Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben o 50'yi ekstradan diye düşündüm, zaten adam yapmış sporu, ikinciye üçüncüye belli bir oranda artırarak vermeli ki puanı teşvik edici olsun
Şahsen ben akşam baya teşvik oldumdu içimdeki tüm spor aşkı bitti şimdi

Bide bnece her wc sonrası tartılanlar grubu olmalı

Gece tartımı az önce tartıldım sabaha 83ler geliyor inşaAllah çok heyecanlıyım 79a doğru gidiyorum

79 80 81 82 83
yaaaa hoşgeldiin aramızaaa ben de 1 saate tartılırım karrşim
Oyyyy fantazilerim renklendi sayende valla çifte mutluluk ben ve kaslı hocam kek pasta yiyoruz ahfsahsgahs
ayy o şekerli yeme demek yerine benle yese noluuurrr

kuzuum niye zorladın daha tüh tüh , ağrı iltihap kesici krem sür hemen canım ya da soğuk uygula oy yaa

Amaniiiiiiiiinnn yetişin komsularr yavru ceylanım, adamla şekerli yemek için değil yediklerini yakacak sporlar yapmak için evleneceksin spor yanlış anlaşılmasın lütfen

Gece tartısına katılayım bendeee :) sabahtan akşama +200 bu nedir yaa gittikçe artıyo Hadi neyse bunu gün içinde yemek su vs diye fazla çıktı diyelim sabaha görürüm

Ben de spor öncesi ve sonrası tartilmistim 400 fark vardı

Gece tartısına katılayım bendeee :) sabahtan akşama +200 bu nedir yaa gittikçe artıyo Hadi neyse bunu gün içinde yemek su vs diye fazla çıktı diyelim sabaha görürüm
Tuvaletten önce ve sonra tartı grubu olusturabiliriz gibi geliyor yakında

Amaniiiiiiiiinnn yetişin komsularr yavru ceylanım, adamla şekerli yemek için değil yediklerini yakacak sporlar yapmak için evleneceksin spor yanlış anlaşılmasın lütfen
ahahahaha sesli güldümmm hem yiyelim hem yakalım eheheheh
ayyy canımsınnn en az 500 gr gider kuzum sabaha ondan hesapla

canım maşalla akşama kadar spor yaptın sanırı. 1 haftalık puanı aldın yani 1 günde

Pain Killer nerdesiin orti ben tartini görmedim iyi misin ağrı felan da vardı
Ya canım hiç sorma, aynıydım sabah ama giremedimki buraya. Bütün programlar değişti kimisi iptal oldu filan. Dengesiz bir gün oldu.
Artık bu belirsizlik can sıkmaya başladı cidden. Biran önce bitsin şu virüs ve normale dönelim yaa

Allah Allah , o tadı sökmek için mi acaba naneli sakız işe yarar mı?
Bilmem ki, sarımsak yakıyor galiba
Aaa çok ilginç

Benim canım 7/24 tatlı istiyo, şuan bile acıktım karnım gurulduyo ya
Ay benim de ister sürekli
Aksam 1 saat yaptım,gündüz de 1 saat kadar yurumustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…