Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bekliyoruz canim seni dort gözle
Ozlendin iyi geceler

İyi geceler canim benim bilmukabil ben de sizi özledim kardes gibi olduk burda birbirimizi gormesek de hepinizin bende yeri ayri
Senin de hayırlı iş haberlerini alırız tez zamanda insallah canim Allaha emanet
Aynen oyle canim valla biri yazmayinca gelmeyince eksikligini hissediyor insan
Insallah canimmm senin haber ugurlu gelir takima da bi guzel haber de ben veririm insallah

Aynen oyle canim valla biri yazmayinca gelmeyince eksikligini hissediyor insan
Insallah canimmm senin haber ugurlu gelir takima da bi guzel haber de ben veririm insallah
İnsallah canim benim en guzel zamanda en hayirli haberlerini alalim senin de dua edeceğim canim inşallah

Hahahaha özellikle ince dilim yazmış ne istiyorsun kızdan
ayyy ayynennn sen neli taktırcan
Eki Görüntüle 2782152 Normalde benim kulağımda var piercing helix olan ve solda 3 sağda 2 delik var ama canım mid helix yada conchtan birini yaptırmak istiyo yada birini bi kulağa diğerini diğer kulağıma amaaa pandemi yüzünden gitmiyorum Göbişte ay olabilir mesela bilemedim şimdi

Balıklarla çook fazla aram yok hamsiyi falan pek sevmem ama somonu daha çok seviyorum, öyle zor yedim ki bunu anlatamam belkide yemekten ancak hamsi sayesinde soğuyabilirim Belim içinde onu denicem muhakkak hiç aklıma gelmemişti ama regl olamadım halen acaba ondan mı geliyor mu da ağrısı var diye düşündüm ama üşütmüş falanda olabilirim

Neee 25ten sonra 5 yılda bir kısalıyor muyuuzzzz Zaten aşırı kısayım 10-15 yıla kalmaz hobite dönerim ben

Canım senin aklına böyle gelmesinin sebebi biz böyle yapıyoruz diyedir, ya hep ya hiç

Pastayı görme bile kızımın kalan cidden 2 3 çatal 1 dilimin çeyreğini yedm
Böreğe doyamadımmmmm
Adresi veriyorum anneni bize yollar mısın

Dediğin doğru kaptanım, aslında bende aksine bir etki oluşturuyo bu konuşmalar çünkü normalde mesela off şunu mu yesem bi tanecik cıs yapsam diye düşünürken cumaları yada hafta sonu bu konuşmalardan sonra öyle herhangi bir cıs değilde güzel bir cıs için hakkını vere vere yiyebilmek için atıyorum 1 hafta daha aşırı dikkat edip doya doya yiyebileyim en azından vicdan azabı çekmeyeyim falan diye düşündürüyo beni. Yani off dayanamadım yedim modu değilde buna erişebilmek için şu çabaları verdim şimdi ödül zamanı şeklinde planlamam gerektiğini farkettirdi nedense Yani galiba bende ters etki yaratmış olacak ki bu haftayı sıfır cıs ile kapamaya karar verdim :)

Vaaaayy kaptım ortiiyi Hedef60kgolmak Gel bakiiim yamacıma Bu hafta birinci oluyoruz bak ben bu hafta oldum çok alıştım spordada en çok kilo vermede de birinci olucaz var mısııınn

Eski ortimmm bak 1. olcaz demiştim dimiiiiiiiiiii

Ooooooooo yarimuhendis ciiim demek mezun olmadan önce benle ortak oldun

İnşallah cumaya kadar güzel eksiler görürüz balım, gerçi sen görmüşsün göreceğini
Darısı bizlere
Ay hadi bakalım canım güzel olsun inşallah
yarimuhendis senle orti olmak zevkti inşallah mezuniyetini görürüz haftaya cnm
Ah ex ortim oldun. Seninle orti olmak büyük zevkti canıminşallah görürüz haftaua ya inşallah
Ellerine sağlık ablamyarın için de şimdiden iyi yolculuklar

Bakın ben cuma kaçamağı yaptım uzun zamandır da böyle bir şey yapmamıştım yememiştim yani midem unutmuş. Şu saattr mide bulantısıyla kalktım istifra ettim. İbreti alem olayım benim gibi yapmayın olmayınşu an kendimle bunun sorgusunu yapıyorum yani ne gerek vardı diye kendime kızıyorum

İyi misin canım ? Farklı birşey olmasında miden unuttuğu içindir inşallah

İyi misin canım ? Farklı birşey olmasında miden unuttuğu içindir inşallah
Ya midem unuttuğu için büyük ihtimalle çünkü hastalık olsa belirtisi bir tek bu olmazdıcipsten sanırım çünkü sene olmuştur yemeyeli keşke yemeseydim bir kaç sene daha geçseydi. Mide unutunca böyle sıkıntılar çıkıyor işte midenin unuttuğuna mı sevinsem yoksa hevesime yenik düşüp yaşadığım şeye mi üzülsemneyse geçti artık sabahtan kaptanım beni zopalayabilir hakettim ben Cherry Mom

Her şerde bir hayır vardır canım, bak böylece bir daha cıs yemek istediğinde eminimki bugünü hatırlayıp "amaan 2 dk zevk alıcam diye kusamam şimdi ıyy" diyip vazgeçeceksin

Her şerde bir hayır vardır canım, bak böylece bir daha cıs yemek istediğinde eminimki bugünü hatırlayıp "amaan 2 dk zevk alıcam diye kusamam şimdi ıyy" diyip vazgeçeceksin
Gerçekten cips yememek bi eksiklik değilmiş arkadaşlarım yerken gaza geldim(ah bu arkadaşlar hep onlar yoldan çıkartıyorlar)aynı dediğin gibi bi daha uzun bir müddet yok yani onu anladım bugünden sonra

Canimm hayirli olsunn gozun aydin cok sevindim senin icin
Atlatmissindir insallah sikintilari guzel haberi alinca. Hic sorun degil ortim sen iyi ol
Gule gule git gel insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…