- 23 Mart 2016
- 29.862
- 90.321
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #393.621
Hoşgeldin canım aramıza yaşın müsait odaklanıp güzelce sporunu yaparsan eminim kısa sürede fit bir vücuda kavuşursunADINIZ: Sena C.
YAŞINIZ: 23 yaşındayım.
BOYUNUZ: 170 cm
KİLONUZ: Bugün tartıldım 80.7 kg geldim.
HEDEF KİLONUZ: 70 kg
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekarım
MESLEGINIZ: Atanamamış hemşire
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet dahil olmuştum.
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? Hayır bu üyeliğimi kullanmıştım.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Okul bittikten sonra hareketsiz yaşam nedeniyle hızla kilo aldım.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Yok.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Aynaya baktığımda moralim bozuluyor. Hem fiziksel görüntü açısından hem de sağlık açısından kilo vermek istiyorum.
Cok sagol askkusum şişlik hic yok dışardan gorunen bisey yok kuzum hala devam ediyor ama cok az azalma var anlamadim kuzum beçok geçmiş olsun canım ,ovunca mı şişlik arttı? O zaman soğuk uygulayabilirsin canım
Cok sagol canim benim gecen haftalar cok stresliydim ondan belki kurek kemigimde cok agri var
Cok sagol Nikicim
Sagolasin hawarcimÇok geçmiş olsun canım
Kuzum onu düşündüm ama gecen hafta oynamadik hic geçer inşallah canim
canım iltihap sökücü ağrı kesici jellerden de sürdün mü? ısıtıcı olanları da var belki o işe yarar yaCok sagol askkusum şişlik hic yok dışardan gorunen bisey yok kuzum hala devam ediyor ama cok az azalma var anlamadim kuzum be
Cok sagol canim benim gecen haftalar cok stresliydim ondan belki kurek kemigimde cok agri vargecer insallah
Cok sagol Nikicim
Sagolasin hawarcim
Kuzum onu düşündüm ama gecen hafta oynamadik hic geçer inşallah canimazaldi ama var hâlâ
Hoş geldin aramıza umarım kısa sürede hedefine ulaşırsınADINIZ: Sena C.
YAŞINIZ: 23 yaşındayım.
BOYUNUZ: 170 cm
KİLONUZ: Bugün tartıldım 80.7 kg geldim.
HEDEF KİLONUZ: 70 kg
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekarım
MESLEGINIZ: Atanamamış hemşire
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet dahil olmuştum.
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? Hayır bu üyeliğimi kullanmıştım.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Okul bittikten sonra hareketsiz yaşam nedeniyle hızla kilo aldım.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Yok.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Aynaya baktığımda moralim bozuluyor. Hem fiziksel görüntü açısından hem de sağlık açısından kilo vermek istiyorum.
Evet canim surduk bugun de surecegiz arkadasima rica edicem sporcu sutyeni beden az buyuk olmunca bakmistim ama bulamamistimcanım iltihap sökücü ağrı kesici jellerden de sürdün mü? ısıtıcı olanları da var belki o işe yarar ya
Bir de sıkı bir sporcu sütyeni giyebilirsin varsa canım sabit durması için
Kızlaaaaaaaaaaaarrr böyle bişey olamazzz
Ben dün tartılmadım, malum bugün hurma detoksuna başlıycam bi bakim dedim kaç kiloyumcumadan bu yana tam 700 gr gitmiş cumadan diyorum bakın
Tartı mı bozuk acaba ya
Ben en cok balik yedigimde kilo veriyorum canim. Bu hafta balik haftasi yapacsgimMenüyü altta gruplandırma çok güzel olmuş canımcipside araya kaynatmışsın
Afiyet olsun deryacım menüde sporda çok iyi bu hafta iyi gideceğiz inşallah
Güzel menü tempusum afiyet olsun
Harikasın Zeynepcim
Alıştın mı canım bu kadar az yemeğe ? Ben duramazdım gibi
Spor çok güzel tebrik ederimmm
Güzel menü canım afiyet olsun
Tebriklerr canım detokaa rağmen çaylarıda ihmal etmiyorsunsporda yapılmış şahane
Afiyet olsun canım güzel menü
Klasikhawar hafta sonu menüsü birşey demiyorum tüm hafta uğraşmayı seviyorsun ama bana soracak olursan cuma birde üstüne cumartesi kaçamakların devam etmesi zorluyor .. üstelik tek öğünde olmuyor sabahta var öğlende akşamda biraz bunlara limit koysan en azından canım ?
Kremalı patates ne zman bitecek
Spor iyi canımcım
Menü güzel canım
Sporda izin kapmışsın zaten
Menüde sporda çok iyi canım
Sen de sağol bebekimEvet canim surduk bugun de surecegiz arkadasima rica edicem sporcu sutyeni beden az buyuk olmunca bakmistim ama bulamamistimsabit tutayim insallah cok sagol kuzu
Canım çok geçmiş olsunSagol kaptanim zaten üç gündür sag kolum sakat spor yapamıyorum kurek kemigimde cok agri var surmedigim merhem icmedigim ilac kalmadihastaneye gidicem galiba gecer sandim gecmedi
Balık çorbası da seviyor musun?Ben en cok balik yedigimde kilo veriyorum canim. Bu hafta balik haftasi yapacsgim
Canım hiç öyle düşünme gözün eskileride aramasın. Listeler devamlı değişiyor malumCherry Mom tatlı dillerini yerin senin güzel kaptan
Dikkat edicem aktif Olcam sözbiraz yabancı kalıyorum diye bazen karışamıyorum sohbete, baya kişi değişmiş ben izne ayrıldığımdan beri. Ama karışamadıkça da tanıyamıyorum zaten
Ben regl oldum bugün. Muhtemelen pazartesi tartısında + çıkarım ama artık daha dikkatli ve daha aktif olmaya çalışcam
Allah razı olsun kaptanimCanım çok geçmiş olsun
Spordan olmadı demişsin kızlara acaba kendini bu süreçte çok yıprattığın için olabilir mi bazı insanlara oluyor öyle duyuruyoruz kendilerini o kadar geriyorlar ki kaslarda geriliyor sıkıntı yapıyor bir nokta sonraama artık geçmemesi ilginç git mutlaka canım ihmal etme
Canım burda her sokakta meze evleri kebapçı mutlaka vardır sjsjjsHoşgeldin cnm
o zaman kahve resmi yollayalım
hahaha pisiklet yok mu bgünmeze evi de orda duruyormuş canım hangi el kremini kulanıyorsun
Sorma kaptanım ya ben umutsuz umutsuz takılırken meğer ne kilolar kaybetmişim sabah şok oldumbsjhshsjsj
Canım bence sende cuma günü bile kısmi ödem vardı onlar yeni yeni mi dağıldı acaba çünkü normalde sen cumaları daha çok veriyorken 600 gram verdin bir kısmı ordan kalandır,cuma cumarteside yine vermişsindir kaçamaksız ve sporlu devam ettin çünkü harika bir eksi kilo durdumu derken iyi oldu bu
ÜYE SPOR NO SONUÇ Cherry Mom 5 belmayne hawar 1 Nikinik 6 Monica_ 2 yarimuhendis 6 S Suskunhanim 1-5 Begonya2 Hedef60kgolmak 1-2 balpamuk Tempus 5 DeryaOnDiet 7 azaydidem Amor-a muhursuzpusula Anka 1-2 Pain Killer 3 seyrekyagmur birsevgi
Kırmızı odada ki kadın gibii meğer ne eksiler biriktirmişsin içinde tempusssssSorma kaptanım ya ben umutsuz umutsuz takılırken meğer ne kilolar kaybetmişim sabah şok oldumbsjhshsjsj
Kırmızı odada ki kadın gibii meğer ne eksiler biriktirmişsin içinde tempusssss
Ahahahhayaa bilemiyorum kii ne desemm 1. olabiliriz di mi yaa 200 gr ilk tuğla, sen kaç gr vermiştin cnm? bu gece tartılayım bari ama yarın cıs planım vardı napsak
Hahahahakeşke gerçekten görüşüp kaybeden grup kazanan gruba kahve filan ısmarlayabilse
Şimdi benim kilolar düşük ama hedefimi tutturursam iyi bi yüzde yapacağım e ortimin yüzdeleri hep iyi oluyor zaten ben bizden çok ümitliyimTempus
Iyi okdu canim hatirlattigin. Seviyorum canim, sevilmez mi balik corbasiBalık çorbası da seviyor musun?arada çeşit olur belki sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?