Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Erken yemek lazim onun icin aksam kahvenin yanina 2 tane daha yiyim bari. Kalorisinden degil inanki gitmiyor fazlasi

Menu spor harika ortim aynen devam
Tamamdir canim ortimsin gozum uzerinde

Misafirlikte yine iyi atlatmissin canim. Yarin perşembe ama dikkat et cuma tartisi misafirlik falan affetmiyor
Bugun saf protein yapiyorum canim merak etme o is bende
didemcim tartı işinde sorun yok değil mi ? annenden tartıldın mı ? fark var mı ?
Kaptanim yazdim ama gormedin sanirim bu hafta anneme gitmiyorum erteledim yarin gunu birlik gidip gelebilirim belki cuma gunku tartiyi kotu gecirmeyi goze alamadim
Kızlar ananaslı yeşil çay ne güzelmiş ya ben stok yapayım bunu kokusu çok güzel geldi benim gibi yeşil çay içemeyen biri zevkle içti hayret
Nerde satiliyo kaptanim bide markasi nedir

Diyetisyene de gittiysen super dedigin gibi canim kilo azaldikca duzelir zaten.

2 gun once basladim bakalim, insallah hedef ayni nisan bitmedrn 65i gormek

Ingilizce ogretmeniydim ben de 5 sene suan olmasam da
Yaa tabii dil olunca onunla ilgili her meslek olabilir tabi ne mutlu sana öğretmenliğide tatmışsın
Erken yemek lazim onun icin aksam kahvenin yanina 2 tane daha yiyim bari. Kalorisinden degil inanki gitmiyor fazlasi
Aynen anlıyorumm bende zoraki yiyordum öğleni türk kahvesinin yanına flaan gidiyordu öyle
Kaptanim yazdim ama gormedin sanirim bu hafta anneme gitmiyorum erteledim yarin gunu birlik gidip gelebilirim belki cuma gunku tartiyi kotu gecirmeyi goze alamadim
A kaçırmışım onu canım iyi yapmışsın canım benimde aklım orda kalmıştı
Nerde satiliyo kaptanim bide markasi nedir
Canım migroslarda var diyorlar yarimuhendis sanırım a101 de var demişti ama ben bulamadım dün oğlanla AVM ye gitmiştik orda macro center vardı orda aldım bilmiyorum oralarda varmı şubesi bulursun ama.

Sagol kaptancim, insallah

Yok canim sirf dil var diye degil universitedeyken YÖK un verdigi ingilizce dil ogretim sertifikasi almistim. MEBte atamali olarak yaptim ogretmenligimi de.

Ortim donut için bekleseydin yarını keşke inşallah artı etki yapmazannem de bugün milföylü tatlı yaptı bir tanesini ayırdım kendime yarın sabaha saklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…