Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba canım
Senin kilon çok iyiymiş
Güzel bi hafta olacak inanıyorum senin gibi azimli biriyle ortak olduğum için çok mutlu oldum
Teşekkür ederim canım, ben iyi başlamıştım aslında ama sonra bir dağıldım hala kendimi toplama aşamasındayım.
sen daha azimli ve iradelisindir şuan ve inşallah hep öyle gidersin

Bugün spor günü canım. Hangi sporu ne kadar süre yapmayı planlıyorsun?

Canım 3 mil leslie ve 10 bin adım atayım dedim ilk etapta. Uygun olur mu sence başka şeyler mi ekleyeyim. Plank da yaparım 3-4 set. İp de atlatabilirim. Farketmez yaparız ne istersen

ne iş olsa yaparım gibi oldu

ben yıllardır buralardayım ya bi hevesleniyorum sonra uykusuzluk çok zorluyor bi bırakıyorum falan bi istikrarsızlık var bende ama genelde hep ben kaptandım ya da hep yakından tanıdığım kişilerle beraberdim bi nazlanıyordum. O yüzden burayı deneyeyim dedim bi de saçımı çeksinler totoma vursunlar falan kimse çekinmez dedim

Son düzenleme:
Dün karışıklığa denk geldi bi hoş geldiniz diyemedim. Tekrardan buraya ve aramıza hoş geldinizzben de bugün oruçluyum Allah izin ederse 3 gün tutacağız ailecek
Hoş buldummm canım Allah kabul etsin. Normalde sahur yapmazdım ben ama dün 16:30 da yedim en son belki dayanamam dedim çocuklarla cesaret edemedim 6 a doğru ceviz yiyecektim uyumuş kalmışım. :) nasip işte. Yarın tutarım Allah izin verirse. pazartesi perşembe zaten tutmaya çalışıyorum normalde kısmet bakalım. Niye bu kadar uzattım ki ben şimdi hoş bulduk tekrardan

Allah kabul etsin canim

Aynen oyle canim, kesinlikle katiliyorum altif olmayinca bu genelde (tabii her zaman degil) demek oluyor ki kacamak yapiliyor

Canım belkide diğer arkadaşlar sizi okuyup okuyup canı isteyenlerdir ve belkide yiyenlerde onlardır o yüzden bilemeyiz ki. muhursuzpusula nın dediği gibi bu konuşma işi kiminde ters etki yapar kimin aklında yokken aklına sokar.sonuç olarak bir diyet grubunda uzunca bunların konuşulmasının hoş olmadığını düşünüyorum.

Yaaa sabahtan beri aklımda bişey var unuttuğum diyodum buymuş meğer yaa tamamen unutmuşum cuma olduğunu iyi ki listede değilim vallahi
Ahh sevgicim
Bak sen gelsende gelmese de biz seni burada takip ediyoruz
Mehfam hergün sevgi menü yazdı mı yazmadı diyor ona göre listede kaydını yapıyor
Namaria ortaklar yaparken sevgi aktif olmuş mu olmamış mı diyor.aktif olamadığın için kişi sayısına ihtiyacımız olduğu halde seninle kimseyi ortak yapamıyoruz
Nikinik spor programı için devamlı takip ediyor..
Ben zaten devamlı seni takip halindeyim güncel kilon spor puanların haftalık hedefin ... .yani sen muhtemelen ben nasılsa listede değilim o yüzden takımda şimdilik bir sorun olmaz gibi düşünüp sayfayı ihmal ediyor olabilirsin ama durum hiç de öyle değil :)) o yüzden lütfen kararını dön bize canım

Eline sağlık canım teşekkür ederim ayrıca desteklerin için sen 3.mezuniyet için dönene kadar görev tekrar bende

muhursuzpusula Begonya2 tebriklerr kızlar
aynen öyle canım
Şimdi nasıl oldun canım ?

Nikinik spor programını hatırlatmış kızlar bende tablomuzu ekleyeyim yeni gelen kızlar için

Listeden 1 spor yapıldığında +100 spor puanı ek 2.spor yapıldığında +50 ..3. yapıldığında +50... Diye devam ediyor kızlar

Belirtilen dakikalardan az yaparsanız programı tamamlamamış oluyorsunuz :)

Gün sonunda Nikinik etiketli kaç nolu sporu yaptığınızı menünüzde belirtmeyi unutmayınız

Kaptanm bu hafta orti olmasam olur mu dün yazacaktim unutmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…