Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nikinik canım sende veganla 3 günde 800 gr gitmişti 4 günde de 1.4 mü gitmişti doğru mu hatırlıyorum
çokk güzel vallahi
Evet canim aynen sonra 500 aldim 400 verdim
ama 6 günde 1.5 kg ediyor değil mi daha ne olsun şeker
Ay çok iyi gitmiş yaaaa maşallahbebim dün geçici artım vardı dün başladım vegana 400 gitmişti bugüne bakalım yarına kaç gidecek veya gidecek mi çok merak ediyorum
hadi bakalımmmm 1.çift olur muyuz bu hafta
Pazar pazar baya sessiz buralar
biz neciyiz burda
e herkes ailesiyle tabii canım ayrı planları olabilir

çokk güzel vallahi

ama 6 günde 1.5 kg ediyor değil mi daha ne olsun şeker

hadi bakalımmmm 1.çift olur muyuz bu hafta

biz neciyiz burda
e herkes ailesiyle tabii canım ayrı planları olabilir
Ay ortim vallahi 1.olmaya çabalayalım bu hafta yasenden ümitliyimkendimden çok senden ümitliyim hatta ama bende de var bi umut bakalım yarın belli eder her şeyi

Ay ortim vallahi 1.olmaya çabalayalım bu hafta yasenden ümitliyimkendimden çok senden ümitliyim hatta ama bende de var bi umut bakalım yarın belli eder her şeyi
aynen ben de yarını bekliciim bugün de vermişsem diyetimden emin olcam cnm
bi de isveç diyeti modifiye halini yazmıştım yine bu gruba onu da yapabilirim

aynen ben de yarını bekliciim bugün de vermişsem diyetimden emin olcam cnm
bi de isveç diyeti modifiye halini yazmıştım yine bu gruba onu da yapabilirim
Ay o isveç diyetini yapmaya çok niyetlendim ama hiç cesaret edip başlayamadım başladığında 6 gün yapmak zorundaydın galiba dimi ortim

Ay ortim maşallah çok güzel sağlıklı bi menü afiyet olsun

Valla yaa ben köreliyorum o ilerliyor zalım hayat :)
Neyse bende oğlumla mutluyum
Ay kuzum neler öğretiyor çocuk insana. Körelmek olur mu hiç. Hem en güzel zamanlarını yanlarında geçiriyoruz. Paha biçilmez yani okula başladıklarında daha çok vaktimiz olacak inşallah
Ben yarin guzel bi eksi gormezsem veganda son günüm
Neden canım. Çok mu zorluyor. Çünkü baya iyi gitmişti senin
Gelin size bol köpuklu kayfe ısmarlıyim ben bitirdim ama size yaparim
Nikinik Ortim koss gel
Ay altlıkta pek tatlıymış canım. Aldık kabul ettik teşekkür ederiz

senin de muhteşem cnm hem de yerli muzumuz ortak
Ay o isveç diyetini yapmaya çok niyetlendim ama hiç cesaret edip başlayamadım başladığında 6 gün yapmak zorundaydın galiba dimi ortim
ben biraz artırcam kalorisini cnm yine 800 yapcm ve 50-55 gr karblı ama bence istediğin kadar yapılır kalorisi böyle normal olunca ortikuş
Ay ortim maşallah çok güzel sağlıklı bi menü afiyet olsun
sağol aşkımm bugün 1200 yaptım doydum biraz daha çok şükür
Sopayı alan geliyor be vurun gavura
Evet kuzu alışkınız pazar sakinliğine
hahahaha oklavam o cnm sana börek açmaya geliyorum neli istersin
aslında fırtına öncesi sessizlik

Cok zorlamiyor aslinda cok da gitmedi gibi bilmiyorum git gel yasiyorum pazartesi baslasim verdigimin 400u haftasonu alinandi. Bi de patates salatasi yedim diye hemen 500 aldim onun da 400unu verdim alip alip veriyorum almasam simdiye 75in altındaydım

cnm patates salatası var mıydı menünde? acaba onun yerine bulgur pilavı yeseydin tutmaz mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…