- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #392.001
Oo çok iyi canım3 lt ortalama canım
Haklısın balım, yorgun olunca iradesizlik ettim galiba yoksa yapmamSuskuncum eski ortim sana sopa gelecek bence kaçHayır ben demeyeyim diyorum ama eski ortimsin üzülüyorum yazık değil mi emeklerimize de sen patates kızartması, bulgur, baklava kombo yapıyorsun Emeklerimizi ziyan ettirmem 1. Olduğumuz günleri hatırla minnoş Hahaha topla kendini ama cidden ipin ucu kaçar diye korktum menünü görünce
6 subat
Didem bu hafta sıkı geliyorsun gibi bir his var içimde. Takibindeyim hadi aeni örnek almam lazım bu hafta salmaya meyilli hissediyorum yaa
Aynen ortim, karbonhidrati kesip baslayinca kotu oluyir. Ben de haftasonu yiyirum karbonhidrat bakalim yarin durum ne olacak. Dun spor yaptim 30 dakika. Sonra yemek hazirla filan misafirker vardi, bugun de var misafirlerim. Ama dun gece az uyudum bugun spor yapamam. Yarina artik.Derya’cım orti olmuşuz ne güzel!Bu hafta sıkı yapalım. Dün serbest gün yaptıktan sonra bu sabah yüzüm gözüm şiş kalktım valla az karbonhidrat yemeye gelmiyor bu ketodan sonra da...
Çok iyi bilgilerSağ olasın canım
Çok geçmiş olsun
Afiyet olsun ortim, sporun da gayet güzel
Sirkadiyende amaç günün erken saatinde yiyip 4-5ten sonra yememek
Biyolojik saate bunun uyduğunu söylüyor yazar.Yani 9 gibi melotonin salgılanıyor ve vücut artık dinlenmeye geçmek istiyor ama sen bir lokma atarsan işleyişi bozmuş oluyorsun.
Bize erken geliyor aslında ama herhangi bir şey yedikten sonra vücuttaki işleyişi düşünürsek 4-5 çok mantıklı saatler yemeyi bırakmak için.
Zira yedikten sonra 2 saat kan şekeri Max oluyor,
sonraki 8 saatte kan düşüp sonra(yani 10 saatin sonunda)yağ yakımına geçiyor enerji için.
2 saat kadar depo yağ yaktıktan sonra otofaji ye yani hasarlı hücreleri yiyerek hem enerji sağlamaya hem de hastalıktan kurtulmaya geçiyor.
Genç ve saglikli kalmak için açlık diyor hepsi
Asıl soruyu atlamışımekmek glutensiz(gluten bağırsak geçirgenliğini bozduğu için) ise sağlıklı zaten ama illa yenecekse karbonhidrat olduğu için sabah yenip gün içinde yakilmasi mantikli
1,5 mubacım nasil fark ediyor o kadar
Baklava olmayay du iyiydi gerçi cezanı kendin kesmişsinCumartesi menüsü
1 h yumurta biberli, 4 dlm sucuk,1 kk süzme peynir, yeşillik,2 yeşil zeytin, 2 çatal patates kızartması,2 yk kaymak
Ara yok
Aksam
2 yk bulgur pilavı, 3 kepçe kuru fasulye, 1 kase yoğurt, bir kase salata
1dlm baklava( zıplayarak halim yoktu,bunu yedim diye kalktım zıpladim )
Yeşil cay
1,5 lt su
1225 zıp + 10200adimNikinik
245+102 puan= 347 ve 250 de tablodaki sporları yaptığım için 597
Cherry Mom hawar Mehfam
Dun 7nolu sporu yaptim. 30 dakika ama yazamadim. Haftasonu bu aralar hep misafirlerim oluyor, herkes gidince ev temizligi cocuklar derken bakmisimbgece olmus.
ÜYE SPOR NO SONUÇ Namaria belmayne 2-7 hawar 1 Nikinik 1-2 Monica_ 6 yarimuhendis 6-7 S Suskunhanim 1-5 Begonya2 Hedef60kgolmak 2 balpamuk Tempus 6-5 DeryaOnDiet azaydidem Amor-a muhursuzpusula 6 Cherry Mom 3 Pain Killer seyrekyagmur birsevgi
Ayy gecmis olsun ortim. Aman dikjat et git doktira kirik filan olmasin.Sabah:
-2 yumurtalı pastırmalı omlet
-2 dilim peynir
Ara:
-4-5 dilim peynir tabağı yaptım kendime
Akşam:
-Domates-Biber-Peynir sote
-1 yk fıstık ezmesi
Spor: 1.350 adım yürümüşüm, 250 ip atladım, kızımla bahçede lastik oynarken ayak bileğim burkuldu yaa şişmiş resmen daha da spor yapamadım
Mehfam Nikinik Cherry Mom DeryaOnDiet
Aramıza hoşgeldin kuzumGünaydınlar herkese, mutlu huzurlu pazarlarben de bu sabah itivariyle sirkeli limonlu su yapmaya başlıyorum bakalım etkisi olacak mı
Hadi bakalım ortim ben inanıyorum sana olacak olacakGünaydıın 5.takımın nadide ve güzel hanımlarıı
Aramıza hoşgeldin kuzum
Bu sabah 67.2 geldim cnm regl şişliği de var başlasın rahatlıcam :)
Canim gece 2 yi geckin sularda hallettim cok şükür formattan sonra calisan usb port calismadi driver vs yukledik olmadi en son baya bi ugras sonucu oldu yaa 6-7 saatimizi aldiNamaria Namaria canım umarım sorunu halletmişsinizdir
Ben pek teknik kısmından anlamıyorum ama elimiz ayağımız oldu bilgisayarlar arıza oldumu kötü oluyor
Çerezimde halledersin sen canım
Bende dün akşam koca kişisine çok sinirlendim o çerezleri pestilleri götürdüm
Oysa güya akşam yemeğinden sonra bir şey yemeyecektim
Sen de tartıldın mı şekerimHadi bakalım ortim ben inanıyorum sana olacak olacak
Afiyet olsun canım tabağın çok iyi görünüyor
Kac gitmis canim.benim 400 gitmiş kaldi 100 sabit olmam icin.Günaydıın 5.takımın nadide ve güzel hanımlarıı
Aramıza hoşgeldin kuzum
Bu sabah 67.2 geldim cnm regl şişliği de var başlasın rahatlıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?