- 31 Temmuz 2020
- 20.372
- 60.237
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #393.601
Hahaha aynenn denerim vallaBen de 15 kiloluk oğlumu tartıyorum
Allah kabul etsin canım
Bence denersin
Bilim insanı, deneysel çalışmaların kadınısın sen
Ayyy utandırıyosun beniEveeettt biriciğim, bir bakıcaz hedefine ulaşmışsın ve been mezun oluuuciiimmm diye gelmişsin
Bu şarkıda benden sana gelsin
Dediğin doğru aslında bir günde 7 hurma yemiş olcam şimdi. Ben ömrümün hiçbir gününde 7 hurma yemedim 1 gündeYani ortim eğer ödrmin falan olduğunu düşünmüyorsan bence gerek yok gibiydi ama şimdi başladın ya normal zamanda 5-7 hurma biraz fazla gibi o yüzden detoksa uy benceve ben bu sıcak su işini şimdi senden duydum önceki yaptıklarımda hep normal ısıda su içiyordum etkisini de görmüşlüğüm vardır yani
Ah canım sevdiceğim sevgililer günümüz kutlu olsun
Ahahah zamansız kilo verişlerim yokmuGitmiş o kuzu. Almış başını gitmiş
Yaaa bunu dediğin iyi oldu tamam normal sıcaklıkta içiyorum suyumu okeyAaa bu benim kacinci hurma diyeti maceram hic sicak su icmedim duymamistim da
Bende korkumdan hep aynı fayansın üzerine koyuyorum tartıyı ahahahha yan fayansa bile geçmiyorum shshsjshHahaha aynenn denerim vallaherşey bilim için
yarimuhendis Tempus canlar benim tartı hiç şaşmıyor yer de ahşap, değişik yerlere koyuyorum moralim düzelsin diye ama yok
Hoş geldin Sena ben de ZeynepADINIZ: Sena C.
YAŞINIZ: 23 yaşındayım.
BOYUNUZ: 170 cm
KİLONUZ: Bugün tartıldım 80.7 kg geldim.
HEDEF KİLONUZ: 70 kg
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekarım
MESLEGINIZ: Atanamamış hemşire
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet dahil olmuştum.
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? Hayır bu üyeliğimi kullanmıştım.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Okul bittikten sonra hareketsiz yaşam nedeniyle hızla kilo aldım.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Yok.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Aynaya baktığımda moralim bozuluyor. Hem fiziksel görüntü açısından hem de sağlık açısından kilo vermek istiyorum.
Hadi bakalım canım yarına daha güzel sonuçlar inşallahDediğin doğru aslında bir günde 7 hurma yemiş olcam şimdi. Ben ömrümün hiçbir gününde 7 hurma yemedim 1 gündedurduk yere kalori almış olcam neyse bakalım 1 günlük hurma diyeti yapayım madem ortim
Ahahah zamansız kilo verişlerim yokmu
Yaaa bunu dediğin iyi oldu tamam normal sıcaklıkta içiyorum suyumu okey
Bende korkumdan hep aynı fayansın üzerine koyuyorum tartıyı ahahahha yan fayansa bile geçmiyorum shshsjsh
O zaman ben bi koşu hurma almaya gidem dönüşüm 1 saat sürebilir ahahahaah çıkmışken yürüyimHadi bakalım canım yarına daha güzel sonuçlar inşallahbu haftanın 1.cisi biz olacağız
Hadi git bakalım görüşürüz sonra yineO zaman ben bi koşu hurma almaya gidem dönüşüm 1 saat sürebilir ahahahaah çıkmışken yürüyim
Evet canım bu haftaya damgamızı vurcaz
bak iyi ki dün çikolata yememişsinDediğin doğru aslında bir günde 7 hurma yemiş olcam şimdi. Ben ömrümün hiçbir gününde 7 hurma yemedim 1 gündedurduk yere kalori almış olcam neyse bakalım 1 günlük hurma diyeti yapayım madem ortim
Ahahah zamansız kilo verişlerim yokmu
Yaaa bunu dediğin iyi oldu tamam normal sıcaklıkta içiyorum suyumu okey
Bende korkumdan hep aynı fayansın üzerine koyuyorum tartıyı ahahahha yan fayansa bile geçmiyorum shshsjsh
Aslında iyiki çikolata eve gelmeden fıstık ezmesi yemişimbak iyi ki dün çikolata yememişsin
Hadi bakalım canım yarına daha güzel sonuçlar inşallahbu haftanın 1.cisi biz olacağız
O zaman ben bi koşu hurma almaya gidem dönüşüm 1 saat sürebilir ahahahaah çıkmışken yürüyim
Evet canım bu haftaya damgamızı vurcaz
Kapışıyor muyuz bu hafta o zaman
Merhaba hoşbulduk. Kırşehirliyim canım sen nerelisin şimdi ben de merak ettimHoş geldin Sena ben de Zeynepbir şey merak ettim sadece nerelisin
Eveeeet kapışıyoruz bu haftaaa bakalıımm hangi ikili kazanacakKapışıyor muyuz bu hafta o zamantakım kızıştı büyük rekabet başladı mı şok şok şok böylesi görülmemişti
Tempus Hedef60kgolmak
Ahahahha
HahahahaKapışıyor muyuz bu hafta o zamantakım kızıştı büyük rekabet başladı mı şok şok şok böylesi görülmemişti
Tempus Hedef60kgolmak
Şimdi benim kilolar düşük ama hedefimi tutturursam iyi bi yüzde yapacağım e ortimin yüzdeleri hep iyi oluyor zaten ben bizden çok ümitliyimEveeeet kapışıyoruz bu haftaaa bakalıımm hangi ikili kazanacak
Yaaa keşke öyle bir şansımız olsa keşke ama maalesef yokAhahahhayaa bilemiyorum kii ne desemm 1. olabiliriz di mi yaa 200 gr ilk tuğla, sen kaç gr vermiştin cnm? bu gece tartılayım bari ama yarın cıs planım vardı napsak
Hahahahakeşke gerçekten görüşüp kaybeden grup kazanan gruba kahve filan ısmarlayabilse
Hahaha ben dr trabzonluyum canımMerhaba hoşbulduk. Kırşehirliyim canım sen nerelisin şimdi ben de merak ettim
Hoşgeldin cnmMerhaba hoşbulduk. Kırşehirliyim canım sen nerelisin şimdi ben de merak ettim
o zaman kahve resmi yollayalımYaaa keşke öyle bir şansımız olsa keşke ama maalesef yok
hahaha pisiklet yok mu bgünBen yine elimde poşet sokak sokak geziyorumEki Görüntüle 2782875
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?