- 31 Temmuz 2020
- 20.431
- 60.318
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #391.941
İnşallah cnmm menüye yumurtaları yazmayı unutmuşumOrtim menün güzel maşallah o gelen artılar hemen gidiversin inşallah
Cnm bayağı az tabii ne diyim afiyet olsun6 şubat cumartesi
10.30
1salatalık, 1 havuç, 4 zeytin, 6 badem, 1 ceviz, 1 dilim tb ekmek
14.00
1 kepçe domates çorbası, 6yk z yağlı taze fasülye, yağsız salata, yarım dilim tb ekmek
16.30
1 tane elma
Su : 2.8lt
Spor : 22 dk kardiyo = 110p
30 dk zumba = 90p
6000 adım = 60p total = 260p
(6 ve 7 nolu spor yapıldı)
Hedef60kgolmak Cherry Mom @_Reyyan Nikinik
Yok kuzum 6 bin yapabildimHedef60kgolmak canim toplam 10bin adimi geçtin mi?
yarimuhendis menu iyi aslinda ama cok erken birakmissin yemeyi
Sonucu iyi olsun da 1 hafta hemen geçerO zman alismistir bunyen canim kolay gelsinbol eksiler olsun
Ortim cumaya iyi bi sonuç görürsem mezuniyet olmamı engellemeyecek şekilde bir şeyler yapmayı planlıyorumİnşallah cnmm menüye yumurtaları yazmayı unutmuşum
Cnm bayağı az tabii ne diyim afiyet olsun
Beni etiketleyince yemiş mi tatlı diyorum bakıyorum
Yok kuzum 6 bin yapabildim
Tamam canim 2yi yapmis oluyorsun o zmanİnşallah cnmm menüye yumurtaları yazmayı unutmuşum
Cnm bayağı az tabii ne diyim afiyet olsun
Beni etiketleyince yemiş mi tatlı diyorum bakıyorum
Yok kuzum 6 bin yapabildim
Mezuniyetler yakin olunca kacamak da dusunuluyor ben uzun bir süre kacamak falan dusunemiyorum daha yol uzunOrtim cumaya iyi bi sonuç görürsem mezuniyet olmamı engellemeyecek şekilde bir şeyler yapmayı planlıyorum
Olsun olsun arada bir kendine ufak şeyler yap mesela ayda 1 kere olur hiçbir etki yapmaz sana çünkü sonunda vücuda isteyip isteyip vermezsen sonrasında yoksunluğa girer ve patlama yaşarMezuniyetler yakin olunca kacamak da dusunuluyor ben uzun bir süre kacamak falan dusunemiyorum daha yol uzun
Olur inşallah kuzum neden olmasın.Evet kolay olmayacak ama sonucunun iyi olacağını düşünüyorum olur dimi
Cok cabuk aliyorum verdigime de yazik oluyor cumayi zor ediyorum sonraOlsun olsun arada bir kendine ufak şeyler yap mesela ayda 1 kere olur hiçbir etki yapmaz sana çünkü sonunda vücuda isteyip isteyip vermezsen sonrasında yoksunluğa girer ve patlama yaşar
geçmiş olsun canım ya :/ inşallah iyidir kuzucukMasa tenisi de cok terletir cok guzel bi spor ortim benim yetenegim yok ama esim sever ondan biliyorum
Ben bugun chloe yaptim ama tamamlayamadim sinav pozisyonunda dizleri kirip yukari cektigimiz harekette buyuk kizim geldi birden dizimle cocugun kafasina carptim. Neyse ki onemli bir sey olmadi. Ben evde spor yaparken mutlaka bir vukuatimiz oluyor
Ah kucuk kizim da uyuda devam edicem chloeye
Sen ne yapacaksin ortim?
TamamOrtim cumaya iyi bi sonuç görürsem mezuniyet olmamı engellemeyecek şekilde bir şeyler yapmayı planlıyorum
Hadi hayırlı olsun canım dönüşün.2.5 senedir leslie yapmıyorum leslie açtm şimdi bacaklarım hamlamş resmen
Amin inşallahOlur inşallah kuzum neden olmasın.Sonuçta diyetisyenle yapıyorsun. Vardır bir bildiği.
Vur dedin mi öldürmeyeceksin ama ufak kaçamaklar yoksa diğer türlü çıkılmaz işin içindenCok cabuk aliyorum verdigime de yazik oluyor cumayi zor ediyorum sonra
Valla ilk kızmdan kalan kiloları verirken hergün yapıyordm hemen hemen. Onla zayıflamştm. Yine inşaAllah çocuklardan fırsat buldukça yaparımHadi hayırlı olsun canım dönüşün.
Şu günlerde leslie canımız ciğerimiz oldu
Maşallah ortim ❤6 Şubat Cumartesi
11.00
2 dilim mayasız tam buğday ekmeği, 1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, 1 günkurusu, taze nane, lahana
15.00
Yoğurt, yulaf, üzüm, fındık karışımı
19.00
Fırında mezgit(200gr kadar), salata, 5 adet etiform
Su:2lt (devam)
Gece Yeşil çay inş
Spor: 2 ve 7 yapıldı
(30 dk leslie+15 dk zumba+2000 adım toplam 110 puan)
Tempus Cherry Mom @_Reyyan Nikinik
23 dk dayanabildim2.5 senedir leslie yapmıyorum leslie açtm şimdi bacaklarım hamlamş resmen
O ilk hamlık ağrılarını hissedince "vaaay spor yaptım be" diyo insan ama zamanla ağrı bitince tamam arttırmak lazım hala ağrım yok modu oluyo2.5 senedir leslie yapmıyorum leslie açtm şimdi bacaklarım hamlamş resmen
23 dk yapabldm artık gün gün artırırmO ilk hamlık ağrılarını hissedince "vaaay spor yaptım be" diyo insan ama zamanla ağrı bitince tamam arttırmak lazım hala ağrım yok modu oluyo
Canim sagolgeçmiş olsun canım ya :/ inşallah iyidir kuzucuk
ben dans ya da pilates canım karar vermedim bilgisayara format attı arkadaşım kurulumlar falan yapıorum şimdi bitsin karar vermiş olurum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?