- 31 Temmuz 2020
- 20.394
- 60.272
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #391.721
cigaralı olan mı di miAynen onun parolasi bu aslinda, bence cok derin manalar iceriyor.
Gormemesi imkansiz, demekki buralarda degil henuz.
Yok yarın başlıyorum yeni listeye inşallah bugün serbest gün oldu ne keto ne vegancnm görmemişim
gayet sağlıklı cnm afiyet olsun yeni listen pzts mi başlıor
yaaa uzun dilim havucunu yesinler
Ay vallaha mıVay beeee...... Yuppiiiii birinci olmuşuz orticiiiimmmm.....
Tabii bi kutlamayı hakettik onun için menüleri dağıttık biz bugün
Ben de bugün menü yazmasam demeye gelmiştim. 1.5 aydır diyetteyim aadece dün 2 kare bitter yeme dışında hiç kaçamak yapmadım. Onun için bugün serbest gün yaptım kendime biraz nefes almak adına. Geldim gördüm ki orticim de 1.liğimizi kutlamışYarından itibaren tam gaz devam arada olur böyle ortim, moral bozmak yok arada nefes almak lazım önemli olan cozutup sürdürmemek
Tamam kuzumYok yarın başlıyorum yeni listeye inşallah bugün serbest gün oldu ne keto ne vegan
Anam bu yüzdeyle sonuncu olcaz kusura bakmayın yakında cuma günleri hepinizden birer organ kol bacak alırım bizden ancak öyle gidecek
Biraz büyükçe bir bardağa bir çorba kaşığı elma sirkesi koyuyorum. Normalde benim midemde reflü var ama Allahtan hiç sıkıntı yaşatmadı 1 haftadır yapıyorum sadece 1 gün unuttum sabah. Bende etkisi bağırsaklarım normalde de iyi çalışır bununla daha iyi çalışmaya başladı :)))Ben bi gün sirkeli limonlu ılık su içtim o gün midem çok kötü oldu şişti indi su bile içemedim ne kadar suya ne kadar sirke koyuyorsun
İkinciye de bi teselli ikramiyesi yok muORTAKLAR KAZANANLARI
(29 Ocak- 5 Şubat)
Namaria @hawar Nikinik @Tempus yarimuhendis @DeryaOnDiet belmayne A asilr Monica_ @Suskunhanim balpamuk Hedef60kgolmak @azaydidem @Pain Killer muhursuzpusula seyrekyagmur
Eki Görüntüle 2777084
veeee bu haftanın+250 spor puanı kazanan ve en yüksek ortalamayı yapan ortakları 4,659 yüzdeylebalpamuk ve Hedef60kgolmak oluyoooooor.
tebrikler canlar
Çok teşekkürler canım Suskunum seninle de 1. Olmuştuk hatırla o günleri!balpamuk ilk göz ağrım Hedef60kgolmak ismini yazarken çıkmayınca doğru yazayım diye on kere baktığım cancağızım (olsun yine olsa yine bakarım ) tebrik ediyorum çok çok güzel birr ortalama gözüm kalmış olabilir
sana da cnm iyi geceler tatlış rüyalar :)Reglim bitmek uzere bu hafta spora abaniyorum evde insallah hadi bakalim kendi kendimle challenge
Menümü yazip yatiyorum arkadaslar is yogun kurs listeler az dinleniyim iyi geceler mutlu haftasonlari simdiden
Tamam canmCanim @Amor-a yi ben takip edecegim bu hafta duzenleme yaptik ayrilmak isteyen arkadaslar oldu
Ay ortim nerelerdesin bi kosu 10bini tamamlayip geldim benTebrikler kizlarrrbalpamuk Hedef60kgolmak
Bu hafta insallah daha cok asılicam
Ortimmmmmyaa daha önce görseydim sana eslik ederdim ama malesed ben yapamadim bugun
Güle güle eski ortim
ORTAKLAR
(5-12 Şubat)
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
Namaria Monica_ Nikinik @azaydidem belmayne @Tempus yarimuhendis Hedef60kgolmak balpamuk @DeryaOnDiet @hawar @Suskunhanim A asilr muhursuzpusula seyrekyagmur @Pain Killer @Amor-a Begonya2
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Sevgili kaptanım sabah tartı bildirimini yapmak için bile ekstra vakit ayırdım.çünkü burada hayat çok hızlı. Bugün cuma, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamaları olduğu için bütün birikmiş işlerimi bugün bitirmem gerekiyordu. Hafta ortasında belmayne gibi haftaya detoksumsu bir şeyler yapacağımı söylemiştim. Bunu hergün özellikle söylemedim çünkü biri bana hem yediğini yazsa hem de kusura bakmayın vs. dese samimi bulmazdım. yani yemeseydin o zaman diye düşünürüm. Size dönmememin sebebi de buydu. Yani yemişim zaten, hergün bulamayacağım bir yemeği bugün bulsam yine yerim. Hem yeyip hem de size pişmanmışım gibi yapamam ki.
Bu konuda 3.kez uyarı alıyorum. Demek ki bu işi beceremiyorum. Elimden gelen bu kadar malesef. Kendimi tutmam konusunda grup benim işime yaradı ama ben kendim devam edeyim.sizi etkilemeyim. hazır bildirim yapmışken beni çıkarabilirsin. Hoşça kalın
Tamam orticim. Spora doyalım bu hafta2 gün evdeyim spor yaparım bol bol ortağımm
Yaaa akşam bu emojiyi kullandım aklıma Aysun geldi
Benim ki hep çok ölçülü verirdi canım öyle kalmış aklımda. Bundan sonra relaxCig havuc oneriyor canim benim diyetisyen aksam acikirsan ye dedi bana pismisini onermiyorlar
Ahaahhaa yakalandık yinecnm görmemişim
gayet sağlıklı cnm afiyet olsun yeni listen pzts mi başlıor
yaaa uzun dilim havucunu yesinler
İyi geceler tatlı rüyalar kuzumReglim bitmek uzere bu hafta spora abaniyorum evde insallah hadi bakalim kendi kendimle challenge
Menümü yazip yatiyorum arkadaslar is yogun kurs listeler az dinleniyim iyi geceler mutlu haftasonlari simdiden
Insallah canim burda ne kadar aktif olursak o kadar sariliyoruz diyete
Diyetisyene gideceksin sanki canım öyle hatırlaıyorum ama gittin mi ? Gitsiysen kas ölçümünü özellikle merak ettim artış olmuş mu ? Tahminlerim tutmuş mu merak ettim :)Ama ben çok spor yapınca şişiyorum
Ay birinci balkon konuşması mı yapıyor. Nerden gördün canım
Hergün mü 2 saat yapmış
Olimpiyatlara mı hazırlanıyor acaba
uuuu
hahaha sürprizlerle dolu tatlış bir çizkekim ben
2 mil leslie yaptım cnm mola verdim.Ayy hamurları yiyince içim geçmiş kestirdim biraz neyse ki kalkabildim valla
canım kardiyo ağırlıklı yapsan? pilates mi yapıyodun
hahahabalkona çok güldüm yaa düşünsene kk instagram sayfasında 1. canlı yayına çıkıyomuş
ORTAKLAR
(5-12 Şubat)�
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
Namaria Monica_ Nikinik @azaydidem belmayne @Tempus yarimuhendis Hedef60kgolmak balpamuk @DeryaOnDiet @hawar @Suskunhanim [/TD]
[TD][USER=993640]@muhursuzpusulaseyrekyagmur @Pain Killer
DİPNOT:
Duzeltme : asilr ayrilmak istedigi icin duzenlendi @Amor-a cim bu hafta sen yaz menulerini canim ben takipte olacagim
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Ben yaptim kaptanimAyy kızlar ne yazmışsınız yaaa oku oku bitiremedimmm kalkın gidin spor yapın yahu vaktiniz var mademhabire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?