- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #392.121
Söylenecek söz yok maşallah7 Şubat Pazar
11.00
2 dilim mayasız tam buğday, 1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, çiğ sebzeler
15.00
Yulaf, yoğurt, üzüm, fındık karışımı
18.30
8 kaşık pırasa kavurması, 4 kaşık yoğurt, 3 kaşık bulgur pilavı
Su: 2 lt(devam)
Gece yeşil çay
Tempus Cherry Mom @_Reyyan
İyiymiş ortim ama şu 1 haftayı atlatayım daha yok ketoymuş veganmış bitti normal düzene dönüş
sen bilirsin kuzumİyiymiş ortim ama şu 1 haftayı atlatayım daha yok ketoymuş veganmış bitti normal düzene dönüş
Canım senin menü de çok güzel maşallah. Benim yerime de spor yapmışsın07.02.2021
Kahvaltı11.00
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
2 ince dilim portakal
1 kk peynir
1 Çatal fıstık ezmesi
Çay
Ara 2sade kahve, yeşil çay, 1 elma
Akşam16.40
2 yk ciğer sote
4 yk sebze sote
Yeşillik
1 sb şalgam
Kayısı ve ananas çayı
Su 2 lt
Spor 5 ve 6 yapıldı toplam 350 p.
Cherry Mom @_Reyyan belmayne Nikinik
Tam eksi getirecek ideal menu canim sebze cirbasi guzel bir kahvalti ve ara öğün tebrik ediyorum7 subat pazar
13:00 1 haslanmis yumurta, 1 kasarli tost, 6-7 zeytin
16:00 corn flakes bar (80 kalori)filtre kahve
18:30 2 kase lahana corbasi
spor: 20 dakika chloe
su 2.5 litre
Namaria Cherry Mom @_Reyyan
Ayni anda yazmisiz canimm kalp kalbe karsiTam eksi getirecek ideal menu canim sebze cirbasi guzel bir kahvalti ve ara öğün tebrik ediyorum
Bugün baya yoruldum ama nedenseCanım senin menü de çok güzel maşallah. Benim yerime de spor yapmışsın
Sebze salata var ikisini birlestirdimcnm patates salatası var mıydı menünde? acaba onun yerine bulgur pilavı yeseydin tutmaz mıydı
Canim yorucu gecti biraz enerji toplamak icin erken kaciyorum hafta ici de yogun gececek yarin tartida bol eksiler orticimNamaria ortim nasil gecti gunun?
kuzum patates ekmek yerine geçiyor diyetisyenlerin listelerinde çünkü karbonhidratı çok lifi az , belki ondandır cnmSebze salata var ikisini birlestirdimtamam patates masum degil de 6 kasikla da 500 gr almak biraz koydu
Olabilir canim. Isin ozeti metabolizmamdan nefret ediyorumkuzum patates ekmek yerine geçiyor diyetisyenlerin listelerinde çünkü karbonhidratı çok lifi az , belki ondandır cnm
Geçmiş olsun kaptanımSelamlar kızlar ben bugün hasta gibiyim boğaz ağrısı ve burun akıntısı üşüme vartelide elime alasım gelmedi kitap ıhlamur keyfi yaptım
öyle deme amaa cnm bnm, ilaç kullanıyor musun? benim bir arkadaşımda da var ama 54 kilo 163 boyunda ,ilaç kullanıyor.Olabilir canim. Isin ozeti metabolizmamdan nefret ediyorum
Hasimatoyum canim zaten onun icin kullaniyorum. Oyle ayrica dikkat etmedim ama meyve falan yiyince cok kilo gitmiyor benden.öyle deme amaa cnm bnm, ilaç kullanıyor musun? benim bir arkadaşımda da var ama 54 kilo 163 boyunda ,ilaç kullanıyor.
bir de ekmek bulgur yediğinde de şişkinlik oluyor mu?
bende bile oluyor cnm 400 gr fazlalık eğer karbonhidratı biraz bile aşsam , kilo verme döneminde böyle malesef vücut meyilliOlabilir canim. Isin ozeti metabolizmamdan nefret ediyorum
Malesef canim onemli olan pes etmemek ine cika bi şekilde gidecek bu kilolar insallahbende bile oluyor cnm 400 gr fazlalık eğer karbonhidratı biraz bile aşsam , kilo verme döneminde böyle malesef vücut meyilli
değerlerin normalse hiç korkma kuzumHasimatoyum canim zaten onun icin kullaniyorum. Oyle ayrica dikkat etmedim ama meyve falan yiyince cok kilo gitmiyor benden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?