Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #393.581
Ben de merak ettimAy kulağı duymayan teyzeler gibi oldumsoruyorum sürekli
sicak şu olayı nedir acep?
Ooooo muhteşeeem, niye bozuk olsun tartı vermişsin işte miiss gibiKızlaaaaaaaaaaaarrr böyle bişey olamazzz
Ben dün tartılmadım, malum bugün hurma detoksuna başlıycam bi bakim dedim kaç kiloyumcumadan bu yana tam 700 gr gitmiş cumadan diyorum bakın
Tartı mı bozuk acaba ya
200 200 gidiyor işte ortim muhteşeeem :) bende cumadan beri 450 gr vermişimTempus 65.7 kg benim de bu sabah , 200 gr verebildim cumadan beri regl de başladı ama bakalım ne zaman gider
Eeee dün beni yaşlı yaptın şimdi sıra sendeAy kulağı duymayan teyzeler gibi oldumsoruyorum sürekli
Canımcım 2 lt sıcak su içmek gerekiyormuş hurma diyetindeAy kulağı duymayan teyzeler gibi oldumsoruyorum sürekli
Gider di mi yaaaOoooo muhteşeeem, niye bozuk olsun tartı vermişsin işte miiss gibi
200 200 gidiyor işte ortim muhteşeeem :) bende cumadan beri 450 gr vermişim
Eeee dün beni yaşlı yaptın şimdi sıra sende
Günaydııın aşkommGünaayddıınn
GünayddıııınnGider di mi yaaabaşka da diyet deneyemem vallahi dener miyim ki ???
Günaydııın aşkomm
Hoşbulduk teşekkür ederim :) İlk sayfayı okuyacağım hemen, formu doldurup buraya atacağım değil mi?Sena616 canim biz burdayiz sen de hosgeldin kurallari zaten biliyorsun ilk sayfada form var doldurursan seni daha yakindan taniriz
Benim tartımın yanında 5ltlik su durur her zaman tartılmadan önce muhakkak onu tartarımBalım alıntının içine yazıyordu,onun için sildim
700 çok güzel bı sonuç,yanlış olacağını sanmıyorum ama emin olmak istiyorsan 5 ilk bidon koyup tart bı
Yani ortim eğer ödrmin falan olduğunu düşünmüyorsan bence gerek yok gibiydi ama şimdi başladın ya normal zamanda 5-7 hurma biraz fazla gibi o yüzden detoksa uy benceOrtişim sabah hurma yoğurt yedim ama bilemedim ya sıcak su olayı beni çok düşündürüyor hayatta içemem midem bulanıyoröğle ve akşam normal diyetimi yapabilirim
Ah canım sevdiceğim sevgililer günümüz kutlu olsunGünaydın sevdiceğim sevgililer günümüz kutlu olsun ahahaha
En güzel şey bildiğin yoldan gitmektirGider di mi yaaabaşka da diyet deneyemem vallahi dener miyim ki ???
Günaydııın aşkomm
Gitmiş o kuzu. Almış başını gitmişKızlaaaaaaaaaaaarrr böyle bişey olamazzz
Ben dün tartılmadım, malum bugün hurma detoksuna başlıycam bi bakim dedim kaç kiloyumcumadan bu yana tam 700 gr gitmiş cumadan diyorum bakın
Tartı mı bozuk acaba ya
ayy balkuşum diy mi yaaaGünayddıııınn
Kesin denersin canımAma gidiyor gidiyor bak her 2 günde 1 200 gr bile gitse haftada 700 gr ayda neredeyse 3 kilo ediyor bu da en azııı
Ben de 15 kiloluk oğlumu tartıyorumBalım alıntının içine yazıyordu,onun için sildim
700 çok güzel bı sonuç,yanlış olacağını sanmıyorum ama emin olmak istiyorsan 5 ilk bidon koyup tart bı
Allah kabul etsin canımSelam kızlarbu gün niyetlendim çok şükür. Yine uyur kalırım diye 4 te 5 tane ceviz yedim. Bu gün iftarı yapar sahursuz tutarım artık inşallah. :))
Bence denersinGider di mi yaaabaşka da diyet deneyemem vallahi dener miyim ki ???
Günaydııın aşkomm
Aaa bu benim kacinci hurma diyeti maceram hic sicak su icmedim duymamistim daCanımcım 2 lt sıcak su içmek gerekiyormuş hurma diyetindeonu dediydim
Hosgeldin tekrar ben nikiADINIZ: Sena C.
YAŞINIZ: 23 yaşındayım.
BOYUNUZ: 170 cm
KİLONUZ: Bugün tartıldım 80.7 kg geldim.
HEDEF KİLONUZ: 70 kg
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekarım
MESLEGINIZ: Atanamamış hemşire
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet dahil olmuştum.
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? Hayır bu üyeliğimi kullanmıştım.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Okul bittikten sonra hareketsiz yaşam nedeniyle hızla kilo aldım.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Yok.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Aynaya baktığımda moralim bozuluyor. Hem fiziksel görüntü açısından hem de sağlık açısından kilo vermek istiyorum.
ayy balkuşum diy mi yaaa
Hoşbulduk tekrar :) İnşallah en kısa zamanda atanırsın:)Aaa bu benim kacinci hurma diyeti maceram hic sicak su icmedim duymamistim da
Hosgeldin tekrar ben niki32 yasindayim 4.5 yasinda oglum var ben de atanmaya calisiyorum meslek farkli olsa da kasim sonunda basladim ben de takimin spordan sorumlu kaptan yardicisiyim kaptanimiz Cherry Mom sana daha detayli bilgi verecektir
HoşgeldiiinHoşbulduk teşekkür ederim :) İlk sayfayı okuyacağım hemen, formu doldurup buraya atacağım değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?