- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #393.361
Merhaba canım
Belim agrimadi ama üst üste yapınca titredimCanım bende çok zorlandım acayip belim ağrıdı hareketi doğru yapıyormuyum bilmiyorum
ORTAKLAR KAZANANLARI
(5-12 Şubat)
Namaria Monica_ Nikinik azaydidem belmayne Tempus yarimuhendis Hedef60kgolmak balpamuk DeryaOnDiet hawar S Suskunhanim muhursuzpusula Begonya2
Eki Görüntüle 2782106
veeee bu haftanın+250 spor puanı kazanan ve en yüksek ortalamayı yapan ortakları 3,797 yüzdeylemuhursuzpusula ve Begonya2 oluyoooooor.
tebrikler arkadaşlar
Tebrikler canim, harikasin. Bunu hergun devam etmek lazimİnşallah canımgaza geldim 30 ar saniyeden 3 set yaptım
kimdi beni rakip beğenmeyen
kimdi 2,8 veremezsin diyen
Rakibim benim ortim olmud
ORTAKLAR
(12- 19 Şubat)
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
belmayne S Suskunhanim hawar Nikinik yarimuhendis Tempus Monica_ balpamuk azaydidem DeryaOnDiet muhursuzpusula Hedef60kgolmak Begonya2 seyrekyagmur Anka Pain Killer
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Tebrikler kizlarORTAKLAR KAZANANLARI
(5-12 Şubat)
Namaria Monica_ Nikinik azaydidem belmayne Tempus yarimuhendis Hedef60kgolmak balpamuk DeryaOnDiet hawar S Suskunhanim muhursuzpusula Begonya2
Eki Görüntüle 2782106
veeee bu haftanın+250 spor puanı kazanan ve en yüksek ortalamayı yapan ortakları 3,797 yüzdeylemuhursuzpusula ve Begonya2 oluyoooooor.
tebrikler arkadaşlar
Hamsi sevilmezmi yaa. Buralarda yok, olsa da yesem keskeEki Görüntüle 2782152 Normalde benim kulağımda var piercing helix olan ve solda 3 sağda 2 delik var ama canım mid helix yada conchtan birini yaptırmak istiyo yada birini bi kulağa diğerini diğer kulağıma amaaa pandemi yüzünden gitmiyorumGöbişte ay olabilir mesela bilemedim şimdi
Balıklarla çook fazla aram yok hamsiyi falan pek sevmem ama somonu daha çok seviyorum, öyle zor yedim ki bunu anlatamam belkide yemekten ancak hamsi sayesinde soğuyabilirimBelim içinde onu denicem muhakkak hiç aklıma gelmemişti ama regl olamadım halen acaba ondan mı geliyor mu da ağrısı var diye düşündüm ama üşütmüş falanda olabilirim
Neee 25ten sonra 5 yılda bir kısalıyor muyuuzzzzZaten aşırı kısayım 10-15 yıla kalmaz hobite dönerim ben
Canım senin aklına böyle gelmesinin sebebi biz böyle yapıyoruz diyedir, ya hep ya hiç
Adresi veriyorum anneni bize yollar mısın
Dediğin doğru kaptanım, aslında bende aksine bir etki oluşturuyo bu konuşmalar çünkü normalde mesela off şunu mu yesem bi tanecik cıs yapsam diye düşünürken cumaları yada hafta sonu bu konuşmalardan sonra öyle herhangi bir cıs değilde güzel bir cıs için hakkını vere vere yiyebilmek için atıyorum 1 hafta daha aşırı dikkat edip doya doya yiyebileyim en azından vicdan azabı çekmeyeyim falan diye düşündürüyo beni. Yani off dayanamadım yedim modu değilde buna erişebilmek için şu çabaları verdim şimdi ödül zamanı şeklinde planlamam gerektiğini farkettirdi nedenseYani galiba bende ters etki yaratmış olacak ki bu haftayı sıfır cıs ile kapamaya karar verdim :)
Vaaaayy kaptım ortiiyiHedef60kgolmak Gel bakiiim yamacıma Bu hafta birinci oluyoruz bak ben bu hafta oldum çok alıştım spordada en çok kilo vermede de birinci olucaz var mısııınn
Eski ortimmm bak 1. olcaz demiştim dimiiiiiiiiiii
İnsan hep öyle değil midir zaten var olanın kıymetini bilmez, benimki de o hesapHamsi sevilmezmi yaa. Buralarda yok, olsa da yesem keskeTurkiyeye gidince listemde var hamsi taba ye doyasoya yee
Regly oncesi de agriyor olabilir belin .
Çok sağ ol canım benimyarimuhendis canimm eski ortim gecmis olsun o kadar zararli ki cipsler ben de uzun zaman yemeyip sonra yedigimde gece cok rahatsiz olmustum cok da pisman oldum
Cipslerin saglikli versiyonunu yapiyorlar ya yufkayla canimiz cok istediginde onu deyebiliriz
Dün karışıklığa denk geldi bi hoş geldiniz diyemedim. Tekrardan buraya ve aramıza hoş geldinizzGünaydın kızlar
Güya bu gün oruç tutacaktım gece 5e kadar uyanıktım 5 te uyumuş kalmışımnasip değilmiş. Sirkeli suyla güne başlıyorum bu gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?