- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #393.401
Teşekkür ederim canım, ben iyi başlamıştım aslında ama sonra bir dağıldım hala kendimi toplama aşamasındayım.Merhaba canım
Senin kilon çok iyiymiş
Güzel bi hafta olacak inanıyorum senin gibi azimli biriyle ortak olduğum için çok mutlu oldum
Benim kızın uyku sorunu var oturuyor bazen sabaha kadar diğerlerini de uyandırıyor sabahlıyoruz böyleGunaydin canim. Ohh masallah 5e kadar ne yaptin? Ben vocuklarka gidiyorum uyumaya degilse bebis de uysniyir gdce 3-5 defa alamiyorum uykumu. Tavuk gibi 21da gidiyotum yataga
Canım 3 mil leslie ve 10 bin adım atayım dedim ilk etapta. Uygun olur mu sence başka şeyler mi ekleyeyim. Plank da yaparım 3-4 set. İp de atlatabilirim. Farketmez yaparız ne istersenTeşekkür ederim canım, ben iyi başlamıştım aslında ama sonra bir dağıldım hala kendimi toplama aşamasındayım.
sen daha azimli ve iradelisindir şuan ve inşallah hep öyle gidersin
Bugün spor günü canım. Hangi sporu ne kadar süre yapmayı planlıyorsun?
Hoş buldummm canımDün karışıklığa denk geldi bi hoş geldiniz diyemedim. Tekrardan buraya ve aramıza hoş geldinizzben de bugün oruçluyum Allah izin ederse 3 gün tutacağız ailecek
Anladim canim. Cok Zor olur uyku sorunu. Allah kolaulik versin.Benim kızın uyku sorunu var oturuyor bazen sabaha kadar diğerlerini de uyandırıyor sabahlıyoruz böyle
Allah kabul etsin canimÇok sağ ol canım benimdediğin gibi her şeyin sağlıklıdı var bundan sonra öyle devam ederim artık
Dün karışıklığa denk geldi bi hoş geldiniz diyemedim. Tekrardan buraya ve aramıza hoş geldinizzben de bugün oruçluyum Allah izin ederse 3 gün tutacağız ailecek
Aynen oyle canim, kesinlikle katiliyorum altif olmayinca bu genelde (tabii her zaman degil) demek oluyor ki kacamak yapiliyorGünaydınlaar fit ve mutlu güzelleeer
Ahahayyy yaptır yaptırrr cnmşöyle buluşup göbüş selfiesi çekiliriz ahahahah
Ay mukbangler aklıma geldi galiba
Ayyy sonunda beraberiiiz 1 hafta gecikti ama oldu ortiiim
Benim için de zevkti kuşumlistene çok faydam olamadı zaten diyetisyenle gidiyodun ama biraz eğlendirip motive ettiysem ne mutlu bana cnm alt listede devam edersen tekrar görüşücezzz
Yaaaa şekeri bırakmaya çalışanlar gibisiniiz 3 günden sonra yoksunluk belirtileri çıkacak sanki
Canım dikkat et de güçsüz kalma
Cherry Mom kapticim tamam,en çok ben konuşuyorum sanırım cısları ballandırarak anlatma konusunda ama dikkat ettim grupta aktif olmayanlar esas kaçamağı yapıyor benim direkt bu konuda konuştuklarım yapmadı mesela
Ama dikkat ederim ben demenüme eleştiri gelince açıklama yaparım sadece
Bir de hergün kalori,karbonhidrat yağ vs de ekleyeyim diyorum menülerin altına ne dersiniz?
Canım belkide diğer arkadaşlar sizi okuyup okuyup canı isteyenlerdir ve belkide yiyenlerde onlardır o yüzden bilemeyiz ki.Cherry Mom Cherry Mom kapticim tamam,en çok ben konuşuyorum sanırım cısları ballandırarak anlatma konusunda ama dikkat ettim grupta aktif olmayanlar esas kaçamağı yapıyor benim direkt bu konuda konuştuklarım yapmadı mesela
Ama dikkat ederim ben demenüme eleştiri gelince açıklama yaparım sadece
Bir de hergün kalori,karbonhidrat yağ vs de ekleyeyim diyorum menülerin altına ne dersiniz?
Ahh sevgicimYaaa sabahtan beri aklımda bişey var unuttuğum diyodum buymuş meğer yaa tamamen unutmuşum cuma olduğunuiyi ki listede değilim vallahi
Eline sağlık canımORTAKLAR KAZANANLARI
(5-12 Şubat)
Namaria @nnurc Nikinik @azaydidem @belmayne @Tempus yarimuhendis Hedef60kgolmak @balpamuk DeryaOnDiet @hawar S Suskunhanim muhursuzpusula Begonya2
Eki Görüntüle 2782106
veeee bu haftanın+250 spor puanı kazanan ve en yüksek ortalamayı yapan ortakları 3,797 yüzdeylemuhursuzpusula ve Begonya2 oluyoooooor.
tebrikler arkadaşlar
aynen canım çok şükür ya zaten diyet değil artık benimki yaşam tarzı o yüzden devam ama eşya topla taşınma derken giremem edemem bildirim yapamam falan kimsenin hakkına girmeyim inşallah
düzene koyunca işleri son hedefe odaklanıp koruma mod kaptanım inşallaah
Şimdi nasıl oldun canım ?Bakın ben cuma kaçamağı yaptım uzun zamandır da böyle bir şey yapmamıştım yememiştim yani midem unutmuş. Şu saattr mide bulantısıyla kalktım istifra ettim. İbreti alem olayım benim gibi yapmayın olmayınşu an kendimle bunun sorgusunu yapıyorum yani ne gerek vardı diye kendime kızıyorum
Bende galiba regl oldum o sayılır mımuhursuzpusula kuzum en iyi orti olcaz dedik öğlen oldu nerdesin 2 mil leslimi yaptım kahvaltımı yaptım
ooo gözün aydın canımBende galiba regl oldum o sayılır mıumarım yanlış alarm değildir
geçmiş olsun kuzumCherry Mom şimdi turp gibiyim kaptanım. rahatladım yani mideye ekstra bir şey gitmeyince oruçlu olunca daha iyi kendine geldi
Ben kaldirmadim da vicdan azabı gibi gözümün önündeAynen 24 saat olduYa bugun sabah kalkıp tartilayim dedim uyku sersemligiyle unutmusum. baktim yerinde yok aklima geldi
Kaptanm bu hafta orti olmasam olur mu dün yazacaktim unutmuşum
ORTAKLAR
(12- 19 Şubat)
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
@belmayne S Suskunhanim @hawar Nikinik yarimuhendis @Tempus @nnurc @balpamuk @azaydidem DeryaOnDiet muhursuzpusula Hedef60kgolmak Begonya2 seyrekyagmur Anka Pain Killer
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Tmm canım olur düzelteyim benKaptanm bu hafta orti olmasam olur mu dün yazacaktim unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?