Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım çok geçmiş olsun. Hafifçe atlatırsın inşallah
Teşekkür ederim canım şimdi daha iyiyim
Ben yarin guzel bi eksi gormezsem veganda son günüm
Canım 1 günlük kilo ile karar verme bence liste 2 haftalık ise sabret derim yada 2 3 kg lik kilona göre bakıp karar ver. Kilo bu yarın düşmez öbür gün birden düşer belli olmaz
Gelin size bol köpuklu kayfe ısmarlıyim ben bitirdim ama size yaparim
Nikinik Ortim koss gel
Afiyet olsun canım görüntü on numara
Beklenen geldi 9 gün gecikmeyle
Canım acayip tatlı istiyor
İncir kurusu yedim o iyi geldi
İncir kurusu bu işe yarıyor demek hiç duymadım
Lahana corbasi yaptim aksam yemegim hazir
Siz neler yaptiniz kizlar
Afiyet olsun cnm çok sağlıklı bir seçim olmuş
Pazar pazar baya sessiz buralar
Herkes haldur huldur spor yapıyor belki
Ay kuzum neler öğretiyor çocuk insana. Körelmek olur mu hiç. Hem en güzel zamanlarını yanlarında geçiriyoruz. Paha biçilmez yani okula başladıklarında daha çok vaktimiz olacak inşallah
Evet ya ozmanda kesin bir boşluğa düşerim
konuştuk diye burada ayrıca yazmıyorum canım sen hedefe varmadan ipin ucunu asla bırakmazsın
Geçmiş olsun kaptanım
Çok sağol canım
Evet yaaa bu video yu bende favorilerime aldım hatta yarınki spor programı için bunu yapacağım

Ben bozmuyor diye biliyorum canım o kadar mı katı gidiyorsun başladın mı
Iki gundur basladim 8 leri gordum yine. 16/8 yapiyorum 1 ogun yemek yiyorum 1 de ara yapiyorum ondada kuruyemis yiyorum. Yapabildigim kadar yapacagim o kadar diyet yaptim dengeli beslenmeyi ogrenemedim. Diyeti birakiyorum hop 8 leri goruyorum deli olacagim. Sabahlari limonlu su iciyorum oda bozuyor mu bozmuyormu anlamadim. Ben iciyorum bozuyorsa da kaderine artik.

canım bozuyor diyen de var demeyen de ama 1 çorba kaşığı 2 kalori sonuçta iç gitsin

05 ŞUBAT -12 ŞUBAT HEDEF TABLOSU

Kızlar cuma için hedef tablomuz

Uçuk kaçık olmayacak hedef veren yok Begonya2 un hedefi yüksek ama diyette ilk haftası olduğu için ulaşacaktır diye düşünüyoruz
Bu sebeple bunlarıda elde etmekten kaçınmayalım lütfen yarın herkesten kontrol tartısı bildirimi bekliyorum

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
81.7​
80.9​
78.3​
77.5​
67.5​
66​
68​
67.5​
62.3​
62​
72.1​
71​
54​
53.5​
67.7​
67​
57.5​
57​
67.5​
???​
53.3​
53​
59.5​
59.2​
76.35​
75.75​
75.1​
74​
66.5​
65​
86.35​
85.5​
77.45​
??​
85.5​
83.5​

balpamuk dün atlamışım ayağın nasıl oldu canım ciddi birşey yoktur inşallah ya
Gece de uyurken biraz sızladı falan ama sanki bu akşama doğru biraz toparlandı. Şişmiş biraz. Kırık olsa basamazdım ama burkuldu birden kaslar ezildi sanırım. Yarın eliptik yapacağım ama, olmazsa evin içinde yürüyüş yapacağım olduğu kadar.

Hedef60kgolmak in dediği gibi 2 kalori ise birşey değil 50 kaloriye kadar birşey olmaz diyen var bence faydası daha çoktur içmen iyi olur
Bir yerden başlamakla da iyi yapmışsın cnm if de en azından menü kısıtlaması yok sadce saat kısıtlaması var onada uydunmu tammdır

Aynen baslamam lazimdi eve donene kadar 100 olurdum bu gidisle

Ortaklar :) menüleriniz gayet güzel sadece muhursuzpusula bugünde yarım simit varmış dünde 1 tam simit bunlar fazla canım hafta sonu kaçamağı olmuş resmen :))

Begonya2 ne güzel gözlemeyi çeyrekile bitirmiş sende çeyrek simit ile tamamlarsan çeyrek simit + 1dilim tam buğday ekmeği mesela şahane olur
Çayın yanıda vukuatsız geçtiyse güzel bir gün olmuş canım tebriklerrr

Aysuncum yaa iyiki akşamı çorba ile kapatmışsın
Kahvatıda 1 dilim pizza + yarım ekmek mi cidden
Öğlen dolma patates yine kötü geçmiş
Yarın güzel menü gelll

Merhaba kizlar iyi geceler
limonlu su if i bozuyormu ya biri bana açıklasın. Bir sonuca varamadim ben.
Canım ben de if yapıyorum uzun zamandır. Limonlu su içiyorum her sabah. Zaten limon, suyun alkali dengesi için öneriliyor. Kalorisi de yok gibi bir şey. Bence bozmaz yani.

Tesekkur ederim kaptanim kesinlikle katmalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…