- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #392.081
Ortim ne yaptiniz halloldu mu? Usb driverini yuklemek gerekebilirMonica_ ortim spor yapamadım formattan sonra usb port calışmıyor arkadaşım geldi uğrastık baya ben hala ugrasıyorum menüm de kötü cerev vs yedik sinirden baya :/
telafi edeceğim canım
Ya yalan değil istedim ama çok istemedim ve eğer bir dilim alsam onunla kalamayacağımı bildiğim için hiç bulaşmıyorumCanim o kadar canin cekiyosa bir dilim alip nefsini korlesen de olur yani bu kadar yoksunluk krizine sokma vucudunu 10 dk fazla spor yapıp yakarsin
Oh yuruyus ortim ne guzel benim yerime de yuruBizim mac iptal arkadasin hali yokmus bari marjete çıkıp dolanayim az
Ayni benYa yalan değil istedim ama çok istemedim ve eğer bir dilim alsam onunla kalamayacağımı bildiğim için hiç bulaşmıyorum
O yüzden hiç bulaşmıyoruz nasılsa tadını biliyoruz ve 1 tek dilimle asla nefsimi köreltemem zamanı gelince doya doya yerimAyni bensevdigim biseyden azcik yesem ben de duramam
Canim chloe cok yorar ama super yag yaktirir ara ara yapiyorum ben deOh yuruyus ortim ne guzel benim yerime de yurudun annemi cok yorduk bugun cocuklari birakmiyorum ona mecbur evdeyim. Cocuklarla chloe yapmaya calisiyorum yine
Bu chloe ne zormus ya leslienin gozunu seviyim en sonunda doncem lesliye
Canim herseyi denedik driver surumleri vs sorun vardi cozduk şükürOrtim ne yaptiniz halloldu mu? Usb driverini yuklemek gerekebilir
Oh mis canım. Ben de kahve keyfi yaptım biraz önce.İyiyim canım yeşil çay içiyorum tv modu
Ver canımbirgün birgün yok ilerleyebilirsin
Ben bugün de yaparım sporumu hafta sonunu değerlendirmem lazım. Sabah tartıldığımda +100 geldim eminim ki spordan kaynaklı bir artı oldu. Geçen hafta pazartesi eksi gelmiştim ama bir günümüz bir günümüzü tutmuyor malesef
Canım çok geçmiş olsun. Hafifçe atlatırsın inşallahSelamlar kızlar ben bugün hasta gibiyim boğaz ağrısı ve burun akıntısı üşüme vartelide elime alasım gelmedi kitap ıhlamur keyfi yaptım
İyi bari kuzum. Sinirin bir şeye faydası olsun en azındanCok sagol kuzum sinirden aglicaktim artik cozemesem sabahlardim heralde biraz takintiliyim o konularda ama şükür huzurla uyudum caniminsallah atacagim canim gune mate cayi ile basladim
Evet canim insan nasi geriliyor sinirlerim bozuldu bu sefer oldu diyoruz gene hata artik sinirden bi guluyodum bi aglicak gibi oluyodum
Telafi edecegim canim 4 te macimiz car arkadasla masa tenisi aksam da biseler yaparim odem modem kalmaz insallah zaten sinirden yakmisim hepsini sabit geldim
Biz de yapıyoruz yüksek lisans ama arkamızı toplayacak bir karımız yok şu hayattaYa zaten adam peşi sıra birşey buluyor Almıla bi ben araya birşey sokamadım boşlul bırakmıyor
Yüksek lisans dedi onu geçen sene yaptı okula gitti geldi yine hep hafta sonları iptal çocuk yine bende
Bu sene ingilizce çıktı canlı ders hafta sonu odaya bir giriyor 3 4 saat gün ortasında hafta sonu bitiyor zaten
Önümüzdeki sene ne olacak merakla bekliyorum emreden kaçmak için kendini kültüre adadı
Anacım sizinkiler de dur durak bilmiyor maşallahBen bugün ne yaşadım biliyor musunuzdün burda mezun olduğum gün karadeniz pidesi yiyeceğim dedim ve annemler bu sabah kahvaltı niyetine eve pide söylediler
Amorcum menun gayet guzel.Sabah
2 dilim kizarmis kepek ekmek
1 dilim beyaz peynir
7-8 zeytin
1 elma, kivi, domates salatalik
Ara
3 biskuvi
1 avuc leblebi
1 bardak yesilcay
1 bardak kefir
Aksam
1 dilim kepek ekmek
1,5 porsiyon yogurtlu tavuk corbasi
1 bardak formcay
Su : 1,5 litre
Cherry Mom @_Reyyan
Amaninnn salma tuttum ben seniSuskuncum eski ortim sana sopa gelecek bence kaçHayır ben demeyeyim diyorum ama eski ortimsin üzülüyorum yazık değil mi emeklerimize de sen patates kızartması, bulgur, baklava kombo yapıyorsun Emeklerimizi ziyan ettirmem 1. Olduğumuz günleri hatırla minnoş Hahaha topla kendini ama cidden ipin ucu kaçar diye korktum menünü görünce
6 subat
Didem bu hafta sıkı geliyorsun gibi bir his var içimde. Takibindeyim hadi aeni örnek almam lazım bu hafta salmaya meyilli hissediyorum yaa
Bu hafta insallah hedefi tutturup belki sollarimTeşekkür ederim canım tabloya layık olmaya çalışacağım
Zorunlu olmamasına rağmen fena değileline sağlık canım alt listenin parlayan yıldızı olacağım
Üst üste menü paylaşmak niye ki kızlar iyi misiniz ?
@DeryaOnDiet
@birsevgi
@thequeensgambit
Oooo harikasınnn bencede geçen haftaki -200 sana yakışmadı bu hafta hedef bizim olsun inşallah
Yaaaa senin şuu gurme yanınn
Gecen hafta veremeyince bu hafta guzel gidicek gibi geliyo banaVuuu supersin simdeden -500
Insallah canim
Gecmis olsun kaptanim
Ne zamandir vegan yapiosun ortimBen yarin guzel bi eksi gormezsem veganda son günüm
Bakalim canim yarina gitmemis olursa bisiler yapacagim artikAmaninnn salma tuttum ben senibence cok guzel gidiyosun kac haftadir bunu bozma canim gercekten aynen devamkeee
Bu hafta insallah hedefi tutturup belki sollarim
Gecen hafta veremeyince bu hafta guzel gidicek gibi geliyo bana
Yarin 1 hafta oluyor. Almılanın diyeti 2 haftalik aslinda ama 1 haftada kac gidecek bi bakayim olmazsa 1 haftada kalacagim.Ne zamandir vegan yapiosun ortim
Simdi kahve suyu koyacaktim ben de
Gider gider bgun sporda yaparsin bisicik kalmazBakalim canim yarina gitmemis olursa bisiler yapacagim artik
En azindan denemis oldun diyetteyken degisik biseyler denemek bence guzel oluyoYarin 1 hafta oluyor. Almılanın diyeti 2 haftalik aslinda ama 1 haftada kac gidecek bi bakayim olmazsa 1 haftada kalacagim.
Tesekkur ederim sanada afiyet olsun canimSimdi kahve suyu koyacaktim ben deafiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?