Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanım haklısın bende çok
Aslında dün kaçamak falan yapmayacaktım ama yine olanlar oldu
Ve sabah tartı çok kötüydü
Sagol kaptanim zaten üç gündür sag kolum sakat spor yapamıyorum kurek kemigimde cok agri var surmedigim merhem icmedigim ilac kalmadi hastaneye gidicem galiba gecer sandim gecmedi
Çok geçmiş olsun canım

Günaydıın fıstıklar

Canım niye bozuk olsun vermişsin işte

Ortim naptin menuyu boyle son kacamagin olsun bu lutfen

Ortim Az spor olsa muhteşem eksi gelir bu menüye

Okurken arti geldim yazacaksin diyerek okudum. keske demeyeydin simdiden nazar falan ederiz

Ay ortim maşallah maşallah ben de yarın tartılacağım ya bakakım ne olacak duruma göre hurma detoksu yapmak istiyorum ben de 1 güncük

Günaydıın fıstıklar

Canım niye bozuk olsun vermişsin işte

Okurken arti geldim yazacaksin diyerek okudum. keske demeyeydin simdiden nazar falan ederiz
Tartı bozuk tartı
Tempus 65.7 kg benim de bu sabah , 200 gr verebildim cumadan beri regl de başladı ama bakalım ne zaman gider
Oh maşallah eksi gelmek özellikle de hafta sonu çok iyi motive ediyor

Ay ortim maşallah maşallah ben de yarın tartılacağım ya bakakım ne olacak duruma göre hurma detoksu yapmak istiyorum ben de 1 güncük
Ortişim sabah hurma yoğurt yedim ama bilemedim ya sıcak su olayı beni çok düşündürüyor hayatta içemem midem bulanıyor öğle ve akşam normal diyetimi yapabilirim

Ortişim sabah hurma yoğurt yedim ama bilemedim ya sıcak su olayı beni çok düşündürüyor hayatta içemem midem bulanıyor öğle ve akşam normal diyetimi yapabilirim
Ay kulağı duymayan teyzeler gibi oldumsoruyorum sürekli
sicak şu olayı nedir acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…