- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #392.021
Ortim ben dün cumadan 300 gr fazla çıktım sebebini anlamadığım bir şekilde ama bugün düne göre 400 gr eksik çıktım yani şu an cumadan 100 gr eksiğim zaten yarınara bildirimi de yapacağız ya bakalım bugünden yarına ne gidecek yeni liste nasıl etkileyecekSen de tartıldın mı şekerim
Kahvaltın da müthiş ortim ya afiyet olsun
Sağol tatlım size de afiyet olsunAfiyet olsun canım tabağın çok iyi görünüyor
Cnm 600 gr gitmiş ama yüzde olarak seninki çok iyiKac gitmis canim.benim 400 gitmiş kaldi 100 sabit olmam icin.
Oh oh maşallahOrtim ben dün cumadan 300 gr fazla çıktım sebebini anlamadığım bir şekilde ama bugün düne göre 400 gr eksik çıktım yani şu an cumadan 100 gr eksiğim zaten yarınara bildirimi de yapacağız ya bakalım bugünden yarına ne gidecek yeni liste nasıl etkileyecek
Kahvaltın da müthiş ortim ya afiyet olsun
Unutulan alintilarOh oh maşallaheksiye geçtin gerisi gelir cnm .
Sağol aşkım beraber olsun
Cee ben geldim ortim
Cnm ekledimUnutulan alintilar
Eksiye geçtim ama geçen haftadan artıyım ortimSağol tatlım size de afiyet olsunherkesin tabağını merak ediyorum aslında
Cnm 600 gr gitmiş ama yüzde olarak seninki çok iyi, ben yine artı gelirim cumaya göre cnm
Oh oh maşallaheksiye geçtin gerisi gelir cnm .
Sağol aşkım beraber olsun
Cnm ketodan çıkınca vücut depoladı demek ki şimdi de alıştıEksiye geçtim ama geçen haftadan artıyım ortimben bu hafta 400 artı çıktım
Beb de cumaya çok ümitliyim canısı bakalımCnm ketodan çıkınca vücut depoladı demek ki şimdi de alıştıcumaya eksi gelceeeen bozma moralinii
Yarın sabah senin için paylaşayım tabağımıSağol tatlım size de afiyet olsunherkesin tabağını merak ediyorum aslında
Ortim super gitmis yarina eksi bile gelirsin ozmanKac gitmis canim.benim 400 gitmiş kaldi 100 sabit olmam icin.
Tamam cnmm böyle şey gibi hissettim farklı ülkeler farklı kahvaltılar gibiYarın sabah senin için paylaşayım tabağımı
Benim de çok fark eder sabahla akşam arasında. O yüzden hiç tartılmam akşamlarıSabahla aynı çıkmak bile müthiş bence ortimbenim akşamdan sabaha rahat 1.5 kg gidiyor sende dr öyke olur belki
Ay çok sinir bozucu bir durum. Geçenlerde benim bilgisayara da format atıldı. Sorunları halledene kadar sinir bastı beni@nnurc ortim spor yapamadım formattan sonra usb port calışmıyor arkadaşım geldi uğrastık baya ben hala ugrasıyorum menüm de kötü cerev vs yedik sinirden baya :/
telafi edeceğim canım
Evet canım uzun süredir kendimiz yapıyoruz. Bazen tavada bazen fırında ama aynı tarifle yapıyorum hep. Ekmek makinesi düşünmüştüm bir ara ama yaptığım tarif çok pratik ve tadını da çok seviyoruz. O yüzden gerek duymadım. Bir de ben mayasız yapıyorum. Mayalı hamur benim mideme hiç iyi gelmiyor. Almıla ya yazmıştım canım. Ufak değişikliklerle o tarifi kullanıyorum. Bulamazsan etiketlerim seni deNamaria canım umarım sorunu halletmişsinizdir
Ben pek teknik kısmından anlamıyorum ama elimiz ayağımız oldu bilgisayarlar arıza oldumu kötü oluyor
Çerezimde halledersin sen canım
Bende dün akşam koca kişisine çok sinirlendim o çerezleri pestilleri götürdüm
Oysa güya akşam yemeğinden sonra bir şey yemeyecektim
@balpamuk geçmiş olsun canım buz uyula rahatlatır
belmayne canım sanırım siz ekmekleri kendiniz yapıyorsunuz
Makinada mı fırında mı tavada mı?
5-6 yıl önce bir niyetlendim ekmek makinesi almaya sonra vazgeçtim
Ben suya sirke katınca hiç içemiyorum ya. O sebeple sabahları bir kaşık içiyorum. Ama uzun süredir yapmamıştım. Ben de başlayayımGünaydınlar herkese, mutlu huzurlu pazarlarben de bu sabah itivariyle sirkeli limonlu su yapmaya başlıyorum bakalım etkisi olacak mı
Hmmm bak şimdi eski diyetimden kalan şahane kahvaltı tabaklarımı atabilirim sanaTamam cnmm böyle şey gibi hissettim farklı ülkeler farklı kahvaltılar gibi
Ortim benim yorumumluk hiç bişey yok harika besleniyorsun darısı başıma11.30
2wasa
1yumurta
5çeri +nane
Yarım avokado
5zeytin
16.00
2kase tavuklu sehriye çorba
17.30
Kahve ve 1 kurabiye
son olarak çayın yanında 2 hurma.
su. 1 litre
Spor yok
seyrekyagmur
Burdayım painim ama benimkinin kurum hafta da sadece gün çalıştırıyor yani hep evde bir de online ileri Excel eğitimi alıyorum derken gelemedim merak etme kontrolluyum nasipse spor bugün
Dün emnis ceza vermişti ama zorunluluk olarak pazartesi ve Çarşamba diye tek aklımda kalmış ben bugün yapiveririm
ÜYE SPOR NO SONUÇ Namaria belmayne 2-7 @hawar 1 Nikinik 1-2 @nnurc 6 yarimuhendis 6-7 @Suskunhanim 1-5 @L O L Hedef60kgolmak 2 @balpamuk Tempus 6-5 @DeryaOnDiet azaydidem @Amor-a @muhursuzpusula 6 Cherry Mom 3 @Pain Killer seyrekyagmur @birsevgi
İyiyim canım yeşil çay içiyorum tv moduOrticim sen nasılsın.Tempus
Ben bugün spora ara vereyim diyorum. Ama belki gaza gelirsem ufak bişiler yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?