Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

balpamuk gecmis olsun canim
Cherry Mom tabloya eklersem full katilim isterim ama
Teşekkür ederim canım tabloya layık olmaya çalışacağım
Zorunlu olmamasına rağmen fena değil eline sağlık canım alt listenin parlayan yıldızı olacağım
Üst üste menü paylaşmak niye ki kızlar iyi misiniz ?
DeryaOnDiet
birsevgi
seyrekyagmur
Tünaydınlarrr güzel hatunlarr
Ben bugun cumaya gore -500 le uyandim cok mutlu oldum daha bi motive oldum sanki yarina dahada eksi gelip gecen hafta veremedigim kiloyu bu hafta fazlasıyla vermek istiyorum
Oooo harikasınnn bencede geçen haftaki -200 sana yakışmadı bu hafta hedef bizim olsun inşallah
Tamam cnmm böyle şey gibi hissettim farklı ülkeler farklı kahvaltılar gibi
Yaaaa senin şuu gurme yanınn

Dün emnis ceza vermişti ama zorunluluk olarak pazartesi ve Çarşamba diye tek aklımda kalmış ben bugün yapiveririm
Pazartesi çarşamba zorunlu
Cumartesi serbest katılımlı ama yinede böyle tablo yapılacak sporunu yapana + puanlar verilecek canım
Nikinik yerine cevaplamış olayımm:)

Namaria Namaria cım çok üzüldüm cnm,bilgisayarlar o kadar önemli ki şu devirde vallahi ama sevindim yaptığınıza çerezin ödemini de sen atarsın bugün zaten aşk kuşum
Cok sagol kuzum sinirden aglicaktim artik cozemesem sabahlardim heralde biraz takintiliyim o konularda ama şükür huzurla uyudum canim insallah atacagim canim gune mate cayi ile basladim
Ay çok sinir bozucu bir durum. Geçenlerde benim bilgisayara da format atıldı. Sorunları halledene kadar sinir bastı beni
Kuzum sen telafi edersin çerezleri. Olur arada öyle
Evet canim insan nasi geriliyor sinirlerim bozuldu bu sefer oldu diyoruz gene hata artik sinirden bi guluyodum bi aglicak gibi oluyodum
Telafi edecegim canim 4 te macimiz car arkadasla masa tenisi aksam da biseler yaparim odem modem kalmaz insallah zaten sinirden yakmisim hepsini sabit geldim

Tünaydınlarrr güzel hatunlarr
Ben bugun cumaya gore -500 le uyandim cok mutlu oldum daha bi motive oldum sanki yarina dahada eksi gelip gecen hafta veremedigim kiloyu bu hafta fazlasıyla vermek istiyorum
Vuuu supersin simdeden -500
Ortim super gitmis yarina eksi bile gelirsin ozman
Insallah canim
Selamlar kızlar ben bugün hasta gibiyim boğaz ağrısı ve burun akıntısı üşüme var telide elime alasım gelmedi kitap ıhlamur keyfi yaptım
Gecmis olsun kaptanim

Ne güzel canım, kendini geliştiriyosun bir taraftan.
Ben de bugün niyetliyim spora, umaraım yapabilirim
Selamlar kızlar ben bugün hasta gibiyim boğaz ağrısı ve burun akıntısı üşüme var telide elime alasım gelmedi kitap ıhlamur keyfi yaptım
Çok geçmiş olsun kaptanım, dikkat et kendine

Ya millet sinirden yağ yakıyo ya, benim kulaklarımdan duman çıkıyo sinirlenince (ki çok sıklıkla olur) ama ters etki yapıyo bende.

Ya millet sinirden yağ yakıyo ya, benim kulaklarımdan duman çıkıyo sinirlenince (ki çok sıklıkla olur) ama ters etki yapıyo bende.
benim de sinirlenince gözüm dönüyor paincim genelde yağ yakmam sinir harbinden artı gelirim ama bu sefer böyle oldu ben de anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…