Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bir taş geldi sanırım buraya doğru

Yaaaa o mamunnn neeeeee bi de öpücüklü yaaaa Allah iyiliğini versin kız
Yok ortim vallahi seni düşünerek yazmadımhatta kızgın ifadesini atınca allah allah ne yazdım da kızdı diye düşündüm sen diyince farkettimama cidden seninle ilgili değildi ya genel olarak demiştim ortttiiiiimmm

Ahahahaha Namaria ya da atıyodum alıştı o da bana atıyo kızgın şaka mahiyetinde aşkısım ben çok severim ortimiii

Vuu ortim uçmuşsun maşallah sana

Ay ne vardı bize de anlatın kaptanım ben izleyemedim
Sonraki mesajda yazdım canım görmüşsündür Ayşegül çoruhlu keto diyet vs anlattı ..
Ya böyle güzel haberler ver canımı ye kaptanım
Ben bi hata yaptım belliki unut unut
Yaa kaptanim ben de dun kacamak yapmadim aslinda. Uyuyakaldim. Bugun chloe yapmaya basladim. Chloe hangisine denk geliyor
Cardio olarak sayabiliriz canım
Kaptanım unutmuşum kusura bakma
59.2 diyorum
Estağfurullah canım sağol balpamuk birsevgi kızlar sizlerde hedeflerinizi döner misiniz yazdım ama görmediniz
Zıpzıp ve sen eminim ki titizlikle çalışıyor ve en iyi şekilde yapıyorsunuzdur görevi:) Çok kolay gelsin diyorum
Sağol kaptanım
Ortim ben bugün 500 kalori almışım onunla ayakta duruyorum ve bir hafta böyle gidecek iyi bi kilo vermek istiyorum yanibi de yaktığım kaloriler de var
Canım lütfen derece yapacağım diye hasta olma devamlı %4yapanlar var biliyorsun bu sefer olmaz moralin bozulur sen oralara hiç girme bence sağlık önemlisi
Tamamdır canım
23 dk dayanabildim bacaklarım yandı resmen hamlamş
Canım ilk sporlar mutlaka esnetme yap bacaklarını yoksa çok hamlık ağrısı olur
Kızlar herkese iyi geceler diliyorum
İyi geceler canım

Kaptanım ben bir şey yapmıyorum diyetisyenimin verdiği listeden çıkmıyorum %4 kim ben kim o yüzdeyi yapabilirsem beni hastanelerden toplarsınız demek

Ben de 2 mil lesli yaptım cnm adım da 6 bin yaparım
Ne güzel sporun var,keşke benim olsa
Canım Ayşegül Çoruhlu varmış
Sirkadiyen beslenmeyi savunur,kitaplarını okudum, if yapmamın en büyük sebebidir bu hatunkiloları saymazsak
Gecikmesi de çok sıkıntılı oluyor yaa olsak bir dert olmasak bir dert, neden erkeklerin böyle sıkıntılı günleri olmuyo her ay

Sagolasin canim iyiyim sukur yemek faslini bitirdim mutfagi toplayip oglumu yatirip spor ders ikilisine gececegim
Oy maşallah canım
Senin dünkü menüde tam cuma menüsü
Allah affeder mi bilmem ama tartı affetmemiştir
Umarım bu gün toparlamışsındır canım
Affetmedi +400 çıktım ama bugün kendimi parçaladım spor diye bakalım ne olacak
Canimm iyiyim buyuk kizim uyudu kucuk kizimi uyutursam rahat bi nefes alicam insallah
Uyumustur inşallahah bu yavrular uyuşmalar bir türlü uyumasalar başka türlü
Ooo bayağı iş yapmışsın ev mis gibi oldu desene
Benim evinde ihtiyacı var bu hafta temizlik yapsam iyi olacak
Bebeğim 10 ayı bitirildi 11 erince aya girdi
Mis oldu olmasına ama benim iki sılaya kaç gün dayanır bilmem koltuğundaki "u" lekesini geçirmedim mesela( oğlum canlı derste u öğrenince tahta kalemiyle anı ölümsuzlestirmis)

Persembe menusu mu cuma menusu mu süpersin

Vuhuuu
Ben genelde yiyince amaaan bugun zaten yedim deyip spor da yapmam. Benim niye yiyince hemen fazla ciktigim belli oldu
Yaa cok tesekkur ederim sabah 200 gr eksiyle uyandim dahada motive oldum

Ben dun 6 kasik patates salatasiyla 500gr almisim 10bin de adim attim halbuki
Amaninnn ayni ben azicik kacursam ertesi gune hemen +500 600 gelr ozman bugun insallah bol su ve protein tuketmissindir canim ancak bu sekil atarsin o 500 ustunden

Yahu oku oku bitmedi masallah bugun herkesin muhabbet edesi tutmus ama ben kacirmisim cok uzuldum
Oglen temizlige basladim ve aksam 6 gibi bitti hic oturmadim bence buda spordan sayilmali ama aksine benim vucudum temizlik yaptigim gunler odem tutuyo neden anladim ya ertesi gun arti cikarim yada sabit eksilme asla olmaz baskalari temizlik yaptigi aksami bile eksi gelir nasil oluyo anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…