Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Verirsin canıım 400 gr ne ki
Sirkadiyende ekmek sadece sabah yeniyo di mi

yarimuhendis cnm burda mısın
Şimdi tartıldım sabahla aynı geldim cnm 67.8
Sabaha 400 gr filan gider heralde

Dün de 500 gr anca alırım demiştim onun gibi olmasa bari
Sabahla aynı çıkmak bile müthiş bence ortimbenim akşamdan sabaha rahat 1.5 kg gidiyor sende dr öyke olur belki

Yaa cok tesekkur ederim sabah 200 gr eksiyle uyandim dahada motive oldum

Amaninnn ayni ben azicik kacursam ertesi gune hemen +500 600 gelr ozman bugun insallah bol su ve protein tuketmissindir canim ancak bu sekil atarsin o 500 ustunden
Masallah canim eksiyi gormussun simdiden
Vegan diyet yapiyorum hayvansal protein yok canim bakalim yarin ne olacak meraklardayim

Mwnun de cok iyi ortim yarin sporu da telafi edersin

Canımm çok şükür iyiyim sen nasılsın takım nasıl gidiyor tanımadığım bir sürü kişi olmuş

Sağ olasın canım
Çok geçmiş olsun
Afiyet olsun ortim, sporun da gayet güzel
Verirsin canıım 400 gr ne ki
Sirkadiyende ekmek sadece sabah yeniyo di mi
Sirkadiyende amaç günün erken saatinde yiyip 4-5ten sonra yememek
Biyolojik saate bunun uyduğunu söylüyor yazar.Yani 9 gibi melotonin salgılanıyor ve vücut artık dinlenmeye geçmek istiyor ama sen bir lokma atarsan işleyişi bozmuş oluyorsun.
Bize erken geliyor aslında ama herhangi bir şey yedikten sonra vücuttaki işleyişi düşünürsek 4-5 çok mantıklı saatler yemeyi bırakmak için.
Zira yedikten sonra 2 saat kan şekeri Max oluyor,
sonraki 8 saatte kan düşüp sonra(yani 10 saatin sonunda)yağ yakımına geçiyor enerji için.
2 saat kadar depo yağ yaktıktan sonra otofaji ye yani hasarlı hücreleri yiyerek hem enerji sağlamaya hem de hastalıktan kurtulmaya geçiyor.
Genç ve saglikli kalmak için açlık diyor hepsi
Asıl soruyu atlamışım ekmek glutensiz(gluten bağırsak geçirgenliğini bozduğu için) ise sağlıklı zaten ama illa yenecekse karbonhidrat olduğu için sabah yenip gün içinde yakilmasi mantikli

Sabahla aynı çıkmak bile müthiş bence ortimbenim akşamdan sabaha rahat 1.5 kg gidiyor sende dr öyke olur belki
1,5 mu bacım nasil fark ediyor o kadar

sağol aşkom

Masallah canim eksiyi gormussun simdiden
Vegan diyet yapiyorum hayvansal protein yok canim bakalim yarin ne olacak meraklardayim
Yarin insallah eksi gelirsin canim
Mwnun de cok iyi ortim yarin sporu da telafi edersin
Insallah ole dusunuyorum bakalim
Menun guzel ortim sporda efsane

Suskuncum eski ortim sana sopa gelecek bence kaç Hayır ben demeyeyim diyorum ama eski ortimsin üzülüyorum yazık değil mi emeklerimize de sen patates kızartması, bulgur, baklava kombo yapıyorsun Emeklerimizi ziyan ettirmem 1. Olduğumuz günleri hatırla minnoş Hahaha topla kendini ama cidden ipin ucu kaçar diye korktum menünü görünce
6 subat
Didem bu hafta sıkı geliyorsun gibi bir his var içimde. Takibindeyim hadi aeni örnek almam lazım bu hafta salmaya meyilli hissediyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…