Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sena616 canim biz burdayiz sen de hosgeldin kurallari zaten biliyorsun ilk sayfada form var doldurursan seni daha yakindan taniriz

Niye böyle oldu ki
Şimdi de alıntıyı eklenmiyor. Tekrar yazayım
S Suskunhanim
Dün gece nefsime yenik düşüp patlamış mısır yedim ortim
Sabah 30 dk leslie ve 8 dk arkadaşların paylaştığı videoyu yaptm. İnşallah telafi olmuştur
Yarışma için de seni mi kıracağım demiştim oldum olası yarışmayı sevmem ama güzel hatrın için yarışalım bakalım

Menün ve sporun çok güzel ortim.

Namaria sana yazdıklarım da çıkmamış kuzum. Ağrın masa tenisinden olabilir canım. Sıcak işe yaramadıysa soğuk uygulayabilirsin. Çok geçmiş olsun balım

Ooooo muhteşeeem, niye bozuk olsun tartı vermişsin işte miiss gibi
Tempus 65.7 kg benim de bu sabah , 200 gr verebildim cumadan beri regl de başladı ama bakalım ne zaman gider
200 200 gidiyor işte ortim muhteşeeem :) bende cumadan beri 450 gr vermişim
Ay kulağı duymayan teyzeler gibi oldumsoruyorum sürekli
sicak şu olayı nedir acep?
Eeee dün beni yaşlı yaptın şimdi sıra sende

Balım alıntının içine yazıyordu,onun için sildim
700 çok güzel bı sonuç,yanlış olacağını sanmıyorum ama emin olmak istiyorsan 5 ilk bidon koyup tart bı
Benim tartımın yanında 5ltlik su durur her zaman tartılmadan önce muhakkak onu tartarım
Ortişim sabah hurma yoğurt yedim ama bilemedim ya sıcak su olayı beni çok düşündürüyor hayatta içemem midem bulanıyor öğle ve akşam normal diyetimi yapabilirim
Yani ortim eğer ödrmin falan olduğunu düşünmüyorsan bence gerek yok gibiydi ama şimdi başladın ya normal zamanda 5-7 hurma biraz fazla gibi o yüzden detoksa uy benceve ben bu sıcak su işini şimdi senden duydum önceki yaptıklarımda hep normal ısıda su içiyordum etkisini de görmüşlüğüm vardır yani
Günaydın sevdiceğim sevgililer günümüz kutlu olsun ahahaha
Ah canım sevdiceğim sevgililer günümüz kutlu olsun
Gider di mi yaaa başka da diyet deneyemem vallahi dener miyim ki ???

Günaydııın aşkomm
En güzel şey bildiğin yoldan gitmektirdeneme başka şeyler boşver normal düzende ilerle

ADINIZ: Sena C.
YAŞINIZ: 23 yaşındayım.
BOYUNUZ: 170 cm
KİLONUZ: Bugün tartıldım 80.7 kg geldim.
HEDEF KİLONUZ: 70 kg
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekarım
MESLEGINIZ: Atanamamış hemşire
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet dahil olmuştum.
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? Hayır bu üyeliğimi kullanmıştım.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Okul bittikten sonra hareketsiz yaşam nedeniyle hızla kilo aldım.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Yok.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Aynaya baktığımda moralim bozuluyor. Hem fiziksel görüntü açısından hem de sağlık açısından kilo vermek istiyorum.

Balım alıntının içine yazıyordu,onun için sildim
700 çok güzel bı sonuç,yanlış olacağını sanmıyorum ama emin olmak istiyorsan 5 ilk bidon koyup tart bı
Ben de 15 kiloluk oğlumu tartıyorum

Selam kızlar bu gün niyetlendim çok şükür. Yine uyur kalırım diye 4 te 5 tane ceviz yedim. Bu gün iftarı yapar sahursuz tutarım artık inşallah. :))
Allah kabul etsin canım
Gider di mi yaaa başka da diyet deneyemem vallahi dener miyim ki ???

Günaydııın aşkomm
Bence denersin
Bilim insanı, deneysel çalışmaların kadınısın sen

Canımcım 2 lt sıcak su içmek gerekiyormuş hurma diyetinde onu dediydim
Aaa bu benim kacinci hurma diyeti maceram hic sicak su icmedim duymamistim da
Hosgeldin tekrar ben niki 32 yasindayim 4.5 yasinda oglum var ben de atanmaya calisiyorum meslek farkli olsa da kasim sonunda basladim ben de takimin spordan sorumlu kaptan yardicisiyim kaptanimiz Cherry Mom sana daha detayli bilgi verecektir

Hoşbulduk tekrar :) İnşallah en kısa zamanda atanırsın:) Cherry Mom kaptanımızın açıklamalarını bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…