Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ortim menün güzel maşallah o gelen artılar hemen gidiversin inşallah
İnşallah cnmm menüye yumurtaları yazmayı unutmuşum
Cnm bayağı az tabii ne diyim afiyet olsun
Beni etiketleyince yemiş mi tatlı diyorum bakıyorum
Hedef60kgolmak canim toplam 10bin adimi geçtin mi?

yarimuhendis menu iyi aslinda ama cok erken birakmissin yemeyi
Yok kuzum 6 bin yapabildim

Ortim cumaya iyi bi sonuç görürsem mezuniyet olmamı engellemeyecek şekilde bir şeyler yapmayı planlıyorum

Tamam canim 2yi yapmis oluyorsun o zman

Ortim cumaya iyi bi sonuç görürsem mezuniyet olmamı engellemeyecek şekilde bir şeyler yapmayı planlıyorum
Mezuniyetler yakin olunca kacamak da dusunuluyor ben uzun bir süre kacamak falan dusunemiyorum daha yol uzun

Mezuniyetler yakin olunca kacamak da dusunuluyor ben uzun bir süre kacamak falan dusunemiyorum daha yol uzun
Olsun olsun arada bir kendine ufak şeyler yap mesela ayda 1 kere olur hiçbir etki yapmaz sana çünkü sonunda vücuda isteyip isteyip vermezsen sonrasında yoksunluğa girer ve patlama yaşar

Olsun olsun arada bir kendine ufak şeyler yap mesela ayda 1 kere olur hiçbir etki yapmaz sana çünkü sonunda vücuda isteyip isteyip vermezsen sonrasında yoksunluğa girer ve patlama yaşar
Cok cabuk aliyorum verdigime de yazik oluyor cumayi zor ediyorum sonra

geçmiş olsun canım ya :/ inşallah iyidir kuzucuk
ben dans ya da pilates canım karar vermedim bilgisayara format attı arkadaşım kurulumlar falan yapıorum şimdi bitsin karar vermiş olurum :))

Maşallah ortim ❤

O ilk hamlık ağrılarını hissedince "vaaay spor yaptım be" diyo insan ama zamanla ağrı bitince tamam arttırmak lazım hala ağrım yok modu oluyo
23 dk yapabldm artık gün gün artırırm
Zayfladıkça sıkılaşmak için spora başlarm inşaAllah

geçmiş olsun canım ya :/ inşallah iyidir kuzucuk
ben dans ya da pilates canım karar vermedim bilgisayara format attı arkadaşım kurulumlar falan yapıorum şimdi bitsin karar vermiş olurum :))
Canim sagol cok sukur bisey yok. Iyi sporlar bol bol kalori yakarsin insallah ortimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…