Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldin canım bende yeni geldim umarım istediğimiz kilolara mutlu ve saglıklı ulaşırız :)

Hoşgeldin Canım, ben de bugün katıldım takıma

Ben yalniz da takilabilirim sorun degildi ya
Girdin artık radara
Bu hafta yandın
Tamam Kaptanım, ilk sayfadaki kuralları okurken de görmüştüm. Takipteyim o sayfayı da. Menülerimi oraya yazarım

Merhaba kızlar. Hoş geldiniz aramıza. Sağlıkla ulaşalım inşallah istediğimiz kiloya

Hosgeldin canim daha once yapmissin yine yaparsin. Biz kadinlarin elinden ne kurtulurki

Evde hiç sebze yok bu gün alışverişe çıkacaktık arabayı sanayiye bırakmış eşim yarın alacakmış
Yemek napsam bilmiyorm
Yesil mercimek yemegi yapabilirsin ,buzlukta tavuk varsa tavuk corbasi olabilir salata yoksa tursu yeme odem yapar

Yesil mercimek yemegi yapabilirsin ,buzlukta tavuk varsa tavuk corbasi olabilir salata yoksa tursu yeme odem yapar
Daha önce hiç yapmadım yeşil mercimek yemeği
Tavuğumda var aslında fırına tavuk sürebilirm yanına bulgur pilavıyla
Bide tarhana çorba yapayım

Yarın markete gidersek kalan günleri sebze ağırlıklı geçirmek istiyorum 79ları görmek istiyorum en geç 2 haftaya

Yeşil mercimek aşırı severim ben ya bazen canım çok çeker öylesine haşlar yerim. Eskiden hiç yemezdim çok kötü gelirdi sonradan aşık oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…