Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #392.901
Erken yemek lazim onun icin aksam kahvenin yanina 2 tane daha yiyim bari. Kalorisinden degil inanki gitmiyor fazlasigünü 10 tane ile kapatacaksın yani 21 yerine 10. az geldi bana ben 15 ile bitirmiştim. kalorisinin az olmasını geçtim etkisiz kalmasın ? sonuçta bağırsakları çalıştıracak, lifi daha az almış olacaksın vs . Bilemedim sadece bir düşünce :)) bu saatten sonra oturup 10 tane yiyemezsin zatenama yarın devam edeceksen bence öğlen 3 tane flan araya sıkıştır derim :)
Hoş geldin aramıza. Hem kaderdaş hem meslektaşIngilizce ogretmeniydim ben de 5 senesuan olmasam da
Yaa hurmada cok pahali cok yeme batarsinErken yemek lazim onun icin aksam kahvenin yanina 2 tane daha yiyim bari. Kalorisinden degil inanki gitmiyor fazlasi
Menu spor harika ortim aynen devamCarsamba
09.30
2 tam bugdayli yaprak galeta
3tatli kasigi lor peyniri
5 zeytin
Ara
Kirazsapi cayi
14.30
1 yumurtadan yulafli omlet
Yesil cay
18.30
3 kasik mercimekli bulgur pilavi
Yarim tabak yogurtlu kereviz(2 cevizli)
Su 2.5
Spor 6 yapildi 20dk cardio
Cherry Mom @_Reyyan azaydidem
Bugun saf protein yapiyorum canim merak etme o is bendeTamamdir canim ortimsin gozum uzerinde
Misafirlikte yine iyi atlatmissin canim. Yarin perşembe ama dikkat et cuma tartisi misafirlik falan affetmiyor
Kaptanim yazdim ama gormedin sanirim bu hafta anneme gitmiyorum erteledim yarin gunu birlik gidip gelebilirim belki cuma gunku tartiyi kotu gecirmeyi goze alamadimdidemcim tartı işinde sorun yok değil mi ? annenden tartıldın mı ? fark var mı ?
Nerde satiliyo kaptanim bide markasi nedirKızlar ananaslı yeşil çay ne güzelmiş ya ben stok yapayım bunukokusu çok güzel geldi benim gibi yeşil çay içemeyen biri zevkle içti hayret
Diyetisyene de gittiysen superHoşbulduk :) Bende de belki şu an yoktur. Ama ilacımı içiyorum zaten kendi başıma uzun süredir diyet işiyle uğraşıyorum ama demek ki tek başına olmuyormuş. İlaç aşırı derecede iştahımı kesiyor şükür :) . Umarım zayıfladıkça her şey düzelecek. Diyetisyene de gittim ona uygun bir diyet verdi.
2 gun once basladim bakalim, insallah hedef ayni nisan bitmedrn 65i gormekSelam deryacım :)
Çok sevindim zaten emzirdiğin için eminim metabolizman tıkır tıkır çalışıyordun + e iki küçük çocuk + yukarıda bahsettiğin spor ve diyetle bence güzel bir şey çıkar ortayaseni sıkıntıya sokacak bir plan program gibi de durmuyor ütopik değil sonuçta güzel bir hafta olsun inşallah canım
Yaa tabii dil olunca onunla ilgili her meslek olabilir tabi ne mutlu sana öğretmenliğide tatmışsınIngilizce ogretmeniydim ben de 5 senesuan olmasam da
Aynen anlıyorummErken yemek lazim onun icin aksam kahvenin yanina 2 tane daha yiyim bari. Kalorisinden degil inanki gitmiyor fazlasi
A kaçırmışım onu canım iyi yapmışsın canım benimde aklım orda kalmıştıKaptanim yazdim ama gormedin sanirim bu hafta anneme gitmiyorum erteledim yarin gunu birlik gidip gelebilirim belki cuma gunku tartiyi kotu gecirmeyi goze alamadim
Canım migroslarda var diyorlarNerde satiliyo kaptanim bide markasi nedir
Sagol kaptancim, insallahSelam deryacım :)
Çok sevindim zaten emzirdiğin için eminim metabolizman tıkır tıkır çalışıyordun + e iki küçük çocuk + yukarıda bahsettiğin spor ve diyetle bence güzel bir şey çıkar ortayaseni sıkıntıya sokacak bir plan program gibi de durmuyor ütopik değil sonuçta güzel bir hafta olsun inşallah canım
Benim 18:30 da bitecek canim. Yarim saat daha var. ama hazir hersey tabakta sadece yiyecegimKızlar yeme içmeler bitti değil mi kapattık mı mutfakları
Tmm canım 18.30 iyidirBenim 18:30 da bitecek canim. Yarim saat daha var. ama hazir hersey tabakta sadece yiyecegim
Ben bitireli 3.5 saat oldu kaptanım karnım zil bile çalmaya başladıTmm canım 18.30 iyidir
Burda saat 20.00 :) diğer kızlar bitirmiş olmalı
Masallah ne cok ogretmen varmis.@Kendinin en iyi hali ol senin branşın nedir canım takımda öğretmenlerimiz vartoplantı yapacaklarda belmayne @Suskunhanim @hawar @birsevgi :))) şuan hepside ayrı branş he yakında mini bir okul açabiliriz edebiyat türkçe sosyal bilgiler tarih
Tabii ya 20 hatta bana gore cok gec bir saat yemeyi bitirmek icin. Ben cocuklarka uyumaya gittigimdenTmm canım 18.30 iyidir
Yok canim sirf dil var diye degil universitedeyken YÖK un verdigi ingilizce dil ogretim sertifikasi almistim. MEBte atamali olarak yaptim ogretmenligimi de.Yaa tabii dil olunca onunla ilgili her meslek olabilir tabi ne mutlu sana öğretmenliğide tatmışsın
Aynen anlıyorummbende zoraki yiyordum öğleni türk kahvesinin yanına flaan gidiyordu öyle
A kaçırmışım onu canım iyi yapmışsın canım benimde aklım orda kalmıştı
Canım migroslarda var diyorlaryarimuhendis sanırım a101 de var demişti ama ben bulamadım dün oğlanla AVM ye gitmiştik orda macro center vardı orda aldım bilmiyorum oralarda varmı şubesi bulursun ama.
Benim de yeni bitti kaptimTmm canım 18.30 iyidir
Ben bitireli 3.5 saat oldu kaptanım karnım zil bile çalmaya başladı
Beni doyurmamışti hic yaaynen acayip doyurucu oluyor 7 tane yenmeli ama ben 5 de bile çatlıyordum tek tek yiyordumbayıyor bir süre sonra :)
Cocuklarida katariz gruba artik@Kendinin en iyi hali ol senin branşın nedir canım takımda öğretmenlerimiz vartoplantı yapacaklarda belmayne @Suskunhanim @hawar @birsevgi :))) şuan hepside ayrı branş he yakında mini bir okul açabiliriz edebiyat türkçe sosyal bilgiler tarih
Ortim donut için bekleseydin yarını keşke inşallah artı etki yapmazBugün menüm :
Uyanınca ılık limonlu sirkeli su
Kahvaltı 1 dilim kepek ekmek, 1 yumurta 1 dl peynir 10 zeytin sebze türk kahvesi
Öğlen hindi sote salata
Ara 1 donut ( regl de başlayınca dayanamadım, yarın yicektim bugün yedim)
1 lt detoks su
Akşam yoğurt
3 lt sıvı , 6200 adım @_ReyyanCherry Mom
yarimuhendis
Canım iyi yapmışsın .Yeşil çay filan içicem işte şimdi limonluOrtim donut için bekleseydin yarını keşke inşallah artı etki yapmazannem de bugün milföylü tatlı yaptı bir tanesini ayırdım kendime yarın sabaha saklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?