Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ah ah gittim ama bir diyetisyenin odasında nasıl ölçüm yapan tartı uzunca bi sürr olmaz anlamıyorum haftaya inşallah farklı hastanede gidip ölçümümü yaptırırım

2 saat yapaıcam kuzum toplam 1 saat olcak
donut bilmiorm ama cinnamon roll çörek kesin bu seferki kaçamak gününde ,o da eve yakınmış

K

6. Takim mi birinci oldu yine acaba 1. Ler 2. Ler de ordandir. Boylr mi oldu %4 varmi. Yavas yavas soyle dogruysa
Evet evet evtttt 6.takım üst üste 6.1.liğini almış valla biz uyuyalım
Kızlar takım olarak çok güzel eksiler var bu hafta hepinizi tebrik ederim Cherry Mom kaptanım bu spor fikrinin sonuçlara etkisinin olduğunu düşünüyorum, aşkla şevkle spor yaptırdın bize
Herkesin emeği var Nikinik sağolsun takip ederim demese öneremezdim bile
Canım tamamen yanlış anlıyorsun amacım uyarmak değil öyle bir şey haddimde değil sadece üzüldüm artını yazıp hiç birşey demeden akşama kadar girmemiş olmana.bunlar eksik olunca ne takım seni tamamen içine alabiliyor nede sen takımı :/ bütünlük olmuyor bende burda kaptansam amacım bu birlik beraberliği sağlamak. Takım ruhunu geliştirmek..
Benim için aktifliğinde çok sıkıntı yoktu tatil dönemi olduğu için son 2 haftadır aksadı ama normal düzende benim için aktifliğin yeterli. Sadece bahsettiğim konu biraz daha hassaslık bekledim işte ama yanlış anlattıysam kusura bakma ekipten ayrılmanı istemem tekrar düşün istersen olur mu
Ahahaahhha günde 2 saat sporla verdım canım
Tebrik ederiz canım
Kizlarre kalkin spor yapin bosuna gitmemis %4 . 2 saat spor yaptim diyor hatun
Hahaha değil mi hiç bişey boşa değil ama benim günde 2 saat boş vaktim yok
Eline sağlık canım
Tablo eksik mi diyecektim düzeltme yazmışsın sağol
Reglim bitmek uzere bu hafta spora abaniyorum evde insallah hadi bakalim kendi kendimle challenge
Menümü yazip yatiyorum arkadaslar is yogun kurs listeler az dinleniyim iyi geceler mutlu haftasonlari simdiden
İyi geceler iyi dinlemeler canım
Kaptanım genelde herkesin verecek kilosu az kalmış bence ondan az az gidiyo çünkü boylara göre kilolar öyle uçuk rakamlar değil benim gibi, genelde 60lar dolu :)
Eeeee sana gel listeye gir diyoruz girmiyorsun kuzum ne olcak böyle
Neyse evet haklısın canım kendime yeni tombiş tatliş kızlar bakıyorum yakında gelirler inşallah

Ah ah gittim ama bir diyetisyenin odasında nasıl ölçüm yapan tartı uzunca bi sürr olmaz anlamıyorum haftaya inşallah farklı hastanede gidip ölçümümü yaptırırım
Kilonu ölçecekte mi tartı yok Ee neye göre diyet listesi verecek ki yoksa zaten diyetisyene gitmene gerek kalmaz ki canım evde de tartılıyosun yediğine içtiğine dikkat edersin geçer. Diyetisyene gitmenin bence en önemlisi neyden ne kadar gitmiş bilerek kilo vermek değil midir?

sana da cnm iyi geceler tatlış rüyalar :)
İyi geceler askkusum
İyi geceler tatlı rüyalar kuzum
İyi geceler belmaynem
Geçmişi okuya okuya cevap vere vere gidince benim yazdığım şeylerin üzerine bi sürü şey değişmiş olmuş Bende menümü yazıp biraz spor yapayım bari :)))
Arada böyle aksakliklar olabiliyor canim tumdengelmek lazim
İyi geceler iyi dinlemeler canım
İyi geceler canim sana da
Eline sağlık canım
Tablo eksik mi diyecektim düzeltme yazmışsın sağol
Sorma kaptanim telden yapayim dedim karisti gitti toparladim canim sagolasin sen de

2 saat yapaıcam kuzum toplam 1 saat olcak
donut bilmiorm ama cinnamon roll çörek kesin bu seferki kaçamak gününde ,o da eve yakınmış

resmen alan çalışması yapmışsın ne nerdedir falan diye. Hayır en üzüldüğüm şey anne babanıda alet ediyosun yarısını yiyosun devamını onlara yediriyosun sonra sen diyete spora devam

bende kırk yıllık takımda son günlerdeki bu sıkıntı nerden ileri geliyor diyordum

Ya normal tartı var ama ölçen yok dediğin gibi yağ kas ölçenin olması lazım anlamadım ben de valla istediğim şekil besleniyorum diye ses etmedim bi tek diyetisyen bana bu şekil beslen dediğinde annem söylenmeyecekti o yüzden

resmen alan çalışması yapmışsın ne nerdedir falan diye. Hayır en üzüldüğüm şey anne babanıda alet ediyosun yarısını yiyosun devamını onlara yediriyosun sonra sen diyete spora devam
yok kıız diğerlerinden de yemek için verdim ,yoksa bütün bütün yuttum herşeyi nerdeyse

o zaman diyetisyenin artıları eksileri eşit senin için mantıklı

yok kıız diğerlerinden de yemek için verdim ,yoksa bütün bütün yuttum herşeyi nerdeyse
Saka maka sen yarin bi tartil istersen. Butun haftanin emegi bosa gitmemistir umarim. Ben bu kadar yesem en az 2.5 kilo fazla cikarim cunku

o zaman diyetisyenin artıları eksileri eşit senin için mantıklı
Aynen öyle öğlen yemek yiyip günü kapatınca annem o saattr akşam yemeği mi yenir ne saçma iş o diyip söyleniyor hala ama alıştı sayılırbugün proteini kesti benden dedim listeye baktı ne var bu listede bir şey yok diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…