- 17 Mayıs 2020
- 2.246
- 6.812
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #392.701
Reglde oldun ya zaten ortim bence o 500 grda gider 2 güneListeye hedef - 2 yazdık şuan - 2.5 83.0 kilom
-3e son 500 gr82.5
Beslenmenin cok etkisi oluyor canim. Ama bir de kolagen hapi kullanabilirsin. Hem saca hem cilde cok iyi geliyor
Afiyeeett olsun ortim
canım afiyet olsun süper görünüyor
Merhabalar. Hoş geldin aramızaADINIZ: ( isteğe bağlı)
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:150
KİLONUZ:85
HEDEF KİLONUZ:70 (ilk hedefim)
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :1 tane yaşı 3,5
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ: ekmegi bi türlü çıkaramadım hayatımdan ama 2 haftadır yemiyorum bide aburcubur vardı onları da cıkardım
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: içimdeki zayıf ve mutlu kızı geri kazanmak. birde dogum kilolarından kurtulup saglıklı bir insan olmak
Bende de durum aynı. Ama hala umut var
Canım sen ankarada mısın. Sanki istanbuldayınoy oy oy maşallah kuzum bakalım ne aşamalar geçicek bundan sonrasporu da hallettin oh keyif zamanı
hahaha bizden ayrılmayın , ondan sonra da detoks menüsü geliyor taylan kümeliden sevgili izleyenler
canıım çok iyiii,kaçtı geçen cuma? bence devam et diyetine cnm geliyor geliyor
aynenn bi de ananas sirkesi oyy dün nasıl içmedim benn
ay evet D: ben de babamın yanına koştum o da trt1 de komik dizi açmış neyse sakinleştim güldük eğlendik filanannem uyuyodu babam da hissetmiş , şöyle bi salladı di mi diyo benim gergin olduğumu anlayınca
Kuzum Allah kolaylık versin. Çok çom geçmiş olsunBugün de ben iyi değilim pain babam rahatsız diyaliz hastası şeker hastası halsiz kusma bayılma hepsi var bı yandan öğleden sonra is görüşmem var çalışsam annem çocuklar oy oy ben icmim de kim içsin
Bugün yapabilirsin canım ama leslie filan yap. Kasları fazla şişirecek sporlar olmazsa sıkıntı olmaz bence.Ben bugün ve yarın spor yapmasam mı diyorum
Çünkü hala artıdayım ve bence bu tartı falan bozuk yani 3 gündür eksilmiyor gitmiyor ödemmi neyse artık uyuz oldum
Afiyet olsun canım. Kabağın her türlüsünü severimEve geldim şimdi canımfiziken iyiyim ama ruhen berbatım. Yoğurtlu kabak yapacaktım yoğurt yokmuş bende baharatladım soteledim yicem birazdan
Oyy oy afiyet şifa olsun balım
Ay kıyamam ya hastaneye gittiniz mi kuzum ? Allah acil şifalar versin cnm dualarımız sizinle
Teşekkür edrim kuzum.tabak da çok şeker yaabi an tarihi ve kullanıcı adını yazdın sandım üstüne
bana az geldi ya. Hani biraz da sebze lifli gida olsa daha iyi olurdu
Ay bize de gelseneBen diyetteyken evdekilere de yasak bizde tatli veya benim yiyemedigim gidalardayanamiyorum sonra. Misafirlere bile haftasonu chiali puding, sekersiz unsuz kurabiye , esmer pirincten pilav yaptim ben diyetteyken etrafimdaki herkes de giriyir diyete
Bizimkiler de öyle vallahi ya annem yapmaya üşeniyor ben yapıyorum bir şey yoksa akşamları muhakkak kuru yrmiş gofret bisküvileri oluyorAy bize de gelsene
Evdekiler dur durak bilmiyor
Menülerini çok detaylı incelemedim ama bir şey olsa gözüme çarpardı ne ödem yapmış olabilir canım ? yeşil çay içiyor musun ?Artıdayım ben kaptanım derdim büyük
hahaben 800 kaloriilk yapcam bugün kuzum bakalım nolcak
tadı çok güzel valla chai tea latte seviosan seversiinbi de ne oldu, tarçın yerine karabiber dökmüşüm dedim zerdeçal da ekleyim madem
Kizlar bugun spor günü(zorunlu)
Sporlarinizi secin aksam beni menude etiketlemeyi unutmayin. Bol eksili bir gun dilerim
bende niye diyet programı diyet listesi reklamları flan çıkıyoryap yap cnm
bu arada aşağıda burger king reklamı geldi açmış bulundum bi bakayım
canımm canımm çok geçmiş olsun biran önce toparlar inşallah allah şifa versin tez zmandaBugün de ben iyi değilim pain babam rahatsız diyaliz hastası şeker hastası halsiz kusma bayılma hepsi var bı yandan öğleden sonra is görüşmem var çalışsam annem çocuklar oy oy ben icmim de kim içsin
bugün yap bence cumaya onun ödemi kalmaz kuzum perşembe dinlenirsinBen bugün ve yarın spor yapmasam mı diyorum
Çünkü hala artıdayım ve bence bu tartı falan bozuk yani 3 gündür eksilmiyor gitmiyor ödemmi neyse artık uyuz oldum
tabak da çok şeker yaabi an tarihi ve kullanıcı adını yazdın sandım üstüne
bu konuyu ilgilisine etiket yapmak isterim mutlaka bilgisi vardırTamamen alakasız birşey sorucam ya belki deneyip bir fayda gören önerebilecek olan birileri vardır. Saçlarım eskiden baya kalındı ve hızlı uzardı ama artık yavaşladı ve inceldi. Saçını hızlı uzatma formülü bulan var mı :) Önerebileceği şeyler olan var mı ?
Umarım düşmüştür canım sen bugün güzel sporunu yapArti 500gramdim canim.
Teşekkür ederim DeryacımHaklisin kaptancim. Ne desen haklisin. Geldim artik. Cik yigun da olsam hergun en az menu yazmaya ortime yorum yapmaya gelecegim soz.
gerilimm müziğiiii başlasıııııınnnnSon 2 gün kızlar
allahımmm kız resmen donut yemek için diyet yapıyorBurcu ve donutlar bunu beğendi
İnşallah ortim dikkatte edersem giderReglde oldun ya zaten ortim bence o 500 grda gider 2 güne
Teşekkür ederim canımcanım afiyet olsun süper görünüyor
bunda süttozu ve şeker var mı? genelde karışım oluyo bildiğim
bana az geldi ya. Hani biraz da sebze lifli gida olsa daha iyi olurdu
Ben de seni seviyoruumyaaa burcuuuuu seviyorumm seni
bende niye diyet programı diyet listesi reklamları flan çıkıyordmeekki sen onlara bakıyorsun ben bunlaraaa akıllı cihaz bunlar biliyorsunn ilgin neyse onu sürüyorlar önüne
allahımmm kız resmen donut yemek için diyet yapıyor
Olsun kaptancım 66.5 tum geçen cuma doğru aslındaHedef60kgolmak senin kg yanlış yazıyor analizde olacağını bile düşünmemiştim ya :/ listeye gireceğin zaman düzelltirme mesajı atayım demiştm o yüzden listede farkın az çıkmış canım kusura bakma
düzeltme için yazdım şimdi analize gireceğini hesap etseydim dha önceden yazardım nedense izindesin diye düşündüm canım
Oyy oy afiyet şifa olsun balım
Ay kıyamam ya hastaneye gittiniz mi kuzum ? Allah acil şifalar versin cnm dualarımız sizinle
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir sıkıntı yoktur babanda
Merhabalar. Hoş geldin aramıza
Bende de durum aynı. Ama hala umut var
Canım sen ankarada mısın. Sanki istanbuldayın
Kuzum Allah kolaylık versin. Çok çom geçmiş olsunŞifa diliyorum babacığına
Bugün yapabilirsin canım ama leslie filan yap. Kasları fazla şişirecek sporlar olmazsa sıkıntı olmaz bence.
Afiyet olsun canım. Kabağın her türlüsünü severim
Noldu canım bir sıkıntı yok inşallah
Teşekkür edrim kuzum.
Bu tabakları evlenirken almıştık. Picasso nun eskizlerinden hazırlamışlar. Yarın da diğeriyle atayım fotoÇok severek kullanıyorum. Kırılmadan bu günlere nasıl ulaştılar onu da bilmiyorum imza picasso
Sağolun kızlarMenülerini çok detaylı incelemedim ama bir şey olsa gözüme çarpardı ne ödem yapmış olabilir canım ? yeşil çay içiyor musun ?
yaaa burcuuuuu seviyorumm seni
bende 45 dk 1 saat kadar bisikletimi yapacağım aYY iyi oldu valla bu spor programı kilo korumada haftada 3 gün spor yaptırıyorsunuz bana
bende niye diyet programı diyet listesi reklamları flan çıkıyordmeekki sen onlara bakıyorsun ben bunlaraaa akıllı cihaz bunlar biliyorsunn ilgin neyse onu sürüyorlar önüne
Eki Görüntüle 2780297
canımm canımm çok geçmiş olsun biran önce toparlar inşallah allah şifa versin tez zmanda
iş görüşmesinden çıktın mı ? naasıl geçti
bugün yap bence cumaya onun ödemi kalmaz kuzum perşembe dinlenirsin
yiine burcuuuuu
bu konuyu ilgilisine etiket yapmak isterim mutlaka bilgisi vardırbalpamuk
Umarım düşmüştür canım sen bugün güzel sporunu yap
Teşekkür ederim DeryacımSen bize tutunursan bizde elimizden geldiğince seni destekleriz umarımm mezuniyete kadar gidecek bu yolumuz
gerilimm müziğiiii başlasıııııınnnn
allahımmm kız resmen donut yemek için diyet yapıyor
Canım sen ben yaparım daha önce de çalıştım çocuğa rağmen demişsindir onlar deneyime daha çok bakar diye düşünüyorumSağolun kızlar
Burcum diyaliz doktoru dahile ye nefroloji ye ve de kalp doktoruna yolladı. Bakalım nolcak.
Emnisim iş gorusmesine gittim muhasebe muduru benim için olumlusun dedi hemen yöneticiyle gönderdi görüştüm 4_5 aday daha varmış arada bekar çıkar iki çocuklu anayiz ya
Geldim ortim. Kucuk kizimin bu aralar neredeyse hergun doktor randevusu var. bir gun kan idrar tahlili, diger gun uktrason diger gun urolog. Git gel eve gel yemek filan derken cok giremefim. Doktor kontrolleri bitmedi ama artik soz girecegim hergun. Buraya girmedum birjac gun arti 500gr olmusum hemen. Nadil oldugumu da anlamadim.
Ben ketojenik yaptığım için bol yağ alıyorum zaten ex orticim. Derya bunu biliyor
Bugün yulaf kepeği aldım onun için Derya’cım. Ama regl olmaya çalışıp olamamanın azizliğindeyim.bana az geldi ya. Hani biraz da sebze lifli gida olsa daha iyi olurdu
Sagol kaptanim bu hafta aldigim tek iyi haber bu galiba sevindim su anKIZLAR KIZLARR TURU NOTASIZ GEÇERDİĞİMİZ İÇİN HEDİYE OLAN ANALİZİMİZİ BAHAR KAPTAN YAPMIŞAŞAĞIDA LİNKİNİ PAYLAŞIYORUM
TUR BOYUNCA İLK 3 TE YER ALANNikinik Namaria Tempus sizlere ayrıca tebrikler arkadaşlar
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
6. takımın analizini, 3. takımı tebrik ederek bitirmişim. Şimdi de alıntılayıp düzeltince ekler ilk mesajdaki gibi görünmüyor, ne yazık ki bende de yok orijinalleri. Sildim, gitti çünkü fotoları. Bilginize. 6. takıma tebrikler.www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?