Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nikinik resmen nefis terbiyesi tartilmak için nasıl zorlaniyorum, önümde baklava var da yememek için direniyor gibiyimama başardım yaklaşık 24 saattir tartilmiyoruz değil mi?
Aynen 24 saat oldu Ya bugun sabah kalkıp tartilayim dedim uyku sersemligiyle unutmusum. baktim yerinde yok aklima geldi

Ayy kuzum ne güzel heyecanlar. Bayılırım yeni başlangıçlara su gibi aksın inşallah tüm hazırlıkların.
Adana dan tibete uzanan yolumuz da açık olsun Ay hayali bile güzel
Dönüşünü bekliyoruz dört gözle Almılam
belmayne hakkını helal et kuzum bu hafta şansımıza biraz kötü geçti daha da eksilerde görüşmek üzere ortişim❤
Oy kuzum çok güzel bir haftaydı. Benim sonuç hariç olsun buna da şükür teşekkür ediyorum güzel ortiliğin için

Eski ortilerim örtü olmuşbaşarılar diliyorum canlar
belmayne gel bı yeşilçay içelim yalnız çok şanslısın okulla birlikte bu hafta baya düzenli olacak umidindeyim de

belmayne ortim nasılsın açlık surem bı saat önce doldu ama kitap okuyup kahve içtim,yansın yağlar
Merhaba yeni orticim Ayy ay güzel bir hafta olsun o zaman inşallah.

Ben de kahvemi içitim12 yi bekliyorum kahvaltı için. Vegana devam

Bugünüm çok yogundu geceden bi vefat haberi aldık sabah yola çıktık. Şimdi bakabiliyorum
Canım çok üzüldüm.
Allah rahmet eylesin. Kalanlara güç kuvvet versin

Günaydınlaar fit ve mutlu güzelleeer

Ahahayyy yaptır yaptırrr cnm şöyle buluşup göbüş selfiesi çekiliriz ahahahah
Ay mukbangler aklıma geldi galiba
Ayyy sonunda beraberiiiz 1 hafta gecikti ama oldu ortiiim
Ah ex ortim oldun. Seninle orti olmak büyük zevkti canıminşallah görürüz haftaua ya inşallah
Benim için de zevkti kuşum listene çok faydam olamadı zaten diyetisyenle gidiyodun ama biraz eğlendirip motive ettiysem ne mutlu bana cnm alt listede devam edersen tekrar görüşücezzz
Aynen 24 saat oldu Ya bugun sabah kalkıp tartilayim dedim uyku sersemligiyle unutmusum. baktim yerinde yok aklima geldi
Yaaaa şekeri bırakmaya çalışanlar gibisiniiz 3 günden sonra yoksunluk belirtileri çıkacak sanki
Oruç tutacağım ya ben 3 gün boyunca. Ben hiç sahur yapmam o yüzden omad yapayım dedim iftarda kuvvetlice yiyeyim bir sonraki güne kadar öyle devam
Canım dikkat et de güçsüz kalma

Cherry Mom kapticim tamam,en çok ben konuşuyorum sanırım cısları ballandırarak anlatma konusunda ama dikkat ettim grupta aktif olmayanlar esas kaçamağı yapıyor benim direkt bu konuda konuştuklarım yapmadı mesela
Ama dikkat ederim ben de menüme eleştiri gelince açıklama yaparım sadece

Bir de hergün kalori,karbonhidrat yağ vs de ekleyeyim diyorum menülerin altına ne dersiniz?

Kavuştukk

Bu hafta kesin birinciyiz canım ona göre bak

Gecmis olsun canim.bir yandan iyi olmus mideni rahatsiz etmesi aynen hiic gerek yok. Biliyirum guzel birsey degil ama diyetisyen dedi ki olur da kendini tutazsam listede olmayan birseyo cigneyip yutmadan at cope, sonra agzini iyice caljala ve disini fircala

Günaydın kızlar
Güya bu gün oruç tutacaktım gece 5e kadar uyanıktım 5 te uyumuş kalmışım nasip değilmiş. Sirkeli suyla güne başlıyorum bu gün.
Gunaydin canim. Ohh masallah 5e kadar ne yaptin? Ben vocuklarka gidiyorum uyumaya degilse bebis de uysniyir gdce 3-5 defa alamiyorum uykumu. Tavuk gibi 21da gidiyotum yataga

Ay ben onu 4 gun once yaptim esim tahinli çörek almis ben de bayilirim. 1. Gun yemedim 2. Gun yemedim hala bitiremedilerartik 3. Gun dayanamadim dedim 1 lokma alayim nefsimi korelteyim. 1 lokma aldim o da sekerliymis. Sekerlisini sevmiyorum cignedim geri cikardim

Gunaydinlar
Kizlar bugun spor gunu.sporunuzu secmeyi aksam menude beni etiketlemeyi unutmayin
Gubaydin. Sagol canim hatirlatma icin benim bugunku hedefim 30 dakika full body workout + 8 dakika tabata. Bakalim bebisin uyku durumuna gore artar veya azalir dun yemekleri yaptim bugun yemek derdi yok. Artik iki gunde bir yemek yapiyirum. Esim de sagolsun kahvalti salata, mutfak toplama hallediyir. Bugun bebis uyuyunca ben spora yani

En guzelini yapmissin canim ben de hic sevmiyirum evde biyle tatli olup da kimse yemeyince, canim istiyor. Gecen burda fat thursday vardi. Dedim kuzimla esime hadi bugun alin donut filan ama 1-2 saate bitirin. Bitiremediginizi atarim cope. Bana da yazik canim istiyor sonra.

Aynen valla gidiyorum geliyorum ben diyette olmadaydim simdiye bunlar bitmisti diyorum ben evde pogaca kek falan yapinca fazlasini hemen esim ise giderken eline tutusturuyorum cocuk istiyor mecbur yapiyorum ama ne kadar cok evde kalirsa o kadar nefsi zorluyor

] kesinle dogru canim, insan gordukce cani istiyor

muhursuzpusula tebrik ederim ortim güzel orti olduk tekrarında görüşmek dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…