Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben ketojenik yaptığım için bol yağ alıyorum zaten ex orticim. Derya bunu biliyor Kendisi de daha önce keto yapmış.
Canım kuruyemişlerin karbını da hesaplıyosun di mi ben de çok şaşırdım ama karb var
Bi de DeryaOnDiet kuzunun dediği gibi monoton beslenme olmuş hani , ayran sebze tarzı besin ekleyebilirsin cnm et yiyo musun?

Menün çok iyi ortim son 2 gün

Oyy şunun güzelliğine bak
Donut lar utansın bence kendilerinden,
ahahahah onlar utanmazzz
Afiyet olsun canım. Bazen dibek göründüğü kadar masum olmuyor. İçindekilere bakmak lazım
Ben de bugün badem sütüyle Türk kahvesi yaptım. Asla tavsiye etmem
ayyy bi kez fındık sütü almıştım 200 ml, 1 tane acı fındık gelmiş galiba bütün paket çöp
bi hindistan cevizi ve soya sütünden ümitliyim kankim onlardan denedin mi?

Çok sevindim iş görüşmene canım. Gönlüne göre olsun inşallah. Babana da teker şifa diliyorum. Dualarımdasın kuzum

ahahahah onlar utanmazzz

ayyy bi kez fındık sütü almıştım 200 ml, 1 tane acı fındık gelmiş galiba bütün paket çöp
bi hindistan cevizi ve soya sütünden ümitliyim kankim onlardan denedin mi?
Yok kuzum denemedim ilk defa deniyorum bitkisel süt. Badem güzel olur diye düşündüm ama hayal kırıklığı
Gerçi Bi tadı da yok gibi. Böyle ot gibi bir şey dün tarçın koydum, onu da sevmedim bugün de kahveyle deneyeyim dedim ama kahve keyfi mi de bozdu

Ben deneyince yazarım kuzum
aslında kendin yapsaydın keşke kolaymış,bademleri geceden ıslatıyosun,sabah kabuğunu soyup suyla bızzt

canım yine az mı yemişsin acaba dicem ama demiyorum sustum diyetisyen cıs yapar beni
afiyet olsun balım hafif menü

canım yine az mı yemişsin acaba dicem ama demiyorum sustum diyetisyen cıs yapar beni
afiyet olsun balım hafif menü
Ay ortim gerçekten az geliyor bana da cuma günü artık yemeğimi akşama aldıracağım ve kilo vermek istediğim için az kilolarda bir şey yedirmiyorlar onu anladım

Menün de sporun da çok iyi ortimben yarın sıvı detoks yapacağım dedim ama bi güvenemedim kendime ya bir şey yemek istersem yiyince de ters tepebiliyormuş sonucune yapsam çok kararsızım

Menün de sporun da çok iyi ortimben yarın sıvı detoks yapacağım dedim ama bi güvenemedim kendime ya bir şey yemek istersem yiyince de ters tepebiliyormuş sonucune yapsam çok kararsızım
sağol cnm :)
diyetisyene sor istersen? 1 gün daha da az kalori alsam faydası olur mu diye,belki özel listesi vardır cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…