- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #393.281
Abooo tayininin niye bunca sene sonra çıktığını anladın mıTabi ki canim kahvemizi icecez beraberçok sağol balim
Cıs cos ne ola kiCanım kızlar sizlerden ricam kaçamakları cıssları cosslarıballandıra ballandıra buralara taşımayalım olur mu?
Malum hepimiz zaten iştahı açık bireyler olduğumuz için buradayız ve iradelerimiz o kadar kuvvetli değil can çeker yapmayalım,bizi bizden daha iyi kimse anlamaz diye düşünüyorum.
Menüde dahi yazarken çok detay verilmesin lütfen olur mu
Meğer benimle tanışması büyük bir eksiklikmiş hayatındaAbooo tayininin niye bunca sene sonra çıktığını anladın mı
Ahahah hiç bu açıdan düşünmemiştimAbooo tayininin niye bunca sene sonra çıktığını anladın mı
Tayin isteyenler yerinden memnun olmayanlar koşun Tempus aMeğer benimle tanışması büyük bir eksiklikmiş hayatındabak nasıl yolunu açtım kuzumun
Yok yahu ,sizin yuruyuslerinizi kiskana kiskana bizim kem gözümüzden oldu benceMeğer benimle tanışması büyük bir eksiklikmiş hayatındabak nasıl yolunu açtım kuzumun
Bunu bugün başka bı arkadaşım da söylediAhahah hiç bu açıdan düşünmemiştim
Murat Göğebakan-Kalbim Yaralı
Bak bu açıdan da hiç düşünmemiştimYok yahu ,sizin yuruyuslerinizi kiskana kiskana bizim kem gözümüzden oldu bence
Mehfam yuruyemedim ama hala yakindayiz gizli yürüyelim ya da
Vedalaşın
Kahveyi kiskansak boğazında mi duracaktı ki aboo
Menü paylaşmak için bekliyorum o zamanVedalaşınyeni ortileri ben açıklayacağım hatta belli bile
Neden ki hiç mi yoksa bugün mü öyleMenü paylaşmak için bekliyorum o zaman
hawar gel sarılmak (su üstteki emojileri kullanamıyorum nedense )
Canım yoldaşlığın için teşekkür ederimMenü paylaşmak için bekliyorum o zaman
hawar gel sarılmak (su üstteki emojileri kullanamıyorum nedense )
Bı ara vardı galiba ama kaç zamandır deniyorum başaramadım, sen geçen bı yerine basmisim deyince acaba benim de mi öyle oldu dedimNeden ki hiç mi yoksa bugün mü öyle
| S Suskunhanim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?