Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim o kadar canin cekiyosa bir dilim alip nefsini korlesen de olur yani bu kadar yoksunluk krizine sokma vucudunu 10 dk fazla spor yapıp yakarsin
Ya yalan değil istedim ama çok istemedim ve eğer bir dilim alsam onunla kalamayacağımı bildiğim için hiç bulaşmıyorum

Bizim mac iptal arkadasin hali yokmus bari marjete çıkıp dolanayim az
Oh yuruyus ortim ne guzel benim yerime de yuru dun annemi cok yorduk bugun cocuklari birakmiyorum ona mecbur evdeyim. Cocuklarla chloe yapmaya calisiyorum yine
Bu chloe ne zormus ya leslienin gozunu seviyim en sonunda doncem lesliye

Oh yuruyus ortim ne guzel benim yerime de yuru dun annemi cok yorduk bugun cocuklari birakmiyorum ona mecbur evdeyim. Cocuklarla chloe yapmaya calisiyorum yine
Bu chloe ne zormus ya leslienin gozunu seviyim en sonunda doncem lesliye
Canim chloe cok yorar ama super yag yaktirir ara ara yapiyorum ben de
Hadi bakalim canim kolaylıklar

Oh mis canım. Ben de kahve keyfi yaptım biraz önce. Ben 5 gün spor 2 gün dinlenme yapmaya çalışıyorum genelde ama bu hafta 6 gün oldu o yüzden bugün ara vereyim dedim. Tabiiki temizliğe giriştik o da spor bir yerde
Ben bu sabah tartılmayı unuttum yarına sürpriz olacak. Hayırlısı bakalım. İnşallah artılar gitmiş olur
Selamlar kızlar ben bugün hasta gibiyim boğaz ağrısı ve burun akıntısı üşüme var telide elime alasım gelmedi kitap ıhlamur keyfi yaptım
Canım çok geçmiş olsun. Hafifçe atlatırsın inşallah
İyi bari kuzum. Sinirin bir şeye faydası olsun en azından
Biz de yapıyoruz yüksek lisans ama arkamızı toplayacak bir karımız yok şu hayatta
Ben bugün ne yaşadım biliyor musunuzdün burda mezun olduğum gün karadeniz pidesi yiyeceğim dedim ve annemler bu sabah kahvaltı niyetine eve pide söylediler
Anacım sizinkiler de dur durak bilmiyor maşallah

Amorcum menun gayet guzel.
Bu ara 53 bandini kirmak icin bir hafta 0 laktoz bir hafta 0 et turevi deneyebilirsin belki vucudu sasirtma zamani gelmistir

Amaninnn salma tuttum ben seni bence cok guzel gidiyosun kac haftadir bunu bozma canim gercekten aynen devamkeee
Bu hafta insallah hedefi tutturup belki sollarim
Vuuu supersin simdeden -500

Insallah canim

Gecmis olsun kaptanim
Gecen hafta veremeyince bu hafta guzel gidicek gibi geliyo bana

Amaninnn salma tuttum ben seni bence cok guzel gidiyosun kac haftadir bunu bozma canim gercekten aynen devamkeee

Bu hafta insallah hedefi tutturup belki sollarim

Gecen hafta veremeyince bu hafta guzel gidicek gibi geliyo bana
Bakalim canim yarina gitmemis olursa bisiler yapacagim artik

Bakalim canim yarina gitmemis olursa bisiler yapacagim artik
Gider gider bgun sporda yaparsin bisicik kalmaz
Yarin 1 hafta oluyor. Almılanın diyeti 2 haftalik aslinda ama 1 haftada kac gidecek bi bakayim olmazsa 1 haftada kalacagim.
En azindan denemis oldun diyetteyken degisik biseyler denemek bence guzel oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…