Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay vallaha mı boğaz boğaza karşıymış eks orticim 1.5 ayda 1 gün harika valla ben dayanamam kuzumm 5 günde bir yapmayı planlıyorum ben de ama mesela 4 günde 1 kilo verdiysem bu kadar abartmam yarısı kadar yerim mesela

Anam bu yüzdeyle sonuncu olcaz kusura bakmayın yakında cuma günleri hepinizden birer organ kol bacak alırım bizden ancak öyle gidecek

Kaptanım genelde herkesin verecek kilosu az kalmış bence ondan az az gidiyo çünkü boylara göre kilolar öyle uçuk rakamlar değil benim gibi, genelde 60lar dolu :)
Ben bi gün sirkeli limonlu ılık su içtim o gün midem çok kötü oldu şişti indi su bile içemedim ne kadar suya ne kadar sirke koyuyorsun
Biraz büyükçe bir bardağa bir çorba kaşığı elma sirkesi koyuyorum. Normalde benim midemde reflü var ama Allahtan hiç sıkıntı yaşatmadı 1 haftadır yapıyorum sadece 1 gün unuttum sabah. Bende etkisi bağırsaklarım normalde de iyi çalışır bununla daha iyi çalışmaya başladı :)))

İkinciye de bi teselli ikramiyesi yok mu

Çok teşekkürler canım Suskunum seninle de 1. Olmuştuk hatırla o günleri!

Güle güle eski ortim seyrekyagmur bence adımızı altın harfle yazdırdık sporda ikinciyiz yani daha ne olsun

Yeni ortim merhaba A asilr eğer gitmezde kalırsan

Şu mesajını okurken "hergün bulamayacağım bir yemeği bugün bulsam yine yerim" yazdığını görünce önce gülme ikonuna bastım sonra okumaya devam edince değiştirip şaşırdım Dahaa yeni orti olmuştu gitmeee
Bugüne dek bana denk gelen 4 ortiden ikisi takımı bıraktı galiba takımı kurutucam

2 gün evdeyim spor yaparım bol bol ortağımm
Tamam orticim. Spora doyalım bu hafta
Yaaa akşam bu emojiyi kullandım aklıma Aysun geldi
Cig havuc oneriyor canim benim diyetisyen aksam acikirsan ye dedi bana pismisini onermiyorlar
Benim ki hep çok ölçülü verirdi canım öyle kalmış aklımda. Bundan sonra relax
cnm görmemişim
gayet sağlıklı cnm afiyet olsun yeni listen pzts mi başlıor

yaaa uzun dilim havucunu yesinler
Ahaahhaa yakalandık yine
Reglim bitmek uzere bu hafta spora abaniyorum evde insallah hadi bakalim kendi kendimle challenge
Menümü yazip yatiyorum arkadaslar is yogun kurs listeler az dinleniyim iyi geceler mutlu haftasonlari simdiden
İyi geceler tatlı rüyalar kuzum

Ama ben çok spor yapınca şişiyorum
Diyetisyene gideceksin sanki canım öyle hatırlaıyorum ama gittin mi ? Gitsiysen kas ölçümünü özellikle merak ettim artış olmuş mu ? Tahminlerim tutmuş mu merak ettim :)

Ay birinci balkon konuşması mı yapıyor. Nerden gördün canım
Hergün mü 2 saat yapmış
Olimpiyatlara mı hazırlanıyor acaba

O 2 saat spor donuta koşma yolunda olmasın

Yeni ortim hoşgeldiinnnn Begonya2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…