- 31 Temmuz 2020
- 20.431
- 60.318
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #392.141
aynennMalesef canim onemli olan pes etmemek ine cika bi şekilde gidecek bu kilolar insallah
Benim yani basimda var bi tane ondan dunyalari yese gram almiyor esimdeğerlerin normalse hiç korkma kuzumbazıları günde 6-7 dilim ekmekle bile kilo veriyor bana da yaramıyor mesela kıskanıyorum ay
çalıştığım yerde bi diyetisyen vardı bayağı ekmek leblebi filan veriyodu ama önce kilo alıyodu sonra yavaş yavaş veriyodu insanlar.Ben almak istemezdim yaa sonra vercek olsam bileBenim yani basimda var bi tane ondan dunyalari yese gram almiyor esim
Sanirim o tarz biseyler olabilir bir de kabak detoksu duydum onu deneyebilirim.Amorcum menun gayet guzel.
Bu ara 53 bandini kirmak icin bir hafta 0 laktoz bir hafta 0 et turevi deneyebilirsin belki vucudu sasirtma zamani gelmistir
Allah Allah ilk defa duydum ilginçmişçalıştığım yerde bi diyetisyen vardı bayağı ekmek leblebi filan veriyodu ama önce kilo alıyodu sonra yavaş yavaş veriyodu insanlar.Ben almak istemezdim yaa sonra vercek olsam bile
Canım Allah rahatlık versin. İnsanız tabiiki her günümüz aynı olmaz.Ben de menümü yazip biraz inzivaya cakilecegim yorucu bir hafta gecirdim gene yorucu bir hafta beni bekliyor biraz enerji düşüklüğü belirsizlik motivasyon kaybi var her zaman insan iyi modda olamiyor hersey bir süreç neyse yapabilirsem yoga yapip ayrica eklerim menüye iyi geceler arkadaslar
Kuzum öyle deme ya. Çok güzel gidiyorsun. Hepimiz görüyoruz bazen artı. Benim de yediğim hemen yansır baskülde. Ama ne yapalım gayret ve istikrarla vereceğiz bu kilolarıOlabilir canim. Isin ozeti metabolizmamdan nefret ediyorum
Kuzum gecmiş olsun çzel gün agrısı sanırım, yapabildiğinin hafifini yap bende 20 dk zumbaladım yapabilirsem 15 dk leslie eklerimCanım benim sancım var akşama kadar geçerse Eliptikten zor bir program ama geçmezse düşük ayarda bir program yaparım. Her halukarda 1 saat eliptik düşünüyorum.
zumba cardio yapacaksın sen yani.akşama bakalım neler yapmışız
Oyle canim birakmak vazgecmek yok.biz degil kilolar pes edecekCanım Allah rahatlık versin. İnsanız tabiiki her günümüz aynı olmaz.Rabbim gönül ferahlığı versin
Kuzum öyle deme ya. Çok güzel gidiyorsun. Hepimiz görüyoruz bazen artı. Benim de yediğim hemen yansır baskülde. Ama ne yapalım gayret ve istikrarla vereceğiz bu kiloları
Ay kuzum neler öğretiyor çocuk insana. Körelmek olur mu hiç. Hem en güzel zamanlarını yanlarında geçiriyoruz. Paha biçilmez yaniokula başladıklarında daha çok vaktimiz olacak inşallah
Neden canım. Çok mu zorluyor. Çünkü baya iyi gitmişti senin
Ay altlıkta pek tatlıymış canım. Aldık kabul ettik teşekkür ederiz
Yansınn yağlarrrrOyle canim birakmak vazgecmek yok.biz degil kilolar pes edecek
Daha sonlara gelemedim 45 dk da biraktim zumbaya gectim birzcik puan dusunelim dedimazaydidem masallah canim. Evet o video cok eglenceli ona baslayan leslieyi birakir bi de hareketlere falan alisinca daha eglenceli gidiyor sonlarda hizlaniyorda
Leslie olarak da yazabilirsin toplam adim olarak da sen bilirsin. Ben gün icindeki adimlarda icinde oldugu icin adim yaziyorum.Daha sonlara gelemedim 45 dk da biraktim zumbaya gectim birzcik puan dusunelim dedimben simdi adim olarakmi yaziyim spor yoksa leslie olarakmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?