- 23 Mart 2016
- 29.866
- 90.336
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #392.661
akşam olan değil mi? onda bende çok korktum ya çocuk uyuyordu tam yatağının yanına gittim uyandırcaktım sarsıntı bitti :/ işin kötüsü eşimlede kavga etmiştik inadımdan gidemedim yanınaYaaa çok geçmiş olsuun , daha 10 ocakta burda da oldu ankarada cnm bayağı korktum alışkın değiliz
Duanızı edin uyuyun kuzum birşey olmazAllahın izniyle
Ay inşallah canım inşallahSirkeli su caaanndııırrr
Az kalmış canım bir önceki haftaya gelirsin geçersin bile
oy oy oy maşallah kuzum bakalım ne aşamalar geçicek bundan sonraAy çok sevindim ortimmmmben de zumba yaptım yarım saat kadar tartılmaya giderim birazdan bu arada orti olduğumuz çok belli he benim de karın kaslarım belli olıyor
hahaha bizden ayrılmayın , ondan sonra da detoks menüsü geliyor taylan kümeliden sevgili izleyenlerBirazdan zeynep tartı haberiyle burada olacak
canıım çok iyiii,kaçtı geçen cuma? bence devam et diyetine cnm geliyor geliyorHedef60kgolmak muhursuzpusula 53.7 çıktım cumaya göre 300 eksik ama hala daha bir önceki hafta kilomda değilim 53.5 bu hafta ki hedefim inşallah tutacak
aynenn bi de ananas sirkesi oyy dün nasıl içmedim bennSirkeli su caaanndııırrr
Az kalmış canım bir önceki haftaya gelirsin geçersin bile
ay evet D: ben de babamın yanına koştum o da trt1 de komik dizi açmış neyse sakinleştim güldük eğlendik filanakşam olan değil mi? onda bende çok korktum ya çocuk uyuyordu tam yatağının yanına gittim uyandırcaktım sarsıntı bitti :/ işin kötüsü eşimlede kavga etmiştik inadımdan gidemedim yanına
Ortim katı falan ama yarın onu yapacağım galiba sadece sıvı olarak tuvaletten çıkamam artıkEki Görüntüle 2780031
yarimuhendis cnm bugün senin dediğin gibi kaynar sütte demledim yeşil çayı,gerçekten farklı tariflermiş
Ortim devam böyle zaten bir önceki hafta 53.6ydım bakalım ne görürüm cuma günüoy oy oy maşallah kuzum bakalım ne aşamalar geçicek bundan sonrasporu da hallettin oh keyif zamanı
hahaha bizden ayrılmayın , ondan sonra da detoks menüsü geliyor taylan kümeliden sevgili izleyenler
canıım çok iyiii,kaçtı geçen cuma? bence devam et diyetine cnm geliyor geliyor
aynenn bi de ananas sirkesi oyy dün nasıl içmedim benn
ay evet D: ben de babamın yanına koştum o da trt1 de komik dizi açmış neyse sakinleştim güldük eğlendik filanannem uyuyodu babam da hissetmiş , şöyle bi salladı di mi diyo benim gergin olduğumu anlayınca
Artıdayım ben kaptanım derdim büyükı ıhhh kızlar olmuyor böyle günde 3 öğün tartılmanız lazım sabah ve gece azayolll baskülleri rahat bırakınn bii
hahaOrtim katı falan ama yarın onu yapacağım galiba sadece sıvı olarak tuvaletten çıkamam artıktadı nasıl bi de güzel mi
Ben yarın yapacağım onu ya denemekten zarar gelmez diye düşünüyorumhahaben 800 kaloriilk yapcam bugün kuzum bakalım nolcak
tadı çok güzel valla chai tea latte seviosan seversiinbi de ne oldu, tarçın yerine karabiber dökmüşüm dedim zerdeçal da ekleyim madem
yap yap cnmBe
Ben yarın yapacağım onu ya denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum
Ay ya ben de çok yapıyorum yiyemediğim şeyleri açıp açıp bakmayıyap yap cnm
bu arada aşağıda burger king reklamı geldi açmış bulundum bi bakayım
Bugün de ben iyi değilim pain babam rahatsız diyaliz hastası şeker hastası halsiz kusma bayılma hepsi var bı yandan öğleden sonra is görüşmem var çalışsam annem çocuklar oy oy ben icmim de kim içsinİnşallah canım, ay dün bunalmışım öyle ya. Bugün iyiyim
Ben bugün ve yarın spor yapmasam mı diyorumKizlar bugun spor günü(zorunlu)
Sporlarinizi secin aksam beni menude etiketlemeyi unutmayin. Bol eksili bir gun dilerim
Eve geldim şimdi canımKızlar selam.
Dün spor yapamadım maalesef. Bugün o yüzden sporla başladım. Şimdi kahvaltı ediyorum. Paylaşayım sizinle deVeganda 3. Gün. İnşallah güzel sonuçlar olur
Orticim sen nasılsınTempus
Oyy oy afiyet şifa olsun balımKızlar selam.
Dün spor yapamadım maalesef. Bugün o yüzden sporla başladım. Şimdi kahvaltı ediyorum. Paylaşayım sizinle deVeganda 3. Gün. İnşallah güzel sonuçlar olur
Ay kıyamam ya hastaneye gittiniz mi kuzum ? Allah acil şifalar versin cnm dualarımız sizinleBugün de ben iyi değilim pain babam rahatsız diyaliz hastası şeker hastası halsiz kusma bayılma hepsi var bı yandan öğleden sonra is görüşmem var çalışsam annem çocuklar oy oy ben icmim de kim içsin
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir sıkıntı yoktur babandaBugün de ben iyi değilim pain babam rahatsız diyaliz hastası şeker hastası halsiz kusma bayılma hepsi var bı yandan öğleden sonra is görüşmem var çalışsam annem çocuklar oy oy ben icmim de kim içsin
tabak da çok şeker yaaKızlar selam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?