- 23 Mart 2016
- 30.771
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #392.041
Teşekkür ederim canım tabloya layık olmaya çalışacağım
Zorunlu olmamasına rağmen fena değil
Üst üste menü paylaşmak niye ki kızlar iyi misiniz ?5-12 Şubat Menü Paylaşım Listesi
@Amor-a
@belmayne
Namaria
@nnurc
@hawar
Nikinik
yarimuhendis
balpamuk
@Suskunhanim
DeryaOnDiet
@azaydidem
@muhursuzpusula
@Tempus
birsevgi
Pain Killer
seyrekyagmur
@SanSebastianCheesecake
@L O L
Oooo harikasınnn bencede geçen haftaki -200 sana yakışmadı bu hafta hedef bizim olsun inşallahTünaydınlarrr güzel hatunlarr
Ben bugun cumaya gore -500 le uyandim cok mutlu oldum daha bi motive oldum sankiyarina dahada eksi gelip gecen hafta veremedigim kiloyu bu hafta fazlasıyla vermek istiyorum
Yaaaa senin şuu gurme yanınnTamam cnmm böyle şey gibi hissettim farklı ülkeler farklı kahvaltılar gibi
Pazartesi çarşamba zorunluDün emnis ceza vermişti ama zorunluluk olarak pazartesi ve Çarşamba diye tek aklımda kalmış ben bugün yapiveririm
Cok sagol kuzum sinirden aglicaktim artik cozemesem sabahlardim heralde biraz takintiliyim o konularda ama şükür huzurla uyudum canim
Evet canim insan nasi geriliyor sinirlerim bozuldu bu sefer oldu diyoruz gene hata artik sinirden bi guluyodum bi aglicak gibi oluyodumAy çok sinir bozucu bir durum. Geçenlerde benim bilgisayara da format atıldı. Sorunları halledene kadar sinir bastı beni
Kuzum sen telafi edersin çerezleri. Olur arada öyle
Çok şükür canim duzeldi daha da olmasa laptopu firlatip aticaktim camdan girmedigimiz forum sayfa yabanci vs kalmadi hallettik şükür canim
Geçmiş olsun kaptanımSelamlar kızlar ben bugün hasta gibiyim boğaz ağrısı ve burun akıntısı üşüme vartelide elime alasım gelmedi kitap ıhlamur keyfi yaptım
Geçmiş olsun canim dinlenme günün olsun insallahSelamlar kızlar ben bugün hasta gibiyim boğaz ağrısı ve burun akıntısı üşüme vartelide elime alasım gelmedi kitap ıhlamur keyfi yaptım
Ayy kıyamam sinir bir durummmÇok şükür canim duzeldi daha da olmasa laptopu firlatip aticaktim camdan girmedigimiz forum sayfa yabanci vs kalmadi hallettik şükür canim
Sagol Zeynebim ara ara böyle terslikler oluyor ama sonu selamet her zaman elhamdülillahNamaria sorunu hallettiğine sevindim çerezlerin sana etki etmediğine ayrı sevindim canım her şey yolunda maşallah
İnşallah canım olabildiğince işteGeçmiş olsun canim dinlenme günün olsun insallah
Vuuu supersin simdeden -500Tünaydınlarrr güzel hatunlarr
Ben bugun cumaya gore -500 le uyandim cok mutlu oldum daha bi motive oldum sankiyarina dahada eksi gelip gecen hafta veremedigim kiloyu bu hafta fazlasıyla vermek istiyorum
Insallah canimOrtim super gitmis yarina eksi bile gelirsin ozman
Gecmis olsun kaptanimSelamlar kızlar ben bugün hasta gibiyim boğaz ağrısı ve burun akıntısı üşüme vartelide elime alasım gelmedi kitap ıhlamur keyfi yaptım
Sağol kuzumGecmis olsun kaptanim
Ev isi beklesin her gun yapioz gene dagiliyorİnşallah canım olabildiğince işte
Ne güzel canım, kendini geliştiriyosun bir taraftan.Ortim benim yorumumluk hiç bişey yok harika besleniyorsun darısı başıma
Burdayım painim ama benimkinin kurum hafta da sadece gün çalıştırıyor yani hep evde bir de online ileri Excel eğitimi alıyorum derken gelemedim merak etme kontrolluyum nasipse spor bugün
Dün emnis ceza vermişti ama zorunluluk olarak pazartesi ve Çarşamba diye tek aklımda kalmış ben bugün yapiveririm
Çok geçmiş olsun kaptanım, dikkat et kendineSelamlar kızlar ben bugün hasta gibiyim boğaz ağrısı ve burun akıntısı üşüme vartelide elime alasım gelmedi kitap ıhlamur keyfi yaptım
Ya millet sinirden yağ yakıyo ya, benim kulaklarımdan duman çıkıyo sinirlenince (ki çok sıklıkla olur) ama ters etki yapıyo bende.Cok sagol kuzum sinirden aglicaktim artik cozemesem sabahlardim heralde biraz takintiliyim o konularda ama şükür huzurla uyudum caniminsallah atacagim canim gune mate cayi ile basladim
Evet canim insan nasi geriliyor sinirlerim bozuldu bu sefer oldu diyoruz gene hata artik sinirden bi guluyodum bi aglicak gibi oluyodum
Telafi edecegim canim 4 te macimiz car arkadasla masa tenisi aksam da biseler yaparim odem modem kalmaz insallah zaten sinirden yakmisim hepsini sabit geldim
Canlı dersi var hele bugün sınavı varmış 3 saat önden konu tekrarı yapacağım dedi 4 saat yokEv isi beklesin her gun yapioz gene dagiliyorEmreyi de babasina emanet ettin mi miss gibi dinlenirsin canim
benim de sinirlenince gözüm dönüyor paincim genelde yağ yakmam sinir harbinden artı gelirim ama bu sefer böyle oldu ben de anlamadımYa millet sinirden yağ yakıyo ya, benim kulaklarımdan duman çıkıyo sinirlenince (ki çok sıklıkla olur) ama ters etki yapıyo bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?