Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi bakalım ortim güzel eksiler geliyor hadi hadi😍
inşallah cnm bnm :rolleyes:
Regl şişkinliğine rağmen çok iyi çıktın ortim vallahi😂
valla yüzümde ve karnımda hala şişlik hissediyorum cnm bugün başlar da gider inşallah :cry:
Cok haklisin valla hepimizde var o potansiyel ki burdayiz 😂😂

Umarim hersey yolundadir.ozletme kendini 😘😘
aynenn :D bi de nutella olsa oyy sustum ben :skandal:
Evet canim guzel gitti 400u haftasonu alinan kiloydu ama yine de iyi.
Amaaa ben sabah omlet yedim gitti vegan 😂 cumaya kadar free takilacagim 🤣🤣
ayyyy :D ilişkiniz buraya kadarmış demek :D sen yine kontrollü gidersin ;)

Canım ben de if yapıyorum uzun zamandır. Limonlu su içiyorum her sabah. Zaten limon, suyun alkali dengesi için öneriliyor. Kalorisi de yok gibi bir şey. Bence bozmaz yani.
Ya bu karatay diyetindede var ya uzun aclikta leptin hormonu salgilaniyor yag yakiyor. O sureci bozmaktan korkuyorum. Ama bi arkadas aclik suresi bitince yemek once iciyorum demis oda mantikli aslinda. Bu kadar aclik bosa gitmesin 🙈🙈

Limon ifin aclik zamaninda izinli seylerden degil. Kalorisi cok az, ben de gune limonlu suyla baslamayi seviyorum ama ne olur ne olmaz diye oglen yemekten once iciyorum😂 ama kilo vermeyi durdurcagini ifi bozacagini ben de hic sanmiyorum
Senin yaptiginda mantikli aslinda aclik saati bitince icebilirim. Tesekkur ederim.

Kızlar selam.
Dünden beri biraz dağılmış durumdayım. Gece de pek uyuyamadım. Moral durumum iyi değil açıkçası. Sabah baskülde 69.0 gördüm. O da tuz biber oldu. Hepten dibe çöktü moralim. Bunca dikkatli beslenmeye ve spora rağmen böyle saçma rakamlar görünce çok üzülüyorum. Ama yapacak bişi yok. Bu hafta vegan ı deneyeceğim. Hayırlısı artık. Biraz zihnimi toplamam lazım. Ama önce gidip azıcık şu köşede ağlayayım 🥴

Back
X