- 31 Temmuz 2020
- 20.431
- 60.318
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #391.961
Bir taş geldi sanırım buraya doğruAmin inşallah
Vur dedin mi öldürmeyeceksin ama ufak kaçamaklar yoksa diğer türlü çıkılmaz işin içinden
Yaaaa o mamunnn neeeeee
Yok ortim vallahi seni düşünerek yazmadımBir taş geldi sanırım buraya doğru
Yaaaa o mamunnn neeeeeebi de öpücüklü yaaaa Allah iyiliğini versin kız
AhahahahaYok ortim vallahi seni düşünerek yazmadımhatta kızgın ifadesini atınca allah allah ne yazdım da kızdı diye düşündüm sen diyince farkettim ama cidden seninle ilgili değildi ya genel olarak demiştim ortttiiiiimmm
Alışacağım artık ortimAhahahahaNamaria ya da atıyodum alıştı o da bana atıyo kızgın şaka mahiyetinde aşkısım ben çok severim ortimiii
Vuu ortim uçmuşsun maşallah sana06.02.2021
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
2 dilim peynir
2 Çatal fıstık ezmesi
1 parça yulaftan ekmek diyebilirim, sadece yulaf vardı içerisinde, çok az tereyağı ile kızarttım
Çay
Ara
Sade kahve, sade soda, 1 elma
Akşam
3 yk ciğer sote
Yeşillik
1 küçük kase yoğurt
Yeşil çay
Su 3 lt tamamlıycam
Spor 6 ve 5 yapıldı 400 ve 150
3600 kadar dışarı çıktığımda adımlarım vardı 36 p.
Toplam 586 p.
Cherry Mom @_Reyyan belmayne @Nikinik
İyi gecelerKızlar herkese iyi geceler diliyorum
Bu anlık ben yani midem sırtıma yapıştı sanki
Çevreme pozitiflik saçayım diye makyaj yaptım birazcıkBir taş geldi sanırım buraya doğru
Yaaaa o mamunnn neeeeeebi de öpücüklü yaaaa Allah iyiliğini versin kız
Ayyyy bu tam benim hedefim
İyi geceler canımKızlar herkese iyi geceler diliyorum
Kız saçmalama bu ne 1 deri 1 kemikAyyyy bu tam benim hedefim
İyi geceler kuzumKızlar herkese iyi geceler diliyorum
İyi yapmışın yakışmış cnmÇevreme pozitiflik saçayım diye makyaj yaptım birazcık
Sonraki mesajda yazdım canım görmüşsündür Ayşegül çoruhlu keto diyet vs anlattı ..Ay ne vardı bize de anlatın kaptanım ben izleyemedim
Ben bi hata yaptım belliki unut unutYa böyle güzel haberler ver canımı ye kaptanım
Cardio olarak sayabiliriz canımYaa kaptanim ben de dun kacamak yapmadim aslinda. Uyuyakaldim. Bugun chloe yapmaya basladim. Chloe hangisine denk geliyor
Estağfurullah canım sağolKaptanım unutmuşum kusura bakma
59.2 diyorum
Zıpzıp ve sen eminim ki titizlikle çalışıyor ve en iyi şekilde yapıyorsunuzdur görevi:) Çok kolay gelsin diyorum
Canım lütfen derece yapacağım diye hasta olma devamlı %4yapanlar var biliyorsun bu sefer olmaz moralin bozulur sen oralara hiç girme benceOrtim ben bugün 500 kalori almışım onunla ayakta duruyorum ve bir hafta böyle gidecek iyi bi kilo vermek istiyorum yanibi de yaktığım kaloriler de var
Tamamdır canımCherry Mom 53 hedefim.
Canım ilk sporlar mutlaka esnetme yap bacaklarını yoksa çok hamlık ağrısı olur23 dk dayanabildimbacaklarım yandı resmen hamlamş
İyi geceler canımKızlar herkese iyi geceler diliyorum
Kaptanım ben bir şey yapmıyorum diyetisyenimin verdiği listeden çıkmıyorumSonraki mesajda yazdım canım görmüşsündür Ayşegül çoruhlu keto diyet vs anlattı ..
Ben bi hata yaptım belliki unut unut
Cardio olarak sayabiliriz canım
Estağfurullah canım sağolbalpamuk birsevgi kızlar sizlerde hedeflerinizi döner misiniz yazdım ama görmediniz
Sağol kaptanım
Canım lütfen derece yapacağım diye hasta olma devamlı %4yapanlar var biliyorsun bu sefer olmaz moralin bozulur sen oralara hiç girme bencesağlık önemlisi
Tamamdır canım
Canım ilk sporlar mutlaka esnetme yap bacaklarını yoksa çok hamlık ağrısı olur
İyi geceler canım
Lesliede esnetme var zaten ama yaptğm halde ağrıdıCanım ilk sporlar mutlaka esnetme yap bacaklarını yoksa çok hamlık ağrısı olur
Ne güzel sporun var,keşke benim olsaBen de 2 mil lesli yaptım cnm adım da 6 bin yaparım
Sirkadiyen beslenmeyi savunur,kitaplarını okudum, if yapmamın en büyük sebebidir bu hatunCanım Ayşegül Çoruhlu varmış
Gecikmesi de çok sıkıntılı oluyor yaaolsak bir dert olmasak bir dert, neden erkeklerin böyle sıkıntılı günleri olmuyo her ay
Oy maşallah canımSagolasin canim iyiyim sukuryemek faslini bitirdim mutfagi toplayip oglumu yatirip spor ders ikilisine gececegim
AffetmediSenin dünkü menüde tam cuma menüsü
Allah affeder mi bilmem ama tartı affetmemiştir
Umarım bu gün toparlamışsındır canım
Uyumustur inşallahCanimm iyiyimbuyuk kizim uyudu kucuk kizimi uyutursam rahat bi nefes alicam insallah
Mis oldu olmasına ama benim iki sılaya kaç gün dayanır bilmemOoo bayağı iş yapmışsın ev mis gibi oldu desene
Benim evinde ihtiyacı var bu hafta temizlik yapsam iyi olacak
Bebeğim 10 ayı bitirildi 11 erince aya girdi
Yaa cok tesekkur ederim sabah 200 gr eksiyle uyandim dahada motive oldumPersembe menusu mu cuma menusu musüpersin
Vuhuuu
Ben genelde yiyince amaaan bugun zaten yedim deyip spor da yapmam. Benim niye yiyince hemen fazla ciktigim belli oldu
Amaninnn ayni ben azicik kacursam ertesi gune hemen +500 600 gelr ozman bugun insallah bol su ve protein tuketmissindir canim ancak bu sekil atarsin o 500 ustunden
Ben dun 6 kasik patates salatasiyla 500gr almisim10bin de adim attim halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?