Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Afiyet olsun canım tabağın çok iyi görünüyor
Sağol tatlım size de afiyet olsun herkesin tabağını merak ediyorum aslında
Kac gitmis canim.benim 400 gitmiş kaldi 100 sabit olmam icin.
Cnm 600 gr gitmiş ama yüzde olarak seninki çok iyi , ben yine artı gelirim cumaya göre cnm
Oh oh maşallah eksiye geçtin gerisi gelir cnm .
Sağol aşkım beraber olsun

Eksiye geçtim ama geçen haftadan artıyım ortimben bu hafta 400 artı çıktım

Sabahla aynı çıkmak bile müthiş bence ortimbenim akşamdan sabaha rahat 1.5 kg gidiyor sende dr öyke olur belki
Benim de çok fark eder sabahla akşam arasında. O yüzden hiç tartılmam akşamları
@nnurc ortim spor yapamadım formattan sonra usb port calışmıyor arkadaşım geldi uğrastık baya ben hala ugrasıyorum menüm de kötü cerev vs yedik sinirden baya :/
telafi edeceğim canım
Ay çok sinir bozucu bir durum. Geçenlerde benim bilgisayara da format atıldı. Sorunları halledene kadar sinir bastı beni
Kuzum sen telafi edersin çerezleri. Olur arada öyle
Evet canım uzun süredir kendimiz yapıyoruz. Bazen tavada bazen fırında ama aynı tarifle yapıyorum hep. Ekmek makinesi düşünmüştüm bir ara ama yaptığım tarif çok pratik ve tadını da çok seviyoruz. O yüzden gerek duymadım. Bir de ben mayasız yapıyorum. Mayalı hamur benim mideme hiç iyi gelmiyor. Almıla ya yazmıştım canım. Ufak değişikliklerle o tarifi kullanıyorum. Bulamazsan etiketlerim seni de
Günaydınlar herkese, mutlu huzurlu pazarlarben de bu sabah itivariyle sirkeli limonlu su yapmaya başlıyorum bakalım etkisi olacak mı
Ben suya sirke katınca hiç içemiyorum ya. O sebeple sabahları bir kaşık içiyorum. Ama uzun süredir yapmamıştım. Ben de başlayayım

Yarın sabah atayım şöyle lahanalı bir tabak fotosu
Pazar tembelliği yapıyorum canım

11.30
2wasa
1yumurta
5çeri +nane
Yarım avokado
5zeytin

16.00
2kase tavuklu sehriye çorba

17.30
Kahve ve 1 kurabiye

son olarak çayın yanında 2 hurma.

su. 1 litre
Spor yok

seyrekyagmur
Ortim benim yorumumluk hiç bişey yok harika besleniyorsun darısı başıma
seyrekyagmur orticim nerdesin,
spor mu yapıyosun?
Burdayım painim ama benimkinin kurum hafta da sadece gün çalıştırıyor yani hep evde bir de online ileri Excel eğitimi alıyorum derken gelemedim merak etme kontrolluyum nasipse spor bugün
Dün emnis ceza vermişti ama zorunluluk olarak pazartesi ve Çarşamba diye tek aklımda kalmış ben bugün yapiveririm

Orticim sen nasılsın. Tempus
Ben bugün spora ara vereyim diyorum. Ama belki gaza gelirsem ufak bişiler yaparım
İyiyim canım yeşil çay içiyorum tv modu
Ver canım birgün birgün yok ilerleyebilirsin
Ben bugün de yaparım sporumu hafta sonunu değerlendirmem lazım. Sabah tartıldığımda +100 geldim eminim ki spordan kaynaklı bir artı oldu. Geçen hafta pazartesi eksi gelmiştim ama bir günümüz bir günümüzü tutmuyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…