Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldin canım aramıza yaşın müsait odaklanıp güzelce sporunu yaparsan eminim kısa sürede fit bir vücuda kavuşursun

çok geçmiş olsun canım ,ovunca mı şişlik arttı? O zaman soğuk uygulayabilirsin canım
Cok sagol askkusum şişlik hic yok dışardan gorunen bisey yok kuzum hala devam ediyor ama cok az azalma var anlamadim kuzum be
Namaria Namaria canım ne oldu geçmiş olsun ben kaçırmışım
Cok sagol canim benim gecen haftalar cok stresliydim ondan belki kurek kemigimde cok agri var gecer insallah
Cok sagol Nikicim
Çok geçmiş olsun canım
Sagolasin hawarcim
Namaria Namaria sana yazdıklarım da çıkmamış kuzum. Ağrın masa tenisinden olabilir canım. Sıcak işe yaramadıysa soğuk uygulayabilirsin. Çok geçmiş olsun balım
Kuzum onu düşündüm ama gecen hafta oynamadik hic geçer inşallah canim azaldi ama var hâlâ

canım iltihap sökücü ağrı kesici jellerden de sürdün mü? ısıtıcı olanları da var belki o işe yarar ya
Bir de sıkı bir sporcu sütyeni giyebilirsin varsa canım sabit durması için

Hoş geldin aramıza umarım kısa sürede hedefine ulaşırsın

canım iltihap sökücü ağrı kesici jellerden de sürdün mü? ısıtıcı olanları da var belki o işe yarar ya
Bir de sıkı bir sporcu sütyeni giyebilirsin varsa canım sabit durması için
Evet canim surduk bugun de surecegiz arkadasima rica edicem sporcu sutyeni beden az buyuk olmunca bakmistim ama bulamamistim sabit tutayim insallah cok sagol kuzu

Canım bence sende cuma günü bile kısmi ödem vardı onlar yeni yeni mi dağıldı acaba çünkü normalde sen cumaları daha çok veriyorken 600 gram verdin bir kısmı ordan kalandır,cuma cumarteside yine vermişsindir kaçamaksız ve sporlu devam ettin çünkü harika bir eksi kilo durdumu derken iyi oldu bu

Ben en cok balik yedigimde kilo veriyorum canim. Bu hafta balik haftasi yapacsgim

Sagol kaptanim zaten üç gündür sag kolum sakat spor yapamıyorum kurek kemigimde cok agri var surmedigim merhem icmedigim ilac kalmadi hastaneye gidicem galiba gecer sandim gecmedi
Canım çok geçmiş olsun
Spordan olmadı demişsin kızlara acaba kendini bu süreçte çok yıprattığın için olabilir mi bazı insanlara oluyor öyle duyuruyoruz kendilerini o kadar geriyorlar ki kaslarda geriliyor sıkıntı yapıyor bir nokta sonra ama artık geçmemesi ilginç git mutlaka canım ihmal etme

Canım hiç öyle düşünme gözün eskileride aramasın. Listeler devamlı değişiyor malum
Bugün ekibe yeni gelen bir üye bile ekiple çok güzel anlaşıp kaynaşıyor zaten ortak konumuz belli diyet spor menüler günlük faaliyetler ... Bunları konuşmak bile yeter

Allah razı olsun kaptanim ben de ayni seyi düşünüyorum o kadar kastim ki kendimi sinir stresten bir yerden cikmasi normal gibi çünkü belimde de sıkıntı oldu egildim kalkamadim gecen hafta.
İnsallah gidecegim canim cok sagol

Hoşgeldin cnm

o zaman kahve resmi yollayalım

hahaha pisiklet yok mu bgün meze evi de orda duruyormuş canım hangi el kremini kulanıyorsun
Canım burda her sokakta meze evleri kebapçı mutlaka vardır sjsjjs
Ha bu arada el kremini sormuşsun cidden mi sordum bilmiyorum ama ben el kremi kullanamıyorum elim pis hissi veriyo bana
Ellerimi zeytin yağlı doğal har sabunu yani defne sabunu ile yıkıyorum ordan nemini alıyor bence
Sorma kaptanım ya ben umutsuz umutsuz takılırken meğer ne kilolar kaybetmişim sabah şok oldumbsjhshsjsj

Nikinik baktın kaptan kuzu kuzu programa uyuyor onu baş köşeye alayım dedin değil mi dünde hiç spor yapasım yoktu valla en kolay zıp geldi

belmayne neye şaşırdın kuzum sen dün programı mı unuttun ? Ben bilerek katılmadın zannettim :)

Sporunu başarıyla tamamlayan Nikinik hawar Monica_ yarimuhendis S Suskunhanim Hedef60kgolmak Tempus DeryaOnDiet Anka Pain Killer tebrikler kızlar tümmmmm eksileerr sizlerleeee olsunnnnn

Begonya2 balpamuk azaydidem Amor-a muhursuzpusula birsevgi seyrekyagmur ve hatta yeni üyelerimiz Kendinin en iyi hali ol ve Sena616 yarın zorunlu spor günümüz tüm takım spordayız unutmayın

Bende 450 gr verdim canım böyle böyle 1. yiz orası kesin şimdiden belli

Şimdi benim kilolar düşük ama hedefimi tutturursam iyi bi yüzde yapacağım e ortimin yüzdeleri hep iyi oluyor zaten ben bizden çok ümitliyim Tempus

Ya artı gelirsen

Balık çorbası da seviyor musun? arada çeşit olur belki sana
Iyi okdu canim hatirlattigin. Seviyorum canim, sevilmez mi balik corbasi Esim guzel yapiyor balik corbasini gecen hafta 2 gun yemistim. Sorayim bakalim yapasi var mi dun marketten 4-5 cesit balik alindi, bu hafta hergun balik salata yapmaya niyetliyim. Bir ara boyle hagtada 2 kilo vermistim bakalim bu haftaya nasil etki edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…