dediğinde annem söylenmeyecekti o yüzdenKilonu ölçecekte mi tartı yokEe neye göre diyet listesi verecek ki yoksa zaten diyetisyene gitmene gerek kalmaz ki canım evde de tartılıyosun yediğine içtiğine dikkat edersin geçer. Diyetisyene gitmenin bence en önemlisi neyden ne kadar gitmiş bilerek kilo vermek değil midir?
Haftaya kimin ayağını kaydırsam acababende kırk yıllık takımda son günlerdeki bu sıkıntı nerden ileri geliyor diyordum
yok kıız diğerlerinden de yemek için verdim ,yoksa bütün bütün yuttum herşeyi nerdeyseresmen alan çalışması yapmışsın ne nerdedir falan diye. Hayır en üzüldüğüm şey anne babanıda alet ediyosun yarısını yiyosun devamını onlara yediriyosun sonra sen diyete spora devam
Ya normal tartı var ama ölçen yok dediğin gibi yağ kas ölçenin olması lazım anlamadım ben de valla istediğim şekil besleniyorum diye ses etmedim bi tek diyetisyen bana bu şekil beslen dediğinde annem söylenmeyecekti o yüzden
Saka maka sen yarin bi tartil istersen. Butun haftanin emegi bosa gitmemistir umarim. Ben bu kadar yesem en az 2.5 kilo fazla cikarim cunkuyok kıız diğerlerinden de yemek için verdim ,yoksa bütün bütün yuttum herşeyi nerdeyse
Beni gözüne kestirmedeHaftaya kimin ayağını kaydırsam acaba
Ayyy aynı ben, kardeş olabilir miyiz acaba şüphelendim şuanyok kıız diğerlerinden de yemek için verdim ,yoksa bütün bütün yuttum herşeyi nerdeyse
Kesinlikle denicem canimKizlar ben leslie yerine bunu tercih ediyorum
Leslieden cok daha eglenceli ve daha cok adim attiriyor gibi geldi bana.
Aynen öyle öğlen yemek yiyip günü kapatınca annem o saattr akşam yemeği mi yenir ne saçma iş o diyip söyleniyor hala ama alıştı sayılıro zaman diyetisyenin artıları eksileri eşit senin için mantıklı
Aynen benim de rahat 2 kg olurSaka maka sen yarin bi tartil istersen. Butun haftanin emegi bosa gitmemistir umarim. Ben bu kadar yesem en az 2.5 kilo fazla cikarim cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?