Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çalıştığım yerde bi diyetisyen vardı bayağı ekmek leblebi filan veriyodu ama önce kilo alıyodu sonra yavaş yavaş veriyodu insanlar.Ben almak istemezdim yaa sonra vercek olsam bile
Allah Allah ilk defa duydum ilginçmiş

Canım Allah rahatlık versin. İnsanız tabiiki her günümüz aynı olmaz. Rabbim gönül ferahlığı versin
Olabilir canim. Isin ozeti metabolizmamdan nefret ediyorum
Kuzum öyle deme ya. Çok güzel gidiyorsun. Hepimiz görüyoruz bazen artı. Benim de yediğim hemen yansır baskülde. Ama ne yapalım gayret ve istikrarla vereceğiz bu kiloları

Kuzum gecmiş olsun çzel gün agrısı sanırım, yapabildiğinin hafifini yap bende 20 dk zumbaladım yapabilirsem 15 dk leslie eklerim

Oyle canim birakmak vazgecmek yok.biz degil kilolar pes edecek

ben örüyorum canım tesekkur ederim begendiysen ne mutlu

Kızlarrrr 1 saatlik super bir spor yapip geldim dusa gircem simcik okdr iyi geldiki heryerim agriyodu suanda hic agri hissetmiyorum resmen 15 dakika zumba 45 dakika toplam 6 bin adim yuruyus videosu yaptim Nikinik atmisti buraya cok sevdim onu baya tuttum artik birakmam linkini alta biraktim kizlar bakarsiniz leslie tarzi ama daha verimli geldi bana

azaydidem masallah canim. Evet o video cok eglenceli ona baslayan leslieyi birakir bi de hareketlere falan alisinca daha eglenceli gidiyor sonlarda hizlaniyorda
Daha sonlara gelemedim 45 dk da biraktim zumbaya gectim birzcik puan dusunelim dedim ben simdi adim olarakmi yaziyim spor yoksa leslie olarakmi

Daha sonlara gelemedim 45 dk da biraktim zumbaya gectim birzcik puan dusunelim dedim ben simdi adim olarakmi yaziyim spor yoksa leslie olarakmi
Leslie olarak da yazabilirsin toplam adim olarak da sen bilirsin. Ben gün icindeki adimlarda icinde oldugu icin adim yaziyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…