Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hedef60kgolmak ortim günün sporunu bitirdim ben sen ne alemdesin
Cnm 6000 yaparım bugün de, dinleniorum biraz seni tebrik ederim ama zeynepcim
Hmmm bak şimdi eski diyetimden kalan şahane kahvaltı tabaklarımı atabilirim sana

Bu ara ne bulursam onu atıyorum tabağa
Oy oy at at cnm fikir olur hem
Selamlar kızlar ben bugün hasta gibiyim boğaz ağrısı ve burun akıntısı üşüme var telide elime alasım gelmedi kitap ıhlamur keyfi yaptım
Çok geçmiş olsun kapticim dikkat et
Yaaaa senin şuu gurme yanınn
He yaa ama uyduracağım diyete artık

balpamuk geçmiş olsun cnm

Pazartesi çarşamba zorunlu
Cumartesi serbest katılımlı ama yinede böyle tablo yapılacak sporunu yapana + puanlar verilecek canım
@Nikinik yerine cevaplamış olayımm:)
Emnisim hep paylaşcam derken kalıyor çocukları uyutmak problemli biliyorsun, sonra mutfak adam da film izleyelim diye bekliyor böyle bana bı vkait kalmıyor artık yemeği yediğim gibi paylaşirim kalmaz en azından bende tabloyu gorunce zorunlu günlerden mi acep dedim
Öyle kuuzm biraz kosturuyorum. Gel bugün sözleşmeli spor yapalım hem mecburi sorumluluk gibi olur kacamayiz sen ne yapabilirsin ben zumba cardio gibi düşünüyorum

hahah eniştemi gördüm resmen ne zaman ablam bi iş dese dersi oluyor sınava hazırlanıyor falan
Ya zaten adam peşi sıra birşey buluyor Almıla bi ben araya birşey sokamadım boşlul bırakmıyor
Yüksek lisans dedi onu geçen sene yaptı okula gitti geldi yine hep hafta sonları iptal çocuk yine bende
Bu sene ingilizce çıktı canlı ders hafta sonu odaya bir giriyor 3 4 saat gün ortasında hafta sonu bitiyor zaten
Önümüzdeki sene ne olacak merakla bekliyorum emreden kaçmak için kendini kültüre adadı

ahahah Emre büyüyünceye kadar doktora profluk falan alır heralde eşin canım
ay kişiler farklı senaryolar aynı ya çocuklar büyüyene kadar emektar bacılarımızın yükü hiç bitmiyor adamlar da kariyer sahibi oluyor

Canım benim sancım var akşama kadar geçerse Eliptikten zor bir program ama geçmezse düşük ayarda bir program yaparım. Her halukarda 1 saat eliptik düşünüyorum.
zumba cardio yapacaksın sen yani. akşama bakalım neler yapmışız

Valla yaa ben köreliyorum o ilerliyor zalım hayat :)
Neyse bende oğlumla mutluyum

Günaydınlar herkese, mutlu huzurlu pazarlarben de bu sabah itivariyle sirkeli limonlu su yapmaya başlıyorum bakalım etkisi olacak mı
Ben çok faydasını gördüm canım sirkeli suyun (limon koymamıştım ben) bence sende de fark ettirecek

Çok şükür canim duzeldi daha da olmasa laptopu firlatip aticaktim camdan girmedigimiz forum sayfa yabanci vs kalmadi hallettik şükür canim
Ben uzun yıllar bilgisayar öğretmenliği yaptım ondan öncede bilgi işlemde çalışıyordumki zaten hem programcılık hemde bilg. öğretmenliği mezunuyum. Bir sıkıntı olursa seve seve yardımcı olurum

Ben de başladım işte düzenli içeyim bakalım bu hafta ne kadar fazla giderse benden iyi

Ben bugün ne yaşadım biliyor musunuzdün burda mezun olduğum gün karadeniz pidesi yiyeceğim dedim ve annemler bu sabah kahvaltı niyetine eve pide söylediler
Canim o kadar canin cekiyosa bir dilim alip nefsini korlesen de olur yani bu kadar yoksunluk krizine sokma vucudunu 10 dk fazla spor yapıp yakarsin

Tesekkurler canim sorman yeter sagolsun burda arkadaslar ram inden harddisk degistirmeye fan temizligine kadar herşeyde yardimci oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…