Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Orticim sen nerelerdesin? Ben senin menünü göremedim? Bugün tembellik ettim yine spor yapamadım. Yarın birlikte yapalım mı?
Geldim ortim. Kucuk kizimin bu aralar neredeyse hergun doktor randevusu var. bir gun kan idrar tahlili, diger gun uktrason diger gun urolog. Git gel eve gel yemek filan derken cok giremefim. Doktor kontrolleri bitmedi ama artik soz girecegim hergun. Buraya girmedum birjac gun arti 500gr olmusum hemen. Nadil oldugumu da anlamadim.

Haklisin kaptancim. Ne desen haklisin. Geldim artik. Cik yigun da olsam hergun en az menu yazmaya ortime yorum yapmaya gelecegim soz.

Ortim gercekten baya az olmus. Acikmiyirsan sorun degil de biraz sebze ye ortim. Hadta olma sonra. En azindan gunde 1 ogun salata yemeye calis

Kizlar bugun spor günü(zorunlu)
Sporlarinizi secin aksam beni menude etiketlemeyi unutmayin. Bol eksili bir gun dilerim
Tamamdir canim. Sagol hTirlatma icin. Benim bebis biraz sakinlessin workout yapacagim. hedefim hergun workout yapmak. Kisa ama hergun.

Ay ya ben de çok yapıyorum yiyemediğim şeyleri açıp açıp bakmayıtatlı tarifleri olsun yemek tarifleri olsun beğendikleirmi yapıyorum ama yemiyorum
Ben diyetteyken evdekilere de yasak bizde tatli veya benim yiyemedigim gidalar dayanamiyorum sonra. Misafirlere bile haftasonu chiali puding, sekersiz unsuz kurabiye , esmer pirincten pilav yaptim ben diyetteyken etrafimdaki herkes de giriyir diyete

Beslenmenin cok etkisi oluyor canim. Ama bir de kolagen hapi kullanabilirsin. Hem saca hem cilde cok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…