Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de 15 kiloluk oğlumu tartıyorum

Allah kabul etsin canım

Bence denersin
Bilim insanı, deneysel çalışmaların kadınısın sen
Hahaha aynenn denerim valla herşey bilim için
yarimuhendis Tempus canlar benim tartı hiç şaşmıyor yer de ahşap, değişik yerlere koyuyorum moralim düzelsin diye ama yok
Eveeettt biriciğim, bir bakıcaz hedefine ulaşmışsın ve been mezun oluuuciiimmm diye gelmişsin

Bu şarkıda benden sana gelsin

Ayyy utandırıyosun beni
İlk sevgililer günü hediyem senden gelsin o zaman

Dediğin doğru aslında bir günde 7 hurma yemiş olcam şimdi. Ben ömrümün hiçbir gününde 7 hurma yemedim 1 günde durduk yere kalori almış olcam neyse bakalım 1 günlük hurma diyeti yapayım madem ortim
Gitmiş o kuzu. Almış başını gitmiş
Ahahah zamansız kilo verişlerim yokmu
Aaa bu benim kacinci hurma diyeti maceram hic sicak su icmedim duymamistim da
Yaaa bunu dediğin iyi oldu tamam normal sıcaklıkta içiyorum suyumu okey
Hahaha aynenn denerim valla herşey bilim için
yarimuhendis Tempus canlar benim tartı hiç şaşmıyor yer de ahşap, değişik yerlere koyuyorum moralim düzelsin diye ama yok
Bende korkumdan hep aynı fayansın üzerine koyuyorum tartıyı ahahahha yan fayansa bile geçmiyorum shshsjsh

Hoş geldin Sena ben de Zeynepbir şey merak ettim sadece nerelisin

Hadi bakalım canım yarına daha güzel sonuçlar inşallahbu haftanın 1.cisi biz olacağız

Hadi bakalım canım yarına daha güzel sonuçlar inşallahbu haftanın 1.cisi biz olacağız
O zaman ben bi koşu hurma almaya gidem dönüşüm 1 saat sürebilir ahahahaah çıkmışken yürüyim

Evet canım bu haftaya damgamızı vurcaz

bak iyi ki dün çikolata yememişsin

Hedef60kgolmak ortim duyuyo musun ne diyorlar 2. olucaz dicekken klavyeleri sürçmüş 1. yazmışlar
Ahahahha yaa bilemiyorum kii ne desemm 1. olabiliriz di mi yaa 200 gr ilk tuğla, sen kaç gr vermiştin cnm? bu gece tartılayım bari ama yarın cıs planım vardı napsak
Kapışıyor muyuz bu hafta o zamantakım kızıştı büyük rekabet başladı mışok şok şok böylesi görülmemişti
Tempus Hedef60kgolmak
Hahahaha keşke gerçekten görüşüp kaybeden grup kazanan gruba kahve filan ısmarlayabilse

Yaaa keşke öyle bir şansımız olsa keşke ama maalesef yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…