- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #393.381
Kesinlikle haklisin canim. Hep oyleyizİnsan hep öyle değil midir zaten var olanın kıymetini bilmez, benimki de o hesap
Aynen 24 saat olduNikinik resmen nefis terbiyesi tartilmak için nasıl zorlaniyorum, önümde baklava var da yememek için direniyor gibiyim ama başardım yaklaşık 24 saattir tartilmiyoruz değil mi ?
Gunaydin canimHerkese mutlu huzurlu hafta sonlarıgünaaayydddınnn
Kalkamiyorsan iyi yerson canjm iftarda.Oruç tutacağım ya ben 3 gün boyunca. Ben hiç sahur yapmam o yüzden omad yapayım dedim iftarda kuvvetlice yiyeyim bir sonraki güne kadar öyle devam
Cok sagol canim inşallah hepimizin gönlüne göre olur hersey hayirlisiyla
Allah razi olsun canim az daha var kuzum bakalim oldu ya gerisi cok da muhim değil
Cok sagol canim benim Allah razi olsun
Askkusum inanamadim hâlâ soktayim dua eden herkesten Allah razi olsun Allah da herkesin gönlüne göre hayirlisini versin herseyin
Ah kaptanim kaptanimAllah razı olsun canim benim cok şükür elhamdülillah amin insallah canim sevdiklerime yakin olacagim artik cok şükür bin şükür
Zeynebim canim cok tesekkur ederim kuzum Allah razi olsun insallah hepimizin güzel haberlerini aliriz
Canimm canimm belmaynemo kadar sikintidaydim ki olumsuz geridonusler aldik falan hic beklemiyordum kuzum aynen Rabbime hamdolsun darliktan sonra ferahlik oluyor hatayi bosver canim ilk hedefimiz Adana sonra Tibel Polonya belarus ruzgar nere biz ora
Canim tam belli degil ilisik kesme iki hafta icinde olcak esya toplicaz insallah ev tutucaz Adana'dan nakliye tasinma vs 15 gun muhleti var. Takribi 1-2 ayi bulir canim süreç
Allah razi olsun canim amin amin cumlemizin insallah
Cok sagol canim benim Allah razi olsun
Ayy kuzum ne güzel heyecanlar. Bayılırım yeni başlangıçlarayarın suriye görevim var arkadaşlar son artık inşallah sağ salim gidip döneriz. iki hafta falan da işleri toparlar tebliğimi alırım inşallah
menülerde pastalar börekler çoğalmaya başlamış elimde zopaynan gelicem yakında:) Cherry Mom kaptanımızı üzmeyelim dedikleri çok doğru basta kendimiz sonra takımımız için gözünüzü seveyim kaçamağı abartmayalım canlar bir dilim pastanın böreğin verdiği haz geçici ve ardından genelde pişmanlık oluyor, kalıcı olan aynada ideal kilomuzdaki kendimizi görmenin mutluluğu sağlık ve sıhhat gerisi yalan çok seviyorsanız sağlıklı alternatiflere yönelebilirsiniz yulaf unundan şekersiz meyve ile tatlılar genefırın mücver tarzı börek tadında lezzetler unsuz yulafla yapılmış hepsini denedim harika alternatifler. hatta mercimek unundan makarna aldırdı diyetisyen inanın tadı cok güzel ve kalorisi çok az bakliyat yiyoruz birnevi. velhasıl kendimiz için abartmayalım nolur. babamın güzel bir lafı vardır açlıkla tokluk arası bir yarım yufka der öyle düşünelim canlar
Allah rahatlık versin ara ara uğrayacağım inşallah Allaha emanet olun
Oy kuzum çok güzel bir haftaydı. Benim sonuç hariçbelmayne hakkını helal et kuzum bu hafta şansımıza biraz kötü geçti daha da eksilerde görüşmek üzere ortişim❤
Eski ortilerim örtü olmuşbaşarılar diliyorum canlar
belmayne gel bı yeşilçay içelim yalnız çok şanslısın okulla birlikte bu hafta baya düzenli olacak umidindeyim de
Merhaba yeni orticim
Canım çok üzüldüm.Bugünüm çok yogundu geceden bi vefat haberi aldıksabah yola çıktık. Şimdi bakabiliyorum
Allah kabul etsin canimOruç tutacağım ya ben 3 gün boyunca. Ben hiç sahur yapmam o yüzden omad yapayım dedim iftarda kuvvetlice yiyeyim bir sonraki güne kadar öyle devam
Ahahayyy yaptır yaptırrr cnmEki Görüntüle 2782152 Normalde benim kulağımda var piercing helix olan ve solda 3 sağda 2 delik var ama canım mid helix yada conchtan birini yaptırmak istiyo yada birini bi kulağa diğerini diğer kulağıma amaaa pandemi yüzünden gitmiyorumGöbişte ay olabilir mesela bilemedim şimdi
Canım senin aklına böyle gelmesinin sebebi biz böyle yapıyoruz diyedir, ya hep ya hiç
Vaaaayy kaptım ortiiyiHedef60kgolmak Gel bakiiim yamacıma Bu hafta birinci oluyoruz bak ben bu hafta oldum çok alıştım spordada en çok kilo vermede de birinci olucaz var mısııınn
Benim için de zevkti kuşumAh ex ortim oldun. Seninle orti olmak büyük zevkti canıminşallah görürüz haftaua ya inşallah
Yaaaa şekeri bırakmaya çalışanlar gibisiniiz 3 günden sonra yoksunluk belirtileri çıkacak sankiAynen 24 saat olduYa bugun sabah kalkıp tartilayim dedim uyku sersemligiyle unutmusum. baktim yerinde yok aklima geldi
Canım dikkat et de güçsüz kalmaOruç tutacağım ya ben 3 gün boyunca. Ben hiç sahur yapmam o yüzden omad yapayım dedim iftarda kuvvetlice yiyeyim bir sonraki güne kadar öyle devam
KavuştukkGünaydınlaar fit ve mutlu güzelleeer
Ahahayyy yaptır yaptırrr cnmşöyle buluşup göbüş selfiesi çekiliriz ahahahah
Ay mukbangler aklıma geldi galiba
Ayyy sonunda beraberiiiz 1 hafta gecikti ama oldu ortiiim
Benim için de zevkti kuşumlistene çok faydam olamadı zaten diyetisyenle gidiyodun ama biraz eğlendirip motive ettiysem ne mutlu bana cnm alt listede devam edersen tekrar görüşücezzz
Yaaaa şekeri bırakmaya çalışanlar gibisiniiz 3 günden sonra yoksunluk belirtileri çıkacak sanki
Canım dikkat et de güçsüz kalma
Cherry Mom kapticim tamam,en çok ben konuşuyorum sanırım cısları ballandırarak anlatma konusunda ama dikkat ettim grupta aktif olmayanlar esas kaçamağı yapıyor benim direkt bu konuda konuştuklarım yapmadı mesela
Ama dikkat ederim ben demenüme eleştiri gelince açıklama yaparım sadece
Bir de hergün kalori,karbonhidrat yağ vs de ekleyeyim diyorum menülerin altına ne dersiniz?
Gecmis olsun canim.bir yandan iyi olmus mideni rahatsiz etmesiBakın ben cuma kaçamağı yaptım uzun zamandır da böyle bir şey yapmamıştım yememiştim yani midem unutmuş. Şu saattr mide bulantısıyla kalktım istifra ettim. İbreti alem olayım benim gibi yapmayın olmayınşu an kendimle bunun sorgusunu yapıyorum yani ne gerek vardı diye kendime kızıyorum
Gunaydin canim. Ohh masallah 5e kadar ne yaptin? Ben vocuklarka gidiyorum uyumaya degilse bebis de uysniyir gdce 3-5 defa alamiyorum uykumu. Tavuk gibi 21da gidiyotum yatagaGünaydın kızlar
Güya bu gün oruç tutacaktım gece 5e kadar uyanıktım 5 te uyumuş kalmışımnasip değilmiş. Sirkeli suyla güne başlıyorum bu gün.
Ay ben onu 4 gun once yaptimGecmis olsun canim.bir yandan iyi olmus mideni rahatsiz etmesiaynen hiic gerek yok. Biliyirum guzel birsey degil ama diyetisyen dedi ki olur da kendini tutazsam listede olmayan birseyo cigneyip yutmadan at cope, sonra agzini iyice caljala ve disini fircala
Gubaydin. Sagol canim hatirlatma icinGunaydinlar
Kizlar bugun spor gunu.sporunuzu secmeyi aksam menude beni etiketlemeyi unutmayin
En guzelini yapmissin canimAy ben onu 4 gun once yaptimesim tahinli çörek almis ben de bayilirim. 1. Gun yemedim 2. Gun yemedim hala bitiremediler artik 3. Gun dayanamadim dedim 1 lokma alayim nefsimi korelteyim. 1 lokma aldim o da sekerliymis. Sekerlisini sevmiyorum cignedim geri cikardim
Aynen valla gidiyorum geliyorum ben diyette olmadaydim simdiye bunlar bitmisti diyorumEn guzelini yapmissin canimben de hic sevmiyirum evde biyle tatli olup da kimse yemeyince, canim istiyor. Gecen burda fat thursday vardi. Dedim kuzimla esime hadi bugun alin donut filan ama 1-2 saate bitirin. Bitiremediginizi atarim cope. Bana da yazik canim istiyor sonra.
] kesinle dogru canim, insan gordukce cani istiyorAynen valla gidiyorum geliyorum ben diyette olmadaydim simdiye bunlar bitmisti diyorumben evde pogaca kek falan yapinca fazlasini hemen esim ise giderken eline tutusturuyorum cocuk istiyor mecbur yapiyorum ama ne kadar cok evde kalirsa o kadar nefsi zorluyor
ORTAKLAR KAZANANLARI
(5-12 Şubat)
@Namaria @nnurc Nikinik @azaydidem belmayne Tempus yarimuhendis Hedef60kgolmak @balpamuk DeryaOnDiet @hawar @Suskunhanim muhursuzpusula Begonya2
Eki Görüntüle 2782106
veeee bu haftanın+250 spor puanı kazanan ve en yüksek ortalamayı yapan ortakları 3,797 yüzdeylemuhursuzpusula ve Begonya2 oluyoooooor.
tebrikler arkadaşlar
Teşekkür ederim canımBelim agrimadi ama üst üste yapınca titredimplanlı yanlış yapmak tehlikeli canım bı bak netten
Begonya2 muhursuzpusula kızlar tebrik ederim,o nasıl bir yüzde öyle
Verdiğin kiloyu 1 saatte geri alırsınAdresi veriyorum anneni bize yollar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?