Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Listeye hedef - 2 yazdık şuan - 2.5 83.0 kilom
-3e son 500 gr 82.5
Reglde oldun ya zaten ortim bence o 500 grda gider 2 güne

Beslenmenin cok etkisi oluyor canim. Ama bir de kolagen hapi kullanabilirsin. Hem saca hem cilde cok iyi geliyor

Çok şükür diyet vesilesi ile beslenmeme çok daha dikkat etmeye çalışıyorum. Mesela biyotin saça ve tırnağa iyi gelir derler, b12 ikisi içinde iyidir vs diye yani birbirleriyle alakalı şeyler gibi. Ama benim tırnağım acayip hızlı uzar ve sağlamdır ama saçım öyle değil maalesef. Kolageni bi araştırayım , teşekkür ederim

Merhabalar. Hoş geldin aramıza
Selam kızlar
belmayne tartı gram oynamadı
Bende de durum aynı. Ama hala umut var
Canım sen ankarada mısın. Sanki istanbuldayın
Kuzum Allah kolaylık versin. Çok çom geçmiş olsun Şifa diliyorum babacığına
Ben bugün ve yarın spor yapmasam mı diyorum
Çünkü hala artıdayım ve bence bu tartı falan bozuk yani 3 gündür eksilmiyor gitmiyor ödemmi neyse artık uyuz oldum
Bugün yapabilirsin canım ama leslie filan yap. Kasları fazla şişirecek sporlar olmazsa sıkıntı olmaz bence.
Eve geldim şimdi canım fiziken iyiyim ama ruhen berbatım. Yoğurtlu kabak yapacaktım yoğurt yokmuş bende baharatladım soteledim yicem birazdan
Afiyet olsun canım. Kabağın her türlüsünü severim
Noldu canım bir sıkıntı yok inşallah
Oyy oy afiyet şifa olsun balım

Ay kıyamam ya hastaneye gittiniz mi kuzum ? Allah acil şifalar versin cnm dualarımız sizinle

tabak da çok şeker yaa bi an tarihi ve kullanıcı adını yazdın sandım üstüne
Teşekkür edrim kuzum.
Bu tabakları evlenirken almıştık. Picasso nun eskizlerinden hazırlamışlar. Yarın da diğeriyle atayım foto Çok severek kullanıyorum. Kırılmadan bu günlere nasıl ulaştılar onu da bilmiyorum imzapicasso

Ay bize de gelsene
Evdekiler dur durak bilmiyor

Artıdayım ben kaptanım derdim büyük
Menülerini çok detaylı incelemedim ama bir şey olsa gözüme çarpardı ne ödem yapmış olabilir canım ? yeşil çay içiyor musun ?
haha ben 800 kaloriilk yapcam bugün kuzum bakalım nolcak
tadı çok güzel valla chai tea latte seviosan seversiin bi de ne oldu, tarçın yerine karabiber dökmüşüm dedim zerdeçal da ekleyim madem
yaaa burcuuuuu seviyorumm seni
Kizlar bugun spor günü(zorunlu)
Sporlarinizi secin aksam beni menude etiketlemeyi unutmayin. Bol eksili bir gun dilerim
bende 45 dk 1 saat kadar bisikletimi yapacağım aYY iyi oldu valla bu spor programı kilo korumada haftada 3 gün spor yaptırıyorsunuz bana
yap yap cnm
bu arada aşağıda burger king reklamı geldi açmış bulundum bi bakayım
bende niye diyet programı diyet listesi reklamları flan çıkıyor dmeekki sen onlara bakıyorsun ben bunlaraaa akıllı cihaz bunlar biliyorsunn ilgin neyse onu sürüyorlar önüne

Eki Görüntüle 2780297
canımm canımm çok geçmiş olsun biran önce toparlar inşallah allah şifa versin tez zmanda
iş görüşmesinden çıktın mı ? naasıl geçti
Ben bugün ve yarın spor yapmasam mı diyorum
Çünkü hala artıdayım ve bence bu tartı falan bozuk yani 3 gündür eksilmiyor gitmiyor ödemmi neyse artık uyuz oldum
bugün yap bence cumaya onun ödemi kalmaz kuzum perşembe dinlenirsin

tabak da çok şeker yaa bi an tarihi ve kullanıcı adını yazdın sandım üstüne
yiine burcuuuuu
bu konuyu ilgilisine etiket yapmak isterim mutlaka bilgisi vardır balpamuk
Arti 500gramdim canim.
Umarım düşmüştür canım sen bugün güzel sporunu yap
Haklisin kaptancim. Ne desen haklisin. Geldim artik. Cik yigun da olsam hergun en az menu yazmaya ortime yorum yapmaya gelecegim soz.
Teşekkür ederim Deryacım Sen bize tutunursan bizde elimizden geldiğince seni destekleriz umarımm mezuniyete kadar gidecek bu yolumuz
Son 2 gün kızlar
gerilimm müziğiiii başlasıııııınnnn
Burcu ve donutlar bunu beğendi
allahımmm kız resmen donut yemek için diyet yapıyor

KIZLAR KIZLARR TURU NOTASIZ GEÇERDİĞİMİZ İÇİN HEDİYE OLAN ANALİZİMİZİ BAHAR KAPTAN YAPMIŞ AŞAĞIDA LİNKİNİ PAYLAŞIYORUM

TUR BOYUNCA İLK 3 TE YER ALAN Nikinik Namaria Tempus sizlere ayrıca tebrikler arkadaşlar

Hedef60kgolmak senin kg yanlış yazıyor analizde olacağını bile düşünmemiştim ya :/ listeye gireceğin zaman düzelltirme mesajı atayım demiştm o yüzden listede farkın az çıkmış canım kusura bakma

düzeltme için yazdım şimdi analize gireceğini hesap etseydim dha önceden yazardım nedense izindesin diye düşündüm canım

Son düzenleme:
Cherry Mom kaptanım evet yeşil çay, kayısı çayı, ananas çayı, bol su içiyorum. Herşey yolunda sporumu da yapıyorum ama olmuyor 100 gr bile eksilmedi

bana az geldi ya. Hani biraz da sebze lifli gida olsa daha iyi olurdu
Ben de seni seviyoruum
Bende de şubatın ilk günleri vücut tipine göre diyet filan çıktı sonra cozuttu
Hahaha kullanıcı ismim belli oldu 3 ay sonra
Olsun kaptancım 66.5 tum geçen cuma doğru aslında
1.liğe de oynamıyorum zaten ne kusuru

Oyy oy afiyet şifa olsun balım

Ay kıyamam ya hastaneye gittiniz mi kuzum ? Allah acil şifalar versin cnm dualarımız sizinle

Çok geçmiş olsun canım inşallah bir sıkıntı yoktur babanda

Sağolun kızlar
Burcum diyaliz doktoru dahile ye nefroloji ye ve de kalp doktoruna yolladı. Bakalım nolcak.
Emnisim iş gorusmesine gittim muhasebe muduru benim için olumlusun dedi hemen yöneticiyle gönderdi görüştüm 4_5 aday daha varmış arada bekar çıkar iki çocuklu anayiz ya

Canım sen ben yaparım daha önce de çalıştım çocuğa rağmen demişsindir onlar deneyime daha çok bakar diye düşünüyorum
Diyelizde mi fenalaşmış kuzum kalbi ritm bozukluğuna mı girmiş canım şimdi nasıl?
Allah acil şifa versin

Bu hafta ben de çok korkuyorum çünkü regl oldum deyip olamadım aslında ve aç yatmama rağmen sabahları yüzüm göÜm şiş kalkıyorum. Bu sabah tartıldım +1 çıktım ben de. SP gibi yapmaya çalışıyorum ve ödem çayı içiyorum ama umarım işe yarar.

Sagol kaptanim bu hafta aldigim tek iyi haber bu galiba sevindim su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…