- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #393.561
Çok merak ediyorum nasıl bir sonuç aldığınıBenim de yarin 4. Ve son günüm
Aşk olsun sadece bayıldım mı yazmıştım yaptığım sporları da yazmıştım ahahshshshshDün gibi hatırlıyorum bayıldım diye bana mesaj atışını
Kaptanım haklısın bende çokMenüyü altta gruplandırma çok güzel olmuş canımcipside araya kaynatmışsın
Afiyet olsun deryacım menüde sporda çok iyi bu hafta iyi gideceğiz inşallah
Güzel menü tempusum afiyet olsun
Harikasın Zeynepcim
Alıştın mı canım bu kadar az yemeğe ? Ben duramazdım gibi
Spor çok güzel tebrik ederimmm
Güzel menü canım afiyet olsun
Tebriklerr canım detokaa rağmen çaylarıda ihmal etmiyorsunsporda yapılmış şahane
Afiyet olsun canım güzel menü
Klasikhawar hafta sonu menüsü birşey demiyorum tüm hafta uğraşmayı seviyorsun ama bana soracak olursan cuma birde üstüne cumartesi kaçamakların devam etmesi zorluyor .. üstelik tek öğünde olmuyor sabahta var öğlende akşamda biraz bunlara limit koysan en azından canım ?
Kremalı patates ne zman bitecek
Spor iyi canımcım
Menü güzel canım
Sporda izin kapmışsın zaten
Menüde sporda çok iyi canım
Çok geçmiş olsun canımSagol kaptanim zaten üç gündür sag kolum sakat spor yapamıyorum kurek kemigimde cok agri var surmedigim merhem icmedigim ilac kalmadihastaneye gidicem galiba gecer sandim gecmedi
Canım niye bozuk olsun vermişsin işteKızlaaaaaaaaaaaarrr böyle bişey olamazzz
Ben dün tartılmadım, malum bugün hurma detoksuna başlıycam bi bakim dedim kaç kiloyumcumadan bu yana tam 700 gr gitmiş cumadan diyorum bakın
Tartı mı bozuk acaba ya
Ortim naptin menuyu boyle13 Ocak cumartesi
Sabah 10:30
1 dilim börek
Peynir zeytin
Domates
Yarım yumurta
Ara
Yarım muz
3 çatal kabak tatlısı
akşam 17:00
1 kase domatesli makarna
1 kase yeşil mercimekli kabak
Yarım kase yoğurt
ara
1 avuç fıstık
2 parmak kadar orçik( cevizli suçuk)
1,5 lt su 10.000 adımı tamamladım
Cherry Mom Mehfam Nikinik
Öyle deme balım, alma payı gibi düşün, menü aynı kalsın sporu artır.Malum kaç haftadır birinci olan arkadaş 50'li kilolarda 2-3 kilo verdi haftada.Spora yuklenelim, az versek de yuzdemiz çok öyle düşünhadi ve ortim yaparsın sen
Tamam canım,sağ olasın
Hah o biziz işte
Yok kız yaşlılıktan o ağrıbenim de ağrıyı
OrtimAz spor olsa muhteşem eksi gelir bu menüye
Resmi yükleyemedim hata verdiCumartesi menüsü
Kahvaltı 11 gibi
1 Haşlanmış yumurta, 1,5 dilim tb ekmegi, 2 yk tahin pekmez, 1 yk kahvaltilik sos, 3 zeytin, 2 yaprak marul
15.00 türk kahvesi,2 incir, 15 kayısı cekirdegi
17.30 2 patlıcan 1 biber dolması kuru, ( 1 yk süzme yoğurt+3yk ev yoğurdu) sarımsaklı yoğurt, roka
2 lt su, 1000 zıp,10700 adım
Mehfam Cherry Mom belmayne Nikinik
Okurken arti geldim yazacaksin diyerek okudum.Kızlaaaaaaaaaaaarrr böyle bişey olamazzz
Ben dün tartılmadım, malum bugün hurma detoksuna başlıycam bi bakim dedim kaç kiloyumcumadan bu yana tam 700 gr gitmiş cumadan diyorum bakın
Tartı mı bozuk acaba ya
Ay ortim maşallah maşallah ben de yarın tartılacağım ya bakakım ne olacak duruma göre hurma detoksu yapmak istiyorum ben de 1 güncükKızlaaaaaaaaaaaarrr böyle bişey olamazzz
Tartı mı bozuk acaba ya
Günaydıın fıstıklar
Canım niye bozuk olsun vermişsin işte
Tartı bozuk tartıOkurken arti geldim yazacaksin diyerek okudum.keske demeyeydin simdiden nazar falan ederiz
Oh maşallah eksi gelmek özellikle de hafta sonu çok iyi motive ediyorTempus 65.7 kg benim de bu sabah , 200 gr verebildim cumadan beri regl de başladı ama bakalım ne zaman gider
Ortişim sabah hurma yoğurt yedim ama bilemedim ya sıcak su olayı beni çok düşündürüyor hayatta içemem midem bulanıyorAy ortim maşallah maşallah ben de yarın tartılacağım ya bakakım ne olacak duruma göre hurma detoksu yapmak istiyorum ben de 1 güncük
Canım ellerine sağlık.12-19 Şubat Menü Paylaşım Listesi
Amor-a
belmayne
Monica_
hawar
Nikinik
yarimuhendis
balpamuk
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
azaydidem
muhursuzpusula
Tempus
birsevgi
Pain Killer
seyrekyagmur
Hedef60kgolmak
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
Anka
Yarın sabah belli olur artıkBalım alıntının içine yazıyordu,onun için sildim
700 çok güzel bı sonuç,yanlış olacağını sanmıyorum ama emin olmak istiyorsan 5 ilk bidon koyup tart bı
Günaydın sevdiceğim sevgililer günümüz kutlu olsun ahahahaGünaydınlar herkese mutlu pazarlar
Ay kulağı duymayan teyzeler gibi oldumOrtişim sabah hurma yoğurt yedim ama bilemedim ya sıcak su olayı beni çok düşündürüyor hayatta içemem midem bulanıyoröğle ve akşam normal diyetimi yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?