- 23 Mart 2016
- 30.771
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #392.061
Sağol tatlım hasta olmam inşallah pek nazlıyım bugün bakalımÇok geçmiş olsun kaptanım, dikkat et kendine
hahah eniştemi gördüm resmen ne zaman ablam bi iş dese dersi oluyor sınava hazırlanıyor falanCanlı dersi var hele bugün sınavı varmış 3 saat önden konu tekrarı yapacağım dedi 4 saat yokgüya beyim evde
Cnm 6000 yaparım bugün de, dinleniorum biraz
Oy oy at at cnm fikir olur hemHmmm bak şimdi eski diyetimden kalan şahane kahvaltı tabaklarımı atabilirim sana
Bu ara ne bulursam onu atıyorum tabağa
Çok geçmiş olsun kapticim dikkat etSelamlar kızlar ben bugün hasta gibiyim boğaz ağrısı ve burun akıntısı üşüme vartelide elime alasım gelmedi kitap ıhlamur keyfi yaptım
He yaa ama uyduracağım diyete artıkYaaaa senin şuu gurme yanınn
Emnisim hep paylaşcam derken kalıyor çocukları uyutmak problemli biliyorsun, sonra mutfak adam da film izleyelim diye bekliyor böyle bana bı vkait kalmıyor artık yemeği yediğim gibi paylaşirim kalmaz en azındanPazartesi çarşamba zorunlu
Cumartesi serbest katılımlı ama yinede böyle tablo yapılacak sporunu yapana + puanlar verilecek canım
@Nikinik yerine cevaplamış olayımm:)
Öyle kuuzm biraz kosturuyorum. Gel bugün sözleşmeli spor yapalım hem mecburi sorumluluk gibi olur kacamayiz sen ne yapabilirsin ben zumba cardio gibi düşünüyorumNe güzel canım, kendini geliştiriyosun bir taraftan.
Ben de bugün niyetliyim spora, umaraım yapabilirim
Çok geçmiş olsun kaptanım, dikkat et kendine
Ya millet sinirden yağ yakıyo ya, benim kulaklarımdan duman çıkıyo sinirlenince (ki çok sıklıkla olur) ama ters etki yapıyo bende.
Ya zaten adam peşi sıra birşey buluyor Almıla bi ben araya birşey sokamadım boşlul bırakmıyorhahah eniştemi gördüm resmen ne zaman ablam bi iş dese dersi oluyor sınava hazırlanıyor falan
Sağol tatlımÇok geçmiş olsun kapticim dikkat et
ahahahYa zaten adam peşi sıra birşey buluyor Almıla bi ben araya birşey sokamadım boşlul bırakmıyor
Yüksek lisans dedi onu geçen sene yaptı okula gitti geldi yine hep hafta sonları iptal çocuk yine bende
Bu sene ingilizce çıktı canlı ders hafta sonu odaya bir giriyor 3 4 saat gün ortasında hafta sonu bitiyor zaten
Önümüzdeki sene ne olacak merakla bekliyorum emreden kaçmak için kendini kültüre adadı
Canım benim sancım var akşama kadar geçerse Eliptikten zor bir program ama geçmezse düşük ayarda bir program yaparım. Her halukarda 1 saat eliptik düşünüyorum.Emnisim hep paylaşcam derken kalıyor çocukları uyutmak problemli biliyorsun, sonra mutfak adam da film izleyelim diye bekliyor böyle bana bı vkait kalmıyor artık yemeği yediğim gibi paylaşirim kalmaz en azındanbende tabloyu gorunce zorunlu günlerden mi acep dedim
Öyle kuuzm biraz kosturuyorum. Gel bugün sözleşmeli spor yapalım hem mecburi sorumluluk gibi olur kacamayiz sen ne yapabilirsin ben zumba cardio gibi düşünüyorum
Valla yaa ben köreliyorum o ilerliyor zalım hayatahahahEmre büyüyünceye kadar doktora profluk falan alır heralde eşin canım
ay kişiler farklı senaryolar aynı ya çocuklar büyüyene kadar emektar bacılarımızın yükü hiç bitmiyor adamlar da kariyer sahibi oluyor
aynen canım onların mutluluğu yetiyor annelereValla yaa ben köreliyorum o ilerliyor zalım hayat:)
Neyse bende oğlumla mutluyum
cnm hemen kaçsaydın evden yürüyüşe markete diyeBen bugün ne yaşadım biliyor musunuzdün burda mezun olduğum gün karadeniz pidesi yiyeceğim dedim ve annemler bu sabah kahvaltı niyetine eve pide söylediler
Valla kahvaltımı yapmıştım onlar yerken odama geçip o hırsla 1 saati aşkın spor yaptımcnm hemen kaçsaydın evden yürüyüşe markete diyekıyamam yaa
ooo odaha iyiymişValla kahvaltımı yapmıştım onlar yerken odama geçip o hırsla 1 saati aşkın spor yaptım
Ben çok faydasını gördüm canım sirkeli suyun (limon koymamıştım ben) bence sende de fark ettirecekGünaydınlar herkese, mutlu huzurlu pazarlarben de bu sabah itivariyle sirkeli limonlu su yapmaya başlıyorum bakalım etkisi olacak mı
Ben uzun yıllar bilgisayar öğretmenliği yaptım ondan öncede bilgi işlemde çalışıyordumki zaten hem programcılık hemde bilg. öğretmenliği mezunuyum. Bir sıkıntı olursa seve seve yardımcı olurumÇok şükür canim duzeldi daha da olmasa laptopu firlatip aticaktim camdan girmedigimiz forum sayfa yabanci vs kalmadi hallettik şükür canim
İşime geldi biraz aslında ama her türlü yapacaktım yine o sporu erkenden bitirdim çıktı aradanooo odaha iyiymişben de diyorum saat de erken bu kız sporu da bitirmiş gün pazar
Ben de başladım işte düzenli içeyim bakalım bu hafta ne kadar fazla giderse benden iyiBen çok faydasını gördüm canım sirkeli suyun (limon koymamıştım ben) bence sende de fark ettirecek
Ben uzun yıllar bilgisayar öğretmenliği yaptım ondan öncede bilgi işlemde çalışıyordumki zaten hem programcılık hemde bilg. öğretmenliği mezunuyum. Bir sıkıntı olursa seve seve yardımcı olurum
Canim o kadar canin cekiyosa bir dilim alip nefsini korlesen de olur yani bu kadar yoksunluk krizine sokma vucudunu 10 dk fazla spor yapıp yakarsinBen bugün ne yaşadım biliyor musunuzdün burda mezun olduğum gün karadeniz pidesi yiyeceğim dedim ve annemler bu sabah kahvaltı niyetine eve pide söylediler
Tesekkurler canim sorman yeterBen uzun yıllar bilgisayar öğretmenliği yaptım ondan öncede bilgi işlemde çalışıyordumki zaten hem programcılık hemde bilg. öğretmenliği mezunuyum. Bir sıkıntı olursa seve seve yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?