- 18 Ocak 2017
- 1.675
- 5.689
- 158
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #392.101
Cok sevindim hallolmasina canimCanim herseyi denedik driver surumleri vs sorun vardi cozduk şükür
sıra bende yaa bana neBeklenen geldi 9 gün gecikmeyle
Canım acayip tatlı istiyor
İncir kurusu yedim o iyi geldi
düdüklüde tavuk haşlanıyor cnm bir de salata varLahana corbasi yaptim aksam yemegim hazir
Siz neler yaptiniz kizlar
Evet canim aynen sonra 500 aldim 400 verdimNikinik canım sende veganla 3 günde 800 gr gitmişti 4 günde de 1.4 mü gitmişti doğru mu hatırlıyorum
Ay çok iyi gitmiş yaaaa maşallahEvet canim aynen sonra 500 aldim 400 verdim
çokk güzel vallahiNikinik canım sende veganla 3 günde 800 gr gitmişti 4 günde de 1.4 mü gitmişti doğru mu hatırlıyorum
ama 6 günde 1.5 kg ediyor değil mi daha ne olsun şekerEvet canim aynen sonra 500 aldim 400 verdim
hadi bakalımmmm 1.çift olur muyuz bu haftaAy çok iyi gitmiş yaaaa maşallahbebim dün geçici artım vardı dün başladım vegana 400 gitmişti bugüne bakalım yarına kaç gidecek veya gidecek mi çok merak ediyorum
biz neciyiz burdaPazar pazar baya sessiz buralar
Ay ortim vallahi 1.olmaya çabalayalım bu hafta yaçokk güzel vallahi
ama 6 günde 1.5 kg ediyor değil mi daha ne olsun şeker
hadi bakalımmmm 1.çift olur muyuz bu hafta
biz neciyiz burda
e herkes ailesiyle tabii canım ayrı planları olabilir
aynen ben de yarını bekliciimAy ortim vallahi 1.olmaya çabalayalım bu hafta yasenden ümitliyim kendimden çok senden ümitliyim hatta ama bende de var bi umut bakalım yarın belli eder her şeyi
Ay o isveç diyetini yapmaya çok niyetlendim ama hiç cesaret edip başlayamadım başladığında 6 gün yapmak zorundaydın galiba dimi ortimaynen ben de yarını bekliciimbugün de vermişsem diyetimden emin olcam cnm
bi de isveç diyeti modifiye halini yazmıştım yine bu gruba onu da yapabilirim
Ay ortim maşallah çok güzel sağlıklı bi menü afiyet olsunBugün menüm
uyanınca ılık limonlu sirkeli su
kahvaltı 1.5 dilim kadar ekşi maya çavdar ekmeği, taze sürülen peynir, baharatlı yeşil zeytin,1 haşlanmış yumurta,kırmızı biber,salatalık,limonlu maydanoz, sade türk kahvesi
öğlen zeytinyağlı brokoli sote,süzme yoğurt,acı biber karabiber zerdeçal kimyon biraz limon
ara 1 ölçek whey protein,1 yarı tatlanmış yerli muz,1 kaşık tahin bızt
sade nescafe gold
akşam derisiz tavuk haşlama,zeytinyağlı salata,süzme yoğurt
ara dukan birası yapacağım
su 3 ltye tamamlarım
6000 adımNikinik @_Reyyan yarimuhendis
Sopayı alan geliyor be vurun gavurabiz neciyiz burda
e herkes ailesiyle tabii canım ayrı planları olabilir
Ay kuzum neler öğretiyor çocuk insana. Körelmek olur mu hiç. Hem en güzel zamanlarını yanlarında geçiriyoruz. Paha biçilmez yaniValla yaa ben köreliyorum o ilerliyor zalım hayat:)
Neyse bende oğlumla mutluyum
Neden canım. Çok mu zorluyor. Çünkü baya iyi gitmişti seninBen yarin guzel bi eksi gormezsem veganda son günüm
Ay altlıkta pek tatlıymış canım. Aldık kabul ettik teşekkür ederiz
senin de muhteşem cnm hem de yerli muzumuz ortak7 şubat pazar
10.30
1tane sakatalık, 1 tabe havuç, 4 zeytin, 2 ceviz, 6 badem ve 1 dilim tb ekmek
14.00
1 kepçeden az domates çorbası, 5 yk z.yağlı taze fasülye ve yağsız salata
16.15
1 tane küçük yerli muz üzeirne 1çk fıstık ezmesi
Su : 2.8 lt( 3e tamamlarım)
Spor : 35 dk kardiyo = 175p
30 dk zumba = 90p total = 265p
Hedef60kgolmak Cherry Mom @_Reyyan
ben biraz artırcam kalorisini cnm yine 800 yapcm ve 50-55 gr karblı ama bence istediğin kadar yapılır kalorisi böyle normal olunca ortikuşAy o isveç diyetini yapmaya çok niyetlendim ama hiç cesaret edip başlayamadım başladığında 6 gün yapmak zorundaydın galiba dimi ortim
sağol aşkımm bugün 1200 yaptım doydum biraz daha çok şükürAy ortim maşallah çok güzel sağlıklı bi menü afiyet olsun
hahahaha oklavam o cnm sana börek açmaya geliyorum neli istersinSopayı alan geliyor be vurun gavura
Evet kuzu alışkınız pazar sakinliğine
Cok zorlamiyor aslinda cok da gitmedi gibi bilmiyorum git gel yasiyorumAy kuzum neler öğretiyor çocuk insana. Körelmek olur mu hiç. Hem en güzel zamanlarını yanlarında geçiriyoruz. Paha biçilmez yaniokula başladıklarında daha çok vaktimiz olacak inşallah
Neden canım. Çok mu zorluyor. Çünkü baya iyi gitmişti senin
Ay altlıkta pek tatlıymış canım. Aldık kabul ettik teşekkür ederiz
Canim afiyet olsunsıra bende yaa bana ne
düdüklüde tavuk haşlanıyor cnm bir de salata var
sana da olsun cnm :*Canim afiyet olsun
Senin de tam diyet yemegi
cnm patates salatası var mıydı menünde? acaba onun yerine bulgur pilavı yeseydin tutmaz mıydıCok zorlamiyor aslinda cok da gitmedi gibi bilmiyorum git gel yasiyorumpazartesi baslasim verdigimin 400u haftasonu alinandi. Bi de patates salatasi yedim diye hemen 500 aldim onun da 400unu verdim alip alip veriyorum almasam simdiye 75in altındaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?