Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar selam.
Dünden beri biraz dağılmış durumdayım. Gece de pek uyuyamadım. Moral durumum iyi değil açıkçası. Sabah baskülde 69.0 gördüm. O da tuz biber oldu. Hepten dibe çöktü moralim. Bunca dikkatli beslenmeye ve spora rağmen böyle saçma rakamlar görünce çok üzülüyorum. Ama yapacak bişi yok. Bu hafta vegan ı deneyeceğim. Hayırlısı artık. Biraz zihnimi toplamam lazım. Ama önce gidip azıcık şu köşede ağlayayım 🥴
Canım moral bozmak yok düzenli ve sağlıklı beslenmeye devam aynı durumu ben de yaşadım o kalıcı bir şry değil biraz süreci uzatıyor olabilir ama vücudumuz her an aynı olmuyor maalesef bizim ruhsal durumumuz nasıl düzgün olmuyorsa vücudumuz da aynı şekilde demek onun da canı sıkkın bu aralar🤗🤗🤗

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak azaydidem azaydidem 78.6 geldim sabah 78.4 cikmistim. Yarin 77lere inme umuduyla uyuyorum 😂
Vayy sende baya az gelmis ortim😉
Gunaydinlar 🌼

Cuma 78.3
Guncel 78.1
Giden -200

bugun veganda 1 hafta doldu 1.7 gitmis oldu bir haftada

Cherry Mom Cherry Mom azaydidem azaydidem
Supersin haftaya eksiyle baslayan eksiyle kapatırrr😂😂
Aynen yaa bi de mutlu oluyorsun önceden bildiğin için 😂😂 ama çok artıysa 😢😢😢😜😜😜

Canım afiyet şifa olsun 😍 teşekkürler paylaştığın için 😍😍😘😘

Off şöyle mis kokulu beyaz ata ekmeği off canım çekti :KK14:
😂😂😂😂

Oyy harika harikaa devam et bence cnm 😍😍😍👏👏👏

Canım tebrikler demek sana da yaradııı 😍😍😍 @Namaria cım teşekkür ederiz
👏👏👏
Cok artı oldugunda hemen bi form cay kap ole uyu😂😂
Günaydın ❤️

Cuma 85.5
Bugün 84.0
Fark - 1.5

Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula
Waowww efsane eksi 👏🧿 ama ben bhun birinciligi kapicaktim yaaa olmadi simdi😂😂
Kizlar ic isleri bakanligi alimina basvurmustum mulakat listesine girmisim :KK71: :KK71: :KK71: :KK71:
Yaa süper haber cok sevindim Rabbim gönlune göre verir insallah🥰

Kızlar selam.
Dünden beri biraz dağılmış durumdayım. Gece de pek uyuyamadım. Moral durumum iyi değil açıkçası. Sabah baskülde 69.0 gördüm. O da tuz biber oldu. Hepten dibe çöktü moralim. Bunca dikkatli beslenmeye ve spora rağmen böyle saçma rakamlar görünce çok üzülüyorum. Ama yapacak bişi yok. Bu hafta vegan ı deneyeceğim. Hayırlısı artık. Biraz zihnimi toplamam lazım. Ama önce gidip azıcık şu köşede ağlayayım 🥴
Canim kötü dusuncelerden uzaklas moral bozuklugunum anlik oldugunu dusun kendini ev isine ver yada cik acik havada tempolu yuruyus yap cok iyi gelicek sana eminim 1 hafta once benimde cok snirlerim bozuktu ciktim 1 saat yuuyus yaptim gercekten cok iyi geldi gulmeyen yuzum guldu sanada iyi gelicegine eminim🥰

Canım moral bozmak yok düzenli ve sağlıklı beslenmeye devam aynı durumu ben de yaşadım o kalıcı bir şry değil biraz süreci uzatıyor olabilir ama vücudumuz her an aynı olmuyor maalesef bizim ruhsal durumumuz nasıl düzgün olmuyorsa vücudumuz da aynı şekilde demek onun da canı sıkkın bu aralar🤗🤗🤗

Canim kötü dusuncelerden uzaklas moral bozuklugunum anlik oldugunu dusun kendini ev isine ver yada cik acik havada tempolu yuruyus yap cok iyi gelicek sana eminim 1 hafta once benimde cok snirlerim bozuktu ciktim 1 saat yuuyus yaptim gercekten cok iyi geldi gulmeyen yuzum guldu sanada iyi gelicegine eminim🥰
Teşekkür ederim kızlar 🙏
Diyet ve spora devam inşallah ama genel bir çökünnlüğüm var. Baskül de hiç yardımcı olmuyor sağ olsun. Bu hafta da umutla geçecek 🤷‍♀️ Güzel düşünelim güzel olsun inşallah 🙏

Ya bu karatay diyetindede var ya uzun aclikta leptin hormonu salgilaniyor yag yakiyor. O sureci bozmaktan korkuyorum. Ama bi arkadas aclik suresi bitince yemek once iciyorum demis oda mantikli aslinda. Bu kadar aclik bosa gitmesin 🙈🙈
Evet o da mantıklı canım. Ayşegül çoruhlu nun kitabından öyle bir çıkarım yapmıştım ben. O da uzun açlık tavsiye ediyor ve suyu limonlu ya da karbonatlı içmeyi öneriyor. Ama riske girmemek için arkadaşının yaptığı gibi de yapılabilir

Kızlar selam.
ben bunu yeni gördüüüüm :KK19:
cnm beniim regl mi yaklaştı? ve evet diyeti arada değiştirmen iyi olur bebekim :KK71:

Kızlar selam.
Canim yalniz degilsin ara ara hepimize oluyor.emin ol bu cokusten daha guclu cikacaksin daha da hizli gidecek kilolar.yeterki azcik sabirli ol 😘
Vayy sende baya az gelmis ortim😉

Supersin haftaya eksiyle baslayan eksiyle kapatırrr😂😂

Cok artı oldugunda hemen bi form cay kap ole uyu😂😂

Waowww efsane eksi 👏🧿 ama ben bhun birinciligi kapicaktim yaaa olmadi simdi😂😂

Yaa süper haber cok sevindim Rabbim gönlune göre verir insallah🥰
Sagolasin canim guzel dileklerin icin.
Evet eksi gelir insallah 🤩
Tünaydın 5. Takimin guzel hatunlari 😍
Cuma 75.1
Bgun Pazartesi 74.3
Fark -800

Gecen haftanin acısinı ckartmaya geliyorum😂 yaaa cumaya 73 gorürsem varya havalara uçarım dahada kimse durduramaz beni o kadar motive olurum😂😍🥰

Cherry Mom Cherry Mom Nikinik Nikinik
Masallah canim

Az sonra ben de tartilacagim 🤣🤣
Aha hergün tartıldığınız yetmedi birde sabahtan geceye mi tartılıyorsunuz yapmayın yahu 🤭🤭🤭
Hahahaha bende de bir kere öyle bir yanlış anlaşılma olmuştu😂😂
Yanlış anlamak mııı bildiğin yarım ekmek yazıyorsunuz biz ne yapalım yazıldığı gibi okuyoruz 🤷 seyrekyagmur seyrekyagmur 🤣🤣
Günaydın kızlar +300 gr geldim :KK14:
Spordan olabilir canım menülerin ortada birden düşer o hiç merak etme 💕
DeryaOnDiet DeryaOnDiet korkutuyorsun 👀🤭
Kızlar günaydın

Kaptanım tabi Amin ama benim hedef 67 olacak. 🙃
🤗 Gönlümden öyle düşmüş belli ki 🤭
Herkese günaydınlar :)

Sıradaki bildirim benden gelsin :KK66:

Cuma : 86,35
Bugün: 86,5
Fark: +150 gr
Fena değil canım bugünden itibaren eksiye geçersin inşallah ✌️
Günaydın arkadaşlar

ben sabit geldim 68
Bu ilk yada ikincisine😁
Cherry Mom Cherry Mom
@Suskunhanim
😳😳😳😳😳 A a aaaaaaaa nasıl tabiii 👀 ama ben şimdi korktum sende işe yarayan Pazartrsi olan artılarındı şimdi işleri sıkı tutmazsın sen 🤣🤣🤣 tebriklerr canım :)
Gunaydinlar 🌼

Cuma 78.3
Guncel 78.1
Giden -200

bugun veganda 1 hafta doldu 1.7 gitmis oldu bir haftada

Cherry Mom Cherry Mom azaydidem azaydidem
Harika canım 🤩
Uuuu :)) tebriklerr nurcum 😍
Cuma 54
Pazartesi 53.8
Fark -200
Vegan beslenmede 2 günde 500 gr gitti benden de
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Cherry Mom Cherry Mom
🤩 Tebriklerr Zeynepcim 🤗
Canlar ben artı geldim tabi ama tam gaz devam korkmyın 😍😍😍😎😎😂😂😂
Cuma 66.5 kg bugün 66.7 kg fark +200 gr
yarimuhendis yarimuhendis cnm bugün 1 ana 1 ara öğün yapıcam 🖒
Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan
Fazla bir artı değil canım halledersin hafta içi menülerin gayet iyi gidiyor ✌️
Ben +400😭 muhtemelen yoldaki susuzluk bana o rakamı göstermişti😔 günde 1 saat spor şart artık😏 Cherry Mom Cherry Mom @hawar
Evet canım toparlayalım bakalım 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️
cuma 81.7
bugun 81.4
fark 0.3
Monica_ Monica_ Cherry Mom Cherry Mom

bu ara çok giremeyeceğim orticim kaptanımla da konuştuk,
akşamları menüne yorum yazarım girebilirsem inşallah :KK200:
Tebrikler Almılacım ❤️
Giremezsende sorun değil sen işine gücüne dinlenmene bak 💕 nurun menülerine bende bakarım gözüm üstünde Monica_ Monica_ 🤭👀
Günaydın ❤️

Cuma 85.5
Bugün 84.0
Fark - 1.5

Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula
:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71: vayy vayy tebriklerr canım
Kizlar ic isleri bakanligi alimina basvurmustum mulakat listesine girmisim :KK71: :KK71: :KK71: :KK71:
Canımmm çok sevindimmm ne zman mülakat tarihi ? Ankara'da mı ☺️ umarım çok güzel geçer 🤗
Kızlar selam.
Canım moral bozukluğu, uykusuzluk stres bile ödem yapar tartı yanıltmasın seni boşver unut gitsin bugünkü sonucu 😘
Havalar güzel gidiyor dışarı çıkıp yürüme imkanın varsa temiz hava al başka dersleri erteleme imkanın varsa ertele dinlen iyi bak kendine 💕
Tünaydın 5. Takimin guzel hatunlari 😍
Cuma 75.1
Bgun Pazartesi 74.3
Fark -800

Gecen haftanin acısinı ckartmaya geliyorum😂 yaaa cumaya 73 gorürsem varya havalara uçarım dahada kimse durduramaz beni o kadar motive olurum😂😍🥰

Cherry Mom Cherry Mom Nikinik Nikinik
Vayyyy harika sonuç Didemcim yaa cumaya neler olacak çok merak ediyorum 🤫🤭
Şekoslarim 68.5 geldim şook ben 800 gram artı şuan Kadıköy e gidiyorum bı yandan dönünce bakicam yazilanlara
Biraz fazla olmuş canım 😔 bugünden itibaren toparlarsın ama 😎😘 yarım ekmek yeme demiştik 🤭🤭🤣🤣🤣

Spor programını hatırlattık mı ?
Bugün zorunlu kızlar haydiii herkes tablodan kendine uygun sporunu yapsın ben 1 tane yaptım bile :KK59: neden geç geldim sanıyorsunuz 😎

IMG_20210131_194541.webp

Back
X